Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23412342234323442345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iege

quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

merhaba arkadaşlar forum genelındeki yazışmaları takip ederek şeker bankdan altın hesabı açtırmıştım.Tabi buna bağlı olarakdan vadesiz hesab açtırdım.Hesap kullanım ücreti ödememek içinde banka 2 adet otomatik ödeme talimatı vermeli,altın hesabınızdada en az 1 gram altın olmalıdır demişlerdi.Bu ay 22 tl aidat parası kestiler.Müşteri hizmetlerini aradıgımda güncelledik vs.. bi ton laf kalabalığı ettiler.Bankanızla çalışmayacağım dedim telefonu kapadım.
    Sormak istediğim merak ettiğim soru şu!
    Şeker bankdaki altın hesabımdaki altınlar vakıfbanka nasıl gecirebilirim.Bankaların altın hesaplarıyla ilgili bi çalışması varmıdır havale gibi!
    TEŞEKKÜRLER!!!

Dostum o sistemi değiştirdiler diye biliyorum.Şimdi diyorlarki en az adınıza açılmış 5 tane hesap olmalı.Yani "dolar, euro, altın, tl vb..." 5.hesap olarak yatırım hesabı veya pound hesabı açabilirsin.O parayı da şubeye başvurarak geri alabileceğini düşünüyorum.

Bende zamanında otomatik hesap talimatı vermediğim halde, benden niye para kesmiyorlar diyordum.Bir arkadaşım böyle bir uygulamadan söz edince olayı kavradım:)

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/ozelurunpaketleri.jsp

Bu yaptıkları hiç de hoş bi davranış şekli olmamış.Ağzımıda bozardımda neyse bir şey demiyeyim.Telfon bankacılıgını kullanmak bile yetiyormuş bu 5 hesap diye bahsettiğin olaydan ama iş inada bindi biraz daha...altınları nasıl gecirebilirim diger bankaya?

Sitem etmekte haklısınız.

Başka bankaya altın virman yapılmıyor bildiğim kadarıyla.Diğer seçenek şekerbank'tan satış yapıp parayı kullanacağınız bankaya transfer etmek.Şekerbank gramı diğer bankalara göre daha ucuza satıyor böyle bir yol denediğinizde gramda zararınız olacaktır...

• bekliycez artık ılk fırsatta zıplarım ama diğer bankalara.uyanıklık bunlar yaptıgı!!!
  • Bu sarı kız insanı verem eder. Yükselecek diye beklerken iyice düşüyor. Altın mevsimi geliyo hala diplerde seyrediyor
  • quote:

bekliycez artık ılk fırsatta zıplarım ama diğer bankalara.uyanıklık bunlar yaptıgı!!!

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Şimdi bank asyayla çalışıyorum ilk fırsatta kuveyte geçicem. Herşeyi ücretsiz. Bide altına katılım payı veriyor.
  • düşüş güzel keyif verici alım fırsatı bekleyenler için...
    arkadaslar bu sıralar cok fazla yükselişlerin olacagını düşünmüyorum. hatta mayıs ayının genel olarak bu seviyelerde gececeğini yani 1-2 TL yukarı asagı hareketler izleyeceğini düşünüyorum bu da 92-95 aralıgı beklentim. Bu nedenle ben hareketlerimi alım yaptıktan sonra cüzi karlarla da olsa cıkmak mantıklı olarak yapacağım.
    Temmuz itibariyle hareketin artacagını düşünüyorum. dolar da düşüyor altın nispeten duragan ve 1610 seviyelerine dogru yaklasırsa dolar kuru ile birlikte yatırımcısını çok üzebilir.

ben alım için yine beklemedeyim. dogrusu ne var ne yoksa satcam gidip kendime güzel bir araba alcam ama olsun
  • bu düşüşlerde altın almaya cesaret eden varmı? yoksa az dahamı düşer mi diye beklemedesiniz
  • quote:

bu düşüşlerde altın almaya cesaret eden varmı? yoksa az dahamı düşer mi diye beklemedesiniz

ben alcam tabiki ama simdi degil biraz daa beklemedeyim. aslında bakmam gereken bir iki bilgi, grafik ve piyasa durumu var
    ona göre alım yapcam
  • Herzamanki gibi düştükçe alıyoruz aldıkça düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy
    ..........
    .........dogrusu ne var ne yoksa satcam gidip kendime güzel bir araba alcam ama olsun

KArar ver ,

Araba mı , Saman mı
  • An itibari ile Şekerbank Kurları...
    Alış Satış
    USD 1.7515 1.7585
    EURO 2.3044 2.3127
    ALTIN 92.0058 92.6737

Offffff daha aralık ayında 100,5 ten girmiştim. YANDIMMM...

• Dün iyiki altınları elimden çıkarmışım 20 TL zararla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatik Hoca

An itibari ile Şekerbank Kurları...
    Alış Satış
    USD 1.7515 1.7585
    EURO 2.3044 2.3127
    ALTIN 92.0058 92.6737

sen 100 diyorsun bizim daha 104 den aldığımız duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: brkmania

quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatik Hoca

An itibari ile Şekerbank Kurları...
    Alış Satış
    USD 1.7515 1.7585
    EURO 2.3044 2.3127
    ALTIN 92.0058 92.6737

sen 100 diyorsun bizim daha 104 den aldığımız duruyo

Geçmiş olsun hocam. Kaç gr almıştın?

• quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

quote:

sa ben bi şey soracam. altın alacam ama evde saklayamam. tekin değil. bizim buralarda hırsızdan itten kopuktan geçilmiyor. onun için kuveyttürk ten altın hesabı açtırdım. para olarak yatırıyorum altın olarak kayıt oluyor. sizce normal altın alımı ile bi farkı var mı ? bankacıya sordum bi farkı yok dedi ama onlara güven olmaz.

zaten uzun vadeli yatırım yapacam. çalıştıklarımdan ayda kenara üç-beş atacam.

ya da sizin başka bi tavsiyeniz var mı ?

A.S.

parayı yatırdığınız anda Altına dönüyorsa , ons yüksek ken yatırdığınzıda yüksek ten alıyor banka.
    buda size zarar yazar.
    Alımı sizin yapmanızda fayda var.

bilgilendirme için teşekkür ederim.

elden alacam başka çare yok.

Hocam saklama derdin varsa hiç düşünme her hangi bir bankadan altın hesabı aç, TL. yatır hesabına Gr altın olarak geçsin, istediğin anda hesabındaki altını nakte çevirebilirsin.

Kuyumcudan altın alsan mesala Gr fiyatı 95 TL ise sana en iyi ihtimalle 96 TL.den satar sen altın satmak istesen yine en iyi ihtimalle 94 TL den alır ama bankalarda satış 95,5 alış 94,5 TL dir.

Ayrıca altının düşük veya yüksek olduğu dönemlerde kuyumcu alım yapmak istemez, yada yüksek miktarda altınınız varsa hepsini alamam diye bilir, yada param yok şimdi alamam diye bilir ama bankada bu sıkıntı yok, 1 GR da olsa 1000 GR da olsa internet bankacılığıyla anında nakite çevirirsiniz.

Kuvvettürk'ün ekstra avantaji altın toplama günlerinde elinizdeki ziynet altınları, bilezikleri hesabınıza yatırmanız ve istediğiniz zaman şubelerden hesabınızdaki altınları Gr altın olarak alabilmenizdir.

• LorD_KeNNy, altına kaçtan dalış yapacan,bak şı sihirli grafiklerine haber ver ...
  • Arkadaşlar bu iş ciddi ciddi kabak tadı vermeye başladı elin spekülatörleri parayı götürüyor biz burda stresini çekiyoruz valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafazad

LorD_KeNNy, altına kaçtan dalış yapacan,bak şı sihirli grafiklerine haber ver ...

Ben de bekliyorum cevabı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafazad

LorD_KeNNy, altına kaçtan dalış yapacan,bak şı sihirli grafiklerine haber ver ...

Ben de bekliyorum cevabı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

quote:

sa ben bi şey soracam. altın alacam ama evde saklayamam. tekin değil. bizim buralarda hırsızdan itten kopuktan geçilmiyor. onun için kuveyttürk ten altın hesabı açtırdım. para olarak yatırıyorum altın olarak kayıt oluyor. sizce normal altın alımı ile bi farkı var mı ? bankacıya sordum bi farkı yok dedi ama onlara güven olmaz.

zaten uzun vadeli yatırım yapacam. çalıştıklarımdan ayda kenara üç-beş atacam.

ya da sizin başka bi tavsiyeniz var mı ?

A.S.

parayı yatırdığınız anda Altına dönüyorsa , ons yüksek ken yatırdığınzıda yüksek ten alıyor banka.
    buda size zarar yazar.
    Alımı sizin yapmanızda fayda var.

bilgilendirme için teşekkür ederim.

elden alacam başka çare yok.

Hocam saklama derdin varsa hiç düşünme her hangi bir bankadan altın hesabı aç, TL. yatır hesabına Gr altın olarak geçsin, istediğin anda hesabındaki altını nakte çevirebilirsin.

Kuyumcudan altın alsan mesala Gr fiyatı 95 TL ise sana en iyi ihtimalle 96 TL.den satar sen altın satmak istesen yine en iyi ihtimalle 94 TL den alır ama bankalarda satış 95,5 alış 94,5 TL dir.

Ayrıca altının düşük veya yüksek olduğu dönemlerde kuyumcu alım yapmak istemez, yada yüksek miktarda altınınız varsa hepsini alamam diye bilir, yada param yok şimdi alamam diye bilir ama bankada bu sıkıntı yok, 1 GR da olsa 1000 GR da olsa internet bankacılığıyla anında nakite çevirirsiniz.

Kuvvettürk'ün ekstra avantaji altın toplama günlerinde elinizdeki ziynet altınları, bilezikleri hesabınıza yatırmanız ve istediğiniz zaman şubelerden hesabınızdaki altınları Gr altın olarak alabilmenizdir.

ben kuveyttürkle misal bugün para yatırsam ve hesabıma altın olarak işlettirsem. ileride hesabımdan para çekeceğim zaman altının o günkü fiyatından verirler mi ? yoksa herangi bi kesinti oluyo mu ?

kuveyttürk te altın hesabım var.

oraya mı yatırmalıyım yoksa evimde mi saklamalıyım ?

ev tekin değil.

bi de altınları gram olarak istediğim zaman veremiyolarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Kerem.86 -- 3 Mayıs 2012; 12:09:12 >

• Grafikler birkaç gündür kendini taklit ediyor gibi, eğer düz mantık gidersek 2 saat sonra 1635 li rakamları göreceğiz.
    92.86 olan tl/gr 92.5 i görür (bankasya)

Dolar daha aşağı salınmaz ve altın 1620 den daha düşmez diye düşünürken neden 94.4 ten %100 girdim bilmem
    ama dolar 1.80 ons 1700 olursa beklentisi ayrı bir tat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmEthem -- 3 Mayıs 2012; 12:21:53 >
  • 
Sayfa: önceki 23412342234323442345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.