Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23392340234123422343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa batırdı piyasaları.Eur/Usd paritesi 1.3170'e kadar düştü.Altında aynı şekilde 1653'e kadar geriledi.S&P'nin düşüremediği borsamız avrupa sayesinde eksiye geçti.
  • Selam;
    Bugünün sorusunu yine ben sorayım

4 partide toplam 5279 tl lik altın alımı yapmışım ve şuanda 5146 tl ye çıkıyor= 132 tl temiz zarar var.

sizce bu zarar bana yeter deyip çıkayım mı yoksa ortalama 96 tl den aldığım için bu rakamları bekleyeyim mi? Bunu bilecek arkadaş zaten altınla uğraşmaz bir mağarada ibadet ediyor olur ama ben yine de danışayım

Nakit ihtiyacım şuanda pek yok biraz daha sabredebilirim. ama dibe vurmakta hoş olmaz onun için soruyorum.

İyi kazançlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Acizim

Selam;
    Bugünün sorusunu yine ben sorayım

4 partide toplam 5279 tl lik altın alımı yapmışım ve şuanda 5146 tl ye çıkıyor= 132 tl temiz zarar var.

sizce bu zarar bana yeter deyip çıkayım mı yoksa ortalama 96 tl den aldığım için bu rakamları bekleyeyim mi? Bunu bilecek arkadaş zaten altınla uğraşmaz bir mağarada ibadet ediyor olur ama ben yine de danışayım

Nakit ihtiyacım şuanda pek yok biraz daha sabredebilirim. ama dibe vurmakta hoş olmaz onun için soruyorum.

İyi kazançlar

Cevabı kendin vermişsin zaten nakit ihtiyacım yok demişsin,ben olsam beklerdim ki bende bekliyorum yatırım sabır işidir....

• 94.39 alım maliyeti 50 adetle girdim 1 haftadır yataf maasa kadar yukselmese biraz daha alıcam malı mulku yukledim aitına beklerim zaman bol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

94.39 alım maliyeti 50 adetle girdim 1 haftadır yataf maasa kadar yukselmese biraz daha alıcam malı mulku yukledim aitına beklerim zaman bol

Elimde 15 tane kadarda. Ceyrek var bunları bozdurup bankadan gram alsam cok zarar edermiyim ?
  • Bu nasıl iş anlamadım batık yunanistan'ın kredi notu arttırmışlarAynı kurum dünde bizim notun görünümünü düşürmüştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

Bu nasıl iş anlamadım batık yunanistan'ın kredi notu arttırmışlarAynı kurum dünde bizim notun görünümünü düşürmüştü

Kağıtları sattırıp düşükten alacaklar danışıklı dövüş...kredi notunu düşür milletten kağıtları topla,sonra kredi notunu yükselt kağıtlar değerlensin sat...Mantıklı değil mi?

• quote:

Bu nasıl iş anlamadım batık yunanistan'ın kredi notu arttırmışlarAynı kurum dünde bizim notun görünümünü düşürmüştü

HEr zaman söylerim "Filler tepişir, Çimenler ezilir"

Ahanda örneği alenen ortada.
  • merhabayın ben geldim :)
  • inat ettim 93 ün altında alacağım altını. sabırla bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

merhabayın ben geldim :)

Hoşgeldin.

Döndün sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

merhabayın ben geldim :)

Hoşgeldin:-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

Kağıtları sattırıp düşükten alacaklar danışıklı dövüş...kredi notunu düşür milletten kağıtları topla,sonra kredi notunu yükselt kağıtlar değerlensin sat...Mantıklı değil mi?

Amaç o görünüyor.Aynı şeyi twitter'da halil reçber'de söylemiş.

https://store.donanimhaber.com/35/a0/1a/35a01a9919518092bb82326c0bb957ef.jpg
     DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı

• 15:15'te gelecek ADP verisi aşağı-yukarı hareketler yaptırabilir.Tahminler 170.000 diyor, bakalım ne gelecek.

Bu arada @Lord_Kenny; hocam hoşgeldin.Nakitte mi bekliyorsun?
  • 15:15 ABD'DE ÖZEL SEKTÖR İSTİHDAMI NİSAN'DA 119 BİN ARTTI, BEKLENTİ 170 BİN -BN
  • Saat 9'da Tupras'a 36.10'dan alış vermiştim, 37'den açılan kağıdı şuan dipten yakalamış görünüyorum:)Yalnız bankalar çok fena düşüyorlar, YapıKredi %3'ü geçmiş durumda.İşler son 1 haftadır ters gitmeye başladı.
  • quote:

15:15 ABD'DE ÖZEL SEKTÖR İSTİHDAMI NİSAN'DA 119 BİN ARTTI, BEKLENTİ 170 BİN -BN

Hocam bugünkü veriler Cuma günü içinde bi refarans mı acaba sen ne düşünüyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A4

quote:

15:15 ABD'DE ÖZEL SEKTÖR İSTİHDAMI NİSAN'DA 119 BİN ARTTI, BEKLENTİ 170 BİN -BN

Hocam bugünkü veriler Cuma günü içinde bi refarans mı acaba sen ne düşünüyorsun ?

quote:

Atılım Murat ‏ @atilimmurat

ADP istihdamı beklentilerin çok altında. Gerçi gerçek veri ile korelasyonu iyi değil. Cuma günü farklı bir görüntü de çıkabilir.

Hocam altının fazla yukarı gitmemesinden de belli oluyor.Demek ki tarım dışı için iyi bir gösterge değilmiş.

• ABD HAZİNESİ GELECEK HAFTA 72 MİLYAR DOLARLIK TAHVİL İHRACI GERÇEKLEŞTİRECEK -BN
    Arkadaşalr bunun bir anlamı var mıdır? Cuma günkü veriyi aşağıya revizeler başlamış altın için olumlumudur? Yoksa hepsi ABD oyunu mu?
    ALINTI
    İtalya - Milano Borsada Banka hisseleri karıştı. İşlemi durdurulan hisseler var... -Banka notları kırılıyor- diye bir laf dolaşıyor...Moodysin İtalyan bankalarının notunu kıracağı-söylentisi Milano borsayı karıştırdı...(Borsa kapanmadan açıklanmaz). Kapanışa uzuuun 2.5 saat....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilto -- 2 Mayıs 2012; 16:07:46 >
  • Endeks dünde belirttiğim gibi 58,500 e doğru yol alıyor!
  • 
Sayfa: önceki 23392340234123422343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.