Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaptım biliyorum ama üyelik istiyor o da
  • quote:

Orjinalden alıntı: semiramix

yaptım biliyorum ama üyelik istiyor o da

CD key istiyordur...
  • yok değil bence şimdi yaptıklarımı anlatayım
    blizzard diablo resmi sitesine bağlanıyorum orada patch linki var oraya tıklıyorum patch listesi çıkıyor(neuro arkadaşım vermiş linki) ordan orjinal veya expansion seçeneklerinden birini seçiyorum ve başka bi siteye bağlanıyor ve download now seçiyorum ve burası açılıyorhttp://www.fileshack.com/login.x burada en üstteki kısmı dolduruyorum ve mail atıyor bana ardadahttp://www.fileshack.com/verify_account.x?c836a29cbe27688ace3ca259d1918b76 bu linki veriyor burdada password istiyor, bu kadar yok böle şey anlamadım

• herkese çok teşekkür ederim yardımlarınız için, yalnız iki sorum daha olucak
    1.sorceres için asamı voksa yaymı kullanmak daha iyi neden?
    2. F tuşlarına büyüleri(skill) nasıl ayarlıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: semiramix

herkese çok teşekkür ederim yardımlarınız için, yalnız iki sorum daha olucak
    1.sorceres için asamı voksa yaymı kullanmak daha iyi neden?
    2. F tuşlarına büyüleri(skill) nasıl ayarlıyoruz

F TUŞUNA BÜYÜLERİ OPTİONS KISIMDA CONTROLS SEÇENEĞİ VAR ORADAN DEĞİŞTİRİYORSUN

SORC'A ASA UYAR DA YAY KULLANAYIM DERSEN GEREK YOK ANCAK SIRADIŞI Bİ SORC YAPMAYA NİYETLİYSEN ONA BİŞEY DİYEMEM YOKSA SORC ZATEN YAY KULLANMAZ. (tabi gene de kullanan kullanır zevk meselesi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARATAHTA -- 12 Ocak 2008; 10:17:41 >
  • teşekkürler hımmm asanın hikmetini anladım 30 bin harcayıp alayım diyorum bi tane yada düşenlerle idare edip act 2 den daha iyisini alayım para çok nasıl olsa
  • Druid ustaları yok mu? Biraz bilgi alsam.

45 lvl werewolf druid im var. Summoning'e de verim biraz. Nightmarede yim ama her level atladığımda 10 dakka düşünüyorum skill/stat dağıtırken. Çok kararsız kaldım.

Bir de silahları falan pek tanımıyorum. Şöyle sağlam melee, çok hızlı attack ı olan, (mana steal olmazsa olmaz), elementalden çok fiziksel damage verecek bir item lazım. Neler olabilir?
  • 84 level paladinim vardı.ilk iki zorluğu defalarca bitirdim hell oynamadan önce.feci itemler düşürmüştüm.hell'e kadar can gitmiyordu artık.zeal'a da bastım bütün yükseltmeleri deli gibi.herif tek tıklamada kılıç kullanan terminatör oluyordu valla
  • Arkadaşlar druid lvl54 çarım var, tüm skill puanlarımı sumoning kısmına verdim, fakat hell de act2 de arcane san.'te ilerleyemiyorum,ayı kolay kolay ölmüyor fakat, immunue phycal çıkınca hiçbirşey yapamıyorum..üzerimde sigon seti var, ilerleyen lvl lerde ne yapabilirim?ve druid için alternatif saldırı taktiği ne olabilir?, şu an sadece ayı 1,5k vuruyor,başkada pek kayda değer birşey yok,dolayısı ile takıldım kaldım... yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnkrgz -- 25 Ocak 2008; 3:02:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnkrgz

Arkadaşlar druid lvl54 çarım var, tüm skill puanlarımı sumoning kısmına verdim, fakat hell de act2 de arcane san.'te ilerleyemiyorum,ayı kolay kolay ölmüyor fakat, immunue phycal çıkınca hiçbirşey yapamıyorum..üzerimde sigon seti var, ilerleyen lvl lerde ne yapabilirim?ve druid için alternatif saldırı taktiği ne olabilir?, şu an sadece ayı 1,5k vuruyor,başkada pek kayda değer birşey yok,dolayısı ile takıldım kaldım... yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaşım imnue physicallara en iyi cevap elemental bazlı saldırılar olacaktır(tabii aynı anda hem pyhsical hem de cold veya fire veya lighting imnue olamazsa) hurricane veya armageddon ii yardımcı olur act2 summonerdeki imnue physicalleri kesmende

• arkadaşlar bişey sorcam biz iki arkadaş uzaktan diablo oynayabilirmiyz server kurup??
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

quote:

Orjinalden alıntı: cnkrgz

Arkadaşlar druid lvl54 çarım var, tüm skill puanlarımı sumoning kısmına verdim, fakat hell de act2 de arcane san.'te ilerleyemiyorum,ayı kolay kolay ölmüyor fakat, immunue phycal çıkınca hiçbirşey yapamıyorum..üzerimde sigon seti var, ilerleyen lvl lerde ne yapabilirim?ve druid için alternatif saldırı taktiği ne olabilir?, şu an sadece ayı 1,5k vuruyor,başkada pek kayda değer birşey yok,dolayısı ile takıldım kaldım... yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaşım imnue physicallara en iyi cevap elemental bazlı saldırılar olacaktır(tabii aynı anda hem pyhsical hem de cold veya fire veya lighting imnue olamazsa) hurricane veya armageddon ii yardımcı olur act2 summonerdeki imnue physicalleri kesmende

yanıtın için tşkürler, sanırım bir alt seviyede levl atlayıp hurrcine yada armageddeona yönelmem gerek, bi sorum daha olucak, druid ile aktif olarak savaşamazmıyız? melee olarak kayde değer zararlar verilebilirmi? şu an hell de tek başına saldırdığımda en basit fallen lar bile yatırıyor beni =) çok çabuk ölüyorum kısaca, yardımcı olabilrseniz sevinrim , teşkkürler..

• MELEE OLARAK SİNGLE OYNUYORSAN BİR İHTİMAL DİYECEĞİM SADECE ÇÜNKÜ SIFIRDAN Bİ DRUİD ALIP İYİ İTEMLERLE DESTEKLERSEN BELKİ DİYORUM ÇÜNKÜ DRU MELEE OLARAK KULLANIŞLI DEĞİLDİR
  • vuhuuuuu konu uçmuş uzun bir süredir girmemiştim oyun bölümüne devam devam
  • Arkadaşlar diablo 2 nin sinematiklerinin hd versiyonunu indirebileceğim bir site varmı?
  • ya beyler ben knight oynuyodum bıraktım ne oynucam derken diabloyu buldum yeniden başlicam benle birlikte multi olarak başlıyacak varmı beraber 1 hafta felan oynamayı düşünüyorum gelen var mı benimle oynucak varmı ?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: welet2626

ya beyler ben knight oynuyodum bıraktım ne oynucam derken diabloyu buldum yeniden başlicam benle birlikte multi olarak başlıyacak varmı beraber 1 hafta felan oynamayı düşünüyorum gelen var mı benimle oynucak varmı ?...

http://forum.donanimhaber.com/m_13372932/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sauron_16

arkadaşlar bişey sorcam biz iki arkadaş uzaktan diablo oynayabilirmiyz server kurup??

Bundan kolayı ne varki İnternet varmı_? var, Ağ var? var. O halde ne duruyoruz =) Hamachi adlı programı tavsiye ederim google dan aratıp bilgisayarına download et ve kur sonra kullanım klavuzunu oku çok basit bi arayüzü var. Programsız Modem den port açmak ile uğraşmadan bu program sana ayarlıyor her şeyi geri kalan ip kullanmakta
  • arkadaşlar ben diabloyu çok uzun zamandır oynuodum ama 1-2 ay önce pc'yi deiştirdim artık diabloyu yükleyemiorum bunun full clientini (diablo 2 ) (expansion pack olması şart deil) indirebileceğim bir site warsa söleyebilir misin şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar, LoD yükleme aşamasında sorun yaşıyorum.DiabloII'i yukluyorum, hiçbir sorun vermiyor.hemen ardından LoD expansion pack'i yüklüyorum.yükleme sona erdikten sonra ingilizce, "bi hata bulundu.oyunu kaldırın ve yeniden yükleyin" fln diyor.bu denilenler yapılmasa da oyuna giriliyor.fakat belirli bi süre sonra hata verip oyundan atıyor. bu sorunu nasıl halledebilirim?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 3 Şubat 2008; 19:14:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.