Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: diablo12

saol bide bişi sorcam. daha charla oynamadım ama öle skillere baktım. Holy Bolt'un altında %50 blassed Hammer yazıyo. bunuda fullemem gerekirmi? bazı charlarda altta yazsa bile arttırmıyor damage'yi bu arttırıyormu? Blassed Hammer'In damagesini arttıyorsa bunuda bascam

Her skilin atagini artıran sinerjiler vardır eger geliştirmek istedigin skilin üstüne gelip bakarsan alta hangi skill buna % kac atak verecegi yazar sinerjilerde cok onemli

Benim sana dedigim maxlıcagın skiller 1.11b icin gecerli
  • bende bu oyun a yeni başladım ama yavaş yavaş çözmeye başladım
    öncelikli problemim skill dagılımı bunu tam olarak haledebilmiş deyilim kulandıgım char:barbarian anladıgım kadarıyla ilk skiller e fazla puan vermiyecegiz genelde 30 lvl de açılan skillere fazla puan vermemiz gerekiyor barbarian karakterinde defans artıran ve güç artıran skiller var bunlar a 1 den fazla skill point verdigimizde skill in süresiyle birlikte verdigi defans yada güç de artıyor sanırım ama ortalama kaç vermek gerekiyor bilmiyorum bir de 30 lvl de açılan skillerden yanlızca 1 tanesini seçip onu artırmak daha mantıklı sanırım .. bir şey daha ögrendim mesela ilk açtıgım char da çok güzel itemler bulmuştum ama skilleri yanlış verdigim için yeni char açmak zorunda kalmıştım bu itemleri bir şekilde aktarmam lazımdı ve bende biraz buna kafa yordum ve şunu buldum : pc de 2 oturum birden açıyorsunuz ve 2 oturumda da oyun u çalıştırabılıyorsunuz ve other multiplayer seçeneginden tcp/ip game i tıklıyorsunuz ve host game i tıklıyorsunuz ve oyun a giriyorsunuz diger açtıgınız oturumdan ise joın game i tıklayıp üste yazan ip numaranızı giriyorsunuz ve diger charınızı seçiyorsunuz bu şekilde 2 charnızda oyunda oluyor ve itemleri aktarabılıyorsunuz
    bu arada barbarian karakterinde skıll dagılımı konusunda bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun..

• arkadaşlar level 17 necromancer var bende ama şu act1 sonundaki andariel denen kevaşeyi bi türlü kesemedim.okuduğum yerlerde en kolay boss olarak yazıyordu.iron maiden+clay golem ikilisini kullanmalıymışım galiba ama yine ebemi belliyor.antidote kullanayım diyorum bi süreliğine kar ediyor ama yine olmuyor.başka basit bi taktiği var mı bu karının..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

arkadaşlar level 17 necromancer var bende ama şu act1 sonundaki andariel denen kevaşeyi bi türlü kesemedim.okuduğum yerlerde en kolay boss olarak yazıyordu.iron maiden+clay golem ikilisini kullanmalıymışım galiba ama yine ebemi belliyor.antidote kullanayım diyorum bi süreliğine kar ediyor ama yine olmuyor.başka basit bi taktiği var mı bu karının..

hatırlıyorum seni

ben diablo II'yi hilesiz hellde bitiren Witcher'ı monitoru kapatıp bitirir demiştim. Sen inanmamıştın.

Daha level 17'sin. Andy necro için en zor bosstur. çünkü başlarda necro güçsüzdür. aynı durielin bowazonu zorlaması gibi.

Tavsiyem 18'e geç. Bone spear açılsın bi de öyle dene. yok bekleyemem diyorsan poison res veren yüzük armor eldiven ne varsa giy. 50-60 yaparsan iyi olur. bir de poison lenght reduced by half gibisinden itemler yararlı olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

arkadaşlar level 17 necromancer var bende ama şu act1 sonundaki andariel denen kevaşeyi bi türlü kesemedim.okuduğum yerlerde en kolay boss olarak yazıyordu.iron maiden+clay golem ikilisini kullanmalıymışım galiba ama yine ebemi belliyor.antidote kullanayım diyorum bi süreliğine kar ediyor ama yine olmuyor.başka basit bi taktiği var mı bu karının..

hatırlıyorum seni

ben diablo II'yi hilesiz hellde bitiren Witcher'ı monitoru kapatıp bitirir demiştim. Sen inanmamıştın.

Daha level 17'sin. Andy necro için en zor bosstur. çünkü başlarda necro güçsüzdür. aynı durielin bowazonu zorlaması gibi.

Tavsiyem 18'e geç. Bone spear açılsın bi de öyle dene. yok bekleyemem diyorsan poison res veren yüzük armor eldiven ne varsa giy. 50-60 yaparsan iyi olur. bir de poison lenght reduced by half gibisinden itemler yararlı olur.

doğru bi tartışmamız olmuştu kusura bakma.ben aslında witcher'ı rpg'den farklı bir yere koyuyordum o yüzden tartışmıştım.o oyuna beni bağlayan birçok güzelliği vardı.yoksa diablo2'nin zorluğunu ben de biliyorum ki yıllar evvel oynamayı beceremeyip bırakmıştım.

ama o zamanlar paladin'le oynuyordum ve act2'nin bölüm sonu bossunu mu geçemeyip bırakmıştım tam hatırlamıyorum.bir de elimde inanılmaz sancılar yaratmıştı.her neyse o tartışma için özür dilerim:)yoksa diablo kral oyundur,bunca yıl sonra kendini hala sıkmadan oynatan kaç oyun var ki piyasada:)

dediğim gibi paladin'le doğramıştım o andarieli.ama nasıl doğradım yıllar oldu hatırlamıyorum.şimdi yıllar sonra necro çok çekici geldi böyle summonlar,curse'lar felan derken beceremedim.şimdilik dolanıp yaratık doğruyorum level atlamak için.galiba poison res itemleri stashe koymuştum.bir de şu aklıma adı gelmeyen pembe potionlar var onu kullanmayı düşünüyorum.bakalım yarın bir geçeyim hallederim.

son bir soru bu level atlama olayından sonra kazandığımız puanları hangi özelliklere yatırayım,skilleri demiyorum şu dexterity,vitality gibi özelliklere...

• quote:

quote:

quote:

hatırlıyorum seni

doğru bi tartışmamız olmuştu kusura bakma.ben aslında witcher'ı rpg'den farklı bir yere koyuyordum o yüzden tartışmıştım.o oyuna beni bağlayan birçok güzelliği vardı.yoksa diablo2'nin zorluğunu ben de biliyorum ki yıllar evvel oynamayı beceremeyip bırakmıştım.

ama o zamanlar paladin'le oynuyordum ve act2'nin bölüm sonu bossunu mu geçemeyip bırakmıştım tam hatırlamıyorum.bir de elimde inanılmaz sancılar yaratmıştı.her neyse o tartışma için özür dilerim:)yoksa diablo kral oyundur,bunca yıl sonra kendini hala sıkmadan oynatan kaç oyun var ki piyasada:)

dediğim gibi paladin'le doğramıştım o andarieli.ama nasıl doğradım yıllar oldu hatırlamıyorum.şimdi yıllar sonra necro çok çekici geldi böyle summonlar,curse'lar felan derken beceremedim.şimdilik dolanıp yaratık doğruyorum level atlamak için.galiba poison res itemleri stashe koymuştum.bir de şu aklıma adı gelmeyen pembe potionlar var onu kullanmayı düşünüyorum.bakalım yarın bir geçeyim hallederim.

son bir soru bu level atlama olayından sonra kazandığımız puanları hangi özelliklere yatırayım,skilleri demiyorum şu dexterity,vitality gibi özelliklere...

statlar itemlerini giyicek kadar str, sonra hep vitality. ayrıca bu necro en zor boss kesen karakter. ben assasin'le 24 level da diablo'yu kestim. necroyuda dün açtım 24 oldum. şimdi değil diablo'yu kesmek. canını götüremiorum. summonların öldüğü zaman. (özellikle duriel ve baal'da) işin bitiyo. çünkü etrafta ceset bulamıosun. sadece golemde hiç bişi yapamıo tabi. (tabi ben daha poison skillerini açmadım. onları açında daha rahatlarım herhalde boss'larda)

üstelik ben online oynuyom. kestiricek adam çok kolay bulurum. ama senin işin zor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 15 Temmuz 2008; 4:55:11 >

• Boss dövüşlerinde summon necro ile oynamak büyük sabır gerektiriyor(boss bütün summonları öldürür, yakınlardaki cesetler summon edilir ve onlarda ölür, daha sonra TP ile hemen başka bir haritaya geçilir ve summonlar toplanıp savaşa devam edilir) summon necro' nun normal seviyede ki bosslarda zorlanması normal (mephisto hariç, nerdeyse hiç summon kaybetmeden kesilebiliyor) . summonlar normal seviyede çok zayıflar, beni en çok zorlayan boss diablo oldu, o lightining benzeri büyüsünü atmasa hiç bir olayı yok aslında. Boss dövüşlerinde golemi sıklıkla kullanın, golemi çıkardığınız anda boss un dikkati golemde oluyor, tabi çoğu zaman bossun golemi gömesiyle ölüdrmesi bir oluyor ama kafasına iron maiden i çaktınızmı kendiside sağlam hasar alıyor. ayrıca summon skeletal ve skeletal mastery e nightmare e geçmeden 20 puan vermenizi tavsiye ederim, son seviyeye ulaştıkların gerçekten çok sağlam oluyorlar, birde 5. bölümden yanınıza alacağınız bir barbarda gücünüze güç katıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo12

quote:

quote:

quote:

hatırlıyorum seni

statlar itemlerini giyicek kadar str, sonra hep vitality. ayrıca bu necro en zor boss kesen karakter. ben assasin'le 24 level da diablo'yu kestim. necroyuda dün açtım 24 oldum. şimdi değil diablo'yu kesmek. canını götüremiorum. summonların öldüğü zaman. (özellikle duriel ve baal'da) işin bitiyo. çünkü etrafta ceset bulamıosun. sadece golemde hiç bişi yapamıo tabi. (tabi ben daha poison skillerini açmadım. onları açında daha rahatlarım herhalde boss'larda)

üstelik ben online oynuyom. kestiricek adam çok kolay bulurum. ama senin işin zor :(

SUMMONER Bİ NECRON VARSA POİSON SKİLLS ANCA YARDIMCI OLUR SUMMON RESİST GOLEM VE SKELETON MASTERY BİRAZ KAS -en azından golem mastery- KAS Kİ SKELETONLAR ÇABUK ÖLSE BİLE GOLEM AYAKTA KALSIN KENDİNİDE BONE ARMOR İLE DESTEKLERSEN HAYATTA KALMA ŞANSIN DAHA DA
    ARTAR

ÖTE YANDAN EVET ONLİNE OYNAYANIN İŞİ OYNAMAYANA GÖRE DAHA KOLAY

• Yardım eden arkadaşlar sağolun.. Ama gene olmadı
  • Alman diablo sunucusu vardı. Adını unuttum. Oynayan arkadaşlar o sunucuya nasıl gireceğimizi anlatırlarsa çok makbule geçer. Single Player Hell kasmak sıkıcı olsa gerek.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

Alman diablo sunucusu vardı. Adını unuttum. Oynayan arkadaşlar o sunucuya nasıl gireceğimizi anlatırlarsa çok makbule geçer. Single Player Hell kasmak sıkıcı olsa gerek.

Şimdiden teşekkürler.

burda
    http://oyun.donanimhaber.com/Diablo_2_-GWoD_II_ServeR-_Sik_Sorulan_Sorular/m_20557700/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

arkadaşlar herodric cube te değişik itemleri koyup farklı bir item çıkarabiliyoruz ya.acaba bu itemlerin listesi yada hangi itemlerden kaç tane lazım dönüüşüm için bilen varmı?

yok mu bibilen???
  • Arkadaslar oncelıkle meraba.ben bugun dıablo 2yı orjınal olarak aldım ve yukledım.sorcagım bır kac soru var;

1)karakterım paladın ve en iyi yonde gelıstırmek ıstıyorum stat ve skill olarak ne vermelıyım?

2)ben bu karakterle battlenette oynıyabılır mıyım?yoksa herkes battlenette karakterı onlıne olarak mı gelıstırıyor?nedır bu battlenet olayı acıklar mısınız?

3)bunun lord of destruction ek paketı var sanırım.battlenette ek paketı olmadan normal diablo 2 oynanıyor mu?ragbet goruyor mu?

Eger bu karakterle online oynıyamıcaksam dırek online olarak oynamaya baslayayım ben oyle degıl mı?Bu arada yıllar once oynardım oyunu ama pek hatırlamıom.3. koye kadar gelmıstım yanı az cok oyunun nasıl oynandıgını bılıyorum.

Sordugum sorulara ayrıntılı cevap gelırse cok makbule gecer arkadaslar.İİ gunler

• quote:

quote:

arkadaşlar herodric cube te değişik itemleri koyup farklı bir item çıkarabiliyoruz ya.acaba bu itemlerin listesi yada hangi itemlerden kaç tane lazım dönüüşüm için bilen varmı?

yok mu bibilen???

bu sorunun cevabını internetten kolayca bulabilirsin. bir sürü site vardır listeyi veren...
  • quote:

quote:

yok mu bibilen???

horadric formüllerihttp://www.battle.net/diablo2exp/items/cube.shtml

• quote:

wow...()

burası coşmuş yine.. eskiden günde 1-2 mesaj atılırken şimdi kaç mesaj atlımış. ben d3'e bağlıyorum herkes gaza geldi tabi.

müzik bölümünde de vardın sen. bikaç tavsiye grup falan vermiştin volbeat'i hala dinliyorum. o yüzden inglizcen olduğunu varsayıyorum.

quote:

Stats
    These are the stats I recommend:
    · Strength - Without Enigma, you loose that huge Strength bonus, so I suggest having 100 Strength without items on.
    · Dexterity - None
    · Vitality - This is where the rest of your stat points go.
    Energy – None

Skills
    20 - Poison Nova (Main Attack)
    20 - Poison Explosion (Once Monsters are dead use this, At high level it does 100K dmg)
    20 - Poison Dagger (Only works on daggers, but is a synergy)
    1 - Lower Resist (Lowers Monsters Poison res)
    1 - Fire Golem (Takes hits and is good against poison immune)
    1 - Golem Mastery (Feeds into fire golem)
    1 - Summon Resist (Feeds into fire golem)
    1 - Bone Armor (Absorbs Damage)
    10 - Bone Wall (Feeds into Bone Armour, and gets in the way of charge pallys)

singleda enigma denen armor yoktu herhalde o yüzden strye çok vermeni tavsiye etmem şimdilik. aslında bu charla single player başta çok daha zor olur ama sonradan güçlenir.

rehberin tamamı için:
    http://extreme-gamerz.org/diablo2/viewdiablo2/guide-necro-pvmpvp2

bu arada andariel'in fire resistancı -50 gibi bişeydir. aklında olsun. ama bence yeni başladıysan oyuna necro çok zorlar. paladinle başla. hammerdin özellikle.

• @neuro
    çok sağol hocam.işime yarayacak.yarın gelince denerim.
    necro normalde çok rahat ama anlaşılan bosslarda zçıp batırıyor.olmazsa bir de başka char açarım.
  • andariel'i geçtim sonunda.aslında çok basitmiş.giydim posion res armorları sonra dayadım buna clay golem ile iron maiden'i hemencecik öldürdüm.meğersem iş teknikle alakalıymış,pembe potionları kullanmadım bile,sadece attığı zehirden kaçtım.ama act1'in 5. görevini yapamadım daha yani yerini bulamadım.valla kral oyun,yıllar önce zorlandıktan sonra bırakmıştım ama o zaman bitirsem yine yıllar boyunca bitirirmişim,öyle birşey:)sevdim necroyu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 16 Temmuz 2008; 15:34:03 >
  • quote:

andariel'i geçtim sonunda.aslında çok basitmiş.giydim posion res armorları sonra dayadım buna clay golem ile iron maiden'i hemencecik öldürdüm.meğersem iş teknikle alakalıymış,pembe potionları kullanmadım bile,sadece attığı zehirden kaçtım.ama act1'in 5. görevini yapamadım daha yani yerini bulamadım.valla kral oyun,yıllar önce zorlandıktan sonra bırakmıştım ama o zaman bitirsem yine yıllar boyunca bitirirmişim,öyle birşey:)sevdim necroyu:)

tebrikler. 5. görevi Charsi den alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

andariel'i geçtim sonunda.aslında çok basitmiş.giydim posion res armorları sonra dayadım buna clay golem ile iron maiden'i hemencecik öldürdüm.meğersem iş teknikle alakalıymış,pembe potionları kullanmadım bile,sadece attığı zehirden kaçtım.ama act1'in 5. görevini yapamadım daha yani yerini bulamadım.valla kral oyun,yıllar önce zorlandıktan sonra bırakmıştım ama o zaman bitirsem yine yıllar boyunca bitirirmişim,öyle birşey:)sevdim necroyu:)

tebrikler. 5. görevi Charsi den alabilirsin.

yok aldım görevi de yerini bulamadım.birşey barrack diyordu.zaten oralarda 5. göreve debelenirken andariel'i buldum,cesedim de onun yanında kalınca hırs yapmıştım.batıya gidip 5. görevi yapmam lazım kesinlikle,item mitem düşer,level atlarız araya gitmesin

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.