Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | Game Pass'e Geldi (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.807
Cevap
407
Favori
668.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boşuna bekleme yapmamak için open beta'yi pas geçtim. Druid, düşünüyordum ama pek beğenmedim oynanışını. İzlediğim kadarıyla bana kötü bir izlenim verdi.
    Mage veya necro giderim. Oldu olacak hepsini kasarim ya. Dert yapmaya gerek yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Druid ile 15'e geldim bir görev açıldı ama haritanın baya ötesinde gösteriyor. Spirit bonus açmak için o lazımmoş. Onu yapmalı mıyım? Ana görevden devam mı?


    Knight Online'daki gibi master açma görevi mi nedir Diablo IV [ANA KONU] | Game Pass'e Geldi 


    Bir de mesela bazı buildlerde aynı skill yerine gelecek 2 şey açtırıyor onun ikisini de farkşı tuşlara atsyamıyoruz diye biliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 25 Mart 2023; 23:7:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Druid oynayacaklar ayi formundan baska bi sey oynamasin betada. Ayi formu bayagi op, werewolf bi naneye yaramiyor ama ayinin cidden cani dahi inmiyor. Quinn69 u izlerseniz buildini gorursunuz, specsiz druid olmasina ragmen ne cani iniyor ne ugrasiyor, tek atiyor yaratiklara lol. Ben werewolf gitmistim cok kotuydu..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1997 yılından beri bütün Diablo serilerini saatlerce oynamış ve zamanında tek oynadığı oyun Diablo serisi olan biri olarak beğendim. Diablo 3'ü de çok oynadım ama çok sevememiştim. Ama bunu başlangıç olarak beğendim. Özellikle skill ağacı hoşuma gitti. Çok oynayamadım 1 saat ama Level 7'de şimdilik fikrim bu. İş görür bence ve indirimde ancak alınır. Belki Diablo 3'te çok beklentiye girip hayal kırıklığına uğramış bunda da hiç bir beklentim olmadığı için sevmişimdir bilmiyorum ama güzel bence yani hoşuma gitti. Beklentisiz olunca böyle oluyor demek ki. Beklentisiz demeyim de baya kötü bekliyordum belki de ondan beğendim. Skill ağacı güzel ama. Diablo 2 havası var.

  • Diablo IV [ANA KONU] | Game Pass'e Geldi

    Beyler hangisi mantıklı kararsiz kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Birden fazla quest'i ekranın sağında tek seferde görebilsek ve tek tuş ile track edebilseydik keşke.

    - Health Globe üzerine gelince direkt can basabilirdi, tamamen manuel Q'ye almışlar.

    - Biraz daha elite canavarlar olabilirdi, seyrekleşmiş geldi bana. Çok fazla minion kesiyoruz.

    - Dungeon ve tamamlanan görev alanlarında dışarı atacak bir teleporter aradım. Map açıp tıklamak sıkıcı, bazen o da yok town çekiyoruz.

    - Giriş ve çıkışlar quest gibi sarı renk olması bazen kafa karıştırıyor, yanlış yönlendirebiliyor.

    - Atmosfer bir tık daha karanlık ve kasvetli olabilirdi.

    - Bir arkadaş necro'nun iskeletleri rgb omurga demiş, benim de hoşuma gitmedi.

    - Akıyor gibi görünse de oyun aşırı RAM yiyor ve performans sorunları var. Tam sürümde düzeltilir tabi.


    Eleştirecek birşeyler aradım öyle yazdım yoksa oyun bence fena olmamış. Yine başına oturtup 1 hafta kaldırmaz. Diablo IV [ANA KONU] | Game Pass'e Geldi 





  • Konsolda quest tracker cidden kötü. 2023 yılında hala beni uğraştırıyorlar. Benim seçeceğim çoklu questleri track etme şansım olmalı cidden. Belki de ben bulamadım.


    Üstümüzdeki her şeyi satma veya depoya koyma gibi zamandan tasarruf edici şeyler gelmeli.


    Yine de güzel zamanda çıkıyor oyun böyle bir oyuna açlık vardı cidden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana frozen orb atmazsanız bir şey diyeceğim. herkes en güçlü, en zevkli sorc demiş ama oynadıkça sıkılıyorum light gittim iyi hoş ama sıkılıyorum herhalde etrafta minyon görmeyince oynayasım da kaçıyor falan. necro 25 olmasına rağmen hala yan görev yapıyorum başında da aşık etmişti şimdi de aşık etti. 2. build denedim bu sefer bone spear falan gittim bayağı iyi duruyor. 1200 tl değil de biraz daha uygun olsaydı şuan ön sipariş geçmiştim (gerçi ultimate alırdımDiablo IV [ANA KONU] | Game Pass'e Geldi )

  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    junk olarak işaretlendiğinde satıyor ama onla uğraşmak da sıkıcı, gerçi common, rare sell seçeneği de vardı satıcılarda.

  • Ekran kartı bozulan bozulana. Eğer bu insanlar işkembeden sallamıyorsa ve Diablo 4 gerçekten böyle bir şeye sebep oluyorsa cidden fiyasko... " benim kart sağlam yeaaa "cılar bir kenara, cidden çok sıkıntılı bir durum bu. En az 20 farklı yorum okudum, " ekran kartımdan bir daha görüntü alamadım " diyen.


    Diablo 4 Bricked my GIGABYTE 3080 TI - PC Technical Support - Diablo IV Forums (blizzard.com)

  • New World de ekran kartı yakıyordu aman dikkat edin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Ben vazgeçtim oynamaktan Diablo 4'ü. Oyun bana bir arkadaşımdan hediye gelmişti. Tam sürüm çıksa da oynamayacağım artık. Yani bir oyun nasıl ekran kartı bozabiliyor o da ayrı bir mevzu. Donanımsal sorunları anladımda. Virüs gibi bir şey o zaman bu... Gavur milletine dokunmaz usta adam gider basar parayı yenisini alır. Daha 3 ay önce dünya para verip aldığım kartı riske atamam. Gerçekten çok vahim bir durum...


    Bizim teknoloji marketlere anlatamazsın da " diablo 4 yüzünden ekran kartım bozuldu " diye. Eminim sorumluluk kabul etmezler öyle bir durumda.

  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    Nays açıp satın alımı ordan yaparsan 500 tlde 100 iade geliyor. Ultimate 1200 gibi bir fiyata gelebilir 3 hesap açarsan. Belki böyle aklına yatar hocam :D

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kart bozulma olayı nedir acaba. Takip ettiğimde benim pc de en çok ram i yoruyordu oyun. Gpu kullanimim %40 aşmıyor. Ayarları fullemedim hiç


    düşük kullanimdada cortlatirmi acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R.Romanoviç kullanıcısına yanıt

    64gb ram'in de olsa oyun sömürüyor bütününe yakınını. Oyunda ram ve ekran kartı vram sorunu var. Burada kendini akıllı sanan bir arkadaş " sanal bellek artırın " falan deyip duruyorda neyse kimse ile diyaloğa girmeyeceğim. Oynamayacağım için benden tarafa sorun yok.


    Mis gidi Path of Exile 2 çıkacak, onu oynarız.

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Bana vermedi kasayı. :)

  • Virüsle alakası yok.

    Ekran kartı bozulmalarının çözümünü de paylaştıım, FPS limitleyip ayarları düşürün.

    New World'de de ayrı sorun ve aynı çözüm vardı, FPS limitleyince sorun teşkil etmiyordu.


    Tabi yine de sizin tercihiniz ama 'virüs gibi bişi herhalde' diyerek iade etmek biraz komedi olmuş.


    Ayrıca en çok 3k ve 4k serisinde problem olmuş, önceki seri kartlarda bir problem ya da AMD kartlarında probleme rastlamadım.

  • Hahah komedi mi ? Ben oyunu iade edeceğim demedimki :) Ben daha iyisini yapacağım. Ben tam sürüm çıksa da oynamayacağım. Almam bu riski, istediğiniz kadar gülebilirsiniz. Bilinçsiz bir kullanıcı da değilim ayrıca, fps limitleme, sanal bellek falan herhalde bunları biliyoruz.


    Sorunu yaşayan kişi sayısı az olsa da bu Blizzard'a yazar. AMD kartlarda da sorun yaşayanlar var. Resmi forumları takip edin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 26 Mart 2023; 2:45:34 >
  • Mecvur oynuyacaz yapacak birşey yokda Nefret ediyorum herşeyi yeni nesile uygun yapıyorlar! Nerde o eski Diablo 2! 10 tane birbirini tekrar eden birbirini kopyası yetenekler hepsi birbrinden niteliksiz Lv lın yetiyorsa sıkıntı yok pata küte dal Lvl'ın yetmiyorsa anında öl.Diablo 2 yi oynayanlar bilir heralde birsürü çeşit yetenek vardı oyunda öyle kafan göre hepsini alıyim olmuyodu oyun belli bir dizayn istiyordu.Yani herşey basit herşey grafikten animasyondan ibaret.Diblo 2 de neyi nasıl yapcan die kafa patlatıyodun bunda standart lv atla tak tak hepsini aç vur geç.Yapcak birşey yok Oyun sektörü artık böyle herşey Lol tarzı olmalı bıktım artık bu firmaların bu işlerinden.Sırf Dİablo ismine oynuyacaz işte.Oyun Diablo 2 ye zerre yaklaşmamış basit sıradan herkesin oynuyabileceği sıradan pat vur geç! Nerde eski Oyunlar!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diablo ve quest kelimeleri aynı cümle içinde geçmesi, bu tarza çok uzak arkadaşlar var aramızda demek. %20 niz bizimle kalırsanız 2024 ocakta falan iyi kazanım olur bu tarz için.

    Yanarlı dönerli ışıklı skill pet zırh Pet var demek diablo 4 e haksızlık gibi, oyun d2 ve poe den kat kat karanlık (d2 nin haritaları daha karanlık tabi). Bunlarda tercih meselesi, şahsen poe nin efektlerinin renklerinden, parlaklığından rahatsız oluyorum.

    D2 ile karşılaştırıp d2 de var d4 de yok bu yüzden kötü demek ne derece doğru bilemedim, sonuçta birçok şey d2 de olup poe de de yok, poe kötü değil farklı oyun. Aynı d4 de farklı oyun. Üstelik poe nin oyuncu sayısı da çok fazla değil sonuçta paranın dedigi oluyor maalesef, poe ne kadar iyi olursa olsun, oyun yapan şirketler para için oyun yapıyor.

    Genel kanı deneyenlerin çoğu zevk almış blizzard da önce bunu gözetir, sonra 10 üzerinden 6 verenlerin 4 verenlerin önerilerini değerlendirir. Sonuçta ilk birkaç aydan sonra bu insanlar oynamaya devam edecek.

    Gelelim bu hafta sonuna, belki çoktan duzelttiler druid i belki duzeltecekler sonra, ama bu kadar kötü seviye alma olmaz. Barbara kötü dedik 15lvl den sonra herseye tek atmaya başladı. Druid her level de kötü. Yakinci denedim vurmak için yaklaşmak eziyet, uzakci denedim hasar yok alan hasarı zaten yok. Karma birseyler yapayım yok, Petleri seveyim dedim Petler berbat. Bunu blizzard da da yazdık. Şarj skillinin CD si için ya item ekleyin ya da düşürün diye, uzak skillerinin tasarımını değiştirin diye... d2 deki gibi en az tercih edilen sınıf gene druid olacak yoksa. Necroya birsey demiyorum yeterki erken düşsün 40 lar 50ler de falan, yoksa druid sevenlere küfür etmek gibi olur denge farkı. Çünkü druid ile baya item yakaladım, hiç biri Bi etki yapmadı.

    Bu hafta Server geçen haftadan kötü ama oyun çıktıktan en fazla 2 gün sonra duzeltirler. Sonuçta birden fazla Server olacak tam sürümde.

    Ram kullanımı vram kullanımı fazla onu da duzeltirler, ama arpg ler hack n slash ler zaten bunları fazla fazla talep ediyor, aynı anda zibilyon tane efekt ve olay oluyor, bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.