Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ark larım çok güsel anlatmişsinz saloun da ...ASas la Hangi Statlere kaça kdr wericem...hangi Skillere WEricem..onları soruorm...kendi çabalarımla tiger strike kastım...biras ama hala napicam bilmiorm ...en ii si araştirmaci olan birisi weya ..oyunu tam ii bilen biri tüm KArakterlerinkini yazsin.... ne dersniz ?
  • Arkadaşlar Diablo 2 için widescreen olayının çözümü var mı? Oyunu çok seviyorum, defalarca bitirdim yine oynamak istiyorum ama monitor geniş ekran. Son zamanlarda farklı çözümler üretildi bu geniş ekranlar için, acaba Diablo 2 için de böyle bir çözüm var mı? Teşekkürler...
  • arkadslar ben yeni bi char acmayı dusunuyorum en son gecen yaz otnamıstım necromancerla bitirmistim siz nasıl bi char ve yapılandırma onerirsiniz yardımlarınız icin simdiden saolun bide 1.11 patchi nerden bulabilrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: bonefelix

asasinle level 50 ye kadar kasıp kasıp bıraktım manyak damge veriyosun ama cok cabuk oluyosun.mutlaka shield lazım ya da veapon blocka abanacan tabe resistin i de yuksek tutarsan en ii damge i asas vurur.level 50 de 3 sarz tiger strike+ dragon taille alana 8 k vuruyodum. ama gel gelelim resist yerlebir ediyo asasi.

benim su an oynadıım 78 level bi hamaeradinimm war holy shield + all resist veren aura(adını unuttum)
    ile 75 all resist 10 k armor %75 chance to block 2000 hammer (magical) damageim war.hellde hic bi yaratık canımı indiremiyo hemen hemen.itemlerin sslerini nasıl koyabiliriz acaba siteye. :D

lvl 78 hammerdinin var ve sadece 2000 mi hammer damagen var? bir yanlışlık olmalı. hangi aurayı kullanıyorsun?

all resist +80 veren bi auram war adını unuttum su an onu kullanıyorum.sanırırm concantrete ile daah cok vuruyomus ama emin deilim..

• quote:

asasinle level 50 ye kadar kasıp kasıp bıraktım manyak damge veriyosun ama cok cabuk oluyosun.mutlaka shield lazım ya da veapon blocka abanacan tabe resistin i de yuksek tutarsan en ii damge i asas vurur.level 50 de 3 sarz tiger strike+ dragon taille alana 8 k vuruyodum. ama gel gelelim resist yerlebir ediyo asasi.

benim su an oynadıım 78 level bi hamaeradinimm war holy shield + all resist veren aura(adını unuttum)
    ile 75 all resist 10 k armor %75 chance to block 2000 hammer (magical) damageim war.hellde hic bi yaratık canımı indiremiyo hemen hemen.itemlerin sslerini nasıl koyabiliriz acaba siteye. :D

o charla hell chaosa girdin mi hiç??
  • girmemiştir bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihtiyarforumcu

girmemiştir bence..

kesinlikle girmedi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: reoix

quote:

hell caos a girmedim dun aksam hellde diablo kestim.simdi 5 .kasabadayım..1.10 pacth kullanıyorum suan..hell caos 1.11 de galiba

• quote:

quote:

quote:

hell caos a girmedim dun aksam hellde diablo kestim.simdi 5 .kasabadayım..1.10 pacth kullanıyorum suan..hell caos 1.11 de galiba

2 k hammerla hell diabloyu kestin?

• 1.7 k ile de kesilior
  • quote:

Orjinalden alıntı: Santuary

1.7 k ile de kesilior

1.10 patchinde?
  • işte patchini bilmioyorum 1.10 kesilemez diosan kesilemeyebilir ama Bizim oynadığımız sürüm de rahat kesiliyordu
  • bir şey soracam. concantration auranın açıklamasında damage +%xx yazıyor. o zaman bu conc aurası nasıl oluyor da hammer'in(magic damage) damagesini arttırabiliyor? saçma değil mi?

ayrıca bu saçmalık yüzünden single oynayanlara hammerdin tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 14 Ekim 2007; 23:32:36 >
  • ben 15 k hammer 4 k hp ile hell chaosda zorlandıgım oluyo hotspursuz gerci oyunun full olması ve pingde zorlayıcı sebepler arasında
  • quote:

ben 15 k hammer 4 k hp ile hell chaosda zorlandıgım oluyo hotspursuz gerci oyunun full olması ve pingde zorlayıcı sebepler arasında

bence hell chaos için act3 merc alınırsa ve iyi giydirilirse o hammerdinle o kadar da zor olmaz...
  • quote:

quote:

ben 15 k hammer 4 k hp ile hell chaosda zorlandıgım oluyo hotspursuz gerci oyunun full olması ve pingde zorlayıcı sebepler arasında

bence hell chaos için act3 merc alınırsa ve iyi giydirilirse o hammerdinle o kadar da zor olmaz...

act 2 merc var meditation icin
  • quote:

quote:

quote:

hmm mana bitiyorsa zor olur evet...

ama bnette benim arkadaş lvl 95 hammerdin + act3 merc ile bota alıyordu cs'de. ve bot genellikle ölmüyordu... ve public game'di. full oyunda da ölmüyordu bot... bir run da çok kısa sürüyordu...

• quote:

quote:

quote:

quote:

hmm mana bitiyorsa zor olur evet...

ama bnette benim arkadaş lvl 95 hammerdin + act3 merc ile bota alıyordu cs'de. ve bot genellikle ölmüyordu... ve public game'di. full oyunda da ölmüyordu bot... bir run da çok kısa sürüyordu...

aslında sorun olan ölü ölmemek deil 2. minionlara yetismek baalrunda o yüzden biraz zorlanıyorum

• ss atabilirim...1.10 patch 1800 kusur hammer damage le 1 dakkamı almadı.
  • quote:

ss atabilirim...1.10 patch 1800 kusur hammer damage le 1 dakkamı almadı.

Boş ver kasma. Kimse kimseye bir şey ispat etmek zorunda değil. Oyun sonuçta bu; zevk almak için oynarsın. Bazıları onur meselesi yapıyor; neyse...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.