Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • physical immuneye Berserk işliyor çünkü Berserk Magic Damage...benim anlatmak istediğim Fire immune minion a Fire harici büyü yaptıkları için alt etmişlerdir...
  • YOK KARDEŞ BÜTÜN CANAVARLARIN İMNUESİ KALKMIŞ VAZİYETTE DİA KESTİK DİYORUM HADİ 1 2 CANAVAR FİRE İMNUE İDİ HADİ ONLARI KESTİK AMA YA DİĞER CANAVARLAR DİA DA Kİ CANAVARLARIN HEPSİNİN FARKLI Bİ İMNUELERİ VAR MALUM AMA BU ELEMAN NE KULLANIYOSSA BU İMNULERİ KALDIRMIŞTI
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

YA Bİ FİRE SORC YAPTIM AMA MALUM HELL DE ÇOĞU MONSTER İMNUE GEÇEN BNET TE DİA KESERKEN Bİ SORC GİRDİ ARTIK NASI Bİ İTEMİ VARSA MONSTERLARIN İMNUE LERİ KAYBOLDU VEYA İMNUE OLMADILAR ANLAMADIM

o sorcta merc var mıydı? muhtemelen vardır. mercinde infinitiy runeword vardır. ber mal ber ist di sanırsam. o mercin altına conviction aura veriyor. o da resistleri kaldırıyor.
  • minionlar için geçerlimi bu resist kaldırma yoksa sadece multide rakiplere karşımı
  • TEŞEKKÜRLER KARDEŞ TAMAM DEMEK İNFİ HALLEDİYO RESİSTLERİ BU ARADA MULTİDE DE KALDIRIR İMNUE LERİ BU İNFİNİTY AMA ZANNEDERSEM MİNİON LARA PEK SÖKMÜYO GALİBA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARATAHTA -- 26 Eylül 2007; 9:30:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

YA Bİ FİRE SORC YAPTIM AMA MALUM HELL DE ÇOĞU MONSTER İMNUE GEÇEN BNET TE DİA KESERKEN Bİ SORC GİRDİ ARTIK NASI Bİ İTEMİ VARSA MONSTERLARIN İMNUE LERİ KAYBOLDU VEYA İMNUE OLMADILAR ANLAMADIM

o sorcta merc var mıydı? muhtemelen vardır. mercinde infinitiy runeword vardır. ber mal ber ist di sanırsam. o mercin altına conviction aura veriyor. o da resistleri kaldırıyor.

Diablo'dan anlamayıpta şu konuya bakanın konuya tmamen Fransız kalacağına eminim. Bazen ben de anlamıyorum.

• quote:

TEŞEKKÜRLER KARDEŞ TAMAM DEMEK İNFİ HALLEDİYO RESİSTLERİ BU ARADA MULTİDE DE KALDIRIR İMNUE LERİ BU İNFİNİTY AMA ZANNEDERSEM MİNİON LARA PEK SÖKMÜYO GALİBA

sanırım her yaratığın immunitiysini kaldırıyor. eğer etrafta convicitonu senden daha iyi bir düşman yoksa....
  • Bi aralar necronun Lower Resist'de kaldırıyordu immuneleri,daha sonra patchlerle değişti galiba.
  • quote:

TEŞEKKÜRLER KARDEŞ TAMAM DEMEK İNFİ HALLEDİYO RESİSTLERİ BU ARADA MULTİDE DE KALDIRIR İMNUE LERİ BU İNFİNİTY AMA ZANNEDERSEM MİNİON LARA PEK SÖKMÜYO GALİBA

minionlarda hiçbir immune tam olarak kalkmıyor kardeşim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberk

Bi aralar necronun Lower Resist'de kaldırıyordu immuneleri,daha sonra patchlerle değişti galiba.

sanırım lower resist ile poisonlar kalkıyor. cs'deki yaratıklardan öyle hatırlıyorum.

@quanom

zamanında anlamayanlar geldi.

yok siz hala diablo 2 mi oynuyorsunuz?

"oblivion gelmiş geçmiş en iyi bilgisayar oyunuymuş da bilmem neymiş" falan dedi.

sonra gitti tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 27 Eylül 2007; 21:13:49 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

quote:

Sha-el ko-nef'de run'lerden amazon için dizilecek en iyi set.

Amazon için demişim, dikkatini çekerim. eğer amazon için daha iyisi varsa söyleyin hocam, bakalım.

AL sana runeword!

Breath of the Dying 6 Socket Weapons Vex + Hel + El + Eld + Zod + Eth

50% Chance To Cast Level 20 Poison Nova When You Kill An Enemy
    Indestructible
    +60% Increased Attack Speed
    +350-400% Enhanced Damage (varies)
    +200% Damage To Undead
    -25% Target Defense
    +50 To Attack Rating
    +50 To Attack Rating Against Undead
    7% Mana Stolen Per Hit
    12-15% Life Stolen Per Hit (varies)

Prevent Monster Heal
    +30 To All Attributes
    +1 To Light Radius
    Requirements -20%

bunu 6 soket ethereal hydrabow ya da ethereal colossuz crosbow'a yazarsan sheal+ko+neften iyi olur herhalde.

iyi özelliklerini de ayrıca altını çizdim.

etheral bow yada crossbow yok bu 1!!!
    faith botd crusader yada hydra bowdan daha iyi buda 2!!

• quote:

Orjinalden alıntı: reoix

quote:

quote:

quote:

Amazon için demişim, dikkatini çekerim. eğer amazon için daha iyisi varsa söyleyin hocam, bakalım.

AL sana runeword!

Indestructible
    +200% Damage To Undead
    -25% Target Defense
    +50 To Attack Rating
    7% Mana Stolen Per Hit

Prevent Monster Heal
    +30 To All Attributes
    +1 To Light Radius
    Requirements -20%

bunu 6 soket ethereal hydrabow ya da ethereal colossuz crosbow'a yazarsan sheal+ko+neften iyi olur herhalde.

eth crossbowun olmadığını daha önce farkettim başka bir arkadaş uyardı zaten. bu kadar heyecenalı olmadan önce bütün mesajları oku bu biirrrr.

ben single player için tabsiyede bulundum. battlenet için değil. biz de biliyoz faithin daha iyi olduğunu. ama faith ladder rw. bu da ikiiiii.

• quote:

Orjinalden alıntı: Santuary

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

Necro ile nasıl oynuyorsunuz anlamıyorum. Level 30 olana kadar işkence çektiriyor ki o işkenceye level 17'ye kadar dayanabildim... Hayır varsa bir kolay level atlama yöntemi söyleyin de bir deneyeyim :D Bir de bir arkadaşım kasılırsa 2 haftada level 99 olunabileceğini söyledi, ne kadar doğru bu? Battlenet için söyledi yalnız.

Ben her char'la Act 1'de lvl 18 olup Andariel denen cadıya Bone Spear'la dalıyodum, işim çok kolay oluyodu. Ayrıca Act 2'de de Iron Golem'e kasıyodum, bi Fire Enchanted rare'dan Golem yaptın mı Duriel de keklik oluyodu. Mephisto için de lvl 30 olup Fire Golem/Bone Spirit ikilisini kullanıyodum. Aslına bakarsanız Necro için en sağlam boss bence burun farkıyla Diablo'dur, Duriel'den sonra. Baal'ı saymıyorum; o sonradan geldi.

Not: 2 haftada lvl 99 single'da imkansız, BNet'de de çok zor. O dediğini yapmak için bence 2 hafta aralıksız oynamak lazım heralde.

2 hafta aralıksız oynasa bile imkansız. gece gündüz oynayan en sağlam adamlar bile 3-4 ayda 99 olur.

hiç ladder bakmıosn heralde ilk gün 97 oluolar Hah

ucma arkadasım benim 5. sezonum bu dedigin hiç bi sezonda olmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

AL sana runeword!

Indestructible
    +200% Damage To Undead
    -25% Target Defense
    +50 To Attack Rating
    7% Mana Stolen Per Hit

Prevent Monster Heal
    +30 To All Attributes
    +1 To Light Radius
    Requirements -20%

eth crossbowun olmadığını daha önce farkettim başka bir arkadaş uyardı zaten. bu kadar heyecenalı olmadan önce bütün mesajları oku bu biirrrr.

ben single player için tabsiyede bulundum. battlenet için değil. biz de biliyoz faithin daha iyi olduğunu. ama faith ladder rw. bu da ikiiiii.

singleda zod + vex düsürcek öylemi..
    arkadaslar oyun hakkında bisi bilmiyosanız lütfen yazmayın...
    özellikle battle.nette oynamayanlar mümkünse topice bile bakmasın
    cok ii oldugunu iddia edenlere adres==> /w *gaddar scnl duel icin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reoix -- 27 Eylül 2007; 21:31:45 >

• nasıl yapılacağı beni alakadar etmez.

ister editor mod vs ile yapar isterse kasar. Belki 2 yılını alır ama bulur. olmadı birleştirir. ki ben bizzat singleda zod düştüğüne şahit oldum. ha ben uğraşır mıyım uğraşmam ama sonuçta singleda yazılabilecek en iyi rw budur.

ben amazon için en iyi rw'yi söyledim. hem belki isteyen arkadaş kasmak istemiyor editor kullanacak nerden biliyorsun.
  • quote:

nasıl yapılacağı beni alakadar etmez.

ister editor mod vs ile yapar isterse kasar. Belki 2 yılını alır ama bulur. olmadı birleştirir. ki ben bizzat singleda zod düştüğüne şahit oldum. ha ben uğraşır mıyım uğraşmam ama sonuçta singleda yazılabilecek en iyi rw budur.

ben amazon için en iyi rw'yi söyledim. hem belki isteyen arkadaş kasmak istemiyor editor kullanacak nerden biliyorsun.

single kasan kisi zod düsüremez düsürdügü an sayısal loto oynasın anında tutar
    editör kullanan kisi zaten d2 oynamıyodur..
  • quote:

quote:

nasıl yapılacağı beni alakadar etmez.

single kasan kisi zod düsüremez düsürdügü an sayısal loto oynasın anında tutar
    editör kullanan kisi zaten d2 oynamıyodur..

oynayıp tutturmadığını nerden biliyorsun

seni mi inandıracam ya....

• belli ki sen bu oyunu yeterince oynamamıssın..
    biraz oynayıp gerisini kafana göre yazıp çiziyosun muhattabında bilen birileri olmayınca meydan sana kalmıs..
    lütfen oyunu öğrende gel..
  • quote:

belli ki sen bu oyunu yeterince oynamamıssın..
    biraz oynayıp gerisini kafana göre yazıp çiziyosun muhattabında bilen birileri olmayınca meydan sana kalmıs..
    lütfen oyunu öğrende gel..

Dostum kimse kimseye bir şey inandırmak veya bir şeyi iyi yapabildiğini ispat etmek zorunda değil. İnsanlar hakkında bu kadar kesin yorumlarda bulunmadan önce -en az- 2 defa düşün. Üslubuna da dikkat et, yaşını fazla belli etme.
  • ispat etmeye gerek yok sonuc ortada
    bu arada 22 yasındayım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.