Şimdi Ara

Diablo 2 lod online oynamak istiyorum!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 2 gün önce donanimhaberde bir konuda araştırma yapmaktayım.Arkadaşımızın birisi bir konu açmış işte diablo 2 online oynamayı anlatıyor vs. vs.Bende burdaki dosyaları indirdim.İşte v1.11b crack ve patch daha sonra GWoD II reg dosyası bir de map hack gibi dosya var mapiniz her zaman açık arkadaşlar.İşte her neyse herkes acc istiyordu.Ordaki adminlerden birisi acc açıyordu herkese.Bende istedim fakat sesimi duyan yok!!.2 gündür yazıma bakıyorum cevap yok.Bu arada orda görevli adminin ismi lawyerzzz.Onada pm attım fakat hala okumamış.Arkadaşlar sizlerden istediğim yardım şudur.Gerekli olan bütün dosyalar yüklü online oynamak için.Sadece böyle bir imkanınız varsa bana yardım edebilecek ve bunu bilen bir kişi acaba benim için acc açabilirmi?
    Bu arada acc min yanında pass da vericem.Sonuçta foruma güveniyorum.İnş. her hangi bir sakatlık ile karşılaşmam.

Acc:alperbo
    pass:alperojen

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• naz etme gel battle.nete .
  • Para kalmadıki yaw.Daha lise 1 öğrencisiyim zar zor para biriktiriorum.Bak ne yaptığımı söyleyim.2 ay para biriktirdim harcamalarıma bak şimdi.

His iceq4 turbo hd4850=400 tl
    Epsido 600 watt psu=200tl
    Palit geforce fx5500=50tl
    Sony nwz-b133 mp3 player=100tl

Abi 2 ayda 750 tl para harcadım.Ve daha lise 1 öğrencisiyim.Tüm hakkımı kullanmış bulunmaktayım.O yüzden orjinale verecek param yok şu anda.Zaten şöyle takılayımda private serverlarda sınavlar bitince okul kapanırken falan alırım olmassa orjinalini oyunun

Evet baylar bayanlar biraz yardım lütfen.Yanınıza Barbarla gelicem

• sen hangi siteden bahsediyorsun ki ben tam anlayamadım biraz üstü kapalı bir mesaj olmuş.

bu arada diablo 2 ile ilgili bir site hazırlama gibi bir projem var. yeni başlayanlar için battle.net - karakter yapılandırmaları- strateji rehberleri falan. tamamen kendim hatasız rehberler yazıcam. sizce yararlı olur mu boşa uğraş mı? bu soruyu da araya sıkıştırayım dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MortingenStrasse

sen hangi siteden bahsediyorsun ki ben tam anlayamadım biraz üstü kapalı bir mesaj olmuş.

bu arada diablo 2 ile ilgili bir site hazırlama gibi bir projem var. yeni başlayanlar için battle.net - karakter yapılandırmaları- strateji rehberleri falan. tamamen kendim hatasız rehberler yazıcam. sizce yararlı olur mu boşa uğraş mı? bu soruyu da araya sıkıştırayım dedim

Yaz hocam gayet iyi olur bende uzun bir süre single oynadıktan sonra orj. almaya karar verdim. 1.13 patch ile reset gelecekmiş galiba toplu oynarız

• İyi olur sen yaz.Hem bazı karakterleri bulamıyorum(skill stat dağılımı falan filan).Battle.net falanda kapalı yabancı siterlerede ingilizcem yetişmiyor şu anda.

Beyler bu arada cevap alamadım lütfen bilen birisi cevap yazsın.Nereye üye olmam gerekiyor online oynamam için şu oyunu?Birde tekrar hatırlatalım GWoD II de oynıyacam.
  • o zmn hazırlayayım, çünkü türkçe rehber konusunda büyük sıkıntı var internette.

domain adı satın aldım bir tane, hostu da ayarladım, sanırım 1- 1.5 hafta içinde gerekli bilgileri yazarım. ama tasarım konusunda pek fazla bir şey beklemeyin hazır template falan anca. önemli olan içindeki bilgi değil mi

edit: d2jsp ile ilgili yazımı tamamladım : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortingenStrasse -- 5 Mayıs 2009; 17:43:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 vs Skyrim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o zmn hazırlayayım, çünkü türkçe rehber konusunda büyük sıkıntı var internette.

domain adı satın aldım bir tane, hostu da ayarladım, sanırım 1- 1.5 hafta içinde gerekli bilgileri yazarım. ama tasarım konusunda pek fazla bir şey beklemeyin hazır template falan anca. önemli olan içindeki bilgi değil mi

edit: d2jsp ile ilgili yazımı tamamladım : )

• ben de kopya oyunla netten oynayabileceğim sunucu lar arıyorum diablo 2 için kalabalık şöyle
  • Red alert sunucu sorun değil gwod 2 falan falan çok güzel diyolar ama.Nolursunuz arkadaşlar yardım edin acc nerden alıcam bu oyun için.Red alert bende söylediğim gibi kopya yapıcamda sen nerden aldın bilader acc?
  • battle.net ten diablo 2 oynamak paralı mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcorden

battle.net ten diablo 2 oynamak paralı mı ?

Yok bedava
  • Orginal diablosu olupta; battle.net te oynayan kaç kişi war çok mrk ediyorum.Hiç rastlamadım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: VII_outLaw

Orginal diablosu olupta; battle.net te oynayan kaç kişi war çok mrk ediyorum.Hiç rastlamadım!

Şakamısın?
  • quote:

Orginal diablosu olupta; battle.net te oynayan kaç kişi war çok mrk ediyorum.Hiç rastlamadım!

cümle orjinali olupta single oynayan var mı olacaktı sanırım yanlış yazdın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mert AYAN

quote:

Şakamısın?

Diablo 2 yi battle.net uzerinden kaç kişi oynadı mrk ediyorum ? ( ama oynayan vardır; bende hiç rastlamdım dedim zaten ) Başka sonucuları battle.net le karıştırmayalım lütfen.
  • quote:

quote:

o da doğru
  • quote:

quote:

quote:

Şakamısın?

Diablo 2 yi battle.net uzerinden kaç kişi oynadı mrk ediyorum ? ( ama oynayan vardır; bende hiç rastlamdım dedim zaten ) Başka sonucuları battle.net le karıştırmayalım lütfen.

Şimdi baktım 32k kişi oynuyor online olarak

• quote:

quote:

Güzel. Orijinali olan elinde bnet'te oynama imkânı var iken singıl takılmaz. Sunucuları ve oyuncuları çok kalitelidir, dandik, öyle "Çorum uçağına yetişmem lazım" , "Evimizi su bastı" , "Kız arkadaşım beni halamın kızıyla aldatıyor, gitmeliyim" diyip oyundan çıkabilecek tipler değildir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şakamısın?

Şimdi baktım 32k kişi oynuyor online olarak

okey yaw gene çok kişi warmış bilader; zamanında demekki iyi bulmuşsunuz orginali; ben araştırmıştım fln tr'de orginal satılmıyor demişlerdi sonrada bir daha hiç aramadım böyle alman serverlarında oynadım :S...aramayı kesmiştim :S

neyse artık D3'ü orginal alıcaz ordan online akıcz :) şu saatten sonra. _I_ Necro'da yok ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 6 Mayıs 2009; 17:45:14 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.