Şimdi Ara

Digital Kaynak icin Hi-Fi Sistem Onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayirli Forumlar Arkadaslar AE A5+ ve AE D1 Speaker ve Dac ikilisini Almak istiyorum.Ne Dersiniz ses kalitesi ve Fiyat olarak.Yaklasik olarak 1400 TL tutuyor.Bu fiyata baska onerileriniz varmi?

Unutmadan yaziyim laptop a baglayip Stereo ses almak istiyorum.Kayitla ugrasan birisi degilim.

Edit Arkadaslar Butcemi ve Basligi Degistirdim.Lutfen Biri bisey yazsin artik Oneri ve Tecrubelerinizi esirgemeyin.

Cambridge Audio Azur Dac Magic Plus
    M-Audio BX8

ikilisi nasildir arkadaslar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedda -- 28 Mart 2013; 23:05:30 >

• Ben bu hoparlörleri kullanıyorum neredeyse 1 yıl olacak, çok memnunum. D1 DAC'ı ilk geldiği zamanlar bende almaya niyetlendim fakat vazgeçtim. Galiba o ürün pek tutmadı, yorumlardan anladığım kadarıyla öyle. Bende bunun yerine daha uygun çözüm yarattım Creative Sound Blaster Premium HD ses kartı aldım. Buda stereo bir ses kartı olduğu için ben şuana kadar ki performanstan memnunum.
  • D1 Dac'ın yanında creative'in esamesi bile okunmaz :) D1 iyi bir dac'tır ve Audioengine A5 ile uyumlu çalışır , asıl yapılış amacı da A5 içindir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 1 Mart 2013; 16:34:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

D1 Dac'ın yanında creative'in esamesi bile okunmaz :) D1 iyi bir dac'tır ve Audioengine A5 ile uyumlu çalışır , asıl yapılış amacı da A5 içindir zaten

Ben zaten esamesi okunur gibi bir cümle kurmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

quote:

D1 Dac'ın yanında creative'in esamesi bile okunmaz :) D1 iyi bir dac'tır ve Audioengine A5 ile uyumlu çalışır , asıl yapılış amacı da A5 içindir zaten

D1 DAc'ın geçtiği bir yerde neden o zaman Creative'den filan bahsediyorsun ? ne alakası var adam burda creative'imi sormuş ??? D1 'i sormuş , ayrıca nasıl tutmamış bir dac bu ?

Amazon'daki kullanıcı yorumlarından 5 yıldız almış ;

http://www.amazon.com/Audioengine-D1-Premium-24-Bit-DAC/product-reviews/B006IPH5H2/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1

• AE- A5 i ben pek tavsiye etmem bir şekilde beni tatmin etmedi, 2 yıl kadar önce aldım sadece 1 hafta sonra elden çıkartım.
    Mesele sadece pc den müzik ise olabilir ama fazla beklenti içinde iseniz yeterli gelmedi bana.
    Aynı tarz farklı ürünlerde bakılabilir KRK gibi mesela
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

quote:

D1 DAc'ın geçtiği bir yerde neden o zaman Creative'den filan bahsediyorsun ? ne alakası var adam burda creative'imi sormuş ??? D1 'i sormuş , ayrıca nasıl tutmamış bir dac bu ?

Amazon'daki kullanıcı yorumlarından 5 yıldız almış ;

http://www.amazon.com/Audioengine-D1-Premium-24-Bit-DAC/product-reviews/B006IPH5H2/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1

Arkadaş amacın tartışma yaratmak mı senin ? Ben kendi deneyimimi paylaştım. Bu seni alakadar etmez. Bu arkadaş kullanıcı yorumu bekliyor, bu ürünlerin kullanıcısıysan gel fikrini paylaş, paylaşılmış fikire sataşma. Fakat bu ürünleri kullanmıyorsan burada işin yok. Benimle ilgilenme. Lafımı anlamamışsın çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Suan Klipsch Promedia Ultra 2.0 +EMU 0404 USB 2.0 ve Technics SU-V90D+BOSE AM5 sahibiyim.Laptopa baglamak icin 1500-2000 tl civari stereo ne onerirsiniz arkadaslar.
    Asil soru sadece studio monitor sadece film,Music icin kullanmak dogru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedda -- 3 Mart 2013; 8:20:18 >
  • A5 in yerini A5+ modeli aldı. A5 in sıfırını bulma şansınız yok.

Şahsi fikrim A5+ ında D1 dac ında satıldığı sıfır fiyatlarını hakketmediği yönünde. Çok daha uygun fiyatlara satılsaydı F/P ürünü olabilirdi fakat şu an önerebileceğim bir ürün değil.
    İkinci elde Yamaha HS50 yada yer sıkıntınız yoksa HS80 monitör hop. olarak tavsiye edebileceğim ürünler. HS80 nin alt frekansları ebatı dolayısıyla daha belirgin tabi. Dac olarak creative EMU 0404 yeterli olacaktır. Oda ikinci elde 300TL civarlarına satılabiliyor.

Not: Bir arkadaşın creative sb premium HD ses kartı için söyledikleride gerçek dışı. Son derece kalite stereo bir ses kartıdır, D1 le aralarında çok büyük farklar yok. Prodigy Cube de upgrade edilebilir özelliği sayesinde tam bir F/P kartıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 9 Mart 2013; 22:25:40 >
  • creative hiçbir zaman müzik için herhangi bişey üreteme di oyun ve film ağırlık lı başarıları..
  • EMU kartları bir araştırın isterseniz Creative in profesyonel kartlarıdır. Multimedya ve tüketici elektroniği ürünlerinin üzerindedir. Beğeni ve başarı kalitesi yüksektir.
    Artı SB Premium HD de stereo ve oldukça başarılı bir karttır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 13 Mart 2013; 10:27:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oronra

EMU kartları bir araştırın isterseniz Creative in profesyonel kartlarıdır. Multimedya ve tüketici elektroniği ürünlerinin üzerindedir. Beğeni ve başarı kalitesi yüksektir.

Oronra hoş geldin özledik seni,sen yokken çok sevdiğim senin avatarı kullanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

EMU kartları bir araştırın isterseniz Creative in profesyonel kartlarıdır. Multimedya ve tüketici elektroniği ürünlerinin üzerindedir. Beğeni ve başarı kalitesi yüksektir.

Oronra hoş geldin özledik seni,sen yokken çok sevdiğim senin avatarı kullanıyordum

Merhaba @Asefik
    Teşekkür ederim güzel sözlerin için :) Aslında yeni gelmiş değilim arada girip okuyorum ama pek yazmıyorum.

Avatar konusuna gelince ise.. bir ara kendi avatarımı gördüm ama mesajlar bana ait değildi şaşırdım :) Hiç problem değil kullanabilirsin, benim avatarım senin avatarın

• Creative e artik hic guvenim kalmadi.Cikali kac yil oldu da sen kalkip Emu 0404 usb 2.0 a Windows 7 Driveri yazmiyorsun.Windows 8 i karistirmiyorum bile.Isterse icinde altin olsun hic bi isime yaramiyor.Iyi bir dac alip kurtulacam Creative den.Allah Belasini Versin ayrica Bose konusunda da cok hayal kirikligi yasadim o paraya daha farkli Hoplarda alabilirmisim.Bu sefer iyi arastirip guzel bi sistem kuracam.Yardimlariniza ihtiyacim var arkadaslar Yamaha dan baska Oneri gelmedi daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedda -- 21 Mart 2013; 0:40:28 >
  • Bose bana göre farklı bir klasman ve genel olarak sinemada tercih ediyorum ama daha üst modeller ve büyük sistemlerde sterio için de uygun ve kaliteli modeller söz konusu ama dinlediğiniz müzik tarzına göre seçim yapmak şart.

Fakat konu ses olunca çok fonksiyonlu sistemler malesef belirli bir ortalamayı geöemiyor, Bu sebeptendirki çoğumuz sinema müzik pc gibi sistemlere ayrı ayrı kombinler yapıp farklı ürünler kullanıyoruz. Tabi her şeyi genel ortalamanın üstünde yapan sistemler de söz konusu ama bu seferde F/P olmuyor maliyet yükseliyor.İronik bir hobi bu malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedda

Creative e artik hic guvenim kalmadi.Cikali kac yil oldu da sen kalkip Emu 0404 usb 2.0 a Windows 7 Driveri yazmiyorsun.Windows 8 i karistirmiyorum bile.Isterse icinde altin olsun hic bi isime yaramiyor.Iyi bir dac alip kurtulacam Creative den.Allah Belasini Versin ayrica Bose konusunda da cok hayal kirikligi yasadim o paraya daha farkli Hoplarda alabilirmisim.Bu sefer iyi arastirip guzel bi sistem kuracam.Yardimlariniza ihtiyacim var arkadaslar Yamaha dan baska Oneri gelmedi daha.

EMU 0404 ün günahı ne hata Windows kullanmanızda

• quote:

quote:

Creative e artik hic guvenim kalmadi.Cikali kac yil oldu da sen kalkip Emu 0404 usb 2.0 a Windows 7 Driveri yazmiyorsun.Windows 8 i karistirmiyorum bile.Isterse icinde altin olsun hic bi isime yaramiyor.Iyi bir dac alip kurtulacam Creative den.Allah Belasini Versin ayrica Bose konusunda da cok hayal kirikligi yasadim o paraya daha farkli Hoplarda alabilirmisim.Bu sefer iyi arastirip guzel bi sistem kuracam.Yardimlariniza ihtiyacim var arkadaslar Yamaha dan baska Oneri gelmedi daha.

Seni aramizda gormek ne guzel...

• quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

quote:

quote:

Seni aramizda gormek ne guzel...

Senide öğle @altanpsx

• Biliyorum ayni fiyat araliginda degil ama Butceyi biraz artirmak gerek diye karar verdim.
    Dac olarak Cambridge Audio Dac Magic PLus cok ovuluyor.ne dersiniz arkadaslar

http://www.avguide.com/review/cambridge-audio-dacmagic-plus-usb-dacpreampheadphone-amp-playback-55

http://kenrockwell.com/audio/cambridge/dacmagic-plus.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.