Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

quote:

Orjinalden alıntı: TomAmca

ya bu player 8 olayını önceden de duymuştum, şimdi de duyuyorum ama bir türlü beceremiyorum. ya da becerdiğimi anlamıyorum. herhangi bir değişiklik olmuyor... şunu yapmayı yolu yordamını vererek anlatın hele bir yav...

önce player 8 yazarsan zaten olmaz enter a basıp açılan satır'a "players 8" yazacaksın tekrar enter a basıp aktif hale sokacaksın oyun içinde karşına sıklıkla champion sınıfı monsterlar veya sık sık değişik bosslar çıkmaya başladığında bil ki başarmışsındır.

hmm sağol kardeş. sanıyorum başarmışım. bir kaç şampiyon üst üste çıktı ama oradan ikinci geçişim olduğu için ona yormamıştım...
    bu arada zaten oyunda players 8 olarak yazmıştım ama buraya yanlış yazmişim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

quote:

ya bu player 8 olayını önceden de duymuştum, şimdi de duyuyorum ama bir türlü beceremiyorum. ya da becerdiğimi anlamıyorum. herhangi bir değişiklik olmuyor... şunu yapmayı yolu yordamını vererek anlatın hele bir yav...

önce player 8 yazarsan zaten olmaz enter a basıp açılan satır'a "players 8" yazacaksın tekrar enter a basıp aktif hale sokacaksın oyun içinde karşına sıklıkla champion sınıfı monsterlar veya sık sık değişik bosslar çıkmaya başladığında bil ki başarmışsındır.

hmm sağol kardeş. sanıyorum başarmışım. bir kaç şampiyon üst üste çıktı ama oradan ikinci geçişim olduğu için ona yormamıştım...
    bu arada zaten oyunda players 8 olarak yazmıştım ama buraya yanlış yazmişim

Komut tam olarak " /players 8 " bu şekilde yazarsan olur...

• single player modda oynarken oluyor değil mi? yoksa illa ki multiplayer mi açmak lazım??
    bir de players 8 yazınca ekranda sol üst köşede çıkıyor, ama /players 8 yazınca bir tepki yok
  • quote:

single player modda oynarken oluyor değil mi? yoksa illa ki multiplayer mi açmak lazım??
    bir de players 8 yazınca ekranda sol üst köşede çıkıyor, ama /players 8 yazınca bir tepki yok

Valla bende /players 8 yazınca aluyor. Ayrıca evet single player için geçerli bu komut. Bir de players 8 komutunu verince ekranın sol üst köşesinde " player set to 8 " diye bir ibare çıkması lazım...
  • Bir kaç sene önce diablonun mpq dosyalarını karıştırırken şu ses dosyasını bulmuştum. Ama oyunda nerde kullanıldığını bulamadım. Bana küfür eden adamın yerini bilmek isterdim act ii de handa olabilir diye düşünüyorum.

http://rapidshare.com/files/118937652/BarPatronpoint.wav.html
  • Battle.net ten oynayan yokmu?

Bu oyunu battlenet ten oynamıyorsanız %30 zevkini bile alamıyorsunuz demektir... Ancak tanıdık (veya biraz türk) ve devamklı beraber oynayacak birileri olsa daha iyi olur...

BNetten oynayanlar... ulaşsın lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: iMKoP

arkadaşlar ben diabloyu çok uzun zamandır oynuodum ama 1-2 ay önce pc'yi deiştirdim artık diabloyu yükleyemiorum bunun full clientini (diablo 2 ) (expansion pack olması şart deil) indirebileceğim bir site warsa söleyebilir misin şimdiden teşekkürler
  • en iyi barbarmı bu diabloda
  • 22 lvl amazonum vardı bi aralar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aerobero

Battle.net ten oynayan yokmu?

Bu oyunu battlenet ten oynamıyorsanız %30 zevkini bile alamıyorsunuz demektir... Ancak tanıdık (veya biraz türk) ve devamklı beraber oynayacak birileri olsa daha iyi olur...

ben oynuyorum b-netten 21 lvl pala var suan adı haydaramca
  • quote:

İşte o kişiden kişiye değişir. Diablo II beni en çok Pc başında tutan oyundu ama multide lvl atlamak için kalmadım PC başında. Mephistoyla karşılaşmamız sonrası neler olacak sinematikte merak etmiştim. Multiplayer bir yerden sonra o kadar sıkıcı geliyor ki bana. WoW' dan bile haz almıyorum düşün yani.

• quote:

battle.net de iyi ama battlede oynamadan da battleden daha fazla zevk alabilirsin oda türk serverlari ile mümkün, hoş bu aralar düzgün bi server kalmadi ama açilinca sombrenuit en güzeli olacak.
  • Diablo Lod v1.11 oynıcak varmı hamachiden

id:Dia1234
    pass:1234
  • v1.12a yaması çıktı. Oyun cd siz oynanabiliyormuş bu yamayla

http://ftp.blizzard.com/pub/diablo2exp/patches/PC/LODPatch_112a.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 18 Haziran 2008; 21:47:51 >
  • Cıktıgından beri bir kac defa bitirmis olmama ragmen Druid acıp yeniden oynamaya basladım bir oyun insanı hic mi sıkmaz yav.
  • bnet oynadıktan sonra bir daha single player oynayasım hiç gelmedi malesef.

Zamanı olanlara kesinlikle orijinal oyun alıp bnete girmelerini tavsiye ederim.

Bnet Diablo II'nin verdiği zevki hiç bir mmorpg'den alamazsınız. WOW falan da dahil.

Çok fazla zaman harcadığı için ben malesef giremiyorum. CD keylerim de bazı arkadaşlarımın map-hack kullanması yüzünden banlandı. Ama girecek arkadaşlara her türlü tavsiyeyi de verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 19 Haziran 2008; 3:13:38 >
  • quote:

ben oynarım battle.netten euscnl

1-2 tanede fena olmayan charım var ama sadece pvp yapıorum
  • quote:

battle.net de iyi ama battlede oynamadan da battleden daha fazla zevk alabilirsin oda türk serverlari ile mümkün, hoş bu aralar düzgün bi server kalmadi ama açilinca sombrenuit en güzeli olacak.

Su an yeni toparlanan bir pvpgn mevcıt. World Of Turk

Gunde 40 a yakin kişi online olmaya başladi.

Server a ozel patch de war...

Oynamak isteyenler blizzaaard@hotmail.com iletişime gecebilirler...
  • Diablo 2 Vista ultimate 32 bit te çalışırmı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

Diablo 2 Vista ultimate 32 bit te çalışırmı ???

Ben 64 bitte çalıştırıyorsam 32 çalışır.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.