Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: reoix

quote:

Orjinalden alıntı: kandoR21

Magic Find 85 lerde oynuyorum. Gerçekten de özellikle Boss lar sarı, yeşil bayağı güzel item ler düşürüyorlar. Şu Diablo'dan ne zaman bıkacağım vallahi bilmiyorum

%400 e kadar magic find newbiedir
    %400 - %600 arası regular
    %600 - %700 arası pro
    %700+ master
    %85 ile cok elite unique pek düşmez bence en az 400 ü yakala

Bu sıralamayı bilmiyordum. Teşekkürler. Bu kadar Magic Find ı sanırım ileriki levellerde daha iyi eşyalar bularak yapabilirim. Gerçi 4'er 5'er tane Perfect Topaz, Amethyst, Skull falan yaptım ama vallahi daha bir tanesine kıyıp bir sokete de takmadım. Baalı halledip Hardoce a başlamadan kıyıma devam edeceğim

Bu arada zamanında kiraladığım spear li savaşçı (Offansive) benimle aynı level de. Sanırım bu oyunun en iyi level atlama yolu bu savaşçıyı da iyice giyip kuşandırmak. Çünkü her türlü kalabalığa daldığı gibi gerçekten de çok güçlü. Ölürse de parasıyla zaten tekrar canlanıyor. Bu arada 1.250.000 altın kasada cepte de sanırım 500.000 maximum altınım var. Elemanı canlandırmaktan başka nereye harcanır bilmiyorum çünkü satın alacak iyi bir silah ya da eşya da yok. Neyse ben şu Magic Find işine biraz daha konsantre olayım.

• quote:

quote:

quote:

Magic Find 85 lerde oynuyorum. Gerçekten de özellikle Boss lar sarı, yeşil bayağı güzel item ler düşürüyorlar. Şu Diablo'dan ne zaman bıkacağım vallahi bilmiyorum

%600 - %700 arası pro
    %700+ master

Bu sıralamayı bilmiyordum. Teşekkürler. Bu kadar Magic Find ı sanırım ileriki levellerde daha iyi eşyalar bularak yapabilirim. Gerçi 4'er 5'er tane Perfect Topaz, Amethyst, Skull falan yaptım ama vallahi daha bir tanesine kıyıp bir sokete de takmadım. Baalı halledip Hardoce a başlamadan kıyıma devam edeceğim

Bu arada zamanında kiraladığım spear li savaşçı (Offansive) benimle aynı level de. Sanırım bu oyunun en iyi level atlama yolu bu savaşçıyı da iyice giyip kuşandırmak. Çünkü her türlü kalabalığa daldığı gibi gerçekten de çok güçlü. Ölürse de parasıyla zaten tekrar canlanıyor. Bu arada 1.250.000 altın kasada cepte de sanırım 500.000 maximum altınım var. Elemanı canlandırmaktan başka nereye harcanır bilmiyorum çünkü satın alacak iyi bir silah ya da eşya da yok. Neyse ben şu Magic Find işine biraz daha konsantre olayım.

oyuna hatrı sayılır zaman harcıyorsan orjinal key alıp battle.nete gelmeni siddetle tavsiye ederim

• Türk server varwww.sombrenuit.org hoş bu aralar player azlığından kapanma durumunda ama yinede süper bir serverdir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Maglor Nenharma

barbar actım arkadaslar.
    sorcerer da arkadasım actı birlikte oynıyıcaz.
    bana guzel bir barbar skill tree si soyleyecek biri varmı?

(kesmek bicmek cıldırmak icin )

frenzy

+1

yaw oyunda cok görüsemioz kusura bakma pvpden gözümü acamıom burda bari diim nasılsın die

SAĞOL KARDEŞ RABBİM PALA'NA AMA'NA DERMAN KUVVET VERSİN BİZDE NAAPALİM ACTİK Bİ JAVAZON PVM DEYİZ ( BU ARADA PVP DE DE FENA DEĞİLMİŞ BU JAVA )

• quote:

quote:

quote:

quote:

%600 - %700 arası pro
    %700+ master

oyuna hatrı sayılır zaman harcıyorsan orjinal key alıp battle.nete gelmeni siddetle tavsiye ederim

+1

• bugüne kada hiç orjial oyun cd si sahibi olmadığımdan online oyun da hiç düşünmedim. Sizler keyfinize bakın arkadaşlar, teşekkürler
  • www.gwod2.de orjinal cd istemeyen bir server almancan varsa nasıl acc alıcanı ne yapman gerektini anlarsin yada bu forumda oyun buluşma noktasinda diablo gwod oyuncu listesi adlı başlıkta yeterli bilgi var
  • ben de CD yok bulamıyorum da internetten hangi siteden indirebilirim lutfen yardım EdİN ACİLLLL
  • quote:

Orjinalden alıntı: roxbury81

www.gwod2.de orjinal cd istemeyen bir server almancan varsa nasıl acc alıcanı ne yapman gerektini anlarsin yada bu forumda oyun buluşma noktasinda diablo gwod oyuncu listesi adlı başlıkta yeterli bilgi var

BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNE (VEYA SANA EN YAKİN OLAN BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNE Bİ GÖZ AT) BEN HALA RAFLARDA D2 LOD ORJİNAL OLARAK BULABİLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARATAHTA -- 19 Aralık 2007; 18:20:23 >
  • SAOL KARDEŞ
  • arkadaslar diablo 2 lod da druidle oyun bitiren var mı acaba ben level 25 ve act 4 teyim artık cok kolay olmeye basladım acaba neyi yanlıs yapıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  • SİNGLE Mİ OYNUYORSUN YOKSA MULTİ Mİ BİLMİYORUM AMA SİNGLE OYNADIĞINI VARSAYARAK KONUSUYORUM SANIRIM HP İN DUSUK BİDE BENİMDE ZAMANINDA YAPTIĞIM Bİ HATAYA DA DÜŞMÜŞ OLABİLİRSİN SKİLL DAĞILIMINDA (BUTUN SKİLLERİ ACMAYA UĞRAŞMAK GİBİ) ZAYIF SKİLL DEMEK O ORANDA CABUK OLMEK DEMEK BİR ANLAMDA
  • arkadaşlar cahilliğimin kusura bakmayın hammerdin neyyeni bir class mı?
  • paladinin hammer olan cinsi
  • çekiç yanii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sauron_16

çekiç yanii

Ana yeteneği "Blessed Hammer" olan bir paladin türevi.
  • canım diablo oynamak istedi valla daha önce hiç paladin oynamamıştım hep barbar oynamıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sauron_16

canım diablo oynamak istedi valla daha önce hiç paladin oynamamıştım hep barbar oynamıştım

Barbarian herkesin kolayına geliyor heralde. Benim de ilk karakterim barbarian'dı...
  • cvbın için tesekkur ederim kardeşim sanırım sorunu buldum ben daha 35 lvl deyim ama oyunu sonuna geldim o yüzden ölüyorum ve seninde dediğin gibi skill olayını abartmısım oda bi etken sanırım birz geriye dönüp lvl atlamam gerekiyo
  • İstanbul'da Orjinal Diablo Cd si arayan arkadaşlar, Cnr Fuar Merkezinin arkasındaki Bimeks Teknoloji Mağazasında bulabilirler. D 2 ve LOD cd lerinin orjinalleri var (bu cümle biraz yanlış oldu, sanki crack leri de var gibi. D2 ve Lod un tanesi 19.90 YTL. Bulsan alırım diye atıp duruyordum ama, Battle.net e falan girmediğim için gerek yok deyip vazgeçtim.

Bu arada benim barbar büyüyor ellerinizden öper, şimdilik Lvl 69. Magic Find ını baya bir yükselttim. Nightmare de sürekli Diablo yu ziyaret ediyorum. Gerçi istatistikler Mephisto nun daha uniqe itemler düşürdüğünü söylüyormuş ama Diablo daha iyi gibi geldi bana. Hell e, level 80 falan olunca geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandoR21 -- 27 Aralık 2007; 11:53:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.