< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayçiçeği Kokan Samuray -- 18 Haziran 2024; 23:12:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sen işine gelen hadisleri topla, ona göre bir din oluştur öyle tartışalım bari. Aynı adamın kitabındaki hadislerin bazılarını seçip alıyorlar, diğerleri işine gelmediği için yada günümüzde konuşmak ve kabullenmenin zor olacağını bildikleri için yok sayıyolar. |
| _____________________________ |
|
İmam Buhari peygamberden yüzyıllarca sonra doğmuş özbekistanda yaşamış bir farslı bir alimdir insandır hataları olabilir yanlış düşünceleri olabilir yanılabilir hadisler direk din değildir sadece yoldur. bir ara iyice karalamak için sapkın şia kaynağından sapkın tarz bir hadis kitabı bile paylaştı zaten .. bunları üst üste ıslatıp sanki kuranın laflarıymış üstüne aşağlar ve gömer şekilde konuşmak, bir videosunda suratını ekşiterek gay demeye bile getiriyor yok hz.hasanın ağızına dilini sokmuş, hep iğneliyci ve aşağlıycı konuşuyor,bunlar kasıtlı,hristiyanlık hakkında 1 tane bile bu tarz cümlesi yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Haziran 2024; 23:50:58 > |
|
Git İslam alimlerine ve diyanete söyle o zaman Buhari'nin hadisleri yalandır diye. Müslümanlar olarak ortak açıklama yayınlayın Buhari'nin hadislerini kabul etmiyoruz diye. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yalandır demedim,yanılabilir dedim içiniz oyle kötüki anlatamam,çok değil 50-70 yıl once bile dölü gelen erkek, yumurtlamaya başlayan kız evlenebilirdi ki çoğunuzun dedesi ninesi çocuk yaşta evlenmiştir o çağın normali o. kimisi 9 der kimisi 13 der kimisi 17 der 19 diyen bile var doğrusunu allah bilir sizler değil. hz.aysenin daha önce nişanlandığı bir adam daha var cübbeyir diye biri o yüzden bana 9 cular biraz saçma geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Haziran 2024; 0:16:58 > |
|
Kardeşim maalesef akli dengende problem var senin. Olmayan şeyleri söylenmiş gibi algılıyorsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Adam suçlu değil ama yakalama kararı çıkartıldı diyor sözde adalet bakanı. Lan ortalıkta kan gövdeyi götürüyor. Her gün bir silahla öldürme, yaralama, bıçaklama. Nerede bu ülkenin adalet bakanı, içişleri bakanı ??? Adam tüm alimlerin ortak olarak kabul ettiği bir kitaptan bir yer okudu diye neredeyse asılacak. Neyi yargılayacaklar onu da merak ediyorum. Ben bu kitaptan Dinayetin bile referans gösterdiği kitaptan şu bölümü okudum dese ??? Nasıl suçlayacaksın adamı? Koskaca ülkenin adalet bakanı sanki Abdullah Öcalan gibi birini tutuklama kararı çıkarmış gibi şov yapıyor yani gerçekten inanılmaz. Hükümetin içinde çok net radikal islamcı, şeriatçı bir tayfanın güçlü olduğu çok net. Ve belli ki adalet bakanlığını net olarak ele geçirmişler. BAKIN KİMSE BU OLAYI YOUTUBER YOK BİLMEM NE DİYE KÜÇÜMSEMESİN BURADAN ZAFER KAZANIRSA BU TAYFA YARIN ÇOK BÜYÜK SIKINTILAR YAŞAIRIZ. Adam ha keza Türkiye'de olsa bu katiller arabasına bomba da koyar, silahlada vurur... Bu şeriatçı katil tayfadan her şey beklenir. |
|
|
|
yalnız az önce canlı yayındaydı bayağa bir ürpermiş gibi arda arda sigara yakmalar :) hala cumhuriyeti salça ediyor chp nize çok kırgın yalnız. |
|
Siz böyle yaptıkça elinizle kapattığınız her bir deliğin yerine 3 delik açılıyor. Malesef 21. Yyda artık bu İslam anlayışı savunulamaz halde. Bu tarz mahkeme, gözaltı vb vb sizi kurtaramaz. Ha ne kurtarırdı söyleyeyim. Uygar bir insan gibi çıkıp Diomand denen Çocukla uygar bir tartışmada onu entelkektüel açıdan yemeniz.. Ama çocuk her önüne çıkan İslamcı yı paket ediyor ve siz ne yapıyorsunuz kolluk kuvvetlerini devreye sokuyorsunuz. Buda daha büyük zarar veriyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 19 Haziran 2024; 0:59:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ateizmi savunan bir sürü türk youtuber var onlar niye böyle linç yemiyor acaba? hatta gerçeği bul ,evrim ağacınıda izlerim bilimsel bilgiler için, tutuklananı görmedim henüz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Haziran 2024; 1:8:41 > |
|
Dostum bak diyorum ki bir tane o büyük alimlerinizden bulursunuz. Çıkartırsınız uygar biçimde tartışıp bu çocugu entelkektüel alanda yenip bu konuyu kapatırsınız. Hem gönderdiğiniz her İslamcı rezil oluyor birde üstüne dava açıyorsunuz. Yani sıvıyorsunuz. Bunun çözüm yolu bu değil hatta en zararlı yol sizin yaptığınız. Çünkü diyorsunuz ki bu çocuk çıkarttıgımız btün İslamcıların susturdu, bizi entelkektüel alanda ezdi biz bunu şiddet ve baskı ile susturalım. Bunu yaparsanız savundugunuzu şeye çok daha büyük zarar verirsiniz. Dediğim gibi çıkartın bir tane güvendiğiniz İslamcı tartışma ortamında bu işi uygar biçimde çözün. Neden korkuyorsunuz bu kadar? Kağıttan kulenizin yıkılmasından dolayı mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bu tip tartışmalarda dünyada yenen yok kaotiktir. iki kişide bilirkişide değil, o asrın ne alaka zaten anlamış değilim kel alaka bir tip. suçsuz değilse kapanır olay o kadar basit. adamın kendi sözde inancı bile kaotik zaten arada derede . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Haziran 2024; 1:59:5 > |
|
Boşuna Kolpasınız demiyorum. İşinize gelmeyen her şeyi yok sayıyorsunuz. La gardaş bu Buhari sahih hadisleri ile kabul ediliyor. Ve tüm İslam alimleri de adamı onaylamıştır. Demek ki araplarda kızlar çocukken evlendiriliyormuş. Hadi bunu geçtim la olum Muhammed'in ilk karısı Hatice'nin yaşını yazsana bi.. Ben yazayım evlendiğinde yaşı 40'tı. Bir de derler ki 'kız çocuklarının yaşları ergenliğe girince sayılıyor' Tamam sayılsın hadi. Ergenlik yaşını 11-12 alalım. 40+12=52. Yani Hatice'nin biyolojik yaşı 52 falan. Ve bu evlilik hemen hemen 25 sene sürmüş. Öldüğünde 40 + 25 = 65 yaşında araplara göre. Ama biyolojik olarak 77 falan yaşında. Bildiğiniz Kolpasınız. |
|
Nasıl yemiyor? Ulan takip ettiğim bütün sayfalar tek tek kapatıldı. Arşivi ile nirvana olan nonteist forumun modlarını ölüm tehditleri ile zorla kapattılar. Arşiv bile yok oldu. Youtube'deki çoğu dinsiz kanal ölüm korkusu nedeniyle anonim yayın yapıyor. Hala maske ile yayın yapan var. Anonimlik bile yetmiyor bazen ki adamlar yıllardır emek verdiği kanallarını kapatıp gittiler. Ne konuşuyon sen? Y ve Z kuşağı ile birlikte dinler yok olacaktır. Sonraki kuşaklar da masal diye okuyacaktır. Evrim ağacı demişsin. Ulan sen zerre bir şey takip etmiyorsun. Sözler köşkü denen zırva kanalın yamağı olmuşsun. Ulan bu gruplar Çağrı'yı kaç kez linç ettirdi haberin bile yok. Adam en son bıktı din olayını kapattı tamamen. Zorunda kaldı daha doğrusu. Git sözler köşküne cevap videosunu izle de gör öğren. Biraz olsun gerçeklikle tanış. Kapasiten yeterse. |
|