Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben orjinalini aldım ama ek paketini de orjinal almalısınız.Buda toplamda 40 Liraya geliyor.Bu oyun ek paketsiz bir hiçtir unutmayın. Online olarak Sorceress ile lvl30 oldum.Manyak itemler düşüyor.Toplu halde ilerlemenin verdiği zevki daha önce bilseydim çıktığı an orjinalini alırdım. Kısacası bundan sonra single olarak bu oyunu oynayamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

Ben orjinalini aldım ama ek paketini de orjinal almalısınız.Buda toplamda 40 Liraya geliyor.Bu oyun ek paketsiz bir hiçtir unutmayın. Online olarak Sorceress ile lvl30 oldum.Manyak itemler düşüyor.Toplu halde ilerlemenin verdiği zevki daha önce bilseydim çıktığı an orjinalini alırdım. Kısacası bundan sonra single olarak bu oyunu oynayamam

Ben BNet'de değil ama online çok oynadım. Lag bir yandan, eşya hırsızları bir yandan. Mesela bir boss kesiyorsun, herkes aç karga gibi üşüşüyor eşyaların üzerine. Sana bir şey kalmıyor.

Dupe ve hile olaylarını yok sayıyorum...
  • quote:

Ben orjinalini aldım ama ek paketini de orjinal almalısınız.Buda toplamda 40 Liraya geliyor.Bu oyun ek paketsiz bir hiçtir unutmayın. Online olarak Sorceress ile lvl30 oldum.Manyak itemler düşüyor.Toplu halde ilerlemenin verdiği zevki daha önce bilseydim çıktığı an orjinalini alırdım. Kısacası bundan sonra single olarak bu oyunu oynayamam

lvl 30'ken ne gibi manyak itemler düşüyor merak ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

lvl 30'ken ne gibi manyak itemler düşüyor merak ettim.

Single oynardım daha önce.Düşen itemler hep düşük lvl olurdu.Online oynarken kendi lvl imden de yüksek itemler düştüğü oluyor.Hele birde toplu olarak girdiğiniz mücadelelerde düşen itemleri saymıyorum.

• quote:

hoca nası oluyo yaw lvl 30?
    rush falan kullanmadın mı?
    battle.nette 0-90 lvl 1 saat anca sürüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: reoix

quote:

hoca nası oluyo yaw lvl 30?
    rush falan kullanmadın mı?
    battle.nette 0-90 lvl 1 saat anca sürüyor

ANLADIĞIM KADARIYLA RUSH FALAN HAK GETİRE.MANYAK İTEMLERLE KASTETTİĞİN İTEMLER NE ? 84 LVL VE REGULAR MF ORANİ İLE HELL DE İİ Bİ İTEM DUSURMEK BİLE HAFTALARIMI ALMISTI Kİ DAHA LVL 30 UM DİOSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARATAHTA -- 2 Ocak 2008; 11:41:03 >

• arkadaşlar ben paladin açıcağımda stat ve skilleri nasıl dağıtmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkangel123

arkadaşlar ben paladin açıcağımda stat ve skilleri nasıl dağıtmalıyım?

ÖNCE NE TÜR BİR PALADİN AÇACAKSIN ONA KARAR VERMEN LAZİM Kİ ONDAN SONRA YARDIMCI OLALIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

quote:

Orjinalden alıntı: darkangel123

arkadaşlar ben paladin açıcağımda stat ve skilleri nasıl dağıtmalıyım?

ÖNCE NE TÜR BİR PALADİN AÇACAKSIN ONA KARAR VERMEN LAZİM Kİ ONDAN SONRA YARDIMCI OLALIM

Hammerdin açacaktır, ne açacak başka? Son günlerin en popüleri o...
  • Single için tabiki en iyisi hammerdin. Battlenet te ve duel de değişir kanımca
  • YANİ TABİ SON GÜNLERDE BİR HAMMER MODASI ALDI BAŞINI GİDİYOR AMA GENE DE BİLEMEYİZ., BNET OLUNCA İŞ DEĞİŞİR MESELA SMİTER YAPTIM BNET TE, Bİ SÜRÜ HAMMER VAR SMİTER AZ (YANİ EN AZINDAN HAMMER DAN AZ SMİTER YAPAN VAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARATAHTA -- 4 Ocak 2008; 10:40:30 >
  • bence h'din yapma o single a yakısmaz 4-5 k hammer olur mu olmaz mı bilmiorum olsa bile yinede yetersiz ve ayrıca mana sorunu yasıcaksın muhtemelen zayıf itemlerle redemption acana kadar ölceksin hellde
    zealot yap bence seri olması ve oynama zevki seni tatmin eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reoix -- 8 Ocak 2008; 9:17:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reoix

bence h'din yapma o single a yakısmaz 4-5 k hammer olur mu olmaz mı bilmiorum olsa bile yinede yetersiz ve ayrıca mana sorunu yasıcaksın muhtemelen zayıf itemlerle redemption acana kadar ölceksin hellde
    zealot yap bence seri olması ve oynama zevki seni tatmin eder

zealot yaptığında iyi bir wpn alamazsa hellde hiç bir şey yapamaz bence. o vurur yaratıklar geri iyileşir. ayrıca wpn'yi de geçtim. draculssus zealoltu hellde çok kolay indirirler. ki dracul zor çıkan bir itemdir single'da. ve zealot ile kolay mf de yapamaz ki single da yapması lazım.

hammerdin en iyisi. itemleri zealottan daha kolay. 2fcr ring skill veren rare veya magic wpn yine skill veren rare kalkan ile yeterli damage gücü sağlanır. kafaya lore geçirir(ort+sol) armor da lore olabilir. eldiven magefist(kolay). ayağa da frw boot(sander olabilr.). skill veren bir amu buldu mu tamamdır.

bence dex kasmaya bile gerek yok. tercih meselesi tabi max block için yapabilir. biraz enerjiye verir geri kalan vitaya... bir tane de redemptiona verdi mi mana sıkıntısı da çok olmaz.
    single da helli bitirmenin daha kolay yolu varsa bile bilmiyorum.

ama zealot secse 2-3k dmg bile zor. çok iyi bir wpn bulması lazım.

• iyi günler herkese ben d2 orjinal aldım kurdum yalnız cd'siz çalışmıyor ve buda çok büyük bi problem teşkil ediyor bana, çoğu zaman kasıyor ve act 2 sırf bu yüzden ölümle tanıştım ve enson öldüğümde aynı sebepten ölümü toplayamadım acaba cd'siz çalışıyormu, yoksa orjinal aldım hatamı yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: semiramix

iyi günler herkese ben d2 orjinal aldım kurdum yalnız cd'siz çalışmıyor ve buda çok büyük bi problem teşkil ediyor bana, çoğu zaman kasıyor ve act 2 sırf bu yüzden ölümle tanıştım ve enson öldüğümde aynı sebepten ölümü toplayamadım acaba cd'siz çalışıyormu, yoksa orjinal aldım hatamı yaptım

d2loader yükleyeceksin

google'da arat bulursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: semiramix

iyi günler herkese ben d2 orjinal aldım kurdum yalnız cd'siz çalışmıyor ve buda çok büyük bi problem teşkil ediyor bana, çoğu zaman kasıyor ve act 2 sırf bu yüzden ölümle tanıştım ve enson öldüğümde aynı sebepten ölümü toplayamadım acaba cd'siz çalışıyormu, yoksa orjinal aldım hatamı yaptım

d2loader yükleyeceksin

google'da arat bulursun.

eet bu şelikde oynarsan sorun yapmaz
    cdle oynayınca cok kasmaması lazım ama ya cd de problem var yada senn cd suruncunde
  • indirdim ama bi türlü çalıştıramadım nasıl çalışır diye baktım sitelere ama bulamadım problemi çözemedim bi türlü indirince ne yapmalıyım, ben 1.00 oynuyorum 1.11b ye kadar var galiba sorun bu olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semiramix -- 10 Ocak 2008; 14:08:01 >
  • kesinlikle o gir battle nete ordan indir patchleri
  • 1.11b lod için sanki, bide battle net üyelik gibi biey istiyor bende 1.09 buldum başka yerden onu indirdim, d2loader çift tıklıyorum uyarı veriyor 1.11 istiyor ama bulamıyorum kafayı yiyeceğim güzelim barbarda gitti zaten
  • ya nasıl bulamıyorsunuz ben anlamıyorum

google'aa lod 1.11 yazdım..

al işte site de bu

http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=20758
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.