Şimdi Ara

Didim mi Gümbet mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlarla haftaya tatile çıkmayı planlıyoruz. (4 erkek )

Deniz, kum, güneşin yanında amaç belli tabi. Gümbet'e 2 kez gittim ortamı biliyorum fakat Didim'i de çok övüyorlar. İkisi arasında kaldık, tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.

• La bir yardımcı olacak yok mu?
  • Hollanda şaka bi yana didime git görmediysen bende gidicem bu sene
  • 2si Didim'e gitsin diğer ikisi gümbet'e. Ne taraf daha güzelse diğer ikisi oraya gitsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

2si Didim'e gitsin diğer ikisi gümbet'e. Ne taraf daha güzelse diğer ikisi oraya gitsin :)

• quote:

2si Didim'e gitsin diğer ikisi gümbet'e. Ne taraf daha güzelse diğer ikisi oraya gitsin :)

• Gümbet =

• quote:

O kadar paramız yok hacı ya, apartta kalacaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

O kadar paramız yok hacı ya, apartta kalacaz zaten.

Oralar da hatun boldur hani..
  • Sivas-kümbet
  • Didim aman aman bir yer değil, Gümbet'e hiç gitmedim ama internetten bakacak olursak Didim'e göre çok daha iyi. Eğer Didim'e giderseniz Kuşadasına da uğramayı unutmayın sakın, yaklaşık 1 saatlik yol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 10 Ağustos 2013; 1:15:33 >
  • Gümbet ful turist, ama dam sıkıntısı var barlara girmek için. Bodrum merkeze çok yakın avantajı bu. Açıkçası Gümbet'in denizi iğrenç, Didim'in güzel diyorlar Altınkum falan ama orası da çok kalabalık oluyormuş.
  • 2 sinede gittim hatta şuan Didim'deyim Didimin denizi,havası bariz daha iyi ama Gümbete nazaran biraz daha yalın gibi ama 2 side kötü değil Didimde gece hayatı arıyorsanız eli yüzü düzgün 3-4 yer var onun dışında bol bol kafe&bar bozması yerlerdeki üstü çıplak garson tarzı terörist kılıklı tiplerin saçma sapan dansvari hareketlerle turistlerin ilgisini çekme çabası var.Turist çok ama

Edit:Altınkum plajı çok kalabalık oluyor bayramında nedeniyle öyle böyle değil yani aşırı kalabalık denizde yüzecek 2 m2 alanı kendine zor buluyorsun ama araba varsa sıkıntı olmaz çok güzel koylar var 3.koy,Yıldız koyu gibi daha boş oluyorlar altınkuma göre gerçi sabah gidince Altınkumda da yer bulunur.Onun dışında Gümbetin Kumu,deniziyle Didiminkini karşılaştırma bile boşu boşuna Altınkum değil ismi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 10 Ağustos 2013; 1:26:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

2 sinede gittim hatta şuan Didim'deyim Didimin denizi,havası bariz daha iyi ama Gümbete nazaran biraz daha yalın gibi ama 2 side kötü değil Didimde gece hayatı arıyorsanız eli yüzü düzgün 3-4 yer var onun dışında bol bol kafe&bar bozması yerlerdeki üstü çıplak garson tarzı terörist kılıklı tiplerin saçma sapan dansvari hareketlerle turistlerin ilgisini çekme çabası var.Turist çok ama

Medusa varmış en iyi sanırım Didim'de.

Didim'e gidersek konaklama hariç günde 50 lira harcama hakkım olacak. Bodrum'a gidersek 65-70 civarı çünkü orada halam var yazlığına uğrayacağım 3-5 bişey de onlardan kopar, o yüzden orayı istiyorum biraz.

Didim'de günlük 50 lira yemek-alkol yeter mi sizce?

• quote:

quote:

2 sinede gittim hatta şuan Didim'deyim Didimin denizi,havası bariz daha iyi ama Gümbete nazaran biraz daha yalın gibi ama 2 side kötü değil Didimde gece hayatı arıyorsanız eli yüzü düzgün 3-4 yer var onun dışında bol bol kafe&bar bozması yerlerdeki üstü çıplak garson tarzı terörist kılıklı tiplerin saçma sapan dansvari hareketlerle turistlerin ilgisini çekme çabası var.Turist çok ama

Didim'e gidersek konaklama hariç günde 50 lira harcama hakkım olacak. Bodrum'a gidersek 65-70 civarı çünkü orada halam var yazlığına uğrayacağım 3-5 bişey de onlardan kopar, o yüzden orayı istiyorum biraz.

yetmez

• Didi diye okudum
    ala ala gumbet diye markami var.adam heralde girgir yapiyo die dusundum. Zontak gibi

• quote:

quote:

Medusa iyidir bir ara Türkiye'nin en büyük 2.gece kulübüydü sonra ne oldu bilmiyorum geçenlerde 20.yılını kutluyordu.Onun dışında Garden Bar da fena değildir yine.
    Fiyat duruma göre değişir.
    Medusanın sıkıntılı yanları var gerçi şu sıra Dj vasat,haftasonları iyidir,pist genişliği ve ışıklandırma açısından Türkiyede sayılı olduğu kesin ama fazla sıkıyolar yok ağzında sakız var yok öyle yok şurda durma şurda dur ama gel gelelim aynı özeni tipler için göstermiyolar eskiden daha seçicilerdi şimdi apaçiler girebiliyor, portakallı vodkada portakaldan başka birşey yok bunu söyleyincede gelip içip var abi diyen bir garsonumuz var
    Medusada giriş 20tl sonra 1 yerli içki hede hödösü işte onla bütün gece takılabilirsiniz yada dışarda içip gidin içerde o kadar bayılmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 10 Ağustos 2013; 1:40:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: born to win

quote:

quote:

yetmez

Ne kadar yeterli olur sizce?

• Bir bodrumlu olarak derimki sabah denize didime gidin aksam eğlenmeye gümbete.
  • Ben Didim'den kaçmak için gün sayıyorum adamlar Didim'e gelelim mi diyorlar

Medusa'ya giriş 20tl bir vodka enerji 25tl

Günlük 50tl yeter mi sen düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sangre -- 10 Ağustos 2013; 2:32:41 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.