Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben kendi gözümle gördüm diyorum zod düştüğünü.

bana oyunu oynamamışsın diyen bir adama da inandırsam ne olur inandırmasam ne olur.

hiç bir şey imkansız değildir. ayrıca single playerde zod düşmesi imkansız olsaydı blizzard botd'u sadece ladder rw yapardı. düşüren düşürüyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: reoix

quote:

Orjinalden alıntı: Santuary

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Necro ile nasıl oynuyorsunuz anlamıyorum. Level 30 olana kadar işkence çektiriyor ki o işkenceye level 17'ye kadar dayanabildim... Hayır varsa bir kolay level atlama yöntemi söyleyin de bir deneyeyim :D Bir de bir arkadaşım kasılırsa 2 haftada level 99 olunabileceğini söyledi, ne kadar doğru bu? Battlenet için söyledi yalnız.

Ben her char'la Act 1'de lvl 18 olup Andariel denen cadıya Bone Spear'la dalıyodum, işim çok kolay oluyodu. Ayrıca Act 2'de de Iron Golem'e kasıyodum, bi Fire Enchanted rare'dan Golem yaptın mı Duriel de keklik oluyodu. Mephisto için de lvl 30 olup Fire Golem/Bone Spirit ikilisini kullanıyodum. Aslına bakarsanız Necro için en sağlam boss bence burun farkıyla Diablo'dur, Duriel'den sonra. Baal'ı saymıyorum; o sonradan geldi.

Not: 2 haftada lvl 99 single'da imkansız, BNet'de de çok zor. O dediğini yapmak için bence 2 hafta aralıksız oynamak lazım heralde.

2 hafta aralıksız oynasa bile imkansız. gece gündüz oynayan en sağlam adamlar bile 3-4 ayda 99 olur.

hiç ladder bakmıosn heralde ilk gün 97 oluolar Hah

ucma arkadasım benim 5. sezonum bu dedigin hiç bi sezonda olmadı

Lol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 28 Eylül 2007; 15:05:59 >

• çok bilenler gelsin su an oyundayım qz11////1 oyun ismi
  • quote:

bu arada 22 yasındayım

Mutlu yıllara...
  • quote:

quote:

bu arada 22 yasındayım

Mutlu yıllara...

...
  • YA ARKADAŞLAR BU DİABLO 2 VE LOD'A AİT RUNE,RUNEWORLD'LÜ İTEM VEYA İTEM SATAN SİTELER VAR (MESELA "D2STORE" GİBİ) BU SİTELERDEN ALIŞVERİŞ YAPMIŞ OLAN VAR MI (HATTA BNET'TE PASO OYUNA BAĞLANIP REKLAM YAPIYORLAR) YAPMIŞ OLAN VARSA NASIL YAPTIĞINA DAİR BİR BİLGİ VEREBİLİR Mİ ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

YA ARKADAŞLAR BU DİABLO 2 VE LOD'A AİT RUNE,RUNEWORLD'LÜ İTEM VEYA İTEM SATAN SİTELER VAR (MESELA "D2STORE" GİBİ) BU SİTELERDEN ALIŞVERİŞ YAPMIŞ OLAN VAR MI (HATTA BNET'TE PASO OYUNA BAĞLANIP REKLAM YAPIYORLAR) YAPMIŞ OLAN VARSA NASIL YAPTIĞINA DAİR BİR BİLGİ VEREBİLİR Mİ ?

sanırım site linki vermek yasak d2jsp die arat googledan d2 nin trade forum sitesi orda fg alıp esya alman daha mantıklı siteye gore
  • PARDON HOCAM FG NEDİR ACABA
  • forum gold d2jsp ( alt + enter ) orada hersey acık;)
  • Oyuna yeni başladım.Level 4 Amazon Okçuyum. Dex kastım su ana kadar hep.Bundan sonra ne yapayım.Ayrıca skill ağacında 3 kere fire arrow a 1 kere magic e verdim.İyi halt mı ettim? :D
  • Şu sayfa sana yardımcı olabilir. Ben hiç Amazon kasmadım, sevmem zaten.

http://strategy.diabloii.net/news.php?id=553
  • quote:

Orjinalden alıntı: Apply_Poison

Oyuna yeni başladım.Level 4 Amazon Okçuyum. Dex kastım su ana kadar hep.Bundan sonra ne yapayım.Ayrıca skill ağacında 3 kere fire arrow a 1 kere magic e verdim.İyi halt mı ettim? :D

rahat rahat kas her skille ver iyi bir build tutturana kadar onlarca kez char açarsn zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: özzer

başlamıcam diyom başlatıyosunuz adama
    bende orjinal cd si var.ama bir problemim var.oyunu açarken cd istiyor.yani mecbur cd takılı olması gerekiyor.
    cd siz nasıl oynayabilirim.

ek paket cd sinden D2XMUSIC.MPQ dosyasını oyunun kurulu olduğu yere at. oyun cd siz çalışır.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TürKakaLeite

Kulak olayının ne oldugunu duymamam beni bnet i az oynayan oyuncu mu yapıyor?

Kesinlikle. O kadar BNet'te oynamışsın da hiç mi duel yapmadın. En azından kendi kulağını görmen lazımdı. Ayrıca mevzu kulağa kaydı; mevzu senin büyücü prensesinin her char'ı ezebildiğini iddaa etmendir. Yanlış; Sorceress -hava, kar, bulut, yağmur, çamur farketmez- her char'ı ezemez. Hatta oynayan adam işi bilmiyorsa hiç bi char'ı ezemez. Mesela muhtemel Necro vs Sorceress karşılaşması şu şekilde gelişir;

-Sorc. -artist ya- direk Blizarrd çakar, necro ve kalabalığın üzerine.
    -Fire golem'e bi halt olmaz, diğerleri kısa bi süreliğine donar.
    -Bu arada necro bone spirit'leri ateşler.
    -Üzerine gelen Alman tankı görünümünde ki golem'den kaçmaya başlayan Sorc. canhavliyle Frozen Orb çakmaya başlar, ama nafile.
    -Bu arada spiritler güdümlüdür -ne yazık ki- Sorc. hala kaçacak delik arar.
    -Süresi dolduğundan Revive'lar ve diğer cemaat de Sorc.'un peşine düşer.
    -Necro hala spirit göndermeye devam eder.
    -Sorc. köşeye sıkışır, manası da biter zaten. E o bone spiritlerden 3 tane yedimi -vitality'si de düşüktür çünkü- bi anda kendi Diablo'nun cehenneminde bulur.

THE END

Paladin'i Barbar'ı hiç yazmıyorum. Kaldı ki Sorc. necro'nun en zorlandığı char'lardan biridir...

Arkadaşı önyargıyla suçluyorsun ama senin ondan aşağı kalır bir yanın yok.
    Ne güzelde yazmışsın Sorceress'in ölüm sahnesini.
    Bunların tersi de olabilir.Ben belki seni Kendime dokundurmadan prensess sorcerss'imle kulağını keserim.
    Dimi ama

• Arkadaşlar yardımlarınız icin tesekkür ederim lvl 5 oldm da bi sorum olcaktı.Smdi bzn ben yol blmakta gucluk cekiyrm mesela 3. grvdeyim passage i buldum dark wood u bulamadim,var mi bi kısa yol falan(haritayı kullanıyorum bunu belirteim.)
  • @ sorceress

Teşekkür ederim.

@ Apply_Poison

Oyun non-linear olmaktan çok uzak. Tamamen düz bir hat şeklinde. Kaybolmak veya değişik bir yol seçmek gibi bir şey mümkün değil. Biraz daha pratik yap; anlarsın ne demek istediğimi...

Edit: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algol -- 11 Ekim 2007; 0:48:14 >
  • ARkadaşlar BEn Yeni asSAssin Açtm...lvl 16 flnım hiç assassin kasmamiştm...asasssinde ...Stat ve skilleri nasil wermem gerekiyor yardım ederseniz çok sewnirim.... fazla ...artislk yapip Terimlerle anlatmayin ama normal anlayabilceemiz şekilde anlatin ..! Herneyse arakdaşlarim ...şmdiden tşekkrler...
  • asasinle level 50 ye kadar kasıp kasıp bıraktım manyak damge veriyosun ama cok cabuk oluyosun.mutlaka shield lazım ya da veapon blocka abanacan tabe resistin i de yuksek tutarsan en ii damge i asas vurur.level 50 de 3 sarz tiger strike+ dragon taille alana 8 k vuruyodum. ama gel gelelim resist yerlebir ediyo asasi.

benim su an oynadıım 78 level bi hamaeradinimm war holy shield + all resist veren aura(adını unuttum)
    ile 75 all resist 10 k armor %75 chance to block 2000 hammer (magical) damageim war.hellde hic bi yaratık canımı indiremiyo hemen hemen.itemlerin sslerini nasıl koyabiliriz acaba siteye. :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonefelix

asasinle level 50 ye kadar kasıp kasıp bıraktım manyak damge veriyosun ama cok cabuk oluyosun.mutlaka shield lazım ya da veapon blocka abanacan tabe resistin i de yuksek tutarsan en ii damge i asas vurur.level 50 de 3 sarz tiger strike+ dragon taille alana 8 k vuruyodum. ama gel gelelim resist yerlebir ediyo asasi.

benim su an oynadıım 78 level bi hamaeradinimm war holy shield + all resist veren aura(adını unuttum)
    ile 75 all resist 10 k armor %75 chance to block 2000 hammer (magical) damageim war.hellde hic bi yaratık canımı indiremiyo hemen hemen.itemlerin sslerini nasıl koyabiliriz acaba siteye. :D

lvl 78 hammerdinin var ve sadece 2000 mi hammer damagen var? bir yanlışlık olmalı. hangi aurayı kullanıyorsun?
  • benim 80 hammerdin 1700 vuruyordu fanactism açmıştım ama
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.