Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben diablo'yu oldgames.ru'dan indirdigim için cd-key bulunamadı gibi birsey yazıyor.(versiyonum 1.11b) bu sorunun ustesinden nasıl gelebilirim ?? ayrıca eger varsa diablo-hamachi agları katılayım ?? su an bu topicte kuran var mı ?? okumaya useniyom da
  • yaf nasıl indirecez bi link koyun yafff
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ramualda

Evet arkadaşlar benimde bir kaç sorum olacak...

Ama lütfen iyi bilen birileri cevaplasın... Çünkü bende oyunun temasını vs biliyorum ... Sadece item adlarını vs. bilmiyorum...

68 Lvl Bir Paladinim var...

Skilleri şöyle :

20 Zeal
    20 Fantacism
    Ve her skill 'i bir kere basıldı...
    Şu anda da "Charce" büyüsünü kasıyorum...

Bu skiller iyi mi ?

Birde paladin için en iyi itemleri yazar mısınız ?

Ama lütfen çok diablo terimlerine girmeden !!!

Birde 72 LvL Assasianım var...

Skilleri şöyle :

20 Phoenix Strike
    20 Cobra Strike
    20 Herşeyi hızlandıran 3 dagger şeklindeki büyü ismini hatırlayamadım...
    Ve herşeye bir er kere "TRAP"büyüleri hariç bastım..
    Şimdi Tiger Strike'a basıyorum...

Bu skiller iyi mi ?

Birde assasian için en iyi itemleri yazar mısınız ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

PATCH : 1,10 --- Ek Paket : LOD + HELL UNLEASHED

Arkadaşlar dün bi DRUİD VE NECROMANCER kastım... 20 Lvl ikiside...

Ama galiba yanlış skillere verdim...Bunlarında bi skillleri ve statları nasıl dağıtılır açıklayıcı bi şekilde söyler misiniz ?

sanırım single oynuyorsun.. zela 20 fanatism 20 cok guzel olmus ama charge a skill verme.. onun yerine holy shield kasabilirsin.. stat olarak da istediğin itemleri kullanabileceğin kadar str ver gerisini vitality aban.

itemlere gelince eger set kasmak istiyosan Griswold's Legacy iyi gider. ama tamamlaması çok zor.. onun dışında pekala cok güzel unique itemler var. özellikle exile runeowordu hayvan gibidir. oyle ki eskiden bu runeword duellerde genelde yasaklanırdı.. onun dısında call to arms runewordu yazabilirsen o da guzel olur. call to arms barbar gibi bagırıp cagırmanı saglar. canını ve mananı nerdeyse 2 ye katlamanı saglar. onun dısında stone of jordan yuzukleri var 2 tane ondan bulsan super olur.hatırladıgım kadarıyla stone of jordan'lar en çok nightmare mephisto'dan düşüyodu.. ama tabi elite unique itemler için hell'de kasman gerekecek..

• zealotta zeal'a 20 verilmez. en fazla 3-4 verilir.
  • ArkadasLar Sanırım DiabLo oynamak kadar takipte etseniz Derim. Gerçi Aranızda %100 takip EdenLer vardır. YakLaşık 1 yıLdır DiabLo'da akLı hayaLe Sığmicak Baya değişikLik oLdu.
    Örn : yine diablo II fakat median versiyonu yani kısaca : D2 median 2008 Diye oyun ÇıkarttıLar
    aynı diabLo aynı karakterLer yanlız skill + ve karakterLerin yaptıkLarı efektLer biraz farkLı
    kısaca anLatmak isterim
    wpn,helm,shield,belt,gloves,bot, (bunların hepsi 6sokete kadar çıka biliyo)
    bakın belt,gloves, ve bot'a soket açmışlarki harika
    Size median hakkında tek önerim Bir Kere Median oynayıpta ''UBER DiabLo'' Kestikten Sonra
    yaa orjinaLde yenmiş siL Gitsin demezseniz msn adresim : Cemeko@hot
    Bİr Kereye mahsus Patch Kurun derim buLa biLiceğiniz adres.
    regwizar.Kom (Turk Sunucusudur.) Patch değişiminde yapmanız gerekten tek Şey

orjinaL Patch'ı bi rar dosyasına aktarın. (yine median içinde geçerLi)
    Hangisini oynamak istersen DiabLo klasörüne geLip
    oynamak istedin patch.rar üzerine geLip buraya çıkart demen yeterLi
    başka hiç Bişi gerekmiyo
    median için
    ip vs..vs.. biLgiLer Sitede mevcut uLaşmanız Gereken Arkadas (nosferatu) admindir.
    Size oyunun Tüm inceLikLerini anLatıcaktır..

Bence denemeLisiniz. OrjinaL yanında çamaşur Suyu kaLır.. ''www.Regwizar.Com''

• Slm. ayrıca OrjinaL içinde bi Kaç Konudan bahsetmek istiyorum..
    Rehber'Ler var arkadasLar biLmeyenLer için Konuyu Biraz açayim.
    DiyeLim Paladin yapıcaksın hammer oLucak öyLe karar verdin daha Sen 1 lvl iken
    Rehber sana hangi itemi takıcağını , hammer icin en iyi
    Ring,beLt,gLoves,bot,kaLkan,weapon,sapka
    hangi LeveLde hangi stati hangi skiLi vermen Gerektiği oyun Başında detayLı Bi ŞekiLde anLatıyo
    Ona Gore lvl atLadığında skill ve stat Dağıtırsan hell dahi oLsa gram probLem kaLmıyo
    rehberLer için isteyen ArkadasLarı YonLendire biLirim..
    DiabLo'da öyLe Bi Sorcares yaptm ki Gören herkes ''monster(canavar)'' Diyolar.. :)
    itemLer sabit asLında :P

sapka : Shako,
    armor : Serpentskin Armor (+1 to all skill + all resist 35)
    amulet : mara's,
    kalkanım : MOSER'S BLESSED CIRCLE RAUND SHIELD (all resist 70)
    YuzukLer : 2 adet Soj (The Stone Of Jordan)
    kemer : Sorcun Set kemeri (taL rasha)
    eLdiven : MAGEFIST (+1 to fire skill)
    aSa : ESCHUTA'S TEMPER (ELDRITCH ORB) (+3 to Sorcares skill,+ %10 fre skill dmg)

Suan meteor dmg 10k (FİRE BOLD 5k)
    k demek Bin demek arkadasLar
    5k = 5000 dmg
    Fire Sorc yaptım diğer artan skiLLeri Frozan Orb'a verdim Suan hell de canavar gibiyim
    yardımcımda ''merc''
    armor : Mesh armor ShaftStop 680 defans
    weapon : Fuscina
    sapka : Gaze

• quote:

Orjinalden alıntı: Turk-Che

ArkadasLar Sanırım DiabLo oynamak kadar takipte etseniz Derim. Gerçi Aranızda %100 takip EdenLer vardır. YakLaşık 1 yıLdır DiabLo'da akLı hayaLe Sığmicak Baya değişikLik oLdu.
    Örn : yine diablo II fakat median versiyonu yani kısaca : D2 median 2008 Diye oyun ÇıkarttıLar
    aynı diabLo aynı karakterLer yanlız skill + ve karakterLerin yaptıkLarı efektLer biraz farkLı
    kısaca anLatmak isterim
    wpn,helm,shield,belt,gloves,bot, (bunların hepsi 6sokete kadar çıka biliyo)
    bakın belt,gloves, ve bot'a soket açmışlarki harika
    Size median hakkında tek önerim Bir Kere Median oynayıpta ''UBER DiabLo'' Kestikten Sonra
    yaa orjinaLde yenmiş siL Gitsin demezseniz msn adresim : Cemeko@hot
    Bİr Kereye mahsus Patch Kurun derim buLa biLiceğiniz adres.
    regwizar.Kom (Turk Sunucusudur.) Patch değişiminde yapmanız gerekten tek Şey

orjinaL Patch'ı bi rar dosyasına aktarın. (yine median içinde geçerLi)
    Hangisini oynamak istersen DiabLo klasörüne geLip
    oynamak istedin patch.rar üzerine geLip buraya çıkart demen yeterLi
    başka hiç Bişi gerekmiyo
    median için
    ip vs..vs.. biLgiLer Sitede mevcut uLaşmanız Gereken Arkadas (nosferatu) admindir.
    Size oyunun Tüm inceLikLerini anLatıcaktır..

Bence denemeLisiniz. OrjinaL yanında çamaşur Suyu kaLır.. ''www.Regwizar.Com''

VALLA O MODU ŞU AN BEN DE OYNUYORUM DEĞİŞİKLİK İSTEYENLER KAÇIRMASIN DERİM BU MODU SKİLLER DEĞİŞİK OLMUŞ EFEKTLER DEĞİŞMİŞ MONSTERLARIN ARTIK DEĞİŞİK İSİMLERİ VAR KÜP VE ENVANTER DAHA BÜYÜMÜŞ VAZİYETTE VS .GİBİ GÜZEL EKLEMELER YAPMIŞLAR GAYET HOŞ OLMUŞ

• bu modu indirdim diablo 2 nin program files teki klasörüne çıakrttım oyunu başlattım adamımı seçtim bazı seçenekler değişmiş eskiden nightmare deidğim yerde teror yazıyordu neyse tıkladım tam açılırken dırım ses geliyo hata sesi enterı basıyorum masa üstüne dönüyor...( hiçbir patch yüklü değil diablomda)
  • yıllık karakterimi geri yükledim. 85 lvl amazonum. 86 olmak için hell de kasıyorum ama çok uzun sürüyor. İnşallah değecek yaptıklarıma :D. Oyun her seviyede bitti. Ama hell de heyecan hala devam ediyor. En sevdiğim oyunlardan birisi. Arkadaşlarıda alıştırdım :D. onlarda başladı çok zevkli oluyor. özellikle multiplayer da eşya değişimi geyikler falan. ama unutmuşum oynamayı sanki hellde zorlanıyorum. eski çevikik yok :D
  • Arkadaşlar arka sayfalarda birileri yazmış "immune to" olayını kaldırmak için paladinden conviction'a yüklenılcek diye bu doğrumudur? şu anda 52 paladinim var:

fanaticism:20
    zeal:20
    hammer:4 (olması lazım)

bir de ufak tefek açılış skillerine verdim, nightmare act2 deyim ilerde muhtemelen "immune to physcial damage" yaratıklar gelicek bu yaratıkları bertaraf etmek için blessed hammer'a mı abanmalıyım yoksa bahsedilen convictiona mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gravol

Arkadaşlar arka sayfalarda birileri yazmış "immune to" olayını kaldırmak için paladinden conviction'a yüklenılcek diye bu doğrumudur? şu anda 52 paladinim var:

bir de ufak tefek açılış skillerine verdim, nightmare act2 deyim ilerde muhtemelen "immune to physcial damage" yaratıklar gelicek bu yaratıkları bertaraf etmek için blessed hammer'a mı abanmalıyım yoksa bahsedilen convictiona mı?

İstediğine verebilirsin ancak zeal e 20 vermiş olman hata mümkünse sil baştan aç. En fazla 4 yeter ona. Bir de immune to pshycal yaratıklar için elemantel damage vuran silahlardan bulman lazım... (cold,fire ve lightning)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 12 Mayıs 2008; 22:24:30 >

• quote:

Arkadaşlar arka sayfalarda birileri yazmış "immune to" olayını kaldırmak için paladinden conviction'a yüklenılcek diye bu doğrumudur? şu anda 52 paladinim var:

conviction immune to physicali kaldırmıyor diye biliyorum ama tam emin değilim

zealot yapcaksan immuneler içim hammerin dgmsini yetiştirmezsin. vengeance'a ver. biraz da conv'a ver.

veng elemental vurur.

conv elemental res düşürür. iyi olur ikisi birlikte ama hiç denemedim.

• Arkadaşlar single da pvm necro için blood golem+iron maiden olayı hala etkili mi?Single pvm için nasıl bir nekro önerirsiniz skill stat bakımından?
  • Piyasada doğru düzgün saran bir oyun yok bana göre. Okçu amazonumla tekrar zindanlara dönmek istiyorum. Bu konunun varlığı beni heyecanlandırıyor. Yeni eşyalar bulma hevesi günden güne yükseliyor
  • üstteki arkadaşın tavsiyesine uyarak vengeance skilline yükleniyorum şimdi de. birşey sormak istiyorum karakterim level 56 act3'e geçtim (player8 hep açıktı) şu anda zeal max yaklaşık 1k vuruyor sizce bu düşükmüdür fakat bir silah daha buldum yaklaşık 1.3k vuracak kullanmaya başlayınca, aslında çok sağlam silahlar buluyorum ama life steal özelliği olmayanı kullanmıyorum zira lifestealli silah kullanan birdaha normal silah kullanamıyor. son olarak şu saatten sonra stat dağılımını naısl yapmalıyım? teşekkürler.
  • Merhaba arkadaslar.
    Median iyi mod olmus bir iki bilgiye ihtiyacım var lütfen yardım edermisiniz.
    Perfect gem nasıl yapılıyor horadricde birleştirmeler konusu cok karışmış sanki sevgiler.
  • ya bu player 8 olayını önceden de duymuştum, şimdi de duyuyorum ama bir türlü beceremiyorum. ya da becerdiğimi anlamıyorum. herhangi bir değişiklik olmuyor... şunu yapmayı yolu yordamını vererek anlatın hele bir yav...
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

conviction immune to physicali kaldırmıyor diye biliyorum ama tam emin değilim

zealot yapcaksan immuneler içim hammerin dgmsini yetiştirmezsin. vengeance'a ver. biraz da conv'a ver.

veng elemental vurur.

conv elemental res düşürür. iyi olur ikisi birlikte ama hiç denemedim.

conv. tüm immuneleri kaldırır zaten o da olmasa hell de birçok kimse bayaa zorlanırdı

• quote:

Orjinalden alıntı: TomAmca

ya bu player 8 olayını önceden de duymuştum, şimdi de duyuyorum ama bir türlü beceremiyorum. ya da becerdiğimi anlamıyorum. herhangi bir değişiklik olmuyor... şunu yapmayı yolu yordamını vererek anlatın hele bir yav...

önce player 8 yazarsan zaten olmaz enter a basıp açılan satır'a "players 8" yazacaksın tekrar enter a basıp aktif hale sokacaksın oyun içinde karşına sıklıkla champion sınıfı monsterlar veya sık sık değişik bosslar çıkmaya başladığında bil ki başarmışsındır.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.