Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda mesela paladin, assasin gibi karakterle ait yanlızca onların kullandığı itemlar var. Druid için bunlar yok mu acaba? Ben göremedim de. Bir de druid için silah tercihiniz ne olurdu? İlk defa druid kasacam diabloda.
  • DRU YA HAS İTEMLER VAR TABİİ Kİ -örn. JALAL'S MANE veya DARK CLAN CRUSHER gibi- ÖTE YANDAN İTEM SEÇİMİ NASIL Bİ DRU YAPACAĞINA BAĞLI -elemental mi summon mu- ONA GÖRE KARAR VERMEN LAZIM EN BAŞTA
  • Arkadaşlar orjinal cd-key veya oyunu internet üzerinden alabileceğim güvenilir bir site var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Arkadaşlar orjinal cd-key veya oyunu internet üzerinden alabileceğim güvenilir bir site var mı?

"e-bay" de tanesi 10 dolar
  • Türkiye üzerinden herhangi bir site var mı peki?
  • Traps harici skillerden önerdikleriniz var mı? tam olarak ne işe yararlar? Ben traps dışındakileri nerdeyse hiç kullanmıyorum. SS ler aşağıda

Bir de yay ya da uzaktan atılan silahları kullanamıyorum. Assassin karakterim var bunları kullanabilmek için bir skill mi seçmem lazımdı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless -- 11 Temmuz 2008; 14:43:53 >

• hacım bence kesinlike TRAP skillerini aç. Çok fena damage vuruyosun yaratıklara. Ben 50 level dayken Nightmare Diablo kestim. Daha önce ne Barbarianla ne Necroyla yapamamıştım bunu, Hemde itemlerim çok dandikti trap Assasinde. Genede çok rahat kestim. trap skillerini kullanacaksan en baştan char aç. m.arts skillerine 1 tane bile verme. çünkü trap skillerinde 4 tane fullemen gereken skill var. bunlar
    Shock Web
    Charged Bolt Sentury
    Lightning Sentury
    Death Sentruy
    Bunların hepsi elektirk büyüsü atan skiller. Bunların içinden Lightning Sentury yi kullanacaksın. şimdi madem bunu kullancam niye diğerlerini fulliyem dicen. çünkü skillerin altlarına bakarsan, mesala Death Sentruy'yi 1 arttırdığında Lightning Sentury'nin dmg i %12 artıyor. Şimdi sen Diğerlerini hiç arttırmayıp sadce Lightning Sentury 'yi arttırsan skill 20 olduğunda 300Damage falan oluyo. fakat 4. ünüde fullersen 2000damage'nin üstüne çıkıyorsun. baya fark var :)

Tabi bunlar Online oynarsan önemli. Çünkü Online'da hedef hep 99level. Trap Assassin 25 level dan önce oyunun en dandik charı ama 25 den sonra kesemeyeceğin hiç bir şey yok :) Benimde Assasin'im vardı bıraktım. Şimdi Paladin Aççam. Sorum var bilen yanıtlasın. :) Soru aşşağıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 12 Temmuz 2008; 4:18:52 >

• Ben şimdi Hammer Paladin açıcam. Daha önce paladin hiç açmadım. Hammer olduğum için Combat Skillerini açıcam ama Ofansif Auras skillerine vermem gereklimi bilmiyorum. Gerekli mi? Bide başka hangi skilleri fullemem gerekli. Defansif Auras'dan Hangi skilleri açmam veyahut Fullemem gerekli? (lütfen battle.net den ii bi hammer paladin kasmış ark cevap versin. Çünkü kaç defa kastım charı hep yanlış oldu. Artık yanlış yapıp tekrar kasmak istemiom.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 12 Temmuz 2008; 1:37:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo12

Ben şimdi Hammer Paladin açıcam. Daha önce paladin hiç açmadım. Hammer olduğum için Ofansif Auras skillerine vermem gereklimi bilmiyorum. Gerekli mi? Bide başka hangi skilleri fullemem gerekli. (lütfen battle.net den ii bi hammer paladin kasmış ark cevap versin. Çünkü kaç defa kastım charı hep yanlış oldu. Artık yanlış yapıp tekrar kasmak istemiom.)

Blesed hammer max
    Vigor max
    Blesed aim max
    kullanacagin aura ise Concentration max
    Geri kalan pointler ise holy sheld
  • saol bide bişi sorcam. daha charla oynamadım ama öle skillere baktım. Holy Bolt'un altında %50 blassed Hammer yazıyo. bunuda fullemem gerekirmi? bazı charlarda altta yazsa bile arttırmıyor damage'yi bu arttırıyormu? Blassed Hammer'In damagesini arttıyorsa bunuda bascam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 12 Temmuz 2008; 4:31:32 >
  • Forumu görünce gaza geldim bende yükleyip tekrar başlıcam.
  • arkadaşlar bir tane amazon açtım.6 lvl e getirdim.sadece bow ve crossbow kasıyorum.direk onlara sırayla veriyimmi skillleri?birde str dex mana onların hangisine daha çok veriyim.herhalde en çok manaya veriyim.çünkü çok mana gidiyo ok atarken.
  • Mana heal karışık yüklen Bowazon yapmak biraz zor oluyor helle geçince sağlam itemlerin olması lazım. Javelin skillerine hiç dokunma ama amazonun kendi klonunu çıkardığı büyüler var level 30'da onları aç kalabalıkta iyi yem oluyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahti

en iyi barbarmı bu diabloda

Necro akar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: G.Eroğlu

quote:

Necro akar.

Paladin And Assassin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 12 Temmuz 2008; 19:01:26 >
  • quote:

gördüğün gibi bu oyunda herkes başka cevap verir. oyundaki en iyi char senin zevk aldığın chardır.
    her charın ayrı özellikleri vardır. sen de bunu kullandıktan sonra alamayacağın canavar yok... bazısında daha fazla bazısında daha az zorlanırsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rnw@y1235

arkadaşlar bir tane amazon açtım.6 lvl e getirdim.sadece bow ve crossbow kasıyorum.direk onlara sırayla veriyimmi skillleri?birde str dex mana onların hangisine daha çok veriyim.herhalde en çok manaya veriyim.çünkü çok mana gidiyo ok atarken.

manaya hiç verme. ilerde gereksiz oluyor. yüksek zararlı bir ok aldığında mana stolen %5-6 falan olunca mana çok rahat geri geliyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 13 Temmuz 2008; 1:51:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

Ben şimdi Hammer Paladin açıcam. Daha önce paladin hiç açmadım. Hammer olduğum için Ofansif Auras skillerine vermem gereklimi bilmiyorum. Gerekli mi? Bide başka hangi skilleri fullemem gerekli. (lütfen battle.net den ii bi hammer paladin kasmış ark cevap versin. Çünkü kaç defa kastım charı hep yanlış oldu. Artık yanlış yapıp tekrar kasmak istemiom.)

Blesed hammer max
    Vigor max
    Blesed aim max

iksir kullanmayı pek sevmiyosan 1 tane de redemptiona verilebilir. savaşta öldürdükten sonra yaratıkları çok rahat oluyor. full rejuva içmiş gibi oluyosun.

• quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

quote:

Blesed hammer max
    Vigor max
    Blesed aim max

iksir kullanmayı pek sevmiyosan 1 tane de redemptiona verilebilir. savaşta öldürdükten sonra yaratıkları çok rahat oluyor. full rejuva içmiş gibi oluyosun.

bide bişi sorcam blassed aim işime yararmı? zeal'a falan vermiyeceğim için atack rating'e ihtiyacım olmuyo. Blassed hammer kullancam çünkü. neden vermem lazım ona?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

quote:

Blesed hammer max
    Vigor max
    Blesed aim max

bide bişi sorcam blassed aim işime yararmı? zeal'a falan vermiyeceğim için atack rating'e ihtiyacım olmuyo. Blassed hammer kullancam çünkü. neden vermem lazım ona?

oke beyler charı açında anladım. blassed aim. hammer'ın atağını artırıyomuş. saolun

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.