I

Yüzbaşı
12 Mart 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 17 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar,

Opera Mobile sürümünde(mini değil) herhangi bir web sitesinde box kısmına herhangi bir şey yazınca daha önceden yazdığımız kelimelerle otomatik bağlantı kurmuyor. Yani mesela ekşi sözlük sitesine giricne arat kısmında mesela daha önceden android başlığını arattık diyelim. daha sonradan a harfine basar basmaz android diye otomatik tanımlamasını istiyorum.Operadan çok memnunum fakat bu özelliği var mı yok mu anlamadım. sırf bu yüzden dolphin kullanıyorum. Konuya ilişkin bilginiz varsa aktifleştirmek için vs. yardımlarınızı rica ederiyorum.

SAYG.
https://www.facebook.com/questions/217517851641131/?qa_ref=qd

Arkadaşlar biliyorsunuz şu an stockwell isimli arkadaş miui adaptasyonu(Miui HTC sürümlerinden birisini modifiye ederek) yapıyor huawei ideos x5 için.

Benim verdiğim linkte ise resmi miui facebook grubunun anketinin linki bulunuyor.

Yani tamamen Huawei ideos x5 e özel stabil orjinal miui rom kullanmak istiyorsanız oyunuzu vermeyi unutmayın. Yeterli oy alınırsa(şu an 2. sırada) bizde orjinal miui kullanabileceğiz unutmayın!

NOT: FACEBOOK account olmadan oy veremezsiniz.
Arkadaşlar şu sıralar feci heves ettim n82 den geçiş yapacağım. Samsung beklemeye değer mi yoksa sony ericsson alsam yeterli olur mu? Fiyat açısından herhangi bir sıkıntı yok ama sonra arc aldıktan sorna keşke samsung s2 alsaydım demek istemiyorum.

Teşekkürler :)
Arkadaşlar 350 TL yi 1 tl bile aşamam max bütçem bu. Bu bütçe için gördüğüm kadarıyla AMD 6850 ekran kartları bi de nvidia 460 serisi var gördüğüm kadarıyla. Sizin öneriniz nedir yardım lütfen.
Arkadaşlar yaklaşık 8 ay geçti ve henüz cezasını da ödemedim. Cezayı hemen ödeme şansım var şu anda. Yapmam gerekenler konusunda yardımcı olursanız sevinirim. İstanbulda oturuyorum. Mecidiyeköyden almam gerektiğini söylemişti cezayı kesen polis. 1 günde tüm her şeyi halledip ehliyeti tekrar almam için ne yapmam gerekiyor? Faizli ceza tutarıını nasıl öğrenirim vs. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar elimde nvidia 8800 gt 512 mb ekran kartı var. 23" samsung wide screen monitor var. Aslında hala çoğu oyun 1920x1080 çözünürlükte aa olmadan yüksek orta seviye karışımında rahatça oynayabiliyorum. Ama crysis, fear 2 v.b. bazı oyunlarda bu çözünürlük bazen yavaşlamaya sebep olabiliyor. Maddi durumum fena sayılmaz hani parayı verirken çokta zorlanmam ama kısa zamanda aynı fiyata çok daha performanslı kartlar çıkacak alma derseniz parayı da sokakta bulmuyoruz sonuçta. :) Yardımlarınızı rica ediyorum.

Özet olarak sistemim:

8 gb ram
quad core 6600 intel işlemci. (oc ile 3.4 ghz 4 çekirdek günlük kullanım)

söylediğim ati kart detayları:

http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_hd4890-334-8160.html

Saygılarımla
Arkadaşlar 4-5 ay önce kavga ederken kolum omuzun biraz altından çıkmıştı. Doktor taktı yerine ve eski haline döndü fakat 2 gün önce body buildinge başladım ve dün bir şey olmadı fakat bugün biraz zorlayınca sol kolum yine çıktı. Bu sefer çok daha rahat yerine oturttum ve spora devam ettim.

Bu ikidebir böyle çıkıp duracak mı kesin bir tedavisi yok mu? Birde body building yapınca malum kaslar gelişiyor acaba kol çıkığına pozitif bir etkisi mi olur yoksa negatif mi? Tabi çok zorlamadan çalışırsam. Çünkü çok zorlayınca direk çıkacak gibi duruyor artık...
Arkadaşlar yıllardır İstanbul da araba kullanıyorum fakat ilk defa uzun yola çıkacağım. Daha önceden sadece izmite gitmiştim. İstanbul dan bodrum a gitmek için en iyi yol nedir? Arabalı vapurla geçmek zamandan ve paradan kar yaptırır mı? Birde yolu görebileceğim bi harita vs. mevcut mudur internette yardımcı olursanız çok sevinirim. 1.6 megane ile gideceğiz benzinli.
Arkadaşlar yüksek lisans yapmayı düşünüyorum da. Direk bir vakıf üniversitesinde yapmaya karar verdim. Bilgi veya Bahçeşehir düşünüyorum. Bu vakıf üniversiteleride devlet üniversiteleri kadar didikliyorlar mı geçmişteki öğrenim hayatımı yoksa paraya mı bakıyorlar?

Örneğin alesten 62 aldım çok yüksek değil. Not ortalamam 2.7 lisans ortalamam yani. Kısacası çokda iyi değil. Ama referanslarım sağlam gerçekten. Sizce bu ünilerin istediğim herhangi bi bölümünde yüksek lisans yapma şansım yüksek mi?
Arkadaşlar bugün yeni sistem toplamıştım 2 gb ramde olsun dedim 2 tane 1 gblık oem alacaktım ama adam markasız alma dedi 2 dolar farkla pingu markalı ramlerden aldım. Ramlerden teki sorunsuz çalışıyor diğerini açınca bad memory tweak diye mavi ekran veriyor. Adam bunların kalitesi kingston kadar var en az bütün overlockçular pingu kullanır filan dedi ama ben bişi bulamadım bu ramler hakkında. ram mi bozuk yoksa biosta dual channel ayarıyla oynadığım için mi bir problem çıktı? yardım ederseniz çok sevinirim.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 12 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 583
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 35.515 (Bu ay: 484)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.