Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: QuanoM

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

şu tal rasha'nın mezarı nerde arkadaşlar,haritada en son lost city(lost town mıydı yoksa) denilen yeri açtım,horadric küp ile bi staff yaptım onu yerleştirecekmişsim,act2'deyim.

Jerhyn var ya hani Lut Gholein'in kralı. Onun sarayından Arcane Sanctuary'ye gitmelisin. Orada "The Summoner" ı bulup öldürmelisin. Horazon'un günlüğünü okumalısın. Günlük der ki: Burada görülen 6 işaret Feyk Tal Rasha Mezarı işaretleridir. Yedinci olan doğru olandır.

haa,şu kapıdan beni içeri almayan lavuğun olduğu yer,tamam ordan yardırıp giderim.demek summoner boss geliyor ha,ben de summoner kastım necroyu dur bakalım nası bi kapışma olacak.teşekkürler dostum:)

• arcane santuary tam bir işkence summonnecro için, ayrıca hiç ilk seferde bulamadım summoner ı
  • dar alanlar mı var yoksa:(.act2'de iki dar alanlı mağaraya girmiştim necroyla,iskeletler ya tıkanıp kalıyor gelemiyor ya da dar alanda hepsi arkamda kalıyor ve yaratıkları ben kesmek zorunda kalıyordum.bir de şu yaptığım staffı tal rasha'nın oraya yerleştirdikten sonra geri alabilecek miyim,pek cafcaflı geldi bana..
  • maggot lair kadar dar değil ama daha fena, horadric staff sende kalmıyor malesef.
  • quote:

dar alanlar mı var yoksa:(.act2'de iki dar alanlı mağaraya girmiştim necroyla,iskeletler ya tıkanıp kalıyor gelemiyor ya da dar alanda hepsi arkamda kalıyor ve yaratıkları ben kesmek zorunda kalıyordum.bir de şu yaptığım staffı tal rasha'nın oraya yerleştirdikten sonra geri alabilecek miyim,pek cafcaflı geldi bana..

hyr o stafa hoscakal de
  • eyvahlar olsun gitti o zaman güzelim staff.tırstım valla şimdi o summonere.poison,lightning veya cold felan atmıyor değil mi ona göre birşeyler giyeyim.halbuki o stafta ne güzel resler vardı
  • quote:

eyvahlar olsun gitti o zaman güzelim staff.tırstım valla şimdi o summonere.poison,lightning veya cold felan atmıyor değil mi ona göre birşeyler giyeyim.halbuki o stafta ne güzel resler vardı

kac levelsin bılmıyorm ama ben battle.nette oynuyorum kendim yapmıyorum nerdeyse hıc gorevlerı.3-5 kısı kolay oluyor yani.24 lvlde diabloyu oldurduk.sımdı nıghtmare e gectm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

quote:

eyvahlar olsun gitti o zaman güzelim staff.tırstım valla şimdi o summonere.poison,lightning veya cold felan atmıyor değil mi ona göre birşeyler giyeyim.halbuki o stafta ne güzel resler vardı

kac levelsin bılmıyorm ama ben battle.nette oynuyorum kendim yapmıyorum nerdeyse hıc gorevlerı.3-5 kısı kolay oluyor yani.24 lvlde diabloyu oldurduk.sımdı nıghtmare e gectm

21 lvl'im ama oyun orjinal olmadığından bnet oynayamam.oyunu bi bitireyim kesmezse ki kesmeyecek,orjinal alıp bnette takılırım d3 gelene kadar..

• 24 lvl de nightmare iyimiş valla :) ben 40 lvl de geçtim nightmare e ama exp ve b.net farkı var tabi
  • Muhabbet güzel bakıyorum.Bende Battlenet'teyim.Cold Sorceress ile Level 78 oldum ama şu immune to cold lar ağlatıyor beni.
    Bu arada Hell deyim
  • yok mu conviction u sağlam bir pala ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 19 Temmuz 2008; 1:34:52 >
  • Arkadaşlar ben expansion seti kurdum ve oyuna girip karakter yarattım ama oyun rogue encampment te başladı stash ve inventory grafikleri değişik fakat map Harrogath değilde rogue encampment, oyun normaldemi burda başlıyo yoksa benim oyun damı sorun war.Yardımcı olabilirmisiniz lütfen bu problemi çözmemde...

Not: Single player da başladım oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjkleee -- 19 Temmuz 2008; 1:37:22 >
  • oyuna yeni başlıyorsan tabii ki oradan başlar.
  • Diablo II de ordan başladım tmm o ayrı şimdi Lord of Destruction kurdum ondada aynı yerden başladı...
  • hazırda oyunu bitirmiş bir karakterin varsa act 5 den başlayabiliyordun sanırım ama yeni karakter açtıysan act1 den başlaman normal.
  • Ya aslında oyunu tam çözebişmiş değilim tüm questleri bitirip Diablo yu öldürdüm başka bi şey yapmama gerek warmı ? karaktere tekrar tıkladığım da normal -nightmare-......... diye bi seçenek geldi normal i seçtim ve en son kaleye döndüm oyuna devam etmeyip ordan lord of destruction u kurdum bununla alakası varmı ?
  • karaketeri expansion a çevirmen gerekiyor galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bjkleee

Ya aslında oyunu tam çözebişmiş değilim tüm questleri bitirip Diablo yu öldürdüm başka bi şey yapmama gerek warmı ? karaktere tekrar tıkladığım da normal -nightmare-......... diye bi seçenek geldi normal i seçtim ve en son kaleye döndüm oyuna devam etmeyip ordan lord of destruction u kurdum bununla alakası varmı ?

ilgisi vardır... şimdi gene ACT 4'e git oradan biri ile konuşup geçiyordun sanırım son kaleye...
  • Eski karakterim karakter ekranında yok aynı isimli bi karakter açmama izin vermiyo böyle bi isim zaten var diyo ama karakter ekranda yok yoksa ordaki convert butonunu bende gördüm,eski karakterimi açamıyorum yani Diablo 2 ye giremiyorum direk Lord of destruction açılıyo sıfırdan başlamam gerekicek sanırım :(

Edit: Çözümü buldum arkadaşlar sağolun genede yardımlarınız için update etmem yetti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjkleee -- 19 Temmuz 2008; 2:17:26 >
  • lod u yükledikten sonra eski oyunun açılmaması normal ama senin karakterin lod ekranın da görünmemesi ilginç. 1.09 dan 1.10 geçişte yaşanıyordu böyle problemler. senin oyunun versiyonu kaç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 19 Temmuz 2008; 2:17:02 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.