Şimdi Ara

Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
3
Favori
20.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafatasçı müslümanların gerçekler işine gelmemiş.

Şeriat diyorlar şeriatın ne olduğunu bilmiyorlar.

Kaynak diye adam en önemli kaynaktan bir yer okuyor ve adama hakaret etti diye dava açma hadi onu geçtim

sohbet kanallarında resmen kafasının kesilmesi gerekir diyorlar.

Araçlara bomba koyarak öldürdüler, otelde insanları canlı canlı yaktılar. Örgüt evlerinde duvar içlerine insan gömdüler.

Gerçekten korkunç bir kitle. Sözde çok hoşgörülü arkadaşlar. İmkan verilse şuan Diamand denen kişiyi yerlerde sürükleyerek öldürürler

• bu temamıdır nedir, asıl adı metin olan arnavut göçmeni şahsın Atatürk'ü karalamak adına yazılmış ve ülkemizde yasaklı bir kitabı "okuduğum en iyi 5 kitap" diye kendi kitlesine tavsiye etmesini denk geldiğim günde beridir engellidir bende.

Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor.
    Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor.x (formerly twitter)
    Atatürkçü Genç 🔴🇺🇸🇬🇧 (@ataturkcugenc4) on X
    https://x.com/i/status/1802638707008176423

Bu arada muhalefetede serzeniş etmiş kendisine destek verilmediği için ve Arnavutluk'a kaçmış apar topar ;

"Muhalefet partilerinden ses çıkmıyor. Bu ülkeye şeriatın gelmesi gerektiğini söyleyen bir adama karşı Laikliği ve Cumhuriyeti savunuyorum. Ben bu ülkeyi savunuyorum"

"ters kelepçeyle gündeme gelmemek ve o zevki onlara tattırmamak için gidiyorum. 4-5 ay sonra gelirim, o zaman beni unuturlar. Ben bunu bu hafta yaşamak istemiyorum..Geri döndüğümde ne olacaksa olur."

Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor.
    Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor.x (formerly twitter)
    BPT (@bpthaber) on X
    https://x.com/i/status/1802785257542021460

Bana çok samimi gelmeyen ve şu ülkeden kaçma hareketiylede korkaklıktan bahsedip kelepçeli görüntü vermekten korkan bir adam durumuna düşmeside ayrı bir trajikomik vaka.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

O kitabı okudun mu sen gerçekten?

Bende o kitabı bildiğim tüm Atatürkçülere tavsiye ederim. Çünkü içinde sadece Atatürk'ün içki masasında karar aldığını söyküyor birde sözde Atatürk'ün hiç karşılaşmadı bir Yunan komutandan korktuğunu falan

Sen çok karıştırmışsın. Ayrıca Atatürk bu kitabın yasaklanmasını da engellemiştir sonradan bizim röfle saçlı sözde Atatürkçü tafası yasaklamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 17 Haziran 2024; 23:2:21 >

Senin gibi müslümanların hoşgörüsünden kaçmış işte. Adamın ne kadar haklı olduğu gün gibi meydanda. Türkiyede şeriat olsaydı şunun %1'ini bile konuşamazdı. Anında kellesi giderdi. Laik cumhuriyette bile hayatı tehlikede. Sonuçta hoşgörü dini.

O kadar hoşgörülüsünizki adam sıkılmış kaçmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dostum bir kesim var ya hani Müslümanlıkla alakalı doğru bir şey söylendiğinde, söyleyen kesimi tehdit eden, en iyi ihtimalle bir argüman sunamayıp bloklayan.

Sizin de o kesimden bir farkınız yok.

Aynı kafa yapısı, farklı ideolojiler.

Atatürk bir tanrı değildi. Etten kemikten bizim gibi bir insandı. Öne çıkmasının nedeni o zamanki insanlardan daha üstün vasıflara sahipti. Bu yüzdendir ki Atatürk'ü ilahlaştırmak isteyen kesim tarafından bazı yasaklanan kitaplar gerçeği yansıtmıyordu diyemezsin.

Atatürk bile bunun farkındaydı ki kendi döneminde yasaklanan HC Armstrong kitabını inceleyip yasağını kaldırmıştır.

Bizim kurucu Atamızdır. Ama en nihayetinde bir insandı ve bazı kötü alışkanlıkları ve eleştirilecek düşünceleri vardı. Ama bu gibi şeyler bizi Atatürk'ten uzaklaşmaya itmiyor aksine Atatürk'ü daha iyi anlıyoruz. Onunda istediği buydu kaçınmak istediği ise ilahlaştırılmasıydı sizin yaptığınız gibi.

Edit : HC Armstrong kitabı iyidir ve içinde yazılanlar doğrudur demiyorum. Atatürk hakkında yazılan bir kitabın yasaklanması ve ardından Atatürk'ün bu yasağı kaldırması hakkında bir örnek verdim sadece. Atatürk'ün nasıl bir lider olduğuna dikkat çekmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicuk ben spaydi -- 17 Haziran 2024; 23:37:39 >

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

İngilizce versiyonları daha ağır dilde ve içeriği bakımından yazılanların Türk halkı üstündeki olumsuz etkileri yadsınamaz.

Atatürk benim için ilahda değil ayrıca. Ülkemin kurucu lideridir ve Allah Türkiye'nin kurulmasını ona nasip etmiştir. Müslüman bir insan Allah'a inanıyorsa olan her hayır ve şer sonucunun ondan geldiğinede inanır. Benim düz mantıkda düşüncem budur. Öleli 100 sene olmuş bir insanı çekip çekiştirmekte doğru bir şey değil ayrıca. yüzlerce sayfa biyografi kitabı yazarsın ama içindeki 3-5 manüplasyon cümleyle kitabın içine eder, istediğin algıyıda oluşturursun. Bu tür kitap yada şahıslarıda ne kaileye alırım nede takip ederim. Doğruluğu kanıtlanmamış belge ve söylemler içinde "istisnalar kaideyi bozmaz" denmez. Yazarın zikri neyse fikri odur zaten..

• Konu altındaki şeriat savunucuları konunun esası hakkında tek kelime yazamıyor. Sürekli konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyorlar. Kimisi Diamond'ın etnik kimliğine kafayı takmış. Kimisi Atatürk'ü karalayan bir kitabı tavsiye etti demiş. Kimisi prodüksiyon hesabı demiş. Diğer arkadaşlar ise maalesef bunların tuzağına düşüp savunma yapıyor. Hiçbirisi çıkıp Diamond şurada yanılıyor, şurada hata yapıyor, işin aslı şöyle diyemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şunu anlamıyorum mesela.

Şeriat Allah'ın kanunlarıdır. Bir Müslüman Allah'ın kanunlarına uyuyor ise şeriatı yaşıyor ve uyguluyordur zaten.

Allah'ın kurallarını yerine getirmeye Laik bir Türkiye Cumhuriyeti engel değil.

Allah sana zina yapmayacaksın diyor.

Allah sana hırsızlık yapmayacaksın diyor.

Allah sana kul hakkına girmeyeceksin diyor.

Allah sana namaz kılacaksın diyor.

vs vs vs.

Laik bir Türkiye Cumhuriyeti bu yasakları yap diye seni teşvik etmiyor. Eğer kendine ben Müslümanım diyorsan bunları uygulayacaksın zaten illa şeriatın olmasına gerek yok.

He diyorsanız ki ille de şeriat, ben Allah'ın kurallarını bana sopa gösterildiğinde uygularım. Korkmadığım zaman uygulamam. Allah'tan korkmuyorum kulun uygulayacağı cezadan korkuyorum. Afganistan'a gidebilirsiniz. Sizi çok hoş karşılarlar. Sözde şeriatçılar.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

beni irdeleyen bir durum yok. kaileye almadığım birisine ne hoşgörülü davranırım nede hasımhane tutum sergilerim. bu tipleri yok saymak ve takip etmemek en medeni davranış şekli. Zaten bu tipler bundan nemalanıyorlar. Kendi PR'larını böyle kasıyorlar. Her kesim içinde söylüyorum bunu.GÜndem olayım diye sosyal medya maymunluğu yapıp herbokologluk kasan her cenahdan adam var.

Ancak sorun, her kişinin kendi adamına göre hareket etmesi. Benim hatam bana ama senin hatan aynıysa sen suçlusun baskısı yaratmak bir ülke sorunu zaten. Fikrinize karşı olan her kesimi bir kalıba sokmanızda ayrıştırıcılık yaratıyor.

Ayrıca, bir insan fikrinin arkasındaysa öyle kelepçelerden, mahkemelerden filan dem vurup kolaya kaçarak voltasını almaz. Fikrin ne olursa olsun, fikrini savunmak için kaçmak bir korkaklık göstergesidir..Bu hareketler bana göre kişisel bir PR çalışmasıdır. İsmini öne çıkarma, etki alanı oluşturma niyetidir. Zaten son videosundada diyor, 4-5 ay sonra gelirim herkes unutur diyor. Buradada Türk halkının aklıyla dalga geçiyor ve ince bir küçük görme manüplasyonu yapıyor. Üsütne konuyu siyasileştirip "muhalefet yanımda durmuyor" diyerek etki alanı oluşturmaya çalışıyor. Bu ülkede en ateist, en muhalif, en sivri ve sağ cenahta en korkulan isim Aziz Nesin'di..adam bir gün olsun fikirlerinden sapmadı, geri vites yapıp yurt dışına kaçmadı. Hapis yattı çıktı. Ülkede yasaklı şeytan ayetleri kitabını yayınladı, sivas katliamı olayları yaşandı, ölüm tehtidleriyle 90ların en karanlık yıllarında yine kaçmadı..diamond tema metin kimki yahu?

bence Atatürkçü değil rol yapıyor türkiyeyi ve türklüğüde sevmediğine adım gibi eminim.

arnavurt milliyetçisi bir hristiyan.

bunları net olarak ıspatlama gibi olayım yok ama sezilerimde genel olarak yanılmam.

asli görevi ergenleri ve gençleri dinden soğutup projesini tamamlamak x yerlerden beslenen bir tip,ne akedemik kariyeri ne birşeyi var zaten geçmişi dizi oyuncusu olamak istemek onun dışındada brişey bulamadım.

cübbelliyi ilkokul mezunu diye aşağlayanlar bu adamın kel alaka alaksız yerden mezun olup din uzmanlığına güveniyorlar paradoxa gel.Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Haziran 2024; 0:28:48 >
    Keşke yoksaysanızda adamda kaçmasa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

din temalı birkaç videosunu izlemiştim yıllar önce, bende öyle bir eğilim hissetmedim değil.

Sonuçta inancı kendi tercihi, bir şey diyemem ancak kendisine açılan dava peygambere hakaret içermesinden kaynaklı, şeriata karşı tutumundanda değil. Atışma yaptığı asrın tok denilen ne idiğü belirsiz her yıl ideoloji değiştiren şahısda aslında tekin birisi değil. Güvenirliliği hiç yok. Sanki bu video tartışması danışıklı dövüş gibi kurgulanmış. Yapımcı olan firmada buna çanak tutmuş.

tema metinin ne düşündüğü yada neye inandırdığı beni zerre ilgilendirmiyor ancak genel tavırlarının herşeyi bilen herbokolog havası aklı başında olanlar için zaten güvenilir değil. Ha neye hizmet eder o kısmını bilemem ama tartışma adı altındada olayları siyasileştirip kurgusal PR çalışmalarına girmeside belli kesimi etkiler sonra sabun köpüğü olur. Mesela bir dönem delilerin delisi diye biri vardı ne oldu? jahrein vardı ne oldu? Bunlar fikirlerin değil kendi ceplerinin peşinde olan insanlar.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

bunu yok saymayanlara söyle, bana değil..

kaçmakda kaçmaktır ayrıca..Kaçanada korkak derler bu kadar basit. Heletkki kaçmasını muhalefetin kendisini korumamasınada bağlaması en aciz hareket. Aziz Nesin bile böyle bir siyasi destek talep etmedi. Korunan, desteklenen ve göklere çıkarılan adamın kaçması dahi güzelleniyor..Trajikomik bir ülkeyiz gerçekten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 18 Haziran 2024; 0:38:11 >
  • Ama güzel şeyler oluyor ya benim hoşuma gitti. Düşünün millet inandığı dinden o kadar habersiz ki peygamber dediği kişinin 6 yaşında bir kız çocuğuyla evlendiğini duyunca şok oluyor. Dinciler ise sadece bu tek hadisenin ortaya saçılmasından bile rahatsız, adeta kuduruyorlar. Şu tek olaya bile cevap veremeyen, kendini savunamayan bir din ve mensupları ile karşı karşıyayız. Demekki böyle 10 tane konu tartışılsa memlekette müslüman kalmayacak. Diamond'a 1 günde 30K abone eklendi sadece şu muhabbetten.

Sıradaki tartışma ben-i kureyza katliamı hakkında olsun. Bu şekilde iki gün gündem olsun en az 1 milyon kişi dini terkeder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuDev -- 18 Haziran 2024; 0:43:52 >
  • Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor.

Kara kutu'nun ne halt olduğuda ortaya çıkmış oldu. Ben size bu herif akp'li demedim mi? Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 18 Haziran 2024; 0:51:28 >

asrın toku zaten savunduğum yok

oda şeriat din islam uzamanı değil,20 li yaşlarda hayatının başında olan kişi neyin uzmanı olucak? şeriatı yendi gibi gelin güvey oluyorlar burda kendi kendilerine .

asrın tok kim yahu, dertleri show para o yer 6 nıda sevmiyorum zaten herkes cukkasının derdinde.Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. 

ben bu çocuğu bir ara lbgt biliyordum ne ara şeriatçı olmuş haberim bile yokYayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Haziran 2024; 1:4:15 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.