Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

necromancer karakteriyle oynamaktayım. Oyuna yeni başladım (2. quest logu bitirdim 3.açıldı). Yeni yeni ısınıyorum oyuna...(eskiden oynardım ama hastası değildim yeni hastası oldum Allah kahretsinki geç farkettim oyunu. Bu karakterle ilgili bana önerileriniz nelerdir? Nelere dikkat etmelyim bu karakterde ve oyunda?? Mesela dikkat etmem gerek birşeyi ben yazayım ; Kasabaya dönüşe yarayan town portalları bulmadan oyundan çıkmamam gerekiyor. Bunun gibi diablo 2 ye ve karakterime has özellikler skiller falan NELER ÖNEMLİ???NELERE ODAKLANMALIYIM???

TEŞEKKÜR EDERİM.....

BU ARADA OYUN ŞUANDA PİYASADA OLAN OYUNLARDAN BİLE ÇOK DAHA ÜSTÜN

necro açtığına göre sende rahatına düşkün bir insansın demekki . tavsiyem summoner olman, tabi kılıç sallayan ya da zehir saçan necrolarda yok değil. rise skeleton, skeleton mastery ve corpse explosion a 20 puan vermelisin, ayrıca summon resist ve golem mastery e 10-15 puan verebilirsin, curse skillerinde de amplify damage i sıkça kullanacaksın, stat puanlarını da zırhları giyecek kadar str , kalanları vitality e ver. Town portalları fazla kafaya takma oyunda sıkça bulacaksın onlardan, bulunduğun haritadaki way pointleri aktif hale getirki tekrar tekrar yürümek zorunda kalma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 18 Temmuz 2008; 2:05:50 >

• Tamam bi bakayım
  • Arkadaşlar bende herkes gibi d3 gazına kurdum oyunu.LOD u oynamamıştım.onla başladımlvl 19 a kadar geldim.trap skilleri hakkaten başarılı.elinde bu karakter için skill guide turu bişi olan arkadaş varsa burdan verebilirmi.bizim şirketin bilgisayarı oyunla ilgili siteleri engellediği için internetten giremiyorum da
  • Aynı gazla geçen hafta kurmuştum ben de..
    Cold Sorceressımla 3 günde lvl35 oldum ve Arreat'ta kasıyorum şu an..
    Tabii 22" ekranda afedersin DOS oyunu gibi oynasam da yapaibleceğim bir şey yok şu an.
    Diablo3'ün çıkmasını dört gözle bekliyorum. Oynanış değişmese de olur. Benim için önemli olan grafiklerin geliştirilmiş olması ve hikayenin devamı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ariaven

Aynı gazla geçen hafta kurmuştum ben de..
    Cold Sorceressımla 3 günde lvl35 oldum ve Arreat'ta kasıyorum şu an..
    Tabii 22" ekranda afedersin DOS oyunu gibi oynasam da yapaibleceğim bir şey yok şu an.
    Diablo3'ün çıkmasını dört gözle bekliyorum. Oynanış değişmese de olur. Benim için önemli olan grafiklerin geliştirilmiş olması ve hikayenin devamı...

oyunu window mode da oynarsan daha iyi oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: bilkerk

Arkadaşlar bende herkes gibi d3 gazına kurdum oyunu.LOD u oynamamıştım.onla başladımlvl 19 a kadar geldim.trap skilleri hakkaten başarılı.elinde bu karakter için skill guide turu bişi olan arkadaş varsa burdan verebilirmi.bizim şirketin bilgisayarı oyunla ilgili siteleri engellediği için internetten giremiyorum da

assasin hakkında pek bilgim yok ancak gamefaqs dan bulduğum bir trap assasin rehberi var
    http://rapid+share.com/files/130599023/Trap_Assasin.txt.html

• ya beyler ben act2 ye gectim fakat gecemedim act2 ye gecmek icin expansion pack cdsi istiyo takıyorum olmuyoo lutfen yardim edin
  • of ya 2 gündür paladinle nightmare baal kesiyorum sürekli, necroya item çıkartmak için. baya çıkartım ama mule yaparken hepsi gitti acayip moralim bozuldu
    giden itemler

+3 Summon Skill Wand
    +1 Necro Skill-160 Defans-(Str,dex,life hertürlü bonuslu) Kalkan
    430 Defans (yine hertürlü bonusu olan) Armor
    +1 Necro Skill Amulet
    Manald Ring
    150 Defans,+5Str,+5dex Helmet
    Sigon Kolluk
    Bir sürü Perfect Soket ve RUNE(runelerin arasında Pul Rune de vardı)

hepsini mule yaparken kaybettim :( nerden baksam 65-70 level'a kadar idare ederdi bunlar beni. belki daha fazla. bırakıyorum necroyu, pala ve assas'a devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 18 Temmuz 2008; 14:47:27 >
  • Diablo 2 anlamadıgım seyler bır bakar mısınız?

1)Half Freeze Duration ne demek.yuzuk falan var

2)enhanced defensa dıyor o ne demek?

3)skull ne ıse yarıyor tam cozemedım turkce ne bonuslar verdıgını soylıyebılır mısınız?

4)replenish life ne demek?

arkadaslar bunlara cevap verebılırsenız cok iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

Diablo 2 anlamadıgım seyler bır bakar mısınız?

1)Half Freeze Duration ne demek.yuzuk falan var

2)enhanced defensa dıyor o ne demek?

3)skull ne ıse yarıyor tam cozemedım turkce ne bonuslar verdıgını soylıyebılır mısınız?

4)replenish life ne demek?

arkadaslar bunlara cevap verebılırsenız cok iyi olur.

1. donma süreni yarıya indirir, şu cold özellikli canavarlar seni dondurduğunda bu tip itemlarla donma süren yarıya iner...

2. savunması(defansı) artırılmış.... yani benzerleri ile karşılaştırılınca daha yüksek defansı var...

3. hiç hatırlamıyorum, buraya yaz da çeviri yapayım :))

4. ya bunu anlatmak zor biraz... canının yeniden dolması diyelim kısaca...

• @TomAmca

saol yardımın ıcın.Ben soyle anlamadıgım yerı soyleyeyım:

Faster Cast Rate %12

Atacker takes damage of 12

reganerete mana %12

bir de replenish life 3 dıyor.bu sanırım her damage aldıgında falan canına 3 life eklenıyor sanırım

Bır de bır sorum daha var.

Paladin de Atack damage mi onemlı Atack Rating mi?

Bır tek el swordla atack ratingım baya artıyor ama damage sı dusuyor.Dıgerını takınca rating azalıyor damage artıyor.Hangisi onemlı??
  • Beyler bu eşyalara taşları felan nası takıyoz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

@TomAmca

saol yardımın ıcın.Ben soyle anlamadıgım yerı soyleyeyım:

Faster Cast Rate %12

Atacker takes damage of 12

reganerete mana %12

bir de replenish life 3 dıyor.bu sanırım her damage aldıgında falan canına 3 life eklenıyor sanırım

Bır de bır sorum daha var.

Paladin de Atack damage mi onemlı Atack Rating mi?

Bır tek el swordla atack ratingım baya artıyor ama damage sı dusuyor.Dıgerını takınca rating azalıyor damage artıyor.Hangisi onemlı??

faster cast rate, büyülerin daha hızlı yapılması... necro ve sorceress için diyebiliriz,
    attacker takes damage, saldıranın 12 zarar görmesi,
    regenerate mana, mananın dolum hızı %12 artıyor..

replenish life damage ile alakalı değil.... durduğun yerde bile canını doldurur. yani her saniye (ya da belli bir sürede) canını 3 puan dolduruyor.... yani canın 30'a inmişse bir saniyede 33 oluyor, sonra 36... anlatması uzun ama anladın sanırım..

bence attack rating daha önemli ama sen iki seçeneği de deneyerek memnun kaldığını seç. benim açımdan hızlı hızlı daha az vurması sorun değil...

• cannon be frozzen item lazım yoksa sorceress la geçilmicek duriel

necroyla bütün bosslar ve oyun kolayca geçiliyormuşl ama nightmare da gidiyormuş

sorceress la nightmare da daha kolay oluyor bu nightmare da kullandıgım ediitörlü eger cannot be frozen ı olan varsa editörsüz geçicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: trizor

cannon be frozzen item lazım yoksa sorceress la geçilmicek duriel

necroyla bütün bosslar ve oyun kolayca geçiliyormuşl ama nightmare da gidiyormuş

sorceress la nightmare da daha kolay oluyor bu nightmare da kullandıgım ediitörlü eger cannot be frozen ı olan varsa editörsüz geçicem

Cannot be frozen Duriel de işe yaramaz. Duriel in Holy Freeze aurası var çünkü. mecbur biraz kasacan...

Tun4 arkadaş
    skull dediğin sanırım şu kurukafa taşları olması lazım onlar life stolen per hit ve mana still yapıyor silaha takınca. Yani her vuruşunda belli oranda life ve mana çalmanı sağlar...
    Birde paladin de attack rating bence daha önemli. Yoksa boşa sallarsın az olursa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 18 Temmuz 2008; 18:38:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: trizor

cannon be frozzen item lazım yoksa sorceress la geçilmicek duriel

Duriel' le ilk karşılaşmalar her zaman zordur ama biraz sabır ve iyi refleksler(TP açma refleksi:) ) ile yenmeniz mümkün. ayrıca nightmare de necro nun nesi gidiyomuş biraz açar mısın ?

• beyler ben atack ratingi ve atack damageyi, yani 2side sadece vurus gucunu arttıyor dıye bılıyordum.oyle degıl mı ya??yani biri isabet oranı falan mi?nedir bunlar.bırı ayrı ayrı ne oldugunu soylıyebılır mı?
  • atack damage; rakibe verebileceğin minumum ve maksimum hasardır . atack raiting rakibe hasar verme oranındır, yani atack raiting in yetersiz ise, damage in ne kadar yüksek olursa olsun hasar verebilme oranın düşer. boşa sallarsın yani
  • şu tal rasha'nın mezarı nerde arkadaşlar,haritada en son lost city(lost town mıydı yoksa) denilen yeri açtım,horadric küp ile bi staff yaptım onu yerleştirecekmişsim,act2'deyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

şu tal rasha'nın mezarı nerde arkadaşlar,haritada en son lost city(lost town mıydı yoksa) denilen yeri açtım,horadric küp ile bi staff yaptım onu yerleştirecekmişsim,act2'deyim.

Jerhyn var ya hani Lut Gholein'in kralı. Onun sarayından Arcane Sanctuary'ye gitmelisin. Orada "The Summoner" ı bulup öldürmelisin. Horazon'un günlüğünü okumalısın. Günlük der ki: Burada görülen 6 işaret Feyk Tal Rasha Mezarı işaretleridir. Yedinci olan doğru olandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 19 Temmuz 2008; 0:00:23 >
  • canyon of magi ye geldiğin zaman quest ekranına bak orda doğru mezarın işareti görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.