Şimdi Ara

Didim mi Gümbet mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sangre

Ben Didim'den kaçmak için gün sayıyorum adamlar Didim'e gelelim mi diyorlar

Gitmediğim için bilmiyorum işte.

Arkadaşlar biraz daha aydınlatırsanız sevinirim.
  • tabikide Marmaris Didimde turistlerle çok zor tanışırsın çünkü ingilizler takılıyo ve genelde çok soğuklar.Sen ya Gümbete git ya Marmarise bizi Ruslar paklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Merhaba, arkadaşlarla haftaya tatile çıkmayı planlıyoruz. (4 erkek )

Deniz, kum, güneşin yanında amaç belli tabi. Gümbet'e 2 kez gittim ortamı biliyorum fakat Didim'i de çok övüyorlar. İkisi arasında kaldık, tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.

Didim tabiki.
    Ama altinkum hocam. Altınkum sahile gidin, bir kısmı ingiliz, gece barlarin %50 60i yabancı.
    Teyze seviyorsan garanti ama, sevmiyorsan, bahtin açık olsun.
    Garson çocuklar falan yiyor hep, yazık oluyor kızlara.
    Gidin açılin kapilmadan, ben diyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Medusa'ya her akşam takılmayız ya aşar bizi o. Zaten içtiğimizde de apartta içeceğimizi içip dışarıda 1 tane içeriz. Yemeği falan kendimiz halledeceğiz çok masraf olmaz yemek. Bu arada Altınkum'da şezlong ve şemsiye fiyatları nedir ?
  • quote:

Medusa'ya her akşam takılmayız ya aşar bizi o. Zaten içtiğimizde de apartta içeceğimizi içip dışarıda 1 tane içeriz. Yemeği falan kendimiz halledeceğiz çok masraf olmaz yemek. Bu arada Altınkum'da şezlong ve şemsiye fiyatları nedir ?

5 er lira hepsi ama yer bulamazsın. Medusa beache gidin giriş 10 ar tl ama beach 10 numara. Hatun da var fazlaca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

quote:

Medusa'ya her akşam takılmayız ya aşar bizi o. Zaten içtiğimizde de apartta içeceğimizi içip dışarıda 1 tane içeriz. Yemeği falan kendimiz halledeceğiz çok masraf olmaz yemek. Bu arada Altınkum'da şezlong ve şemsiye fiyatları nedir ?

5 er lira hepsi ama yer bulamazsın. Medusa beache gidin giriş 10 ar tl ama beach 10 numara. Hatun da var fazlaca

Anladım hocam, bakalım şu 3-4 gün içinde kararlaştırıp tam 1 hafta sonra da gitmeyi düşünüyoruz. İnşallah para falan da yeter yoksa karta abanıcaz yapcak bir şey yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.