Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: infernox

Beyler dikkatinizi çektimi bilmem ama oynadığımız karakterin aksine başka karakterlerin itemi düşüyo. Mesela amazon var paso druid asassin itemleri düşüyo. Hellde sorceress ile act 3 e geçtim adam gibi item çıkmadı. Karakter itemini geçtim set olarak bile cathan düşüyor paso delircem, item düşürme tekniği varmı :D

Magic find (MF) veren itemler giy üstüne, sonra durmadan NM de Meph kes. NM Mephisto fena item düşürmez... Elindeki MF %300 lerde olursa her kestiğinde hemen hemen 1 unique düşer... Ama yüksek level lı unique ler Hell de çıkar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: v_arif_v

Ben barbarianım durieli geçemiyorum lütfen biraz yardım edin.

Thawing potion al. Druiel seni dondurduğunda iç, hem cold resistini artırır, hemde donmazsın... Tabi üzerine Cannot be frozen giysen iyi edersin, ama Normal de bulamayabilirsin tabi...

Şehirden Defence bir Hireling al kesilikle... üzerine de bulabiidiğin zırh vs.. ver... girer grmez TP açmayı unutma, veya hemen dışarıya açabilirsin...

Eğer gücün hiçbir şekilde yetmiyorsa level almak için dolaşman lazım...
  • 1.5 senelik Titan Qust oyunculuğumu sonlandırdım bunun nedeni item-mob dengesizliği...
    Ulan İnsaf 1 leveldan 2'ye geçmek için 150 tane mob öldürmek gerekiyor insaf daha oyuna yeni başlamışız.

Size bir soru ben Diablo'yu çok seviyorum ama kocaman 19" ekranda 1024x768 çözünürlük ve üzeri ynamak istiyorum ama desteklemiyor ve bu çok canımı sıkıyor.
    Titan Quest'i grafikleri hoşuma gittiği için oynuyordum ama oyun çok sıktı...
    Diablo 2'yide iyi bir çözünürlükte oynuyabilirsem tadından yenmez oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: SturdyHead

1.5 senelik Titan Qust oyunculuğumu sonlandırdım bunun nedeni item-mob dengesizliği...
    Ulan İnsaf 1 leveldan 2'ye geçmek için 150 tane mob öldürmek gerekiyor insaf daha oyuna yeni başlamışız.

Size bir soru ben Diablo'yu çok seviyorum ama kocaman 19" ekranda 1024x768 çözünürlük ve üzeri ynamak istiyorum ama desteklemiyor ve bu çok canımı sıkıyor.

hocam 640*480 diablo2 dünyayı kasıp kavurduki şimdi amerikada ençok satılan oyunlar listesine baktığımda 3.sırada diablo battlechest adı altında diablo oyunlarının oldugu oyun pakedi varken 1024*768 ve iyi grafikli bir diablo2 nin olması demek diablo3ü anca torunlarımızın görüceği anlamına gelir.. çünki dediğin gibi bi diablo 2 nerden baksan 15sene hit olarak oynanır gene :D

• quote:

Orjinalden alıntı: SturdyHead

1.5 senelik Titan Qust oyunculuğumu sonlandırdım bunun nedeni item-mob dengesizliği...

window modda oynamanı tavsiye ederim.
  • Ya arkadaşlar Diablo 2'nin (Ek paketi değil) 1.11 versiyonuna uyumlu trainer'ini arıyorum lütfen bana yardım edin,Bu arada Paladin açtım 17 oldum STR-Dex gittim acaba mir mahsuru var mı ?
  • Trainer yerine karakter editörlerini kullanabilirsin, sağlam zırh ve silahları kullanabildiğin zaman str ye puan vermeyi bırakabilirsin.
  • Oyuna yeni başladım,harita yok mu oyunda kör gibi dolanıyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Oyuna yeni başladım,harita yok mu oyunda kör gibi dolanıyorum?

"M" tuşuna basarsan harita açılır ancak haritayı tam olarak açabilmen için bulunduğun yeri dolaşman lazım sen gitttikçe harita açılıyor
  • merhaba arkadaşlar ben de diablo oynamak istiyorum ama indirecek yer bulamadım diablo 1 diablo 2 expansion ve parcthlerin oldugu bi link verirmisiniz ayrıca cd problemimde var.yani yardımcı olurmusunuz bu kardeşinizde diablocu olsun sizden çok rica ediyorum saygılarla.....
  • walla benim karakterin cenabetliği sürüyor.nightmare de mephistoyu kestim(2 defa) hala üzerimde sadece 1 unique var.benim karakter assassin amazonla ilgili müthiş setler buldum ama assassinle ilgili silahlarım 1i charsı dan imbune biri de gtambledan tüm skill +1 iki silah.bu kadarda bahtsız olunmazki.muhtemelen nightmare baal a kadar zorlar sonrada bırakırım.item olmadan hell de bişi yapamamki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilkerk -- 6 Ekim 2008; 11:27:50 >
  • ben diablo 2 oynucamda nerden indircem bide bu oyunda tek kişi zevk alabilirmiyim yani illamı multi oynamak lazım bide son patchleri yüklemesem bişi olrmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvengs

ben diablo 2 oynucamda nerden indircem bide bu oyunda tek kişi zevk alabilirmiyim yani illamı multi oynamak lazım bide son patchleri yüklemesem bişi olrmu

şuanda oyunu indiriyorum 132 mb mı ne ama bunu ek pakedi falan varmış ya onu nasıl yapıcam biraz araştırdım lod 1.10 lod 1.12 falan gibi şeyler çıktı hangisini indircem biy ardım etseniz pm den yada burdan
  • arkadaslar gecen gun teknosa ya gittim 20ytl ye diablo2 expencion felan falan yaziyordu anlayamadim sadece exp. paketmi yoksa icinde diablonun kendiside varmi? eger denk gelen arkadas varsa bana ne oldugunu soleyebilirmi
    ona gore alicam 1 tane kaldiydi
  • Dün ben de Diablo 2 ve genişleme paketini aldım, yıllar sonra tekrar kurdum ve battle.net' e girdim tanıdık kimseyi göremedim genelde almanlar
    var.
  • bu hatadan nasıl kurtulurum..

Diablo II Buluşma Yeri
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

bu hatadan nasıl kurtulurum..

Diablo II Buluşma Yeri

Blizzard, sitesinde çözümünden bahsetmiler..
    http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=20746&searchQuery=vista%20error&pageNumber=1

• Arkadaşlar gerçek diablocu act 2'nin Merc'ini satın alır. Auraları imba. Ben Frost Paladin olduğumdan Defience veren Merc aldım Damage yemiyorsunuz.
  •  Diablo II Buluşma Yeri

arkadaşlar bu hatadan nasıl kurtulucam
    daha demin gittim orjinal aldım ama bu hatayı veriyor

http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=20746&searchQuery=vista%20error&pageNumber=1

sorunun çözümünü anlatıyor ama anlamadım

yardım edinlütfen...

• quote:

Orjinalden alıntı: ckukner

Arkadaşlar gerçek diablocu act 2'nin Merc'ini satın alır. Auraları imba. Ben Frost Paladin olduğumdan Defience veren Merc aldım Damage yemiyorsunuz.

bence act 5' in merc leri daha iyi, bossları bile onlara kestiriyorum bazen, tabi holy light kullanarak
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.