Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şİmdi 3sü gelio 2.sinden daha değişik bişi olcak ya
  • Arkadaşların tavsiyesi üzerine gittim aldım D&R'den ama şimdilik sadece Diablo 2'sini fakat internet üzerinen oynayamadım bir türlü. Sormak istediğim iki konu var. Birincisi yüklenmesi gereken patchleri sırayla mı yüklüyeceğim yoksa kafadan 1.11'i mi yüklemem lazım. (Denedim 1.11 e kadar sırayla yükledim fakat oyunu açtığımda v1.11 yazmasına rağmen stash çok küçüktü. Patch olmadı mı ne dedim)
    İkincisi Battle.net üzerinen oynamak için aldım sırf orjinalini.Patchleride yükledim(burada bir yanlışlık yapmış olabilirim)ama battle.net yazısı üzerine tıklıyorum hep bağlantı hatası veriyor. Bu oyunu battle.net üzerinen oynamak için ne yapabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nephelin

Arkadaşların tavsiyesi üzerine gittim aldım D&R'den ama şimdilik sadece Diablo 2'sini fakat internet üzerinen oynayamadım bir türlü. Sormak istediğim iki konu var. Birincisi yüklenmesi gereken patchleri sırayla mı yüklüyeceğim yoksa kafadan 1.11'i mi yüklemem lazım. (Denedim 1.11 e kadar sırayla yükledim fakat oyunu açtığımda v1.11 yazmasına rağmen stash çok küçüktü. Patch olmadı mı ne dedim)
    İkincisi Battle.net üzerinen oynamak için aldım sırf orjinalini.Patchleride yükledim(burada bir yanlışlık yapmış olabilirim)ama battle.net yazısı üzerine tıklıyorum hep bağlantı hatası veriyor. Bu oyunu battle.net üzerinen oynamak için ne yapabilirim?

Hocam ilk olarak bence hemen git aynı şekilde LOD un orjinalini al... Daha sonra LOD u kurup battle nete bağlan, zaten bağlandıktan sorna otomatik güncelleme yapacaktır. Şu anki version 1.12a yanlış bilmiyorsam. Ayrıca bildiğim kadarıyla stash LOD da büyütüldü. Bence hiç normal Diablo 2 ye kasmayın, direk expansion...

Bu arada, hala single player, veya LAN dan oynayan arkadaşlara biran önce gidip orjinal bir diablo alarak (20 YTL) battle nete geçmelerini tavsiye ederim... single da geçirdikleri vakitlere acıyacaklar.. bu oyunun olayı Battle.net tir...

Özellikle Hardcore feci zevkli, ve tamamen farklı stratejiler gelirştirmek gerekiyor... Player killer lara dikkat ama...

• quote:

Orjinalden alıntı: infernox

Beyler Hellde Sorceress charım var. Skillerim Fire ve Cold üzerine yoğunlaştım.
    Karşıma Immune to Fire. Immune to cold. Stone skin... tarzı tipler geliyor. Nasıl dövecem onları.

2 yolu var; Static field e eğer 4-5 adet skill verdiysen (ki vermeni öneririm) bu tiplere static field atıp gücünü %50 kadar indirebilirsin, sonra olayı güçlü Merc e havale ediceksin... Merc ise seninle aynı veya yakın bir Act 2 Merc i olmalı...
    Eğer bunları yapamıyorsan topuklamak gerek...

Heleki baktınız bir unique geliyor karşıdan, üzerinde bilimum "immune" ibaresi var (Pyhsical,cold, magic..vs..) ve "lightning enchant" üstelikte "multishot" sa (ki Hell de arada sırada karşınıza çıkabilir bu tür psikopatlar), eğerki exp kaybetmek istemiyorsanız direk ESC ve exit yapıp yeni oyun açmak yararınıza olacaktır...

• Teşekkürler üstadım.Dediğin gibi yapıp Lod'un D&R'ye gelmesini bekleyeceğim.Bakalım ne zaman gelecek.Sinir oldum Diablo II'yi alıp oynayamayınca, inşallah Lod yükleyince düzelir de bizim de artık bir battle.net maceramız oldur.
  • quote:

Teşekkürler üstadım.Dediğin gibi yapıp Lod'un D&R'ye gelmesini bekleyeceğim.Bakalım ne zaman gelecek.Sinir oldum Diablo II'yi alıp oynayamayınca, inşallah Lod yükleyince düzelir de bizim de artık bir battle.net maceramız oldur.

daha 4 gün önce MediaMarkt dan aldık arkadaşa LOD haberin olsun... daha da vardı baya...
  • Ankara MM'den mi almıştınız, ben göremedim ya.Neyse aldım orjinalini biraz önce.Şimdi kurup deneyeceğim.Muhtemelen bir sürü yerde takılırım ya da sorun çıkar tekrar yazarım hemen.Teşekkür ederim şimdiden.
  • Şimdi yükledim LoD ile beraber.Upgrade olayı da tamam. Patchleri yükleyeceğim. Battle.net'te ki patch olayını anlayamadım.LoD yüklüyse şu sadece Diablo yüklüyse şu diyor.Önceki patchleri atlıyor muyuz, yoksa sırayla hepsini yükleyip en son mu 1.12 yi kuruyoruz.
    1.07 yüklü(kendiliğinden) haliyle battle.net serverine bağlanmaya çalışıyorum bana şu hata mesajını veriyor:
    "IF USING A MODEM,YOU MAY NEED TO CONNECT TO YOUR INTERNET SERVICE PROVIDER BEFORE CONNECTING TO BATTLE.NET. FOR MORE INFORMATION,PLEASE VISITWWW.BATTLE.NET/SUPPORT/ERRORMESSAGES"
    Oynayacağım bu oyunu ama sanki sabrımı deniyor bu Eru Diaburo.Yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Şimdi yükledim LoD ile beraber.Upgrade olayı da tamam. Patchleri yükleyeceğim. Battle.net'te ki patch olayını anlayamadım.LoD yüklüyse şu sadece Diablo yüklüyse şu diyor.Önceki patchleri atlıyor muyuz, yoksa sırayla hepsini yükleyip en son mu 1.12 yi kuruyoruz.
    1.07 yüklü(kendiliğinden) haliyle battle.net serverine bağlanmaya çalışıyorum bana şu hata mesajını veriyor:
    "IF USING A MODEM,YOU MAY NEED TO CONNECT TO YOUR INTERNET SERVICE PROVIDER BEFORE CONNECTING TO BATTLE.NET. FOR MORE INFORMATION,PLEASE VISITWWW.BATTLE.NET/SUPPORT/ERRORMESSAGES"
    Oynayacağım bu oyunu ama sanki sabrımı deniyor bu Eru Diaburo.Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam bence buradaki hata patch den değil bağlantından kaynaklanıyor olabilir. Normalde bağlantıda bir hata vermeden Battle.net e girmen, daha sonra otomatik güncelleştirme başlaması gerekir. güncelleme sonunda zaten 1.12a versiyon olmuş olur.
    Bağlantıyla ilgili bir sorun var gibi...

Patch i kendin kuracaksan LOD olanı seçmen lazım. Ancak dediğim gibi oyun battle.net e girince otomatik güncelleme yapacaktır.

• Arkadaşlara da sordum herkes dediğin gibi ilk girişte kendi güncellemelerini yapar dedi ama sorun ben giremiyorum. Bağlantımda ne hata olabilir onuda anlayamıyorum.Of dedim valla. Hala uğraşıyorum.Halen yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Arkadaşlara da sordum herkes dediğin gibi ilk girişte kendi güncellemelerini yapar dedi ama sorun ben giremiyorum. Bağlantımda ne hata olabilir onuda anlayamıyorum.Of dedim valla. Hala uğraşıyorum.Halen yardımlarınızı bekliyorum.

Bence sorun güvenlik duvarından kaynaklanıyor olabilir. Bir port açman gerekiyor gibi geliyor bana. Bağlantın nedir? kullandığın bir koruma programı varsa onu kapatıp veya güvenliğini düşürüp girmeyi deneyebilirsin. Battle.net sayfasından online oyunla ilgili sorunları okuyabilirsin, büyük bir ihtimalle yazar orda çözümü...
    Sonuçta online oynarken yoğun olarak veri gönderip alıyorsun ve oyunun kullandığı port un açık olması gerekir. Ben herhangi bir ayar yapmadım şahsen, ama sanki eskiden böyle bir sorunla karşlılaşmıştım gibi geliyor (seneler öncede oynuyordum, unuttum şimdi sorunu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerobero -- 21 Ağustos 2008; 10:27:59 >

• Aerobero üstadım, öncelikle teşekkür ederim. Söylediklerini tek tek yaptım. Güvenlik duvarı ayarlarından gereken portları açtım. Kullandığım antivirüs programının firewall'unu geçici süreliğine kapattım, sorun ondan mı kaynaklanıyor diye. O da olmadı.Battle.net in yardım sayfalarında da hemen hemen aynı şey yazıyor. Olmuyor yani. Şimdi bu sorunu bir tek ben mi yaşadım da aşılamıyor anlamadım valla. Hani insana espri yaparsın ya, seni google da aradım bulamadım diye, o hesap. Bu sorunu google da aradım ama çözümünü bulamadım. Neyse fikirlere açığız. Yoksa orjinal aldığım oyunla single da oynamaya devam edeceğim.
  • quote:

Aerobero üstadım, öncelikle teşekkür ederim. Söylediklerini tek tek yaptım. Güvenlik duvarı ayarlarından gereken portları açtım. Kullandığım antivirüs programının firewall'unu geçici süreliğine kapattım, sorun ondan mı kaynaklanıyor diye. O da olmadı.Battle.net in yardım sayfalarında da hemen hemen aynı şey yazıyor. Olmuyor yani. Şimdi bu sorunu bir tek ben mi yaşadım da aşılamıyor anlamadım valla. Hani insana espri yaparsın ya, seni google da aradım bulamadım diye, o hesap. Bu sorunu google da aradım ama çözümünü bulamadım. Neyse fikirlere açığız. Yoksa orjinal aldığım oyunla single da oynamaya devam edeceğim.

Gerçekten ilginç... O verdiği mesaj tamamen oyunun bağlantını görmemesi ile alakalı, yani ben modemi açmayı unuttuğumda alıyorum aynı mesajı... Sistemden kaynaklı birşey de olabilir. Vista mı kullanıyorsun? Bundan sonra yapabileceğim öneriler tamamen sallama olacaktır... Diablo yu tekrar kurmak (ki zahmetlidir bilirim)...vs...

Single player oynarsan sadece yazık olur...

• Arkadaşlar yıllar önce oynamıştım aklım kaldı birde paladin deneyeyim diye kalktım orjinal aldım.Ancak ekrnel hatası veriyor full sürüm yükledim nerede hata yapıyorum sıkıntı nedir yama falan yüklemedim.Bana bir yardım arkadaşlar...

Bu arada ben single player oynamak istiyorum online değil

şu tip bir hata alıyorum arkadaşlar unable to load function: ft_tunk (kernel32.dll)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 24 Ağustos 2008; 19:19:32 >
  • Merak ettimde oyunu çıktığından bugüne kadar oynamış olupta bulamadığınız bir item varmı ? Mesela benim bir kaç tane var ama tek hatırladığım zod rune droplayamadım ...

Not: Edit itemler sayılmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 24 Ağustos 2008; 20:41:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

Orjinalden alıntı: Ramualda

Evet arkadaşlar benimde bir kaç sorum olacak...

Ama lütfen iyi bilen birileri cevaplasın... Çünkü bende oyunun temasını vs biliyorum ... Sadece item adlarını vs. bilmiyorum...

68 Lvl Bir Paladinim var...

Skilleri şöyle :

20 Zeal
    20 Fantacism
    Ve her skill 'i bir kere basıldı...
    Şu anda da "Charce" büyüsünü kasıyorum...

Bu skiller iyi mi ?

Birde paladin için en iyi itemleri yazar mısınız ?

Ama lütfen çok diablo terimlerine girmeden !!!

Birde 72 LvL Assasianım var...

Skilleri şöyle :

20 Phoenix Strike
    20 Cobra Strike
    20 Herşeyi hızlandıran 3 dagger şeklindeki büyü ismini hatırlayamadım...
    Ve herşeye bir er kere "TRAP"büyüleri hariç bastım..
    Şimdi Tiger Strike'a basıyorum...

Bu skiller iyi mi ?

Birde assasian için en iyi itemleri yazar mısınız ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

PATCH : 1,10 --- Ek Paket : LOD + HELL UNLEASHED

Arkadaşlar dün bi DRUİD VE NECROMANCER kastım... 20 Lvl ikiside...

Ama galiba yanlış skillere verdim...Bunlarında bi skillleri ve statları nasıl dağıtılır açıklayıcı bi şekilde söyler misiniz ?

Paladin dışında bir char la fazla oynamadığım için diğerleri hakkında yorum yapmayacağım.
    Bir kere sen o paladini sil baştan aç. Zeal a 20 skill verilmez. En fazla 4 skill. Ayrıca single oynuyorsan charge skill i hiç bir işe yaramaz. Yazık o kadar skill puanına.
    Single için istiyorsan yazayım

Fanaticism 20
    Zeal 4
    Holy Shield 20 ( Bazı arkadşalar karşı çıkabilir ama bence fazladan defense vermesi açısından kesin full )
    Gerisini istediğin gibi dağıt. Yanlız zeal le oynarken mutlaka iyi bir weapon bulman lazım. Özellikle elemantel damage i fazla olan ( Gimmershred - Baranars Star - Lightsabre gibi ) ya da Famine runeword u

Ben de hell de çok zorlanıyordum. Ama gimmershred bulunca çok rahatlamıştım.
    Not: Paladinin daha bir sürü çeşidi var ama şimdi yazamayacağım. Daha sonra yazarım.

arkadşaım baska karakterle oynamadım diosun ama bence pek de anlamıyosun hiç denemediğine eminim bi dene bakalım paladinde 20 zeal 20 fanaticm gor bak bosslar kaç vuruşta iniyo

• 14 Level NecromancerAma bi türlü şu Sister of Slaughters mi neyse o görevi geçemedim Andriel i yenemedim
  • arkadaşlar dün gece level 41 BARBARIAN ımla BAAL ı öldürdüm. önce kopyasını öldürdüm sonra baalı :) biraz zorlandım ama sonunda başardım . bugünde gizli inek leveline girdim . arcanias silah setinden 1 parça düştü cow king den . elimde de önceden arcanias silah setine ait zırh vardı ikisini set olarak takınca extra özellikler verdi . yarın yine öldürücem cow king i :D

Bu BAAL ın mağarasına girmeden yendiğim 3 savaşçı ANCIENTS lar yani ; yendikten sonra altına dönüştüler :D
     Diablo II Buluşma Yeri

Bu da ünlü gizli inek leveli . inekler saldırıyor bu sefer bana :D

Diablo II Buluşma Yeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netrex2 -- 28 Ağustos 2008; 23:09:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: netrex2

arkadaşlar dün gece level 41 BARBARIAN ımla BAAL ı öldürdüm. önce kopyasını öldürdüm sonra baalı :) biraz zorlandım ama sonunda başardım . bugünde gizli inek leveline girdim . arcanias silah setinden 1 parça düştü cow king den . elimde de önceden arcanias silah setine ait zırh vardı ikisini set olarak takınca extra özellikler verdi . yarın yine öldürücem cow king i :D

Bu BAAL ın mağarasına girmeden yendiğim 3 savaşçı ANCIENTS lar yani ; yendikten sonra altına dönüştüler :D
     Diablo II Buluşma Yeri

Bu da ünlü gizli inek leveli . inekler saldırıyor bu sefer bana :D

Diablo II Buluşma Yeri

Ck öldüyse birdaha acilmaz Cw lvl cok yanlıs yapmısın nigmthmare de kessedin keske bu arada 41 lvl güsel itemler var ama senin kiler baya a bi düsük geldi hele Ck dan düsen bi seti giydiysen hamachi yüklüyse bi bi serv sölim gel orda 1-2 item ayarlarıok

• cow leveli açmadan benim karakterin yedeğini almıştım .oradan yeniden oynarım o zaman nightmare de . kaliteli şeyler düşer mi nightmare de_?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.