Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23432344234523462347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ALT 92,3220 93,0350
    USD 1,7540 1,7640

GARANTİ....

bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatik Hoca

An itibari ile Şekerbank Kurları...
    Alış Satış
    USD 1.7515 1.7585
    EURO 2.3044 2.3127
    ALTIN 92.0058 92.6737

Offffff daha aralık ayında 100,5 ten girmiştim. YANDIMMM...

Hocam keşke 1790'dan düşüş başladığında kol kesebilseydiniz.Düşüş yaşandığı zaman tam mesai saati sonuydu, bankaların çoğu fiyatı 5-6 dk sonra değiştirmişlerdi.Ayrıca zararda olduğunuz zaman, zararım çıkmadan satış yapmam diye düşünmemek gerekiyor.1.öncelik eldeki gramı arttırmak ve ortalama düşürmek olmalı. Sürekli elde kaldığı zaman gerçekten de altın olağanüstü durumlar olmadıkça fazla kazandırmıyor.

Ama bu süre zarfında 2-3 kez bile al-sat yapabilseydiniz eminimki ortalamanız 98-97'nin altına düşebilirdi.Yarın adamın biri çıkar(Bknz:Bernanke) ben ekonomiyi düzeltmek için para basıyorum derse.Elinizdeki altın miktarı aldığınız zamandan günümüze kadar geçen sürede vadelide durduğundan size daha çok kazandıracaktırYaşanan stres ve sıkıntı da cabası oluyor maalesef:)

Aaaah billseydim buralara düşeceğini az zararla kapatırdım durumu ama nerden bileyim?

• ne kadar bekledgim seviyelere gelmiş de olsa altın alımı için temkinliyim zira avrupa da işler yolunda değil pek.
    bunun da altına yansıması olumlu olmayabilir. eurodaki bir olumsuz degişim ki yakında olacak secimler v.s. altına da etkiyebilir.

kısa vadede hata yaptırabilecek kadar iştah kabartıcı degerler bunlar dikkatli olunuz. ben biraz daha bekleyeceğim sanırım yarın bugunden cok daha hareketli
  • ŞEKERBANK

Alış Satış
    USD 1.7555 1.7625
    EURO 2.3121 2.3204
    ALTIN 91.8626 92.5497
  • VAlla PAranın %50 riske atamıyorsak para kazanamayız

Kim demişti bunu ya.... Aynenn öyle
  • S & P zamanlaması çok ilginç !!

Önce hindistan ve ardından Türkiye neler oluyor ????? karşılarında çocuk mu var sanıyorlar acaba ??

Bizi fazla mı hafife alıyorlar acaba....

ABD ve AB verileri kötü.....durumları sıkıntılı Türkiyenin gidişatı endişe mi veriyor acaba bu Pabucumun derecelendirme kuruluşlarına

Türkiye de şu an işler % 100 mükemmel olmasa da iyi sinyaller var, güzel gelişmeler var bunları frenleyip
    ellerine ne geçecek !!

Pabucumun derecelendirme kuruluşları......bunların da havasını alırız inşallah yakında....

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

VAlla PAranın %50 riske atamıyorsak para kazanamayız

goz gore gore de gerek yok abi
  • arkadaşlar önemli bir veri açıklandı mı 16.30 da,altında gr 92 iyi gözüküyor Lord'umuz ne der bilmem? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

VAlla PAranın %50 riske atamıyorsak para kazanamayız

goz gore gore de gerek yok abi

Doğrudur ,

Ya kavun çıkar ya kelek.
    Sanırım çıkan kelek .
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerOfLinux

...
    Pabucumun derecelendirme kuruluşları......bunların da havasını alırız inşallah yakında....

inşallah...
  • yarını beklemek gerek... ben hiç elimi sürmüyorum altına. elbet yükselecektir ve belki bu bir fırsattır. 1635 altına döndüğünde daha aşağısını beklediğimden bugun seyrediyorum 17.30 a kadar bakalım ne olur. bu seviyelerde kalırsa bir miktar alabilirim ama cok değil cunku guvenmiyorum daha aşağı salınabilir.

bunu yazdıgım anda 5 dolar artıverdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LorD_KeNNy -- 3 Mayıs 2012; 17:02:47 >
  • Dun 93 den girdim. Bugun dustu ya
  • 1635 bölgesinden çıkmaya çalışıyor.

Önceki sağlam desteği idi. 1628 anlık görülebileceğini düşünüyorum.

%50 alım yaptım bu gün.

Ama hala alıp almamak arasında gidip geliyorum. Çünkü döndüğünü düşünüyorum.17:30 a kadar zamanım var.
  • 1634
  • Ons Altın grafikleri....
    Haftalık grafikte yükseliş trendine yakın olarak hareket ediyor...bu trend çizgisine değebilir ancak aşağısı
    iyi olmaz yükseliş trendi bozulabilir..2008 yılından başlayan trend çizgisine dikkat..

• Saatlik grafikte, benim en güvendiğim indikatörlerden biri olan RSI indikatörü birkaç kez denediği
    ve yine buradan destek ile döndüğü " 57 " seviyesinde ve tekrar yukarı hareket edecek gibi görünüyor.
    Bu seviye çalışırsa yine destek görevi görür..RSI bu seviyeden tepki verip devam ederse pozitif hareketi
    pozitif uyumlu yukarı yönlü bir trend yaratır...
    ___________________________________________________________________________________________

• Yine haftalık grafiğimizde RSI, daha önce birçok kez dokunup güvenle döndüğü " 51.85 - 52 " seviyesine gelmiş durumda
    burada yatay durumda...bu seviye daha önce birkaç kez destek görevi görmüş ...yine buradan dönerse güzel bir hareket
    olur...
    _______________________________________________________________________________________________________

• Şu an Ons Altın 1.624 civarı iyi bir destek olarak görünüyor...bu seviyeden aşağı sert hareketler birkaç yıldır yükselen
    trendin devamı açısından pek de olumlu olmaz diye düşünüyorum..kişisel öngörülerimdir, kendi fikirlerimdir. YTD.
  • Kesinlikle Yatırım için bir tavsiye değildir olamaz..Piyasa şartları özellikle içinde bulunduğumuz günlerde
    çok önemli değişiklikler gösterebiliyor..Piyasa koşulları Global manada aniden değişebiliyor özellikle ABD seçimleri
    yakın olduğundan, dünya genelinde her an her türlü sürpriz hareketi , haberi ben beklerim o nedenle yatırım için
    çok dikkatli olmak gerekir...Grafiklerin dahi yanılttığı ve geçersiz olduğu halleri de malesef gördük yaşadık..çok dikkat !!
  • Asyanin bu aksam mucize yapma ihtimali olurmu?
  • 
Sayfa: önceki 23432344234523462347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.