Şimdi Ara

Digitürk'de Ntv Spor Şifreye Giriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
6.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar! Digitürk abonesiyim ve yayınları Türksat üzerinden seyrediyorum ve Ntvspor La Liga maçlarını yayınladığı zaman kanal şifreye giriyor ve izliyemiyorum. Ben, Digitürk abonelerinin Ntvspor'u şifresiz izleyebildiğini biliyordum acaba bu durum böyle mi yoksa benim cihazda mı bir sorun var? Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^KABBA^^

Herkese iyi akşamlar! Digitürk abonesiyim ve yayınları Türksat üzerinden seyrediyorum ve Ntvspor La Liga maçlarını yayınladığı zaman kanal şifreye giriyor ve izliyemiyorum. Ben, Digitürk abonelerinin Ntvspor'u şifresiz izleyebildiğini biliyordum acaba bu durum böyle mi yoksa benim cihazda mı bir sorun var? Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Saygılar...

digiturkte ntvspor sifreye girmiyor.siz turksattan yayin aldiginiz icin digiturke bagli degilsiniz turksat ntvspor biss ini girmelisiniz
  • Turksat üzerinden böyle bir uygulama mevcuttur
  • türksattaki ntvsporun görüntü kalitesi daha iyi ama...
  • genelde 4. kanaldan veriyor dt maçları. 80. kanal şifreli oldugunda 4.kanalı açmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasansekerci

genelde 4. kanaldan veriyor dt maçları. 80. kanal şifreli oldugunda 4.kanalı açmayı dene.

teşekkürler , bende bugün nasıl izleyecem maçı diyordum . inş açılır 4. kanal :)
  • Turksat uydusunda Digiturk un kendi şifreleme sistemleri ile şifreleme olmadığından NTV Spor kanbalı şifrelenmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRT Spor biss var mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4.kanalda ben de nat geo var nasıl olacak ?
  • Arkadaşlar Türksattaki maçları dt Üyeleri süper joker kanalından izleyebilirler.
    Malum kanallar biss şifreleme sistemi ile şifreleniyor. Ogün hangi maç varsa dt üyesine o maçı
    SPOR JOKER Kanalı dan veriyor. Bilginize. (Eğer bu kanal yoksa kolay kurulum yapıp ekleyin kanalı ))
    http://www.flysat.com/digiturk42e.php

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Arkadaşlar Türksattaki maçları dt Üyeleri süper joker kanalından izleyebilirler.
    Malum kanallar biss şifreleme sistemi ile şifreleniyor. Ogün hangi maç varsa dt üyesine o maçı
    SPOR JOKER Kanalı dan veriyor. Bilginize. (Eğer bu kanal yoksa kolay kurulum yapıp ekleyin kanalı ))
    http://www.flysat.com/digiturk42e.php

Türksat'tayım. Digiturk var. Ntvspor kanal 80 şifreli (biss) ama Spor Joker kanal 81 açık ve Ntvspor yayınını veriyor. Bu normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    evet normal zaten adi ustunde joker kanali.
    biis ile śifrelenen kanali burda yayinliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

evet normal zaten adi ustunde joker kanali.
    biis ile śifrelenen kanali burda yayinliyorlar.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Hayırlı haftasonları.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    rica ederim iyi aksamlar

• Şuan spor jokerde yayın yok ve ntv spor şifreli neden böyle acaba ?
  • Slm arkadasim. Uydu da ntspor sifreye giriyor maclari izleyemiyrm nasil yapacam.var.mi.bi.bilgin...

• ok238 O kullanıcısına yanıt
    81. kanal spor joker kanalından izleye bilirsin.
  • Bende yok kii o kanal nasil bulurum hic bilniyrm yardim eder misin

• Eutelsatta girmiyor sifreye.

• ok238 O kullanıcısına yanıt
    Eğer Digitürk üyesi iseniz menu'den kolay kurulum yapınız. Üye değilsiniz Uydu alıcınıza Biss key girmeniz gerekir marka ve modele göre nasıl gireceğiniz internetten araştıra bilir veya 10-15 TL'ye herhangi bir uyducudan yazılım güncellemesi yaptırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.