Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove
    doğru bi tartışmamız olmuştu kusura bakma.ben aslında witcher'ı rpg'den farklı bir yere koyuyordum o yüzden tartışmıştım.o oyuna beni bağlayan birçok güzelliği vardı.yoksa diablo2'nin zorluğunu ben de biliyorum ki yıllar evvel oynamayı beceremeyip bırakmıştım.

ama o zamanlar paladin'le oynuyordum ve act2'nin bölüm sonu bossunu mu geçemeyip bırakmıştım tam hatırlamıyorum.bir de elimde inanılmaz sancılar yaratmıştı.her neyse o tartışma için özür dilerim:)yoksa diablo kral oyundur,bunca yıl sonra kendini hala sıkmadan oynatan kaç oyun var ki piyasada:)

dediğim gibi paladin'le doğramıştım o andarieli.ama nasıl doğradım yıllar oldu hatırlamıyorum.şimdi yıllar sonra necro çok çekici geldi böyle summonlar,curse'lar felan derken beceremedim.şimdilik dolanıp yaratık doğruyorum level atlamak için.galiba poison res itemleri stashe koymuştum.bir de şu aklıma adı gelmeyen pembe potionlar var onu kullanmayı düşünüyorum.bakalım yarın bir geçeyim hallederim.

son bir soru bu level atlama olayından sonra kazandığımız puanları hangi özelliklere yatırayım,skilleri demiyorum şu dexterity,vitality gibi özelliklere...

wow...()

burası coşmuş yine.. eskiden günde 1-2 mesaj atılırken şimdi kaç mesaj atlımış. ben d3'e bağlıyorum herkes gaza geldi tabi.

müzik bölümünde de vardın sen. bikaç tavsiye grup falan vermiştin volbeat'i hala dinliyorum. o yüzden inglizcen olduğunu varsayıyorum.

quote:

Stats
    These are the stats I recommend:
    · Strength - Without Enigma, you loose that huge Strength bonus, so I suggest having 100 Strength without items on.
    · Dexterity - None
    · Vitality - This is where the rest of your stat points go.
    Energy – None

Skills
    20 - Poison Nova (Main Attack)
    20 - Poison Explosion (Once Monsters are dead use this, At high level it does 100K dmg)
    20 - Poison Dagger (Only works on daggers, but is a synergy)
    1 - Lower Resist (Lowers Monsters Poison res)
    1 - Fire Golem (Takes hits and is good against poison immune)
    1 - Golem Mastery (Feeds into fire golem)
    1 - Summon Resist (Feeds into fire golem)
    1 - Bone Armor (Absorbs Damage)
    10 - Bone Wall (Feeds into Bone Armour, and gets in the way of charge pallys)

singleda enigma denen armor yoktu herhalde o yüzden strye çok vermeni tavsiye etmem şimdilik. aslında bu charla single player başta çok daha zor olur ama sonradan güçlenir.

rehberin tamamı için:
    http://extreme-gamerz.org/diablo2/viewdiablo2/guide-necro-pvmpvp2

bu arada andariel'in fire resistancı -50 gibi bişeydir. aklında olsun. ama bence yeni başladıysan oyuna necro çok zorlar. paladinle başla. hammerdin özellikle.

Single da enigma yapılıyor.. ama bunu yapmak yıllarını alabilir insanın en iyisi battlenet te takılmak.
    Bu arada skiller konusunda belki aşağıdaki link bazı arkadaşlara yardımcı olabilir

http://www.d2skills.com/

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

andariel'i geçtim sonunda.aslında çok basitmiş.giydim posion res armorları sonra dayadım buna clay golem ile iron maiden'i hemencecik öldürdüm.meğersem iş teknikle alakalıymış,pembe potionları kullanmadım bile,sadece attığı zehirden kaçtım.ama act1'in 5. görevini yapamadım daha yani yerini bulamadım.valla kral oyun,yıllar önce zorlandıktan sonra bırakmıştım ama o zaman bitirsem yine yıllar boyunca bitirirmişim,öyle birşey:)sevdim necroyu:)

tebrikler. 5. görevi Charsi den alabilirsin.

yok aldım görevi de yerini bulamadım.birşey barrack diyordu.zaten oralarda 5. göreve debelenirken andariel'i buldum,cesedim de onun yanında kalınca hırs yapmıştım.batıya gidip 5. görevi yapmam lazım kesinlikle,item mitem düşer,level atlarız araya gitmesin

5. göreve giderken andariel le karşılaşmışsan baya kaptırmışsın demektir, zira barracks çok geride kaldı :), outer cloister way point i açıksa kolayca girebilirsin barracks a. 5. görevin ödülü değişebiliryor ben ilk yaptığımda +1 summon skills veren bir wand çıkmıştı

• @Silver_Sky buldum barracksı.smithmiş eleman kestim gitti.birkaç tane soket item verdi:)act2'ye başlayayım artık..
  • Bu diablo 2 de görüntü ayarında çözünürlüğü değiştirmenin bir yoluı varmı ???
  • bildiğim kadarıyla yok, en fazla 800*600 çözünürlükte oynayabiliyorsun. büyük monitörlerde görüntü çok kötü oluyor window mode da oynamanı tavsiye ederim
  • beyler bişi sorcam, ladder ve non ladder farkı nedir?
  • Şimdi LOD'u yükledim ve 800x600 de oynuorum fakat bi seçenek var.. Karakterimizi Expansion a çevirmek istiyormusunuz diye soruyor ??
    1-Çevirirsek ne olur???
    2-Bu LOD ayrı bir oyun gibimi yani ben diablo 2 yi baştan oynamaya başladım lodda diablo 2 den devam eden birşeymi yoksa Lod olayı başka bir olaymı ??
  • Bu arada Diablo 2 ye yeni başlayan için diye bir yazı buldum okumak isteyenler varsa benim gibi ...
    LINK:http://www.itusozluk.com/goster.php/yeni+ba%FElayanlar+i%E7in+diablo+2
  • karakterini expansion çevir ki expansion un nimetlerinde faydalan . Lod, d2. nin devamı ama onu ayrı bir oyun olarak düşünme. Lod la beraber oyuna yeni bir bölüm de ekleniyor
  • quote:

karakterini expansion çevir ki expansion un nimetlerinde faydalan . Lod, d2. nin devamı ama onu ayrı bir oyun olarak düşünme. Lod la beraber oyuna yeni bir bölüm de ekleniyor

Yani yeni başladım oyuna.. Zınk diye bazı şeyler değişmez dimi ??? Aynen yeni kaldığım yerde devam ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

quote:

karakterini expansion çevir ki expansion un nimetlerinde faydalan . Lod, d2. nin devamı ama onu ayrı bir oyun olarak düşünme. Lod la beraber oyuna yeni bir bölüm de ekleniyor

Yani yeni başladım oyuna.. Zınk diye bazı şeyler değişmez dimi ??? Aynen yeni kaldığım yerde devam ederim...

evet devam edebilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: diablo12

beyler bişi sorcam, ladder ve non ladder farkı nedir?

ladder karakterler hakkında bilgihttp://www.battle.net/diablo2exp/basics/charactertypes.shtml

anladığım kadarıyla ladder sezonunda karakterlerin istatislikleri felan tutuluyor, sezon bitince yeniden ladder karakter açmak gerekiyor, ayrıca ladder olarak açılan oyunlar çok daha zor oluyormuş. şu cümle herşeyi açıkamış zaten ''Basically every monster acts like a super unique'' bende battle net e gelecem üleyn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 17 Temmuz 2008; 0:42:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

quote:

Ya bunu kabul edersen oynadığın karakter, LoD bölümüne uyumlu hale geliyor, oynayacaksan mecburen kabul edeceksin, ama rahatsızlık duyuyorsan, kayıt dosyasını başka yere kopyala seni tatmin etmezse o güvende kalır...

Zınk diye bir şey değiştirme işine gelince, tabii ki değişiyor, mesela şehirdeki sandığın kapasitesi büyüyor. bunun gibi ufak tefek olaylar var. onun dışında runeler filan düşecek, gibi çeşitli ufak ayrıntılar var işte...

• Teşekkür ederim beyler.
  • Diablo üstadlarına bir sorum olacak. Şu an barbar oynuyorum act 2 deyim. Axe mastery seçtim ve şu an two handed axe gidiyorum.

Sizce two handed axe mı daha rahat güçlü olur yoksa 1 hand ve shield ikilisi mi?

WW barbar yapacağım. Ona göre söylerseniz sevinirim. Şu an lvl 22 barbarım ama druilde eziliyorum resmen. Hala geçemedim 23 te deneyeceğim birde
  • Arkadaslar, LOD'ı v 1.07 den 1.11b ye yukselttim.
    Nightmare'de Act II de. Tal Rasha's Tomb dayım. Orifice denen yerdeyim, horadric stuff ı da tamamladım.
    Ancak Orifice ye tıklayınca kutucuk acılması lazım horadric stuffı koymak icin fakat bir turlu acılmıyor. Lutfen yardım edin, update yapıncamı oldu acaba....
  • themanyax pingu figürünü kullandın mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: themanyax

Arkadaslar, LOD'ı v 1.07 den 1.11b ye yukselttim.
    Nightmare'de Act II de. Tal Rasha's Tomb dayım. Orifice denen yerdeyim, horadric stuff ı da tamamladım.
    Ancak Orifice ye tıklayınca kutucuk acılması lazım horadric stuffı koymak icin fakat bir turlu acılmıyor. Lutfen yardım edin, update yapıncamı oldu acaba....

ŞEHİRDE KONUŞMAN GEREKEN NPC LER OLABİLİR ŞEHİRE DÖN VE BAŞINDA SORU İŞARETİ OLAN NPC VAR MI BİR BAK
  • quote:

ladder karakterler hakkında bilgihttp://www.battle.net/diablo2exp/basics/charactertypes.shtml

anladığım kadarıyla ladder sezonunda karakterlerin istatislikleri felan tutuluyor, sezon bitince yeniden ladder karakter açmak gerekiyor, ayrıca ladder olarak açılan oyunlar çok daha zor oluyormuş. şu cümle herşeyi açıkamış zaten ''Basically every monster acts like a super unique'' bende battle net e gelecem üleyn

hacı dediklerinin hepsi doğruymuş saol ama oyun sıfırlanması konusunda bi kaç kişiye sordum "tam bilmiom ama öle bişi yok" dediler. Emin misin olduğundan eğer öğleyse baştan char açmam gerekecek, 2 tane 70'liği bırakıcam :( çünkü eğer charlar gidicekse oynamaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 17 Temmuz 2008; 15:27:43 >

• quote:

quote:

hacı dediklerinin hepsi doğruymuş saol ama oyun sıfırlanması konusunda bi kaç kişiye sordum "tam bilmiom ama öle bişi yok" dediler. Emin misin olduğundan eğer öğleyse baştan char açmam gerekecek, 2 tane 70'liği bırakıcam :( çünkü eğer charlar gidicekse oynamaya gerek yok.

tmm şimdi bi daha başka birine sordum. char silinmiyomuş, eski sezon görünüyomuş. yani 2.sezonda 99 level olsam bile listede adım olmucakmış. tekrar saol bilgiler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 18 Temmuz 2008; 1:21:58 >

• necromancer karakteriyle oynamaktayım. Oyuna yeni başladım (2. quest logu bitirdim 3.açıldı). Yeni yeni ısınıyorum oyuna...(eskiden oynardım ama hastası değildim yeni hastası oldum Allah kahretsinki geç farkettim oyunu. Bu karakterle ilgili bana önerileriniz nelerdir? Nelere dikkat etmelyim bu karakterde ve oyunda?? Mesela dikkat etmem gerek birşeyi ben yazayım ; Kasabaya dönüşe yarayan town portalları bulmadan oyundan çıkmamam gerekiyor. Bunun gibi diablo 2 ye ve karakterime has özellikler skiller falan NELER ÖNEMLİ???NELERE ODAKLANMALIYIM???

TEŞEKKÜR EDERİM.....

BU ARADA OYUN ŞUANDA PİYASADA OLAN OYUNLARDAN BİLE ÇOK DAHA ÜSTÜN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 18 Temmuz 2008; 0:28:35 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.