arkadaşlar para kasmak için nereden başlamak lazım insanlar 100m goldlara ulaştı üzerlerindeki itemlarda cabası. Para parayı çeker biyerde kazandıkça para artar ama. Başlangıç için ne önerirsiniz. wizard karakterim var barbar bir arkadaşımla birlikte normal hızda act2, çok hızlı bir şekilde de act1 farmlayabiliyoruz. ama şimdiye kadar sattığım en pahalı item 900k böyle günlerce farmla bir tane 1m luk item düşsün ile olmaz bu paralar. şimdi bu 100 milyonları olanlar zamanında olan expoitleri kullanarak mı kastı. hala bu paralara ulaşmak mümkün mü?
oyun biryerde kısır döngüye giriyor. daha iyi item için act 3-4 kasmak gerekiyor. ama buralara girmek içinde iyi item yada çok para ile marketten item almak gerekiyor. gıdım gıdım act1 kasarak mı para yapacağız.
hocam mümkün olduğunca yüksek mf'li gear ile act 2, mümkünse act 3 farmlamanızı öneririm. eğer sürekli oynayabildiğin bir arkadaşın var ise uyumlu bir party yaratın.
en mantıklısı 1 tank 1 dps karakterdir. tank olarak wizard'ın tank buildini öneririm. dps olarak da tek tercih şimdilik dh gibi duruyor. kite yaparak da ilerleyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: onur086
Arkadaslar kendi pcmde oynuorm ama dielim ki arkadasa gittim laklak yapmaya diablo 3 oyunu oynamak icin baska bir pcden hesabima kullanici adi sifre girerek girebilirmiyim ? Ordan oynayabilrmiyim?!!!
Evet başka bir pcden hesabına kullanıcı adı şifre girerek girebilirsin . Oradan da oynayabilirsin .
quote:
Orijinalden alıntı: Demerzell
selam arkadaşlar, thoaravil in sorununu yaşıyorum. save dosyasının olmadığı söylenmişti kayıtların blizzard da tutulduğunu, ev bilgisayarında oynadığım karakteri işteki bilgisayarımda diablo 3 açtığımda göremiyorum, yeni karakter oluşturdum, genede göremiyorum. aciiiil çözüüüüüüüüüüüüüüüüm.
region farkından kaynaklanan bir sorun bu.
Oyunu açtığında option sekmesinden account'a gir. orada europe, americas, asia adı altında 3 region var. üçünde de karakter yaratabilirsin fakat RMAH kullanımı sadece birinde aktif olur > (battle.net hesabının region'ı hangisi ise)
arkadaşlar bende level 48 wizard var, dün bir yaratıktan gimmering gems mi gibbering gems mi adını şimdi hatırlayamadım bir şey düştü. bu ne işe yarıyor acaba? üste takılacak bir şey değil sanırım.
Arkadaşlar oyunu 2 gün önce aldım 23 lv Monk 2 tane sorum var
1-Oyundan çıktım 1 kere gruplu olarak online oynadım ama işim vardı bölümü bitirmeden çıktım şimdide eski hikaye moduna geri dönemiyorum nasıl dönecem?
2-Açık arttırmadan bir silah aldım ama aldım gözüktüğü halde param da gitti envantere gelmedi bir şey mi yapmam lazım?
Acilen cevap bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Norvexses
1-Oyundan çıktım 1 kere gruplu olarak online oynadım ama işim vardı bölümü bitirmeden çıktım şimdide eski hikaye moduna geri dönemiyorum nasıl dönecem?
2-Açık arttırmadan bir silah aldım ama aldım gözüktüğü halde param da gitti envantere gelmedi bir şey mi yapmam lazım?
Acilen cevap bekliyorum
1- resume game'e basman yeterli 2- buyout (hemen al fiyatı) ile değil de bid (açık arttırma fiyatı) ile aldıysan, daha doğrusu fiyat verdiysen action house'da en sağdaki sekmeye gel orada ya paran duruyordur (yani senden başkası item'ı almıştır) ya da item duruyordur (sen kazanmışsındır)
her iki halukarda da ''send to stash'' butonuna bas. town'daki büyük kasaya gidip bak item oradadır.
quote:
Orijinalden alıntı: macgdestor
quote:
Acilen cevap bekliyorum
1- resume game'e basman yeterli 2- buyout (hemen al fiyatı) ile değil de bid (açık arttırma fiyatı) ile aldıysan, daha doğrusu fiyat verdiysen action house'da en sağdaki sekmeye gel orada ya paran duruyordur (yani senden başkası item'ı almıştır) ya da item duruyordur (sen kazanmışsındır)
her iki halukarda da ''send to stash'' butonuna bas. town'daki büyük kasaya gidip bak item oradadır.
teşekkürler resume game dediğim de kaldığım yer değil de online oynarken çıktığım bölüme geliyorum ve sağ yukarıda sarı bir adam ortadan kırılmış bir simge var
direk aldım send to stash dediğim de
can not stash ... to your stash yazıyor
quote:
quote:
Acilen cevap bekliyorum
Hallettim teşekkürler kasada yer yokmuş :) acemilik :D ama hikaye online kaldığım yerden devam ediyor Teşekkürler
Rica ederim
birkaç kere public game'de takıldığında o olayı çözersin. public game'de genelde bir görevin en başından başlatır ama resume game/select quest dediğinde sen seçersin bölümü vs.
quote:
Rica ederim
birkaç kere public game'de takıldığında o olayı çözersin. public game'de genelde bir görevin en başından başlatır ama resume game/select quest dediğinde sen seçersin bölümü vs.
bir şey daha :D ilk diablo oynayışım da pot alabiliyor muyuz ve nereden :D
quote:
quote:
Rica ederim
town'larda bulunan satıcıları gez
quote:
quote:
quote:
Rica ederim
town'larda bulunan satıcıları gez
hiç birin de yok
hocam şimdi soru cevap şeklinde oyunu bitirmeyelim istersen, biraz oyna bi 1 hafta geçsin sorularını topluca sorarsın
quote:
hocam şimdi soru cevap şeklinde oyunu bitirmeyelim istersen, biraz oyna bi 1 hafta geçsin sorularını topluca sorarsın
Tmm :D
quote:
quote:
Tmm :D
cem#2473
ekle istersen, sorun olduğunda oyun içinde sorarsın daha rahat yardımcı olurum
konu sahıbıne pm olarak attım ama buraya yazmak ıstedım.Belkı baska kısılerde gorur bılgılenır dıye.sorum su :
evet faydalanıyorsun hocam yalnız şunu düzeltiyim, tam olarak 1e 4'lük bir oran olduğunu sanmıyorum. tahminimce daha düşük o oran
sımdı bu exp den faydalanmak ıcın dıger kısılerın yakınındamı olmak lazım?
mısal ben charımı merkezde bıraktım ve ınternette falan takılmaya devam ettım.sonra aradan 1-2 saat gectı dıyelım geldıgımde otomatık exp kazanmıs olacakmıyım? eger boyle ıle en kolay yoldan exp kazanmak boyle olur sanırım.
yok hocam en fazla 2-3 ekran uzaklıkta olabilirsin.
ama istisna olarak, görev bitimlerinde/event'lardan gelen exp.ler nerede olursan ol gelir
Oyun için nasıl bir sistem toplatmalıyım? Şu anki sistemim 2005 yılına ait. Bir de dizüstü mü yoksa masa üstü mü olmalı? Hangisi daha randımanlı, teşekkürler.