Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: X-Mas

anladım. çok teşekkur ederim aydınlattıgın için. son bir sorum olacak. single player da Pandemonium Quest ni açabilirmiyim. key of terror anahtarını buldum ,eger diğer 2 anahtarıda bulursam ki çok zor olucak sanırım portalı açabilirmiyim? bir çok forumda sadece battle net e açıldıgı yazıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

Orjinalden alıntı: X-Mas

lütfen acemiliğime verin, bir sorum olacak. sigle player da oynadıgım lvl 85 amazon char ım var. bu char ım ile Battle Net e oynayabilirmiyim. çok denedim ama sadece create new character sekmesi var. yardımcı olursanız sevinirim

Oynayamazsın zaten oynasanda skil ve statları kotu olacagi için bir işe yaramaz neden kotuymuş dersen

Daha bu soruyu sorabiliyorsan kotudur

Ama battle.net de 2günde 85 olursun

Evet açabilirsin
    Hepsinde 3 tane gerekli
    Key of hate - The summoner
    Key of teror - Contes
    Key of ismini unuttum - nihtalak
    Hell de kesersen cıkar

• arkadaşlar bana single için karakter ve o karakter için skill stat dağılımı önerebilir misiniz? oynamak için fazla vaktim yok o yüzden tekrar tekrar baştan başlamak istemiyorum. daha önceden deneyerek öğrenmeye çalışmıştım ama işin boyutunu görünce kaçmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::cc::

arkadaşlar bana single için karakter ve o karakter için skill stat dağılımı önerebilir misiniz? oynamak için fazla vaktim yok o yüzden tekrar tekrar baştan başlamak istemiyorum. daha önceden deneyerek öğrenmeye çalışmıştım ama işin boyutunu görünce kaçmıştım

http://www.d2skills.com/

Bak dostum bu siteden istediğin karaktere istediğin skilleri ver. Neler yapabileceğini çözersin. Benim tavsiyem single için Hammerdin Paladin dir.

• quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

arkadaşlar bana single için karakter ve o karakter için skill stat dağılımı önerebilir misiniz? oynamak için fazla vaktim yok o yüzden tekrar tekrar baştan başlamak istemiyorum. daha önceden deneyerek öğrenmeye çalışmıştım ama işin boyutunu görünce kaçmıştım

Bak dostum bu siteden istediğin karaktere istediğin skilleri ver. Neler yapabileceğini çözersin. Benim tavsiyem single için Hammerdin Paladin dir.

saol şimdi bakıyorum hepsine. hammerdin paladinin blessed hammer skilline vermiş şekli mi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::cc:: -- 8 Şubat 2009; 3:36:06 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

saol şimdi bakıyorum hepsine. hammerdin paladinin blessed hammer skilline vermiş şekli mi oluyor?

Aynen öyle ve ona bonus veren skiller

• arkadaşlar bir görevde takıldım .

ACT 2 : Quest 6

final boss' u duriel diye bir boss geliyor.ama bu azmanı öldüremedim ben öldürenler nasıl itemlerle öldürüyor neye karşı direnci azdır . giriyorum içeri dayanamıyorum full pot bassamda. lvl im bu arada 24 barbarıanım.
  • hehe evet druel çok zordur gebere gebere geçeceksin orayı başka yolu yok gerçi ben paladinim auralarım sayesinde fazla zorlanmamıştım ama diğerleriyle geçmek için biraz uğraşacaksın.Act III de mephisto geliyor sen onda ne yapacaksın çok merak ediyorum(paladinimin auraları saolsun 1 kere bile ölmedim mephistoda)......
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorrozorro

arkadaşlar bir görevde takıldım .

final boss' u duriel diye bir boss geliyor.ama bu azmanı öldüremedim ben öldürenler nasıl itemlerle öldürüyor neye karşı direnci azdır . giriyorum içeri dayanamıyorum full pot bassamda. lvl im bu arada 24 barbarıanım.

Selam,Bence bütün Charrecter'ler için kolay sayılır,tabiki bazıları için hiç sorun olmaz(doğru taktiklerle Pala-Barbar-cold sorc gibi)
    yapılacak ilk şey köydeki satıcıdan Belt'ine en az 2-3 adet THAWING POTION (donma etkisine karşı)
    ikincisi senin ve yanında bulunan merc'inin silahında POISON damege veren veya yok ise soketli silah alıp ....Emerald isimli gem/gemler basmak(yani zehirleme etkisi veren)
    Çünkü normal arc 2 deki boss canını tekrar fulliyemiyor.
    Ve POISON damege sayesinde az damage ile güçsüz bile vursan bir kere zehirlemen yeterli
    Ve son çare (baktın canın az kaldı,basacağında HEALING tüpün yok) seri bi şekilde Port açıp köye dönmek

• quote:

Orjinalden alıntı: izmirden

quote:

Orjinalden alıntı: zorrozorro

arkadaşlar bir görevde takıldım .

Selam,Bence bütün Charrecter'ler için kolay sayılır,tabiki bazıları için hiç sorun olmaz(doğru taktiklerle Pala-Barbar-cold sorc gibi)
    yapılacak ilk şey köydeki satıcıdan Belt'ine en az 2-3 adet THAWING POTION (donma etkisine karşı)
    ikincisi senin ve yanında bulunan merc'inin silahında POISON damege veren veya yok ise soketli silah alıp ....Emerald isimli gem/gemler basmak(yani zehirleme etkisi veren)
    Çünkü normal arc 2 deki boss canını tekrar fulliyemiyor.
    Ve POISON damege sayesinde az damage ile güçsüz bile vursan bir kere zehirlemen yeterli
    Ve son çare (baktın canın az kaldı,basacağında HEALING tüpün yok) seri bi şekilde Port açıp köye dönmek

Barbar değilde necro ile oynasaymış. 2 dakika da yere sererdi böcüğü kanımca.

• ben paladin açmıştım, yanlışlıkla girmeme rağmen öldürdüm Başta çıkış kapısını aradım orada defalarca döndüm, çıkış yokmuş Bu arada benim mızrakçı %10 kadar hasar vermiş, sonunda çekiçledim çok da zor değilmiş Beni en çok zorlayan oyunun başında ilk mağaradaki buz oku atan kadındı. bir tek orda öldüm.
  • dostum neden kesecem dıye zorluyorsunkı rıca et bırısı senın ıcın o questı yapsın mesela ben yaparım oyun ıcınde bana pm at senı ıkı dakkada baale ulastırayım nickim vethakan
  • bu kılıca iki tane ist basıyorsun mf si yukselıyor babalar gibi aranan item oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

quote:

Orjinalden alıntı: chatin_dry

bana ilk defa böyle bi silah düstü cok güldüm görünce

Diablo II Buluşma Yeri

valla ismine bakarsan evet neşeli bi isim sağolsun şöyle böyle diyoruz ama bu blizz biz ali'leri unutmuyo

en yüksek mf oranı veren -runewordler hariç - itemlerden biri

• beyler selam baslıgı hortlatmak gıbı olcak ama sıngle player oynuyorum ben tek bılgısayarda barbar ve necro hesaplarım var bunlar arası esya transferı nasıl yapabılırım oyunum orjınal olmadıgı ıcın net uzerınden yapamam tesekkurler
  • bu arada versıyon lod
  • zor olan yolu...
    xp de iki tane kullanici hesabi oluştur. kullanıcılar arası geçiş yaparsın.. birinde tcp-ip den oyun kur diğer kullanicidan bağlan oyuncunun teki oyunda kalsin diğer oyuncular ile değşitirirsin..

kolay olan yolu.. google de biraz diablo 2 character edit tarzi programlar araştır.. o programlarla herşeyi yapabilirsin.. hile yapma ama yapılabilecek şeyleri görünce.. çabuk sıkılıyon yoksa :)

selamlar..
  • Atma programını kullanabilirsin.
  • Arkadaşlar,

2003-2004 yılları arasında hardcore full time Diablo Gamer idim, 2004'te oyunu bırakıp yıllar sonra dayanamayıp yeniden başladım. 4-5 gün oldu sanırım oyuna başlayalı ancak tahmin edersiniz sıfırdan başlamak gerçekten çok zor. +44 life ammy, sigon set ve kıytırık diğer itemlara sahibim.

Ladderda yardımcı olabilecek birisi olursa gerçekten çok sevinirim. Her türlü free rush veya diğer arzu edilen şekilde yardım ederek borcumu ödemeye çalışırım.

en ufak lidless, tals eldiven, kemer gibi çoğunuzda bulunan itemları dahi bağışlasanız şu anda benim için bulunmaz nimet olur.

Ağlayıp sızlanan, paso yardım isteyen biri gibi görünmek istemem ama durum böyle iken bir sizlere başvurayım dedim.

D2 nickim EnginReborn

İyi akşamlar, iyi oyunlar.
  • maphack yüzünden ban yedim :) bikaç güne gelirim dostum oyundaki acc
    eresintime

elimden geldigince yardimci olmaya çalışırım..

selamlar..

Dip: Hardcore ise yeni charın herhangi bir yardımım olamiyacaktır.. Soft soft takılıyorum ben :)
  • Sağol hocam iyi olur. Eskiden 1 sene boyunca mh kullanmıştım. Bir de bırakmadan önce 1 ay kadar bir script kullanmıştım bot modunda. LVL ve mf koşuları için çok işime yaramıştı o zamanlar. Tabi artık onlardan da uzak kaldık. Keza olsa da neye yarar çıplak bir karakter ile :)

Şu anda Sorc 70 lvl da sanırım. Questlerde yan questlerim kaldı bir ara bakmam lazım onlara ama acelesi yok zaten her zaman yapabilirim onları. Bu arada karakter oluştururken yardımcı olabilecek bir program/site mi var acaba? Bir kaç yazıda bunun gibi bir şey okudum sanki. Skilların nasıl dağıtılması gerektiği falan yazıyor mu bir yerlerde?

Bu arada normal ve nm de yakında rush yapabilirim sanırım. mh edinirsem ihtiyacın olanlara yardımcı olabilirim.
  • tesekkurler leco atma programı tam ıstedıgım seyı yaptı
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.