Şimdi Ara

Digiturk HD'ye geçmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 yıllık digiturk sinema pakedi üyesiyim, yeni led tv aldıktan sonra birazda gaza geldim ve digiturk hd'ye geçmeyi planladım. Ancak sizin de önerileriniz benim için önemli. Sizce ayda 7tl fazladan verip digiturk hd'ye geçmek mantıklı bir hareket olur mu? Şu anda digiturk hd kullanan var mıdır? Plus'a geçmeyeceğim çünkü kayıt yapmamı gerektiren bir şey yok. Fikirlerinizi bekliyorum.

• Düşünmeden geç. Aldığın tv gerçek performansını HD yayınlarda gösterir.
  • yani geçin bencede.O kadar TV almışsınsız HD olmadan olurmu
  • 8 lira ver izle keyfine bak ama hd cihaz biraz problemli. Yeni yazılım gelene kadar katlanırsın. Yavaş- Bazen desteklenmeyen mode hatası veriyor.
  • Plus'a geçmek istersen 2 aylık ücreti almıyorlar, daha önceden plus üyesi seni refere ederse. Düşünürsen ben yardımcı olabilirim, ben de 2 aylık kiradan yırtarım böylelikle....
  • durduğun kabahat üstad

geçmediğin takdirde
    o tv ye verdiğin para boşuna verilmiş olur :D
  • @joseph, hocam plus'a geçmeyi düşünmüyorum yine de teşekkür ederim.

TV'yi daha çok PS3 için almıştım ama sd yayında izliyordum geçeyim o zaman digituk hd'ye. Teşekkürler fikirleriniz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker
    Herkese selamlar,

5 yıllık digiturk sinema pakedi üyesiyim, yeni led tv aldıktan sonra birazda gaza geldim ve digiturk hd'ye geçmeyi planladım. Ancak sizin de önerileriniz benim için önemli. Sizce ayda 7tl fazladan verip digiturk hd'ye geçmek mantıklı bir hareket olur mu? Şu anda digiturk hd kullanan var mıdır? Plus'a geçmeyeceğim çünkü kayıt yapmamı gerektiren bir şey yok. Fikirlerinizi bekliyorum.

Lüks araba alıp benzin parası için arabasını kullanmayanlar, LED TV alıp HD'ye geçmeyenlere benzer :)
  • quote:

Herkese selamlar,

Ya kardeş aynı şeyi bende düşünüyordum süperpaket ver bende ayda 52tl veriyorum ama ayda 20 tl daha vermek istemiyodum. kayıt özelliği benim içinde önemli değil 7 tl ye böylebir uygulma varmı? bilmiyordum bunu. biraz bilgi verebilirsen sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demiray68

quote:

Herkese selamlar,

Ya kardeş aynı şeyi bende düşünüyordum süperpaket ver bende ayda 52tl veriyorum ama ayda 20 tl daha vermek istemiyodum. kayıt özelliği benim içinde önemli değil 7 tl ye böylebir uygulma varmı? bilmiyordum bunu. biraz bilgi verebilirsen sevinirim...

Digiturk m.h. arayın size en detaylı bilgiyi verirler. Özetle, ayda 7 TL ekstra ücretle size Hd uyumlu Vestel cihaz getiriyorlar ve paketinizde hangi kanallar varsa onun HD kanallarını izleyebiliyorsunuz. Ayrıca HDMI ile görüntü aktarıldığı için SD kanallarda bile çok iyi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Herkese selamlar,

Lüks araba alıp benzin parası için arabasını kullanmayanlar, LED TV alıp HD'ye geçmeyenlere benzer :)

Dostum dediğin doğru ama ben PS3 için almıştım TV'yi zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darthskywalker -- 13 Ekim 2010; 18:58:27 >

• hd artık lüküs degil normal bir durum oldu.
  • 2 gün önce digiturk hd'ye geçtim. Hatta geçişim epey komik ve sorunlu oldu. Benden 40tl kurulum ücreti ve 7tl kutu kirası isteyince Digiturk'e, üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum dedim ve beni ertesi gün aradılar. Ben görevli kişi ile fiyat konusunda anlaştım ve sonucunda kurulum ücreti ve aylık kira bedeli ödemeden geçişimi tamamladım. Tam emin değilim ama Digiturk HD'de yayın 100hz diye tahmin ediyorum. Görüntü kalitesi inanılmaz güzel. Hele bir de Nat Geo'da doğa belgeseli izledikten sonra farkın ne kadar büyük olduğunu anladım...
  • quote:

2 gün önce digiturk hd'ye geçtim. Hatta geçişim epey komik ve sorunlu oldu. Benden 40tl kurulum ücreti ve 7tl kutu kirası isteyince Digiturk'e, üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum dedim ve beni ertesi gün aradılar. Ben görevli kişi ile fiyat konusunda anlaştım ve sonucunda kurulum ücreti ve aylık kira bedeli ödemeden geçişimi tamamladım. Tam emin değilim ama Digiturk HD'de yayın 100hz diye tahmin ediyorum. Görüntü kalitesi inanılmaz güzel. Hele bir de Nat Geo'da doğa belgeseli izledikten sonra farkın ne kadar büyük olduğunu anladım...

50 hz. İyi yapmışsın bende beleş aldım aktivasyonsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 16 Ekim 2010; 15:59:35 >
  • Bende bu HD ye geçmeyi planlıyorum ama receiverdeki takılma sorunundan dolayı tereddütteyim. Halen sorunlumu acaba bu receiver. Sorun devam ediyorsa çözümü nasıldır. Mesela kendimiz piyasada satılan kaliteli bir HD receiver alsak digitürkü çalıştırırmı.

Yayınlarımı eutelsat w3A uydusundan phlips receiverle SD izliyorum şu anda.Yardımlarınızı bekliyorum.
  • ben online müşteri hizmetlerinden birisiyle yazıştım ama yemedi illa 40 tl aktivasyon ücreti diyor. siz nasıl yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

ben online müşteri hizmetlerinden birisiyle yazıştım ama yemedi illa 40 tl aktivasyon ücreti diyor. siz nasıl yaptınız?

Israrla iptal ettircem diyeceksiniz. En sonunda karşıda ki görevli tamam ben pes ettim diyip talebinizi yolladım size dönüş yapacaklar dediği zaman pazarlığa girişebilirsiniz :) Ama sakın ilk başta pes etmeyin size 1000 tane şey söyleyecekler hiç birine inanmayın iptal ettiriyorum diyin ve sadece 1 gün bekleyin sizi aramaları için :)
  • ben hiç tavsiye etmiyorum, doğru düzgün hd kanal yok üstelik yayın ve cihaz berbat, 9 aydır kullanıyorum pişmanım, sözleşme bitsin hemen kapattıracağım
  • 8 yıılık falan digitürk üyesiydim, 100 den fazla kanal açıktı lig tv dahil ekospor paketi adı altında, 45 tl ye izliyordum sonra hd kutu istedim onuda 7 tl ye verdiler, olan hd yayınlar bence güzel ve kaliteliydi, cihaz biraz sorunlu yalnız, daha sonra buraları ve bazı yerleri biraz araştırdım hem daha ucuza izleyebilenleri hem hd kutuyu bedava alanları gördüm sonra digitürk Mh ni arayarak digitürk olarak sizden memnunum her nekadar fazla birşey izlemesemde, ama şu sebepler yüzünden indirim istiyorum dedim, mümkün değil dediler bende o zaman iptal ettireceğimi söyledim bir iki aradılar ama indirime hiç yanaşmadılar bende taahhüüt farkına ve futbol maçlarını seyretmeyi sevmeme rağmen, yapılanların doğru olmadığını düşündüğüm için iptal ettirdim sonra tekrar üye olurmuyum şimdilik bilmiyorum, kendileri bilirler ama nasıl bir satış politikaları ve stratejileri var bilmiyorum, son zamanlardaki gördüğüm farklı farklı fiyatlar tutumlar teklifler bence pek hoş birşey değil gibi, ya herkese aynı indirimleri, uygulamaları yapın yada hiç yapmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 22 Ekim 2010; 1:27:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

8 yıılık falan digitürk üyesiydim, 100 den fazla kanal açıktı lig tv dahil ekospor paketi adı altında, 45 tl ye izliyordum sonra hd kutu istedim onuda 7 tl ye verdiler, olan hd yayınlar bence güzel ve kaliteliydi, cihaz biraz sorunlu yalnız, daha sonra buraları ve bazı yerleri biraz araştırdım hem daha ucuza izleyebilenleri hem hd kutuyu bedava alanları gördüm sonra digitürk Mh ni arayarak digitürk olarak sizden memnunum her nekadar fazla birşey izlemesemde, ama şu sebepler yüzünden indirim istiyorum dedim, mümkün değil dediler bende o zaman iptal ettireceğimi söyledim bir iki aradılar ama indirime hiç yanaşmadılar bende taahhüüt farkına ve futbol maçlarını seyretmeyi sevmeme rağmen, yapılanların doğru olmadığını düşündüğüm için iptal ettirdim sonra tekrar üye olurmuyum şimdilik bilmiyorum, kendileri bilirler ama nasıl bir satış politikaları ve stratejileri var bilmiyorum, son zamanlardaki gördüğüm farklı farklı fiyatlar tutumlar teklifler bence pek hoş birşey değil gibi, ya herkese aynı indirimleri, uygulamaları yapın yada hiç yapmayın...

katılıyorum dürüst ve şefaf olmalılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.