Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: thranduil07

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

Lwl 12 paladinim var

tools of the trade görevinde takıldım (act 1 görev 4)

The smithi öldür diyor

Gittim monestery barracks'a jaile de girdim 3 katını da dolaştım jailin smithi bulamadım 1 sat aradım nerde bu it?

belki öldürdün de arka odasındaki çekici almayı unuttun.ama öldürsen çekici al diye quest ekranında çıkardı.sen arayadur biraz daha.ben daha onu ararken andariel çıkmıştı karşıma da eşşekten düşmüşe dönmüştüm

Jail 1 de o diğerleri anderiel e yolcu eder seni

YANLIŞ JAİL 1 DE DEĞİL O GÖREVİN BOSS U "BARRACKS" TA BARRACKS TAN ANCAK JAİL 1 E GEÇİLEBİLİR.

• evde 2 tane pc var, 2side aynı modeme bağlı.
    sanırım aramızda bir ağ bağlantısı var, ama TC/IP üzerinden oynamak istediğimizde her 2 PC'de diğerini bulamıyor...

ne yapmalıyım ?
  • 588 hp var:(
    http://img178.imageshack.us/img178/6623/game2008073012285050se1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tombaldwin -- 30 Temmuz 2008; 15:21:11 >
  • hocam assasinin martial art skilleri nası kullanılıyo bi açıklarmısın charge1 charge2 falan ne işe yarıyo tam olarak.ben normal atak yerine bunları kullanıyorum ama mana steal life steal olaylarını tam anlayamadım da
    quote:

588 hp var:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilkerk

hocam assasinin martial art skilleri nası kullanılıyo bi açıklarmısın charge1 charge2 falan ne işe yarıyo tam olarak.ben normal atak yerine bunları kullanıyorum ama mana steal life steal olaylarını tam anlayamadım da
    quote:

Benim dragon tail ile normal damage 1600 yaklasık tiger strike i sağ tarafa al lvl 20 olunca ki bende 38 +18 skil var yaklasık dmg i 100%1860 arttırıor öle 38-50k ya kadar cıkar ama dragon tail le yada düz vurman lasım

• quote:

Orjinalden alıntı: Melik

evde 2 tane pc var, 2side aynı modeme bağlı.
    sanırım aramızda bir ağ bağlantısı var, ama TC/IP üzerinden oynamak istediğimizde her 2 PC'de diğerini bulamıyor...

ne yapmalıyım ?
  • tama hocam deneyelim bir

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bilkerk

hocam assasinin martial art skilleri nası kullanılıyo bi açıklarmısın charge1 charge2 falan ne işe yarıyo tam olarak.ben normal atak yerine bunları kullanıyorum ama mana steal life steal olaylarını tam anlayamadım da
    quote:

Benim dragon tail ile normal damage 1600 yaklasık tiger strike i sağ tarafa al lvl 20 olunca ki bende 38 +18 skil var yaklasık dmg i 100%1860 arttırıor öle 38-50k ya kadar cıkar ama dragon tail le yada düz vurman lasım

• Beyler Diablo 2'i malum yerlerden çektik. Sonra LoD'ın iso dosyasınıda çektik. Diablo 2 de yükleme diye bi olay yok Direk Kopyala Yapıştır. Oyunun yüklü olduğu Klasörü Rar lamışlar. Neyse bunu tabi ki oyunu yüklemeden direk hdd ye attığımız için LoD ı yüklerken Diablo 2 yi yükleyin diyor Diablo 2 var ama oyun yüklenmeyip direk atıldığı için registry kayıtları yok Birisi yardım edebilir mi ? Sanırım registry dosyası upload ederseniz sorun çözülür umarım

• Paladinim 17 lwl oldu.Ama içimi bir sıkıntı bastı diablo 3 gelmeden önce diablo 1 sonra d2 sonra lod mu yapsaydım diyehem oyunun hikayesini de takip etmiş olurdum

Bir tavsiye verin içimi rahatlatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 31 Temmuz 2008; 13:39:25 >

• İnana bana dibablo 1 e alışamassın yukarı ya cıkana kadar önrün biter yaratıklar yeniden dogmuo 20. zindanda portal sız kaldın diyelim kac kat cıkcan tahmin et
  • quote:

İnana bana dibablo 1 e alışamassın yukarı ya cıkana kadar önrün biter yaratıklar yeniden dogmuo 20. zindanda portal sız kaldın diyelim kac kat cıkcan tahmin et

20-(Kendi KAtın)-(Son kat)=20-1-1=20-2=18 Kat

Ayrıca bişey daha söyliyimilk mapte kaldım map nasıl değiştircem ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Beyler Diablo 2'i malum yerlerden çektik. Sonra LoD'ın iso dosyasınıda çektik. Diablo 2 de yükleme diye bi olay yok Direk Kopyala Yapıştır. Oyunun yüklü olduğu Klasörü Rar lamışlar. Neyse bunu tabi ki oyunu yüklemeden direk hdd ye attığımız için LoD ı yüklerken Diablo 2 yi yükleyin diyor Diablo 2 var ama oyun yüklenmeyip direk atıldığı için registry kayıtları yok Birisi yardım edebilir mi ? Sanırım registry dosyası upload ederseniz sorun çözülür umarım

Up

Birde beyler şimdi ben ve arkadaşım oyunu yükledik diyelim. Aynı anda aynı senaryo içinde lan üzerinden beraber kasabilirmiyiz ? Aynı senaryo dediğim oyunun orjinal senaryosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 31 Temmuz 2008; 23:40:08 >

• diablo 2 + lod u oynayabilirsiniz tabi ama 1. oyunun multiplayer kısmı biraz uğraştırıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

diablo 2 + lod u oynayabilirsiniz tabi ama 1. oyunun multiplayer kısmı biraz uğraştırıyor diye biliyorum.

Diablo 2 ve LoD yüklediğimiz taktirde 2 kişi oyunun orjinal senaryosunda beraber kasabiliyoruz yani ? Eğer öyleyle süper
  • evet oynayabilirsiniz.ama 2 kişi oldğunuz için yaratıklar da 2 kat güçlü oluyor.bir barbar ve bir paladin ile çok eğlenceli bir ouun olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoN3

quote:

İnana bana dibablo 1 e alışamassın yukarı ya cıkana kadar önrün biter yaratıklar yeniden dogmuo 20. zindanda portal sız kaldın diyelim kac kat cıkcan tahmin et

20-(Kendi KAtın)-(Son kat)=20-1-1=20-2=18 Kat

Ayrıca bişey daha söyliyimilk mapte kaldım map nasıl değiştircem ya

saçmalamayın ya ne 18 katı. hiç 5 kat aşşağı inmediğiniz belli oluyor.

Hatırladığım kadarıyla Kasabadan
    5. kata kilisenin oradaki bir türbeden
    10. kata mağaraların oradan
    15. kata ise kasabanın ortasında bir yarık açılıyo oradan inebiliyoruz.

Yani town portal yoksa bile en fazla 5-1-1 3 kat çıkarız o kadar.

• Paladinim bugün act 3 e geçti 22 lwlım hammerdin olarak kasıyorum.
    2 günde act 3 e geçtim sizce nasıl iyi gidiyor muyum ? (yukarda smithle ilgili bir şey sormuştum nasıl 2 gün, 3 gün olmuş demeyin o karekteri sildim baştan hammerdin kastım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 1 Ağustos 2008; 17:29:09 >

• Hey gidi diaoblo 2! sene 2001 kac deafa bitirdim bilmiyorum her karakteri en az 70 yaptım.her seti dizdim neredeyse ve sene 2008 , yeni nesil hala bu oyunla ilgili paylaşım yapıyor.

duygulandım açıkçası kurup tekrar oynayasım geldi. ne oyunmuş, adamlar yapmış dedirtiyor insana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

Paladinim bugün act 3 e geçti 22 lwlım hammerdin olarak kasıyorum.
    2 günde act 3 e geçtim sizce nasıl iyi gidiyor muyum ? (yukarda smithle ilgili bir şey sormuştum nasıl 2 gün, 3 gün olmuş demeyin o karekteri sildim baştan hammerdin kastım )

Lod da bles hammer dmg de düştü lvl 30 civarında bir anda ucmaya baslıcak cok iyi gidersen 13.000 üstündeo lur 80 üstünde

• Buda benim karakterden resimler

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.