Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bi şey sormak istiom. daha önce hiç hammerdin kasmamıştım. şimdi ölesine bi denemek istiom ama merak ettiğim konu şu. weapon dmg'inin toplam dmg'imize bi etkisi oluo mu? bi de bi şey daha diğer single char.larımla düşürdüğüm item'ları bi ark.mın yardımıyla bu yeni kasıcam char.a nakledersem sizce hile yapmış mı olurum? bu son şey benim için biraz belirsiz çünkü. hilesiz bi char. yapmak istiom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayurdakok

ben bi şey sormak istiom. daha önce hiç hammerdin kasmamıştım. şimdi ölesine bi denemek istiom ama merak ettiğim konu şu. weapon dmg'inin toplam dmg'imize bi etkisi oluo mu? bi de bi şey daha diğer single char.larımla düşürdüğüm item'ları bi ark.mın yardımıyla bu yeni kasıcam char.a nakledersem sizce hile yapmış mı olurum? bu son şey benim için biraz belirsiz çünkü. hilesiz bi char. yapmak istiom.

hammerdinde wpn dmgin toplam dgm'e etkisi yok. o yüzden wpn skill, cast rate vb.. veren itemlerden seçilir. hammerdin zaten savaşçı değil bir büyücüdür aslında. sorceresstan daha etkili bir büyücü...

diğer soruna gelince içinden geldiği gibi yap. vicdanın nasıl rahat oluyorsa öyle davran. kendinden başka kimseye hesap vermek zorunda değilsin.

tek demek isteyeceğim şey hammerdin ile oynayacaksan öyle çok iyi itemlere gerek yok bence. yani hotosuz zakasız hammerdin olmaz diye bir şey yok bal gibi olur. hele single oynayacaksan....

hatta single oyunda biraz kasar ama hammerdin çıplak bile bitirir....

sana fakir bir hammerdin buildi yazıyım:

başlık: iki soketli bir başlığa ort+sol (lore) sol rune için kontes tavsiye ederim.(black marsch ta tower 5 lvlde)

silah:pala skill res veren rare ya da magic bir scepter (single oyun ovarsayarak spriti esgeçiyorum)

kalkan:pala skill ve res veren rare kalkan

armor: res veya life veren bir armor olabilir. duriel mesela...

eldiven forstburn ya da magefist.

yüzük:cast rate veren yüzükler.

kolye:skill yada res veren rare yada magic bir kolye

bu hammerdin ile helli çok zorlanmadan bitirirsin...

zorlanacağın yerler tabi ki olur ama diğer charlara göre daha rahat geçersin. en çok zorlayan yer hellde baalın 2. minyonları olur(magic immune).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 16 Ekim 2007; 21:45:15 >

• o immune to magic'ler nasıl geçilir? yani yanda 2. bi skill felanda bulundurmak gerekir mi? ayrıca 2. sorum birazda genel bi soruydu? yani sen ya da diğer arkadaşlar ne yapardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayurdakok -- 16 Ekim 2007; 23:51:41 >
  • arkadaşlar diabloyubitirdim ek paketinide bitirdim ama bayğı oluyo unuttum şidide yeni bi oyuna başladım diablonun aynısı adı loki oynamanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: colaslanii

arkadaşlar diabloyubitirdim ek paketinide bitirdim ama bayğı oluyo unuttum şidide yeni bi oyuna başladım diablonun aynısı adı loki oynamanızı tavsiye ederim

O ne ya? Bir Diablo klonundan daha iyi olan şey Diablo'nun kendisidir.
  • loki o kadar parlak bi oyun değil
  • quote:

o immune to magic'ler nasıl geçilir? yani yanda 2. bi skill felanda bulundurmak gerekir mi? ayrıca 2. sorum birazda genel bi soruydu? yani sen ya da diğer arkadaşlar ne yapardı?

valla ya mercte iyi bir silah olur merc keser. ya da sen iyi bir silah alırsın(yüksek dmg) zaten holy shield için chargeye bir tane vermiş olman gerekir charge ile falan kesilir. static field sarjı olan bir item bulursan daha kolay olur.

hmm şimdi farkettim çıplak hammerdin kesemez herhalde o minyonları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

quote:

Orjinalden alıntı: bonefelix

ss atabilirim...1.10 patch 1800 kusur hammer damage le 1 dakkamı almadı.

Boş ver kasma. Kimse kimseye bir şey ispat etmek zorunda değil. Oyun sonuçta bu; zevk almak için oynarsın. Bazıları onur meselesi yapıyor; neyse...

ben onur meselesi yapmam.. bu oyunu öğrenmeden yorum yaptıgın sürece karsındayım..

bonefelix sana gelince...
    1.10 patchde 1 dakkada hell chaos kesmen İMKANSIZ!!
  • o sanırım bütün cs den değil sadece diablodan bahsediyor ama yine de bir dakikadan uzun o kadar dmg ile
  • quote:

o immune to magic'ler nasıl geçilir? yani yanda 2. bi skill felanda bulundurmak gerekir mi? ayrıca 2. sorum birazda genel bi soruydu? yani sen ya da diğer arkadaşlar ne yapardı?

hammer undeadlar immune to magic olsa bile hammerdan hasar alıor
    sadece a3 deki lame esen tombundakiler immune to magic baska hic bi yerde immune yok hammerdine
  • quote:

Orjinalden alıntı: reoix

quote:

hammer undeadlar immune to magic olsa bile hammerdan hasar alıor
    sadece a3 deki lame esen tombundakiler immune to magic baska hic bi yerde immune yok hammerdine

doğru yine hasar alıyordu onlardan.

lost city'de dark elder var zombie. o da immune magic. ama o da hasar alıyordur. sanırım undead diye olabilir. lvl2 minyonlar da undead ya... blizzardın palaya bir kıyağı daha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 18 Ekim 2007; 12:01:49 >
  • ya bu hammerdin'le dar alanlarda nasıl mücadele edilio. maggot lair'a bi girdim bütün hammer'lar duvarlara çarpıp kaldı. merc.'te salak salak gezio etrafta. melee olarak harcamak zorunda kaldım hepsini valla.
  • quote:

ya bu hammerdin'le dar alanlarda nasıl mücadele edilio. maggot lair'a bi girdim bütün hammer'lar duvarlara çarpıp kaldı. merc.'te salak salak gezio etrafta. melee olarak harcamak zorunda kaldım hepsini valla.

evet hammerdinin en zayıf olduğu noktalar dar alanlar ve köşeler. yani hammerin tam tur bile dönemediği yerler. maggot lair de bunlardan birisi.
  • Sonunda Act 2 ye gectim(ee GW den vakit kalmıyorki diabloya),Radient i oldurdum ama bir arkadas benim gozumu korkuttu Duriel cok zor,oyunun en zor canavarı diye.Ne derece dogru merak ediyorum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Apply_Poison

Sonunda Act 2 ye gectim(ee GW den vakit kalmıyorki diabloya),Radient i oldurdum ama bir arkadas benim gozumu korkuttu Duriel cok zor,oyunun en zor canavarı diye.Ne derece dogru merak ediyorum :D

Karakterine bakar. Melee'ler pek zorlanmaz. Necro da öyle. Çünkü Duriel göremez bile onu. Ama diğerleri zor. Ancak lvl'in yüksekse pek korkmaya gerek yok. Aslında belli bir yerden sonra hiç birinden korkmuyor insan. Misal ben Paladin'le Diablo'dan makas alıyordum. Ama temkinli olmak şart; boss'ların solu ters oluyor çünkü.
  • yeni kastığım hammerdin'le hiç ölmemiştim. ne zaman duriel'e geldim 2 defa öldüm. tabi kendi hatamda vardı. manam bitince biraz melee vurayım dedim. horadric staff'ı 2. silah gözünde tutuodum. staff'ı orifice'e koyunca boş kaldı tabe orası. değiştirmeyide unutunca çıplak elle öldürmesi zor oldu tabe.
  • Arkadaşlar Lütfen bi Cvp Yazın Karakter açarken barbariandan başka karakter sçemiom dierlerini nasıl seçicem veya hangi tuşla
  • slm beyler bi bakın suraya lütfen ben karakter açarken sadece barbarianı seçibiliyorum dierlerini nasıl seçecem veya hangi tuşla
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremtr

slm beyler bi bakın suraya lütfen ben karakter açarken sadece barbarianı seçibiliyorum dierlerini nasıl seçecem veya hangi tuşla

nasıl sadece barbarian'ı seçebiliyorsun? mouse kullanmıyor musun yoksa? mouse ile select character bölümünde hangi char'ı seçmek istiyorsan onu tıklıyorsun bu kadar basit...
  • Barbar'a bak sen.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.