Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SVGA

arkadaşlar, LoD yükleme aşamasında sorun yaşıyorum.DiabloII'i yukluyorum, hiçbir sorun vermiyor.hemen ardından LoD expansion pack'i yüklüyorum.yükleme sona erdikten sonra ingilizce, "bi hata bulundu.oyunu kaldırın ve yeniden yükleyin" fln diyor.bu denilenler yapılmasa da oyuna giriliyor.fakat belirli bi süre sonra hata verip oyundan atıyor. bu sorunu nasıl halledebilirim?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

EKRAN KARTINDAN KAYNAKLANAN Bİ SORUN OLABİLİR İHTİMAL. EKRAN KARRTININ DRİVER LARINI TEKRAR KUR GENE AYNI HATA VERİRSE O ZAMAN WİNDOWS TA BİŞİİ OLABİLİR. BEN DE OYUN DONMA SORUNU YAŞIYODU EKRAN KARTININ DRİVER'INI GÜNCELLEDİM YÜKLEDİM SORUN KALKMIŞTI

• belki de haklısın arkadasım.yani bir çözünürlük sorunu buna neden olmuş olabilir.
    diablo2 video test sonrasında 3D'i seçmiştim.bi de 2D yapıp çalıştırıcam.İnşallah 2D'de sorun çıkarmaz...
    olmazsa driver'ını yeniden yüklerim.
    önerin için çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 4 Şubat 2008; 17:23:42 >
  • Evet arkadaşlar benimde bir kaç sorum olacak...

Ama lütfen iyi bilen birileri cevaplasın... Çünkü bende oyunun temasını vs biliyorum ... Sadece item adlarını vs. bilmiyorum...

68 Lvl Bir Paladinim var...

Skilleri şöyle :

20 Zeal
    20 Fantacism
    Ve her skill 'i bir kere basıldı...
    Şu anda da "Charce" büyüsünü kasıyorum...

Bu skiller iyi mi ?

Birde paladin için en iyi itemleri yazar mısınız ?

Ama lütfen çok diablo terimlerine girmeden !!!

Birde 72 LvL Assasianım var...

Skilleri şöyle :

20 Phoenix Strike
    20 Cobra Strike
    20 Herşeyi hızlandıran 3 dagger şeklindeki büyü ismini hatırlayamadım...
    Ve herşeye bir er kere "TRAP"büyüleri hariç bastım..
    Şimdi Tiger Strike'a basıyorum...

Bu skiller iyi mi ?

Birde assasian için en iyi itemleri yazar mısınız ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

PATCH : 1,10 --- Ek Paket : LOD + HELL UNLEASHED

Arkadaşlar dün bi DRUİD VE NECROMANCER kastım... 20 Lvl ikiside...

Ama galiba yanlış skillere verdim...Bunlarında bi skillleri ve statları nasıl dağıtılır açıklayıcı bi şekilde söyler misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramualda -- 8 Şubat 2008; 15:27:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: semiramix

iyi günler herkese ben d2 orjinal aldım kurdum yalnız cd'siz çalışmıyor ve buda çok büyük bi problem teşkil ediyor bana, çoğu zaman kasıyor ve act 2 sırf bu yüzden ölümle tanıştım ve enson öldüğümde aynı sebepten ölümü toplayamadım acaba cd'siz çalışıyormu, yoksa orjinal aldım hatamı yaptım

d2loader yükleyeceksin

google'da arat bulursun.

eet bu şelikde oynarsan sorun yapmaz
    cdle oynayınca cok kasmaması lazım ama ya cd de problem var yada senn cd suruncunde

Faydası olur mu sizin için bilmiyorum ama ben single oynadığımda böyle yapıyorum. İlk başlangıçta cd'yi takarak oyunu çalıştırdıktan sonra cd'yi rom'dan çıkarıyorum ve öyle oynuyorum hiçbir takılma falan da olmuyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ramualda

Evet arkadaşlar benimde bir kaç sorum olacak...

Ama lütfen iyi bilen birileri cevaplasın... Çünkü bende oyunun temasını vs biliyorum ... Sadece item adlarını vs. bilmiyorum...

68 Lvl Bir Paladinim var...

Skilleri şöyle :

20 Zeal
    20 Fantacism
    Ve her skill 'i bir kere basıldı...
    Şu anda da "Charce" büyüsünü kasıyorum...

Bu skiller iyi mi ?

Birde paladin için en iyi itemleri yazar mısınız ?

Ama lütfen çok diablo terimlerine girmeden !!!

Birde 72 LvL Assasianım var...

Skilleri şöyle :

20 Phoenix Strike
    20 Cobra Strike
    20 Herşeyi hızlandıran 3 dagger şeklindeki büyü ismini hatırlayamadım...
    Ve herşeye bir er kere "TRAP"büyüleri hariç bastım..
    Şimdi Tiger Strike'a basıyorum...

Bu skiller iyi mi ?

Birde assasian için en iyi itemleri yazar mısınız ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

PATCH : 1,10 --- Ek Paket : LOD + HELL UNLEASHED

Arkadaşlar dün bi DRUİD VE NECROMANCER kastım... 20 Lvl ikiside...

Ama galiba yanlış skillere verdim...Bunlarında bi skillleri ve statları nasıl dağıtılır açıklayıcı bi şekilde söyler misiniz ?

Paladin dışında bir char la fazla oynamadığım için diğerleri hakkında yorum yapmayacağım.
    Bir kere sen o paladini sil baştan aç. Zeal a 20 skill verilmez. En fazla 4 skill. Ayrıca single oynuyorsan charge skill i hiç bir işe yaramaz. Yazık o kadar skill puanına.
    Single için istiyorsan yazayım

Fanaticism 20
    Zeal 4
    Holy Shield 20 ( Bazı arkadşalar karşı çıkabilir ama bence fazladan defense vermesi açısından kesin full )
    Gerisini istediğin gibi dağıt. Yanlız zeal le oynarken mutlaka iyi bir weapon bulman lazım. Özellikle elemantel damage i fazla olan ( Gimmershred - Baranars Star - Lightsabre gibi ) ya da Famine runeword u

Ben de hell de çok zorlanıyordum. Ama gimmershred bulunca çok rahatlamıştım.
    Not: Paladinin daha bir sürü çeşidi var ama şimdi yazamayacağım. Daha sonra yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 13 Şubat 2008; 15:21:54 >

• ben bayılıyorum diablo serisine ama 1 daha güzel di en azından adam gibi save vardı.
  • ya of diablo 3 ü bekliyorum valla artık...inş. çıkarırlar senaryoyu oturturlar....ya diablo 2 hala sarıyo ama...yani hala oynayasım geliyor...nasıl bir oyun yapmışlar valla oyna oyna sıkılmıyo adam:) bu arada kaç kez amazonla bitirdim ama palandinle oynayan arkadaşlarım ve tecrübeli arkadaşlarım hepsi bi yerden sonra zorlanıyo oyunun en iyi karakterinin paladin olduğunu söylüyorlar banada haklılar gibi geldi bence...siz ne diyorsunuz...
  • Wirt's Leg Act I de hangi bölümde çıkıyodu? Secret Cow Level oynamak istiyorum da....
  • ya arkadaşlar bendeki oyunda 6 karakter var pachleri nerden yapabilirim??ayrıca elimdeki tek orjinal oyun cdsiz çalışmıyo nedenki??
  • quote:

Orjinalden alıntı: atrix

Wirt's Leg Act I de hangi bölümde çıkıyodu? Secret Cow Level oynamak istiyorum da....

Stony Field bölgesinde Tristram a giden kırmızı bir portal var oradan girip wirst leg alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.paradoxe

ya arkadaşlar bendeki oyunda 6 karakter var pachleri nerden yapabilirim??ayrıca elimdeki tek orjinal oyun cdsiz çalışmıyo nedenki??

Ana sayfada Battle net e bir kere girersen otomatik patch yüklenecektir. Google da ararsan cd siz çalıştırma programları var bulursun...
  • Ben en çok O tüylü yaratıklardan nefret ediyorum, hele 4-5 tane birden geldimi harbi sinir ediyolar adamı
  • Hayatımın oyunu yaw BattleNet de 98 Barbarian, 98 Sorc., 97 Paladin vardı. (Bir sürü daha var da en yüksekleri bunlar.) Diablo 1'i hiç oynamadım ama. 2000 yılında ilk bilgisayarımı aldığımda oynadığım 2.Oyun Diablo2 idi. (1. Age Of Empires 1)İlk çıktığı an başladım oyuna, geçen seneye kadar oynuyodum ama artık bıraktım [;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 3 Mart 2008; 19:57:09 >
  • normal yükledikten sonra BattleNet'e bağlandığında otomatik yüklüyor versiyon 1.11 oluyor, cd'siz loader var d2loader1.11 olacak sonra play cd'sinden 3 adet dosya atıyorsun oyunun olduğu yere ve loader'i de sonra loaderden giriyorsun oyuna bildiğim kadarıyla kısayol olmuyor mail adresini verirsen loader var atarım
  • Arkadaşlar,
    Yaklaşık 5 senedir oyun oynamıyordum, şimdi yeni bir sistem topladım ve yeniden oyun dünyasına giriyorum. Zamanında Diablo II'yi çok zevk alarak oynamıştım. 5 senedir oyundan uzak olduğum için yeni oyunlar hakkında hiçbir fikrim yok. Diablo II tarzında, onun gibi zevk alarak oynayabileceğim yeni oyun tavsiyeleriniz neler olabilir?
  • valla benim bu 3. sistemim ve her seferinde diablo 2 yi yüklemiş ve oynamıştır ve halada oynuyorum o kadar zevkli bir oyun...insan hiç bıkmıyor...valla artık oyundan çıkınca masa üstünün rengi kaçıyo :D oyun o kadar eski yani:D
  • Arkadalar ben bişey sorcam bende diablo 2 nin orjinali var ama cd ile çalışıyor cd siz çalıştırsam bişey olurmu orjinallik bozulurmu yani battle nette oynaya bilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkangel123

Arkadalar ben bişey sorcam bende diablo 2 nin orjinali var ama cd ile çalışıyor cd siz çalıştırsam bişey olurmu orjinallik bozulurmu yani battle nette oynaya bilirmiyim?

eğer d2'yi ve expansionu yüklerken orjinal keyleri girmişsen cd takmadan d2loader ile battle.nete girebilirsin. ama dediğim gibi oyunu yüklerken orjinal cd key girmiş olman gerekli.

eğer her iki oyunun d2 ve exp orjinal keyi varsa ama başka key girdiysen cd key değiştiren programlar var. googleda diablo 2 cd key changer diye arat bulursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkangel123

Arkadalar ben bişey sorcam bende diablo 2 nin orjinali var ama cd ile çalışıyor cd siz çalıştırsam bişey olurmu orjinallik bozulurmu yani battle nette oynaya bilirmiyim?

@neuro arkadasin dedigi gibi d2loader for 1.11b yi google arat indir ve diablo2 yi yukledigin klasorun icine at ve oradan masaustune bir kisayol olustur. sonra orjinal expansional cd sinin icindeki herseyi diablo2 y, kurdugun klasore kopyala ( bazi dostalar zaten ayni olacagindan karsina cikan sorgu penceresinde hepsini degistir de ) . artik diabloyu masaustundeki d2loader kisayoluna tiklayarak cdsiz oynayabilirsin.

2.cd key ile ayni anda 2 ayri pencerede 2 ayri account ,ile girebilmen icin yapilacak extra islemler var :) . once bunu yapin digerini sonra hallederiz
  • 2.cd key olayına hiç girme bence kallavi. iyice karıştırırlar. son 15 mesajın d2loader cd key hakkında olduğunu düşünürsen...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.