Bu konudaki arkadaşların hepsi Hellgate - London'a davetlidir.
quote:
Orjinalden alıntı: Elaron
Durun vurmayın dedik ama dinleyen kim. Saldırmaya pek heveslisiniz bakıyorum. Bu forumda özgürce düşüncesini belirtenleri sopayla kovalıyorlar gailba. Tamam iyi Diablo 2 kötü demedik oyuna. Sadece 7 senedir 2 boyutu çizimlere bakmak beni sıktı dedim. Başka da birşey demedim.
Daha önce de dedim; mevzu görüntü değil, teknik. D2 bu yüzden 5 yıl öncesinin (2000-5 yıl) grafikleriyle tasarlandı. Oyuncular gereksiz yere abuk/subuk grafiksel bug'ların içinde boğulmasın, oyunun keyfine varsın diye.
barbar actım arkadaslar. sorcerer da arkadasım actı birlikte oynıyıcaz. bana guzel bir barbar skill tree si soyleyecek biri varmı?
barbar actım arkadaslar. sorcerer da arkadasım actı birlikte oynıyıcaz. bana guzel bir barbar skill tree si soyleyecek biri varmı?
(kesmek bicmek cıldırmak icin )
frenzy
frenzy super. birde sorun olucak 1.07 de takılma olmuyor ama 1.11 patchini yukleyince deli gibi takılıyor. sistemi anlatmıyım daha yeni aldım canavar gibi. sizce neden?
Arkadaşlar lod 1.11 patch ini ve çerezini nereden bulabilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: Maglor Nenharma
frenzy super. birde sorun olucak 1.07 de takılma olmuyor ama 1.11 patchini yukleyince deli gibi takılıyor. sistemi anlatmıyım daha yeni aldım canavar gibi. sizce neden?
Ben şahsen 1.11'i tavsiye etmem. En iyisi 1.10.
quote:
Orjinalden alıntı: reoix
quote:
frenzy
+1
quote:
Orjinalden alıntı: KARATAHTA
quote:
Orjinalden alıntı: reoix
quote:
frenzy
+1
yaw oyunda cok görüsemioz kusura bakma pvpden gözümü acamıom burda bari diim nasılsın die
valla bende şuan 3. bölümün sonuna geliyom
4 sene sonra tekrar oynamaya başladım
ama ben öyle büyüyle uğraşamıyom
vurdummu indirmem lazım o yüzden barbarianla oynuyorum
yalnız 3. bölümü bitiricem ama hala adam gibi bi baltam yok
1. oyundaki demircinin verdiği balta ile oynyom
ve adamlar ha deyince inmiyo tabii
bu gidişle diabloya varamıyacam
eskiden arkadaş bi program yapmıştı
levelle felan oynuyodu
tek vuruşla diablo öldürüyoduk
baya keyifliydi
ama o programı kaybettim
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
valla bende şuan 3. bölümün sonuna geliyom
4 sene sonra tekrar oynamaya başladım
ama ben öyle büyüyle uğraşamıyom
vurdummu indirmem lazım o yüzden barbarianla oynuyorum
yalnız 3. bölümü bitiricem ama hala adam gibi bi baltam yok
1. oyundaki demircinin verdiği balta ile oynyom
ve adamlar ha deyince inmiyo tabii
bu gidişle diabloya varamıyacam
eskiden arkadaş bi program yapmıştı
levelle felan oynuyodu
tek vuruşla diablo öldürüyoduk
baya keyifliydi
ama o programı kaybettim
editör istiosan bana pmle ulasabilirsin ama oyunun tadı kacar edit charla
@ JackDaniels
"Diablo II Character Editor" diye arama yapın, her taşın altından çıkar zaten. Yanlız oyunun sürümüne denk editörü indirin.
Denildiği gibi ben de tavsiye etmiyorum.
bende de lvl81 necro ve lvl76 sorc vardı.hell bitti ikisinde de.ama sorc baya zorladı. immune cold ve immune fire gelince yatırıyolardı direk.blizard ve meteor ise yaramıyodubi de barbar vardı ama skilleri cok dengesiz verdim.lvl67 olmasına ragmen 50lik karakterlerimden kötüydü
Yıllardır bıkmadan oynadığım Diablo ya tekrar bir dalış yaptım. Makinayı formattan sonra (Lod 1.11 patch) barbar la başladım. lvl48 şimdilik. Baal ı öldürmeden /players 8 komutuyla çabuk level atlamaya çalışıyorum. Yeni birşeyler bulayım diye habire diablo kesiyorum ama adam gibi 2 hand axe ya da sword bulamadım. charsi ye daha yeni bir eldiven verdim büyü yapsın diye (düzgün bir eldiven hala bulamadım). Yapa yapa %24 chance to find magic items ve 3 life stolen per hit yapabildi. Ellerin kırılsın Charsi. Daha yüksek levellerde daha da iyi büyü yapar belki diye denemek istemiştim. Beklediğime değmedi. İrikıyım demirci Larzuk a soket için hiçbir eşyada da karar kılamıyorum.
Baal ı öldürüp questleri tamaladıktan sonra hardcore olarak başladığımda Larzuk'a soket taktırma hakkımı kullanmamışsam ya da charsi ye büyü yaptırma hakkımı kullanmamışsam hardcore ile yeniden başladığımda bu hakkım gider gibi geliyor. Ne biliyim 2 kere büyü yapmaz herhalde Charsi. Daha önce deneyen varsa bilgi verirse sevinirim.
Bu tip "imbue" mevzularından önce oyundan "save&exit" çıkın. Save dosyalarını yedekleyin, ondan sonra eşyayı "imbue" ettirin. İşe yaramaz bir şey çıkarsa tekrar tekrar yedek save dosyalarından deneyebilirsiniz. Bu arada ALT+TAB ile oyunu simgeye atmak daha bir pratik olur bu tip durumlarda. Hile mi? Tartışılır... Bence değil...
Ayrıca daha iyi eşyalar için MF'yi -Magic Find- yüksek tutun. Minimum %100 olsun mümkünse...
quote:
Orjinalden alıntı: Algol Perseus
Bu tip "imbue" mevzularından önce oyundan "save&exit" çıkın. Save dosyalarını yedekleyin, ondan sonra eşyayı "imbue" ettirin. İşe yaramaz bir şey çıkarsa tekrar tekrar yedek save dosyalarından deneyebilirsiniz. Bu arada ALT+TAB ile oyunu simgeye atmak daha bir pratik olur bu tip durumlarda. Hile mi? Tartışılır... Bence değil...
Ayrıca daha iyi eşyalar için MF'yi -Magic Find- yüksek tutun. Minimum %100 olsun mümkünse...
Yanıt için teşekkürler Albayım. Daha önce hiç denemiştim bu save dosyaları işini. Akşama bir deniyim diyorum. Dediğin gibi hile sayılmaz sanırım. Baal'a belki ayıp etmiş oluruz ama zaten kendisi de pek dürüst bir şahsiyet değil
Ben bugüne kadar Magic Find a hemen hiç önem vermiyordum. Her fırsatta soketlere falan damage sağlayan şeyler takıyordum ya da yüzük, amulet hep damage ve life katan eşyaları tercih ediyordum. Magic Find ı yükseltip Barbarın Find Item kabiliyetiyle belki iyi şeyleri yaklama ihtimali de fazla olacaktır. Gerçekten denemeye değer.
%100'ün üzerine çıktığın zaman bariz bir fark göreceğin kesin. Unique elemanlardan genelde iki adet "rare" çıkabiliyor bahsettiğim yüzdelerde...
Magic Find 85 lerde oynuyorum. Gerçekten de özellikle Boss lar sarı, yeşil bayağı güzel item ler düşürüyorlar. Şu Diablo'dan ne zaman bıkacağım vallahi bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: kandoR21
Magic Find 85 lerde oynuyorum. Gerçekten de özellikle Boss lar sarı, yeşil bayağı güzel item ler düşürüyorlar. Şu Diablo'dan ne zaman bıkacağım vallahi bilmiyorum
%400 e kadar magic find newbiedir %400 - %600 arası regular %600 - %700 arası pro %700+ master %85 ile cok elite unique pek düşmez bence en az 400 ü yakala