Şimdi Ara

DİĞER ÜLKELERDE ARAÇ VE İNSAN PROFİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene Bulgaristan, Yunanistanı daha öncede birkaç farklı ülkeye gittim gezdim.özellikle bize yakın olmalarından dolayı yunanlıların alım gücü bizden yüksek olmasına rağmen;İnsanlar arabayı prestij değil sadece bir ulaşım aracı olarak görüyor, arabalar dökük ve genellikle ufak arabalara biniyorlar.Özellikle her evde ufakta olsa bir motor var şehiriçi motor yada bisiklet kullanılıyor. Bulgaristanda ise araç vergisi olmadığından modelli araç çok ama alım gücü düşük, herkes bütçesine göre biniyor.Bizim ülkemizde araba prestij göstergesi olmaktan ne zaman çıkar? insanların düşünce yapısı nasıl değişir? Yurtdışında yaşayan veya gezen arkadaşlarların düşünceleri nelerdir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castinyo -- 12 Temmuz 2017; 14:35:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • At,avrat,silah demis eskiler.Gunumuzde araba,es,ev oldu ama neyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nike Tyson

    At,avrat,silah demis eskiler.Gunumuzde araba,es,ev oldu ama neyse

    Ev her zaman önemliydi.

    Bence sıralama şöyle oldu:

    Araba, eş, din(cilik)
  • Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Aslında doğru bi düşünce. Bulgar dediğiniz adamların geçmişi zaten çingenelik, ne anlar böyle şeylerden.. Türk milleti eskiden beri atın en iyisini, silahın kılıcın en iyisini kullanırmış. Dolayısıyla bu durum genlerimizde var. Atların yerini araçlar aldığı için herkes bütçesine göre alabileceği en gösterişli arabayı almak istiyor. Varsın alsın binsin millet. Zaten işten güçten hayat telaşından ve terörden iyicene bıkmış, bari gönlünü böyle eğlendirsin.
  • ''bikere alıyon almışken iyisini al'' diye bişey yok demekki onlarda
  • Bulgaristan ya da Polonya. Buralar Avrupa'nin arac mezarligidir. Zengin Avrupa ulkelerinde pert olmus araclar cogunlukla bu iki ulkeye gider. Sebebi burada iscilik ucuzdur. Yedek parca da cikma parca imkani cok oldugundan ucuzdur. Bu nedenle inanilmaz pertten toplama arac bulabilirsiniz buralarda.



    Avrupa nin da zengini fakiri enteli krosu var. Kimisi 1000€ luk araca biniyor ama her yil 1 kez Dunya'nin farkli ulkelerine gidiyor.



    Kimisi 40000€ luk araca biniyor ama tek derdi arabasina cila cekmek. Dunya umrunda degil.



    Kimisi de cok zengin. Bentley ile geziyor. Bir bakiyorsun ege de yatinda takiliyor 6 saat sonra Fransa'da sarap iciyor.



    Kimisi de beyaz badici atletiyle modifiyeli golf 4 u ile egzoz bagirttiriyor.



    Ancak toplumun buyuk kisminda bir entellektulellik var.



    Bizde beyaz yakali maasi 10 bin ustu adam ile 6 bin maasli esi passat sirket arabasina biner. Her yaz ve her kis tatile gider.



    2 bina dikmis muteahhit hemen 5.20 ye gecer. Hayatinda sinir disina adim atmamistir oyle de meraki yoktur.



    Memur adam corolla ya da megane alir yillarca kredi oder. Yazin piknige gider top pesinde kosturur.





    Sonucu otomobile baglamayacagim. Soyle bitirecegim.



    Avrupa da kitap okuma orani %21

    Turkiye de kitap okuma orani %0.1



    Biz farkliyiz. Bindiklerimizin veya giydiklerimizin bizi biz yaptigina inaniriz. Cunku icimiz biraz bos.



    Avrupa'da pek oyle degil. Orada bindigin seni dolu gosteremiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.