Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23372338233923402341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KMLSNY

İş bankası Android destekli işcebi yenilemiş,güncelleyin harika olmuş,tebrikler işbankasına.

Evet hocam yeni güncelleme yayınlamışlar.Yenilikler gelmiş, işcep üzerinden şifre talebi ve müşteri talebi gibi.İşcep'i ben anında şifre işlemi için kullanıyorum, internet bağlantısı olmadan şifre üretebiliyoruz.Bu uygulaması sayesinde sms bekleme derdi de olmuyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

S&P Türkiye'nin yerel para cinsinden görünümünü pozitiften durağana çekti.

S&P piyasaların tatil olduğu günde Türkiye için görünümünü pozitiften stabile çektiğini duyurdu.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu yaptığı değerlendirmede türkiye için gelecek 12 aylık performansında bir değişiklik beklemediklerini dile getirdi.

Kuruluş kararında dış talepteki bozulma ve buna bağlı olarak ticarette yaşanabilecek kötüleşmeye dayandırdı.

Haber sonrasında gün ilk yarısının 1.752ler seviyesinde geçiren dolar TL 1.76'ya çıktı.

Bu haberle birlikte borsamız düşer bir miktar!58.500 desteğini test edebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

İş bankası Android destekli işcebi yenilemiş,güncelleyin harika olmuş,tebrikler işbankasına.

Evet hocam yeni güncelleme yayınlamışlar.Yenilikler gelmiş, işcep üzerinden şifre talebi ve müşteri talebi gibi.İşcep'i ben anında şifre işlemi için kullanıyorum, internet bağlantısı olmadan şifre üretebiliyoruz.Bu uygulaması sayesinde sms bekleme derdi de olmuyor:)

Anında şifre,şifre üretme bence harika bir uygulama!
  • quote:

quote:

Garanti bankasına da mail filan atalım ben mail atıyorum her hafta, Android için E-Trader uygulaması şart..
    Blackberry küçük ekranından sıkıldım, HTC v.s. Android'den işlem yapmak E-Trader kullanmak çok iyi olur gün içerisinde...
    Garantiden haber bekliyoruz bakalım......

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerOfLinux

quote:

quote:

Garanti bankasına da mail filan atalım ben mail atıyorum her hafta, Android için E-Trader uygulaması şart..
    Blackberry küçük ekranından sıkıldım, HTC v.s. Android'den işlem yapmak E-Trader kullanmak çok iyi olur gün içerisinde...
    Garantiden haber bekliyoruz bakalım......

Nedense bankalar mobil uygulamalarda iphone'u öne çıkarıyorlar.Neredeyse bütün bankaların iphone uygulaması mevcut.Mesela 1 senedir şekerbank'dan android uygulaması bekliyoruz ama daha çok bekler gibiyiz:)

Halbuki android telefonlar bizler için iphone'dan daha ulaşılabilir seviyede.Herkesin iphone alacak bütçesi yok ama 300-400tl'ye bile android telefon bulabiliyoruz.Buna bir çözüm üretmeleri lazım.Bu konuda en iyi görünen banka her platforma özel program yazan işbankası gibi görünüyor.

• Malesef hocam ben Androide alışkınım HTC cihazlar bir başka tavsiye ederim...E-Trader olmaması büyük
    eksiklik...Android fonksiyonel eksiksiz, bir de E-Trader olsa tadından yenmez.....
  • Malesef bu konuda Ios işletim sistemi veya I phone bankalar tarafından baya ayrıcalıklı bir yerde,mesela iş bankasının Ios uyumlu E-traderi var ama Androidde yok,kuveyt turk ios için yani Iphone için cep uygulaması var ama Android için yok!

• quote:

quote:

S&P Türkiye'nin yerel para cinsinden görünümünü pozitiften durağana çekti.

S&P piyasaların tatil olduğu günde Türkiye için görünümünü pozitiften stabile çektiğini duyurdu.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu yaptığı değerlendirmede türkiye için gelecek 12 aylık performansında bir değişiklik beklemediklerini dile getirdi.

Kuruluş kararında dış talepteki bozulma ve buna bağlı olarak ticarette yaşanabilecek kötüleşmeye dayandırdı.

Haber sonrasında gün ilk yarısının 1.752ler seviyesinde geçiren dolar TL 1.76'ya çıktı.

Bu haberle birlikte borsamız düşer bir miktar!58.500 desteğini test edebilir.

1 haftadır yükselen üçgenin üst kanalından destek buluyor.Yarın bu kanalı aşağı kırabilir.59.300'lerin görüleceğini düşünüyorum ama altının görülmesi avrupa ve abd'ye bağlı:)

İmkb'de pozisyonun var mı hocam? Altın ve gümüş 1 aydır tatsız zaten:) Bu arada geçtiğimiz ay ereğli demiştim dün hisseyi böldüler.3.50'lerden 2.40'lara kadar geriledi daha altı olabilir mi sence?

• Ya şimdi fiyatlara bakınca aklıma geldi.Bende de dün diyordum bu garanti, işbankası, akbank niye düşüyor? Halbuki birileri yine haberi almış.Yarın garanti'nin fiyatları imkb için yol gösterici olabilir.
  • Hocam borsada 3 kağıdım var,İnfo ki bana göre en dip seviyee 1,80 bu kağıt 3.0 4.0 görecektir,Şişecam varki bence güzel yerde 3.0 bu kağıt 3.50 yi görecektir, hacimlide kağıt,birde Emkel diye bir kağıttayım 1.18 şuan bana göre dip bir seviye 2.0 görecektir!Bu görecek dediğim rakamlar 2-3 ay içerisinde gerçekleşecektir!Hocam Ereğli orta uzun vade kağıdı hacimlide kağıt 3.0 görecektir o.da bana göre değerinin altında! 2-3 ay içinde borsanın 70.000 i deneyeceğini düşünüyorum!Cemaşıda unutmayayım zarar açıkladı diye 1.70ten 1.40lara geriledi ama hacimli kağıt hareket başlarsa 2,0 görür o'da!2,0 altına düşerse logo yazılım olabilir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 1 Mayıs 2012; 14:05:30 >
  • quote:

Malesef bu konuda Ios işletim sistemi veya I phone bankalar tarafından baya ayrıcalıklı bir yerde,mesela iş bankasının Ios uyumlu E-traderi var ama Androidde yok,kuveyt turk ios için yani Iphone için cep uygulaması var ama Android için yok!

Kuveyt turkun evet var.

Yalniz al-sat yok.

Mail
    Attim gelmesi icin sizde atin lutfn.

Kuveytturk hesabi actirdim sirf bunun icin :) ios a gelirde heryerde islemlerimi yaparim ins. Yatirim dan para kazanmam lazim.
  • quote:

Hocam borsada 3 kağıdım var,İnfo ki bana göre en dip seviyee 1,80 bu kağıt 3.0 4.0 görecektir,Şişecam varki bence güzel yerde 3.0 bu kağıt 3.50 yi görecektir, hacimlide kağıt,birde Emkel diye bir kağıttayım 1.18 şuan bana göre dip bir seviye 2.0 görecektir!Bu görecek dediğim rakamlar 2-3 ay içerisinde gerçekleşecektir!Hocam Ereğli orta uzun vade kağıdı hacimlide kağıt 3.0 görecektir o.da bana göre değerinin altında! 2-3 ay içinde borsanın 70.000 i deneyeceğini düşünüyorum!Cemaşıda unutmayayım zarar açıkladı diye 1.70ten 1.40lara geriledi ama hacimli kağıt hareket başlarsa 2,0 görür o'da!2,0 altına düşerse logo yazılım olabilir!

Not aldım hocam.Birde volvo_x hocamın dediği gibi garanti olabilir.Kağıt son 1 yıldı dip olarak 5.44 görmüş, şuanki fiyatı 6.46.Yarın yaşanacak düşüş ile 6.30'ların altı görülebilir.Bu noktadan sonrada endex'in yukarı gidişine inanarak pozisyon açılabilir gibi duruyor...

http://piyasanet.hurriyet.com.tr/sirketler/T.GARANTI-BANKASI-A.S-GARAN/hisse-senedi?companyId=256&goToHomePageParam=true&stockId=256

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_XenoN -- 1 Mayıs 2012; 14:27:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Malesef bu konuda Ios işletim sistemi veya I phone bankalar tarafından baya ayrıcalıklı bir yerde,mesela iş bankasının Ios uyumlu E-traderi var ama Androidde yok,kuveyt turk ios için yani Iphone için cep uygulaması var ama Android için yok!

Kuveyt turkun evet var.

Yalniz al-sat yok.

Mail

Kuveytturk hesabi actirdim sirf bunun icin :) ios a gelirde heryerde islemlerimi yaparim ins. Yatirim dan para kazanmam lazim.

Kuvetturk te İos işletim sistemi için al sat koyacaklarmış hazırlıkları varmış yalnız Android için bişey söylemiyorlar yuvarlak şeyler çalışmalarımız sürüyor vs.vs..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Kuveyt turkun evet var.

Yalniz al-sat yok.

Mail

Kuvetturk te İos işletim sistemi için al sat koyacaklarmış hazırlıkları varmış yalnız Android için bişey söylemiyorlar yuvarlak şeyler çalışmalarımız sürüyor vs.vs..

Guzel haber diye ben buna derim. İnsallah olur ya. Birde iphone dan safariden internet subesinden al sat yapabiilir miyim.

Yapiliyorsa nasil yapicam bilginiz var mi hocam.

• quote:

quote:

Hocam borsada 3 kağıdım var,İnfo ki bana göre en dip seviyee 1,80 bu kağıt 3.0 4.0 görecektir,Şişecam varki bence güzel yerde 3.0 bu kağıt 3.50 yi görecektir, hacimlide kağıt,birde Emkel diye bir kağıttayım 1.18 şuan bana göre dip bir seviye 2.0 görecektir!Bu görecek dediğim rakamlar 2-3 ay içerisinde gerçekleşecektir!Hocam Ereğli orta uzun vade kağıdı hacimlide kağıt 3.0 görecektir o.da bana göre değerinin altında! 2-3 ay içinde borsanın 70.000 i deneyeceğini düşünüyorum!Cemaşıda unutmayayım zarar açıkladı diye 1.70ten 1.40lara geriledi ama hacimli kağıt hareket başlarsa 2,0 görür o'da!2,0 altına düşerse logo yazılım olabilir!

Not aldım hocam.Birde volvo_x hocamın dediği gibi garanti olabilir.Kağıt son 1 yıldı dip olarak 5.44 görmüş, şuanki fiyatı 6.46.Yarın yaşanacak düşüş ile 6.30'ların altı görülebilir.Bu noktadan sonrada endex'in yukarı gidişine inanarak pozisyon açılabilir gibi duruyor...

http://piyasanet.hurriyet.com.tr/sirketler/T.GARANTI-BANKASI-A.S-GARAN/hisse-senedi?companyId=256&goToHomePageParam=true&stockId=256

Kağıt tavsiyesi olmaması açısından yazmıştım sildim...ama söyleyeyim Garanti ve Akbank sağlam kağıtlardır.
    dibi görebilen olursa iyi yerden yaklalayabilir...sorunsuz sıkıntısız kağıtlardır güzel kazandırabilirler.Tabii ki
    endekse göre hareket ederler piyasa çok iyi takip edilmeli...söylediklerim kişisel görüşlerimdir Yatırım için
    bir tavsiye olamaz...

• İngiltere show yapıyor 1.670 ons:-)
  • Saat 17:00'de gelecek veri kötü olursa altın 1682'yi geçebilir diye düşünüyorum.82'yi geçerse ilk hedef 1697 olacaktır...
  • quote:

Saat 17:00'de gelecek veri kötü olursa altın 1682'yi geçebilir diye düşünüyorum.82'yi geçerse ilk hedef 1697 olacaktır...

Amerikada pozitif,yeşil açılacak,yalnız gümüşün hala düşük oldugunu düşünüyorum şuan 31,80-32.0 olmalıydı!Ons'ta 200 günlük ortalama 1.697 hatırlatalım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 1 Mayıs 2012; 15:49:11 >
  • Cok hizli cikiyor.benide korkutuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Cok hizli cikiyor.benide korkutuyor...

Çıkmasından neden korkuyorsun hocam?Çıksın artık 95-100 TL'den altını olanlar var!Ben gümüşteyim altınım yok:-)
  • 
Sayfa: önceki 23372338233923402341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.