Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ay diablonun yapımcılarından bomba gibi bioyun gelio demosu çıktı süper bişe hadi hayırlısı

• titan quest baydı diabloya döndüm.1.11'de necro ile bitirmiştim şimdi barbar ile oynuyorum.Nightmaredayım.Frenzy ile gidiyorum.Warcry olarak ne almalıyım?Taunt frenzyye bonus veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: colaslanii

arkadaşlar bu ay diablonun yapımcılarından bomba gibi bioyun gelio demosu çıktı süper bişe hadi hayırlısı

SS'ler ufacık yau. Ama kaliteli gibi gözüküyor.

• sana sitesinide veriim onu googledan aldım oyüzden küçükhttp://gamedaily.newaol.com/pub/Hell...ondon_Demo.exe
  • Arkadaşlar cok fazla pot kullanabilmek icin ne yapabilirim?Bende 2 kısım olmak üzere 4.2=8 slot var,bunu nasıl artıracağım?(ACT 2 deyim)
  • yeni kemer al sekmesi fazla olan
  • Belt veya Heavy Belt.
  • oke yaptım,teşekkürler :)
  • arkadaşlar ii qüseL dionusda yanı boş sizin oynadığınız diablo online felan mı ?:S
  • Ben single takılıyorum. Online'da herkes aç gibi atlıyor item'lara. Single'da bütün item'lar benim.
  • online nasılk oynanıo ahamachidenmi?
  • BNet de olur IP de. Hamachi'ye gerek yok hatırladığım D2'de.
  • Yanılmıosam ilk levelleri en rahat necromancer-paladin geçiodu necro rise skelot palada mightla rahat 10 lvl a 15-20 dakkikada gelinor
  • Diablo 2- LOD icin her türlü item char bulunur + Tam 28 dk icinde 2.bossu kesebilirsiniz charınız en fazla 16 lvl olur assasin ve amazon terchimdir en fazla damage onda vardır
  • YA BANA DEDİLERKİ DİABLO VİSTADA ÇALIŞMIYOMUŞ:(NASI OLUO BU BÖLE BİŞİ VARMI???????????????
  • Oooo hortlaklar toplanmışınız Bi de 2 aylık konuya mesaj atana hortlattın diyonuz ya ne diyim size
    Şimdi Diablo 2 Lod'a gelirsek Diablo 2 Lod mu kaldı derim ben? (ahh,kafam. Durun vurmayın da dinleyin bi!)
    x karakteriyle 40 lı levellere geldin de sonra ne var sadece daha iyi item peşinde koş dur. Daha iyi itemi buldun da ne oldu giydin üstüne görüntüsü gene aynı önceki itemlerle. Her item için farkı modelleme mi var sanki yok tabii ki. Görev desen her bölümde 6 tane , yan görev falan hak getire zaten. itemleri anca inventoryden göründüğü için 80-90 level karakterimiz abuk subuk bir şekle bürünüyor. Tamam grafik herşey diil ama hiçbirşey de diil. 80 level sorcererimin sopasının şekli 1 level sorc sopasıyla aynı ise o oyunda cool karakter yapılmaz. Bıraktım LoD'u falan oyna oyna aynı çelimsiz item çizimlerinden bıktım zaten. Diablo 3 gelene kadar ara verdim. Diablo 3 e kadar Hellgate:Londan takılırım Diablo yerini tutmaz ama piyasada Diablo ya en yakın oyun o şu anda.

• quote:

Orjinalden alıntı: Elaron

Oooo hortlaklar toplanmışınız Bi de 2 aylık konuya mesaj atana hortlattın diyonuz ya ne diyim size
    Şimdi Diablo 2 Lod'a gelirsek Diablo 2 Lod mu kaldı derim ben? (ahh,kafam. Durun vurmayın da dinleyin bi!)
    x karakteriyle 40 lı levellere geldin de sonra ne var sadece daha iyi item peşinde koş dur. Daha iyi itemi buldun da ne oldu giydin üstüne görüntüsü gene aynı önceki itemlerle. Her item için farkı modelleme mi var sanki yok tabii ki. Görev desen her bölümde 6 tane , yan görev falan hak getire zaten. itemleri anca inventoryden göründüğü için 80-90 level karakterimiz abuk subuk bir şekle bürünüyor. Tamam grafik herşey diil ama hiçbirşey de diil. 80 level sorcererimin sopasının şekli 1 level sorc sopasıyla aynı ise o oyunda cool karakter yapılmaz. Bıraktım LoD'u falan oyna oyna aynı çelimsiz item çizimlerinden bıktım zaten. Diablo 3 gelene kadar ara verdim. Diablo 3 e kadar Hellgate:Londan takılırım Diablo yerini tutmaz ama piyasada Diablo ya en yakın oyun o şu anda.

Valla ben düzenli aralıklarla 7 yıldır oynuyorum D2'yi. Hiç de derdim yok. Mevzu görüntüde değil zaten, teknikte.

• quote:

Orjinalden alıntı: Birdhouse

YA BANA DEDİLERKİ DİABLO VİSTADA ÇALIŞMIYOMUŞ:(NASI OLUO BU BÖLE BİŞİ VARMI???????????????

calısıyo bende ama acılmadan önce cok bekletio
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elaron

Oooo hortlaklar toplanmışınız Bi de 2 aylık konuya mesaj atana hortlattın diyonuz ya ne diyim size

abuk sabuk? archon plate enigma + zaka + hoto + crown of ages bi paladinden daha karizmatik duran karakter soyleyebilir misin?

• Durun vurmayın dedik ama dinleyen kim. Saldırmaya pek heveslisiniz bakıyorum. Bu forumda özgürce düşüncesini belirtenleri sopayla kovalıyorlar gailba. Tamam iyi Diablo 2 kötü demedik oyuna. Sadece 7 senedir 2 boyutu çizimlere bakmak beni sıktı dedim. Başka da birşey demedim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.