Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lod v1.07 onun yerine 1.10 yükle onun editorunu bulmak daha kolay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: TürKakaLeite

Kac kulak yedin derken ne demek istedin arkadasım söylede bileyim

Sağdan soldan bilgilerle konusmuyorum ben burda.

Bende seni merak ediyorum kendini ne sanıyorsun acaba?

Kaç kulak yedin duelde kaç defa öldürdüler demek. Bnet'te çok oynadığına emin misin?

Ayrıca Cold Master socrun her charı ezeceğini de katılmıyorum.

Sen işin geyiğindesin.Bnette cok oynamayla ne alakası var bunun?

Aradan 5-6 sene geçti.Pek hatırladıgım söylenemez

Frozen Orb +Blizzard +Teleport

Bu 3 skilli cok kullanırdım.Yanlıs hatırlamıyorsam.Ve bu skillerle cok adam yediğimde oldu,maymun ettiğimde..

• @ TürKakaLeite

Ne demek "BNet'le ne alakası var?" Cold Sorceress her char'ı ezer diyorsun. Yanlış mı yazdın, yoksa -düşük ihtimal- biz mi yanlış anladık?
  • Kardesim anlayamıyormusun?

Kulak olayının ne oldugunu duymamam beni bnet i az oynayan oyuncu mu yapıyor?

Alakası bile yok.Oynadııgm zamanlarda böyle birşey duymadım ben.Duymussamda unutmusumdur
  • quote:

Orjinalden alıntı: TürKakaLeite

Kulak olayının ne oldugunu duymamam beni bnet i az oynayan oyuncu mu yapıyor?

Kesinlikle. O kadar BNet'te oynamışsın da hiç mi duel yapmadın. En azından kendi kulağını görmen lazımdı. Ayrıca mevzu kulağa kaydı; mevzu senin büyücü prensesinin her char'ı ezebildiğini iddaa etmendir. Yanlış; Sorceress -hava, kar, bulut, yağmur, çamur farketmez- her char'ı ezemez. Hatta oynayan adam işi bilmiyorsa hiç bi char'ı ezemez. Mesela muhtemel Necro vs Sorceress karşılaşması şu şekilde gelişir;

-Sorc. -artist ya- direk Blizarrd çakar, necro ve kalabalığın üzerine.
    -Fire golem'e bi halt olmaz, diğerleri kısa bi süreliğine donar.
    -Bu arada necro bone spirit'leri ateşler.
    -Üzerine gelen Alman tankı görünümünde ki golem'den kaçmaya başlayan Sorc. canhavliyle Frozen Orb çakmaya başlar, ama nafile.
    -Bu arada spiritler güdümlüdür -ne yazık ki- Sorc. hala kaçacak delik arar.
    -Süresi dolduğundan Revive'lar ve diğer cemaat de Sorc.'un peşine düşer.
    -Necro hala spirit göndermeye devam eder.
    -Sorc. köşeye sıkışır, manası da biter zaten. E o bone spiritlerden 3 tane yedimi -vitality'si de düşüktür çünkü- bi anda kendi Diablo'nun cehenneminde bulur.

THE END

Paladin'i Barbar'ı hiç yazmıyorum. Kaldı ki Sorc. necro'nun en zorlandığı char'lardan biridir...

• eğer sorcta sanctuary gibi slow misiles chargeli bir item varsa necroyu alır da(yine de summoner necroyu zor) bir smiter, charger falan çok zor.

eğer ben cold sorc ile duel yapacaksam 2 tane raven frost takarım. 2*%20=*40 cold absorb. sorması ayıp ne yapcak cold sorc?

aslında şu karekter şu karekteri rahat alır diye bir şey yok. ben bir javazon gördüm lvl 95 lvl 98 smiter kesiyordu... olay itemda biter. karaktere göre item seçersen her zaman kazanırsın
  • Arkadaşlar Druid'le yeni yeni oynamaya başladım, merak ettiğim şey şu; bu paladin,barb,necro,soc,asas ve amazon için özel silahlar var ama ben hiç druid için özel silah görmedim (onlara özel miğferler olduğunu biliyorum) bir druid ne kullanır ? şuan druid'im scepter kullanıyor birşey bulamadığımdan..

• Druid için bi sınırlama yapmana gerek yok. Druidler için özel kafalıklar vardır ha illene onlarıda kullanmak zorunda deilsin. Her türlü melee silah kullanabilirsin. Druidler genelde mace kullanır ama.
  • solo oyunda 80 hammerdin kasmştm hemde okul zamanı (yurttaym) ne zor oluyor bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: Santuary

solo oyunda 80 hammerdin kasmştm hemde okul zamanı (yurttaym) ne zor oluyor bea

singleda hammerdin yine en kolay karakter

ne item istiyo ne bisey

ben cok kasarsam ciplak hammerdinla bile helli bitiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 11 Eylül 2007; 1:57:17 >
  • Arkadaslar sorc acmısdım battle net de 50 oldum hell e geçdim bi ise yaramadı her yaratık frozen-fire resist sildim

Sorc pek tavsiye etmem ama 2 skill gelisin oynıcaksanız necro pk da iyimi?

Hardcore da ölmeden oyunu bitirebilceğiniz en kolay karakter necro-summoner
  • E tabi o kadar adamın arasından necro'yu bulup öldürmek zor oluyor.
  • 4 sene önce singleda SwordBarb kasmıştım Lvl 93e kadar.....hiç LAn yada online yüzü görmeden... şimdi fellik fellik save mi arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 24 Eylül 2007; 0:14:38 >
  • Single'da iyi kasmışsın. Bende 78 Necro vardı, artık ne Baal ne de başkası para etmeyince bıraktım.
  • YA ARKADAŞLAR BU MONSTERLARDAKİ "İMNUE" LERİ KALDIRACAK BİŞEY YOK MU ACABA
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

YA ARKADAŞLAR BU MONSTERLARDAKİ "İMNUE" LERİ KALDIRACAK BİŞEY YOK MU ACABA

takıldığın olay nedir ki arkadaşım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

Single'da iyi kasmışsın. Bende 78 Necro vardı, artık ne Baal ne de başkası para etmeyince bıraktım.

doğrudur arkadaşım bi aar sıradan gelmeye başlıyor ama o aralar gözüm herşeyi xp point görüyordubide zevkliydi bayağı güçlendikçe daa beter kesmek item düşme umudyla saatlerce PC başında kalmak,3er 5er atladığımız levelların kıymetini tekrar anlamak bilmemkaç milyon xp point istemiyordu nede olsa
  • YA Bİ FİRE SORC YAPTIM AMA MALUM HELL DE ÇOĞU MONSTER İMNUE GEÇEN BNET TE DİA KESERKEN Bİ SORC GİRDİ ARTIK NASI Bİ İTEMİ VARSA MONSTERLARIN İMNUE LERİ KAYBOLDU VEYA İMNUE OLMADILAR ANLAMADIM
  • immune kaybolmamıştır sadece immune güçten ayrı bir saldırı stilidir....mesela Barbda Berserk kullanarak deli vuruş puanı alabilirsin amaimmune magicde işe yaramaz sende ona whirlwind çekersin...fiziksel saldırılara karşı dayanıklılarada berserk...o elemanın harcamasının nedeni yaptığı büyünün ateş bazlı olmamasıdır...
  • VALLA KARDEŞ TARİFİN BİRAZ KARIŞIK AMA İMNUE DEDİĞİM HADİSE GEÇİRGENLİKTİR YANİ İMNUE FİRE YAZIYORSA ATEŞ BÜYÜLERİ İŞLEMEZ COLD İMNUE YE SOĞUK BÜYÜLERİ İŞLEMEZ PHYSİCAL İMNUE YE BERSERK DAHİL MELEE SALDIRILAR PEK İŞLEMEZ( DİKKAT HİÇ İŞLEMEZ DEMİYORUM) BUNLARI KALDIRAN Bİ İTEM Mİ VARDI RUNEWORD LE YAZILAN VEYA PALA'NIN GALİBA BİR AURASIDA BU İŞLEVİ GÖRÜYORDU AMA BU İTEM NEYDİ ONU BULAMADIM
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.