Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23402341234223432344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 gram sari kiz aliyorum 15 dk icinde kuvey turkden. İnsallah iyi olur.
  • Dolar yön değiştirdi !

Ons aşaı yukarı hareketlerlere devam etmekte.

Dün akşamki sözümü unutmayın.

Arbitrajcılar için imkan dedim.

Nitekim oldu fakat kurtarmadı.

Beyler. Büyük karları unutun. Gözünüzü açın.
    İşin şakası yok şu anda!
  • ALTIN Yorumumuz.

2 Mayıs 2012 Çarşamba, 15:51 · tarihinde Destek FX tarafından eklendi
    .

ALTIN Yorumumuz

Beklentilerin altında gelen ADP Tarım Dışı istihdam verisi sonucunda 3. parasal genişleme umutları su yüzüne çıktı ve ALTIN'da son saatlik dilimde sert yükseliş görüldü.

Grafikte de belirttiğimiz üzere, daha önceki yükseliş ve geri çekilme hareketlerinde destek ve direnç görevi görmüş olan 1650 seviyesi, 200 saatlik hareketli ortalamayla kesişmesi sonucunda önemini artırdı. Sabah saatlerinde Euro/dolar'daki kötü seyirden de etkilenen altın piyasasında kalıcı alış hareketleri azalmış ve gün içi alışlar için en azından 1659 ve 1664.5 üstü kapanışlar beklenmeye başlamıştı. Yükseliş hareketleri için dirençler grafik üzerinde gösterilmiştir.

1650'nin algı belirleyici olduğu saatlik grafikte, bu seviye aşağısındaki kapanışlarda 1642 ve 1634 destekleri gündemde olacaktır. Günlük grafikte ise 1667'yi önemsiyoruz. 50 günlük üssel hareketli ortalamanın geçtiği bu seviye üstünde günlük kapanışlar görülmediği müddetçe, kalıcı yükselişleri öngörmek zorlaşacaktır ve kısa vadede satış baskısı sürecektir.
    demiş... destek yatırım

• yıl olmus 2012 hala altın alanlar var :)
    ben almıyorum saman alcam :)
    hatta ondan da vazgecebilirim arabamı satıyorum gidip boyle güzel bir araba alcam kendime sonra yat ohh mis :)
    ne bu ya takip takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

Endeks dünde belirttiğim gibi 58,500 e doğru yol alıyor!

59.500 - 59.300 kırdı bu tehlikeliydi kırdırdılar....Garantinin hareketlerinden belliydi zaten !!
    1 haftadır fiyatlamıştı anlamamız lazımdı...
    Garanti nereden dönecek şimdi aç kurt gibi bekliyorum Garantiye atlayacağım

Ons Altın bana göre direniyor !! 1.700 - 1.710 görüp tekrar bir geri çekilebilir bu yükselişler satış fırsatı olmalıdır....
    kesinlikle kişisel görüşümdür tavsiye olamaz....dış gelişmeler çok iyi takip edilmeli..

ABD de Q3 parasal genişleme olmayacak sanıyorum, hiç ümidim yok dolayısıyla Çin , Hindistan, Düğünler v.s...
    bunların da artık Altın üzerinde etkisi zayıflıyor gibi sanki....bi bakalım neler olacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sear

Hocam dün Goodyear sevindirmişti seni bugün taban ne yaptın umarım elinde patlalamıştır kağıtlar

elimde patlamış gibi gözüküyor ancak, tekrar yükselişe geçip önceki zirvesini de geçeceğini düşünüyorum. O yüzden satmıyorum.

Daha, bedelsiz açıklamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 2 Mayıs 2012; 19:36:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acizim

Selam;
    Bugünün sorusunu yine ben sorayım

4 partide toplam 5279 tl lik altın alımı yapmışım ve şuanda 5146 tl ye çıkıyor= 132 tl temiz zarar var.

sizce bu zarar bana yeter deyip çıkayım mı yoksa ortalama 96 tl den aldığım için bu rakamları bekleyeyim mi? Bunu bilecek arkadaş zaten altınla uğraşmaz bir mağarada ibadet ediyor olur ama ben yine de danışayım

Nakit ihtiyacım şuanda pek yok biraz daha sabredebilirim. ama dibe vurmakta hoş olmaz onun için soruyorum.

İyi kazançlar

Hocam o da zarar mı :) Sadece % 2,5.

Warren Buffet der ki : "Paranızın % 50 sini kaybetmeyi göze alamıyorsanız hiç bu işe girmeyin."

Gerçi o borsa için söylemiş bu lafı ama her yatırım aracı için genelleştirilebilir.

Yani satma hatta bu fiyattan alabiliyorsan daha fazla al.

• quote:

quote:

quote:

Hocam dün Goodyear sevindirmişti seni bugün taban ne yaptın umarım elinde patlalamıştır kağıtlar

elimde patlamış gibi gözüküyor ancak, tekrar yükselişe geçip önceki zirvesini de geçeceğini düşünüyorum. O yüzden satmıyorum.

Daha, bedelsiz açıklamadı.

Dur bakalım hocam sabır şu Endeks 65.000 e doğru bir yol alsın bakalım.aç gözlülük yapıp 63.500 ü görünce kardayken satmadım şuan udak zararım var ama satmam beklemedeyim:-)

• quote:

Daha önceki analizimizdede aşağıda oluşan ve sarı oklarla gösterdiğim 2li dip formasyonunun etkilerini gösteren Altın yukarıda 100 günlük hareketli ortalama direncine kadar kısa vadeli bir çıkış yapmayı başardı.1670 civarından geçen bu hareketli ortalama direnci etkisini gösterdi ve geri çekilme yaşandı.Şimdi öncelikle aşağıdan gelen ve sarı çizgiyle gösterdiğim destek çok önemli bugun için 1639 lardan geçen bu destek aşağı kırılırsa 29 Aralım 2011 tarihinden itibaren başlayan tepki formasyonuda sona ermiş olacak.Aynı zamanda 1630 lardan geçen ve kırmızı çizgiyle gösterdiğim destek seviyeside 2li dip açısından önemli kırılması formasyonun bozulması anlamına gelecektir.Yukarıda ise 1669 ve 1700 dirençleri gerçekten çok güçlüler.Bununla beraber 1692 ve 1718 den geçen kanal dirençleride mevcut.Dar alanda kısa paslaşmalar yapan Altın henüz Orta Vadeli trendi için kararsız hareketler gösteriyor.İndikatörümüzün yavaş yavaş kafasını yukarıya çevirmesi ise Olumlu olabilecek bir gösterge.2li dip ve aşağıdan gelen destek kırılmadığı sürece yukarı yapma ihtimali devam ediyor.

Fibo desteklerimizi yukarıdaki grafikte göstermek istemedim zira grafik çok karışacaktı.1655 ten geçen %25 direncimizi kırdıktan sonra bir üst level a atlayan ancak dirence kadar ulaşamayan Sarışın şimdi 1655-1681 bandında hareketine devam edicek.1655 lerin aşağı geçilmemesi olumlu olur geçilmesi ise zayıflık teşkil edecektir.

Kaynak: Dan Levent

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

sa ben bi şey soracam. altın alacam ama evde saklayamam. tekin değil. bizim buralarda hırsızdan itten kopuktan geçilmiyor. onun için kuveyttürk ten altın hesabı açtırdım. para olarak yatırıyorum altın olarak kayıt oluyor. sizce normal altın alımı ile bi farkı var mı ? bankacıya sordum bi farkı yok dedi ama onlara güven olmaz.

zaten uzun vadeli yatırım yapacam. çalıştıklarımdan ayda kenara üç-beş atacam.

ya da sizin başka bi tavsiyeniz var mı ?

A.S.

parayı yatırdığınız anda Altına dönüyorsa , ons yüksek ken yatırdığınzıda yüksek ten alıyor banka.
    buda size zarar yazar.
    Alımı sizin yapmanızda fayda var.

bilgilendirme için teşekkür ederim.

elden alacam başka çare yok.

• Dolar düşük, ons düşük artık TL bazında 100 ü görmek çok zor gibi... Sizce?
  • Herkese günaydın,
    bankasya da şuan durum

ALTIN

92.20459
    92.94153

keşke alım için nakidim olaydı
  • Günaydın baylar..

93 Seviyesine hep beraber hoş geldik :)

sanırım alım zamanımız geldi. So gün bu gün olacaktır.
  • Elimde az bir nakit kaldı.

Mecburen ortalama düşürmek için alım yapıcaz.

Bu seviyeleri çok sevdi altın, İnşallah en kısa zamanda 97-98 TL'leri görürüz yoksa sinirlerimiz baya bir yıpranacak..
  • Comex teki ilk açılış yukarı sonra Şimdiki düşüşün altana ineceği gözardı edilmemeli.

3. gün, Adeta arada karbon kağıdı var .
  • merhaba arkadaşlar forum genelındeki yazışmaları takip ederek şeker bankdan altın hesabı açtırmıştım.Tabi buna bağlı olarakdan vadesiz hesab açtırdım.Hesap kullanım ücreti ödememek içinde banka 2 adet otomatik ödeme talimatı vermeli,altın hesabınızdada en az 1 gram altın olmalıdır demişlerdi.Bu ay 22 tl aidat parası kestiler.Müşteri hizmetlerini aradıgımda güncelledik vs.. bi ton laf kalabalığı ettiler.Bankanızla çalışmayacağım dedim telefonu kapadım.
    Sormak istediğim merak ettiğim soru şu!
    Şeker bankdaki altın hesabımdaki altınlar vakıfbanka nasıl gecirebilirim.Bankaların altın hesaplarıyla ilgili bi çalışması varmıdır havale gibi!
    TEŞEKKÜRLER!!!
  • 94.63 den girdik 93 te tutunmaya calısıyor. Sabredemedik 92 leri ve altını da gorecek sanırım alıma devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: iege

merhaba arkadaşlar forum genelındeki yazışmaları takip ederek şeker bankdan altın hesabı açtırmıştım.Tabi buna bağlı olarakdan vadesiz hesab açtırdım.Hesap kullanım ücreti ödememek içinde banka 2 adet otomatik ödeme talimatı vermeli,altın hesabınızdada en az 1 gram altın olmalıdır demişlerdi.Bu ay 22 tl aidat parası kestiler.Müşteri hizmetlerini aradıgımda güncelledik vs.. bi ton laf kalabalığı ettiler.Bankanızla çalışmayacağım dedim telefonu kapadım.
    Şeker bankdaki altın hesabımdaki altınlar vakıfbanka nasıl gecirebilirim.Bankaların altın hesaplarıyla ilgili bi çalışması varmıdır havale gibi!
    TEŞEKKÜRLER!!!

Dostum o sistemi değiştirdiler diye biliyorum.Şimdi diyorlarki en az adınıza açılmış 5 tane hesap olmalı.Yani "dolar, euro, altın, tl vb..." 5.hesap olarak yatırım hesabı veya pound hesabı açabilirsin.O parayı da şubeye başvurarak geri alabileceğini düşünüyorum.

Bende zamanında otomatik hesap talimatı vermediğim halde, benden niye para kesmiyorlar diyordum.Bir arkadaşım böyle bir uygulamadan söz edince olayı kavradım:)

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/ozelurunpaketleri.jsp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_XenoN -- 3 Mayıs 2012; 10:44:19 >

• Panik yok ,, HEr inişin bir çıkışı vardır.

Biz o yollardan çok geçtik.

İçerde olanlar, BEK-LE-YİN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

Orijinalden alıntı: iege

merhaba arkadaşlar forum genelındeki yazışmaları takip ederek şeker bankdan altın hesabı açtırmıştım.Tabi buna bağlı olarakdan vadesiz hesab açtırdım.Hesap kullanım ücreti ödememek içinde banka 2 adet otomatik ödeme talimatı vermeli,altın hesabınızdada en az 1 gram altın olmalıdır demişlerdi.Bu ay 22 tl aidat parası kestiler.Müşteri hizmetlerini aradıgımda güncelledik vs.. bi ton laf kalabalığı ettiler.Bankanızla çalışmayacağım dedim telefonu kapadım.
    TEŞEKKÜRLER!!!

Dostum o sistemi değiştirdiler diye biliyorum.Şimdi diyorlarki en az adınıza açılmış 5 tane hesap olmalı.Yani "dolar, euro, altın, tl vb..." 5.hesap olarak yatırım hesabı veya pound hesabı açabilirsin.O parayı da şubeye başvurarak geri alabileceğini düşünüyorum.

Bende zamanında otomatik hesap talimatı vermediğim halde, benden niye para kesmiyorlar diyordum.Bir arkadaşım böyle bir uygulamadan söz edince olayı kavradım:)

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/ozelurunpaketleri.jsp

Bu yaptıkları hiç de hoş bi davranış şekli olmamış.Ağzımıda bozardımda neyse bir şey demiyeyim.Telfon bankacılıgını kullanmak bile yetiyormuş bu 5 hesap diye bahsettiğin olaydan ama iş inada bindi biraz daha...altınları nasıl gecirebilirim diger bankaya?

• 
Sayfa: önceki 23402341234223432344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.