Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: diablo12

hacım bence kesinlike TRAP skillerini aç. Çok fena damage vuruyosun yaratıklara. Ben 50 level dayken Nightmare Diablo kestim. Daha önce ne Barbarianla ne Necroyla yapamamıştım bunu, Hemde itemlerim çok dandikti trap Assasinde. Genede çok rahat kestim. trap skillerini kullanacaksan en baştan char aç. m.arts skillerine 1 tane bile verme. çünkü trap skillerinde 4 tane fullemen gereken skill var. bunlar
    Shock Web
    Charged Bolt Sentury
    Lightning Sentury
    Death Sentruy
    Bunların hepsi elektirk büyüsü atan skiller. Bunların içinden Lightning Sentury yi kullanacaksın. şimdi madem bunu kullancam niye diğerlerini fulliyem dicen. çünkü skillerin altlarına bakarsan, mesala Death Sentruy'yi 1 arttırdığında Lightning Sentury'nin dmg i %12 artıyor. Şimdi sen Diğerlerini hiç arttırmayıp sadce Lightning Sentury 'yi arttırsan skill 20 olduğunda 300Damage falan oluyo. fakat 4. ünüde fullersen 2000damage'nin üstüne çıkıyorsun. baya fark var :)

Tabi bunlar Online oynarsan önemli. Çünkü Online'da hedef hep 99level. Trap Assassin 25 level dan önce oyunun en dandik charı ama 25 den sonra kesemeyeceğin hiç bir şey yok :) Benimde Assasin'im vardı bıraktım. Şimdi Paladin Aççam. Sorum var bilen yanıtlasın. :) Soru aşşağıda.

Hocam sağ ol yorumlaın için ama ben traps dışındakiler hakkında bilgi almak istiyordum. Traps skilleri olmazsa olmazım zaten :) Ateş büyülerine daha fazla kasıyorum daha çok hoşuma gidiyor.

Diğer kategoridekiler ne işe yarıyor onu merak etmiştim. Onlara yüklenmeyeyim o zaman...

Bir de yay kullanamıyorum nedeni nedir?

teşekkürler...

• arkadaşlar yıllardır d2 oynamıyordum.yani ilk çıktığında paladin ile oynamıştım ama 2 ya da 3. bölümde takılmıştım geçemeyince de vazgeçmiştim.şimdi lod da kurdum ve necromancer char açtım.acayip kıyak karaktermiş,orduyla yürüyor gibi hissediyorum.dün bir oturuşta 15.lvl oldum.ama ben bu oyunun ilerledikçe zorlaşacağını,bosların ebemi ziteceini bildiğim için size danışayım dedim.hangi skillere yoğunluk vereyim?.(single için)
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

arkadaşlar yıllardır d2 oynamıyordum.yani ilk çıktığında paladin ile oynamıştım ama 2 ya da 3. bölümde takılmıştım geçemeyince de vazgeçmiştim.şimdi lod da kurdum ve necromancer char açtım.acayip kıyak karaktermiş,orduyla yürüyor gibi hissediyorum.dün bir oturuşta 15.lvl oldum.ama ben bu oyunun ilerledikçe zorlaşacağını,bosların ebemi ziteceini bildiğim için size danışayım dedim.hangi skillere yoğunluk vereyim?.(single için)

Şimdilik summon skilleri iyidir ama nightmare ve hellde çok bir işe yaramazlar. Sen bence bone spirit kas yanına da iron maiden ekleyebilrisin.
  • bende yeniden necro ile oyunyorum ve summoner kasıyorum, oynayış çok heyacanlı olmuyor, yaptığım tek şey ölen summonlarımı tazelemek :) ve yaratıkların üzerinden ampfly damage i eksik etmemek, bu şekilde nightmare e kadar çok rahat geldim . skill olarak tavsiyem ise kesinlikle rise skeleton ,skeleton mastery ve corpse explosion a 20 puan vermeniz, ayrıca blood golem ve iron maiden ikiliside olduça işe yarıyor. stat puanları verirken, bol vitality , kalanları doğrudüzgün zırları giyecek kadar str, summonlarının yetersiz kaldığında devreye ben girerim diyorsanız dex e de puan verebilirsiniz , mana kasmak için enerjye puan harcamayın, summoner ın pek manaya ihtiyacı olmuyor, item bonuslarıdan gelenler size yeterde artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 13 Temmuz 2008; 12:11:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

arkadaşlar yıllardır d2 oynamıyordum.yani ilk çıktığında paladin ile oynamıştım ama 2 ya da 3. bölümde takılmıştım geçemeyince de vazgeçmiştim.şimdi lod da kurdum ve necromancer char açtım.acayip kıyak karaktermiş,orduyla yürüyor gibi hissediyorum.dün bir oturuşta 15.lvl oldum.ama ben bu oyunun ilerledikçe zorlaşacağını,bosların ebemi ziteceini bildiğim için size danışayım dedim.hangi skillere yoğunluk vereyim?.(single için)

bone wall benim işime yaramıştı, sen de deneyebilirsin. leval atladıkça işlevini yitiriyor (eğer sürekli ona vermezsen) ama en azından birkaç saniye olsun başını dinleyip tazelenmene süre tanıyarak avantaj sağlayabiliyor.
  • arkadaşlar herodric cube te değişik itemleri koyup farklı bir item çıkarabiliyoruz ya.acaba bu itemlerin listesi yada hangi itemlerden kaç tane lazım dönüüşüm için bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

quote:

Sha-el ko-nef'de run'lerden amazon için dizilecek en iyi set.

Amazon için demişim, dikkatini çekerim. eğer amazon için daha iyisi varsa söyleyin hocam, bakalım.

Evet arkadaş haklı.Üzerine bir de silah olarak Buriza-do Kyanon ekle tadından yenmez(Bulana kadar canın çıkacak ama büyük ihtimalle)

• Beyler Diablo II yi yükledim. Fakat oyunu açmaya çalıştığımda cpu kullanımının arttığını görüyorum ama hiç bişi açılmıyor.. Pc kasılıyor sadece.. Görev yöneticisini açtığımdada ''dwm'' diye bi' şey kullanıyor CPUyu onuda işlemi sonlandır dediğimde şöyle bir hata çıkıyor karşıma .. Bi çözümü varmı.. Kafayı yicem artık..
    ?????????????

Diablo II Buluşma Yeri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

bende yeniden necro ile oyunyorum ve summoner kasıyorum, oynayış çok heyacanlı olmuyor, yaptığım tek şey ölen summonlarımı tazelemek :) ve yaratıkların üzerinden ampfly damage i eksik etmemek, bu şekilde nightmare e kadar çok rahat geldim . skill olarak tavsiyem ise kesinlikle rise skeleton ,skeleton mastery ve corpse explosion a 20 puan vermeniz, ayrıca blood golem ve iron maiden ikiliside olduça işe yarıyor. stat puanları verirken, bol vitality , kalanları doğrudüzgün zırları giyecek kadar str, summonlarının yetersiz kaldığında devreye ben girerim diyorsanız dex e de puan verebilirsiniz , mana kasmak için enerjye puan harcamayın, summoner ın pek manaya ihtiyacı olmuyor, item bonuslarıdan gelenler size yeterde artar.

Hacı bi tanede necro açmaya karar verdim. 3char kascam :) 70 Assassin, Paladin'i 1 günde 35 yaptım bide necro açim. güzel chara benzio.
    Bende Summoner kasmayı düşünorum. Summor'ın skillerini az çok biliyorumda. Diğer skilleri bilmiyorum. Curses ve Posion And Bone Spells'lerden hangileri gereklidir. yazabilirmisinz?

• d3 haberlerinden sonra bende d2 yükledim
    median modda lvl 40 necrom var summon kasıyorum ve haritada tam 30 kişi geziyoruz
  • slm bende diablo3 e hazırlık olsun diye diablo2 yi oynuyorum ama skill kulanımını tam olarak bilmiyorum char olarak barbarian açtım bu karakterin skill dizilimi nasıl olmalı hangilerine az hangilerine çok puan vermeliyim aranızda bunu dogru düzgün bir dille açıklayabilecek biri varsa bir zahmet yazsın zira yabancı siteler hariç bu konuda fazla yardım alabılecegim bir site bulamadım ingilizcem fazla olmadıgından onlardan da bir halt anlamadım
  • Yahu okadar oynuyosunuz aranızda bu hataya bi çözüm bilen yokmu????

quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

Beyler Diablo II yi yükledim. Fakat oyunu açmaya çalıştığımda cpu kullanımının arttığını görüyorum ama hiç bişi açılmıyor.. Pc kasılıyor sadece.. Görev yöneticisini açtığımdada ''dwm'' diye bi' şey kullanıyor CPUyu onuda işlemi sonlandır dediğimde şöyle bir hata çıkıyor karşıma .. Bi çözümü varmı.. Kafayı yicem artık..
    ?????????????

Diablo II Buluşma Yeri

• slm arkadaşlar bana diablo 2 lazım acaba nereden indirebilirim veya nereden temin edebilirim bana yardımcı olabilirmisiniz
  • Yani hiç araştırma yapmadığınız çok açık.
    Bir kere kullandığınız işletim sisteminin özelliklerini bilmiyorsunuz.
    dwm diye bahsettiğin şey Desktop Window Manager olup zaten çalışıyor olması gereken birşey.
    Gerekli bilgi de burada http://en.wikipedia.org/wiki/Desktop_Window_Manager

Sorunun çözümüne gelince Diablo II ni tamamen sil (tabi ki karakter dosyalarını başka bir konuma kaydet). Fakat temiz bir silme işlemi olsun. Ardından Diablo II'yi yükle. Eğer Expansion oynuyorsan yükle ve son olarak da v1.12a Patch i yüklersen hiç bir sorun kalmayacaktır. Bende Vista kullancısıyım herhangi bir sorunla karşılaşmadan oyunu bitirdim. Hatta 87 level bile oldum(tabi biraz uzun sürdü ama olsun o kadar).

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detr1 -- 13 Temmuz 2008; 22:31:21 >

• quote:

Yahu okadar oynuyosunuz aranızda bu hataya bi çözüm bilen yokmu????

quote:

Beyler Diablo II yi yükledim. Fakat oyunu açmaya çalıştığımda cpu kullanımının arttığını görüyorum ama hiç bişi açılmıyor.. Pc kasılıyor sadece.. Görev yöneticisini açtığımdada ''dwm'' diye bi' şey kullanıyor CPUyu onuda işlemi sonlandır dediğimde şöyle bir hata çıkıyor karşıma .. Bi çözümü varmı.. Kafayı yicem artık..
    ?????????????

Diablo II Buluşma Yeri

http://www.opentechsupport.net/forums/archive/topic/5404-1.html
    http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/8874/

Şurada bir şeyler yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 14 Temmuz 2008; 0:16:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo12

quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

bende yeniden necro ile oyunyorum ve summoner kasıyorum, oynayış çok heyacanlı olmuyor, yaptığım tek şey ölen summonlarımı tazelemek :) ve yaratıkların üzerinden ampfly damage i eksik etmemek, bu şekilde nightmare e kadar çok rahat geldim . skill olarak tavsiyem ise kesinlikle rise skeleton ,skeleton mastery ve corpse explosion a 20 puan vermeniz, ayrıca blood golem ve iron maiden ikiliside olduça işe yarıyor. stat puanları verirken, bol vitality , kalanları doğrudüzgün zırları giyecek kadar str, summonlarının yetersiz kaldığında devreye ben girerim diyorsanız dex e de puan verebilirsiniz , mana kasmak için enerjye puan harcamayın, summoner ın pek manaya ihtiyacı olmuyor, item bonuslarıdan gelenler size yeterde artar.

Hacı bi tanede necro açmaya karar verdim. 3char kascam :) 70 Assassin, Paladin'i 1 günde 35 yaptım bide necro açim. güzel chara benzio.
    Bende Summoner kasmayı düşünorum. Summor'ın skillerini az çok biliyorumda. Diğer skilleri bilmiyorum. Curses ve Posion And Bone Spells'lerden hangileri gereklidir. yazabilirmisinz?

poison ve bone spells den sadece corpse explosion a 20 puan verilebilir, curse olarak genellikle iron maiden ve ampifly damege kullanılır, yani kısaca skill kasareken kendimizi değil summonları düşünüp kasıyoruz çünkü bütün işi onlar yapıyor :)

• Ben oyuna yeni başladım versionum 1.00 oyunda pek fazla bilgim yok görevleri yapıyorum ilk 2 questi bitirdim ama hala level 6yım zor kasıyorum bana hangi karakterlerde hangi statları vermemde yardımce olacak var mı? Bir de multiplayer 2 kişi fln oynayabiliyorsak bana yardım edebilecek varsa çok sevinirim
  • hangi karakterle oynuyorsun? onu yazarsan daha fazla yardım alabilirin?
  • Her karakter olabilir yeni başladığım için pek bi önemi yok zaten statları skilleri yanlış verdiysem yeniden başlıcam ama yinede summoner kullanıyorum
  • başlangıç için Barbar en iyi seçim bence, oyun başlarında diğer sınıflara göre çok rahat ilerlersin. stat puanlarınıda vitality ağarlıklı verirsin, energy ile işin olmaz zaten :). skilleride kendin karar vermen en iyisi olur
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.