Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23382339234023412342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlem Miktar Birimi TEB Satış İşlem Parakodu
    1 GR 95,508319 TL
    1 GR 54,133832 USD
    1 ONS 1683,750000 USD

İşlem Miktar Birimi TEB Alış İşlem Parakodu
    1 GR 92,827861 TL
    1 GR 53,199530 USD
    1 ONS 1654,690000 USD

TEB ALIŞ VE SATIŞ RAKAMLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosef -- 1 Mayıs 2012; 16:30:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

Saat 17:00'de gelecek veri kötü olursa altın 1682'yi geçebilir diye düşünüyorum.82'yi geçerse ilk hedef 1697 olacaktır...

verinin iyi gelmesinden dolayı mı bir anda çakıldı yine hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_1991

quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

Saat 17:00'de gelecek veri kötü olursa altın 1682'yi geçebilir diye düşünüyorum.82'yi geçerse ilk hedef 1697 olacaktır...

verinin iyi gelmesinden dolayı mı bir anda çakıldı yine hocam

Ben o saatte takip etmiyordum.Şimdi baktım veri iyi gelmiş gözüküyor.Neyseki 1654'ün aşağısına salınma yok yine şuan 1662'de dolanıyor.

Bu verinin etkisi 12-15 dolarmış demekki.İyi gelseymiş 1682'yi dediğim gibi geçebilirmişiz.Ama asıl önemli olan cuma günü gelecek veri.Verinin kötülük derecesine göre +- 80 dolarlık oynamada olabilir.Yeterki cumaya kadar 1654'ün altına inmesin.

Bu arada buraya not alalım: 1 sonraki ay veri gelmeden önce etkisini tahmin edebiliriz.

Gelen veri "ISM Imalat Endexi" önceki fiyata göre 1.4 iyi gelmiş etkisi ise 1671'den 1654'e kadar düşüş yaşanmış.

• Amerika borsası coşuyor,ingilterede iyi kapadı.gümüş bir miktar çıktı,altın aşağı sarkmadı 1.672'yi gördü ,umarım bizede yarar bu!
  • Comex in dun ve bugunku hareketini izleyin.
    yarin replay yapacak.
    arbitracilar acin gozunuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

İşlem Miktar Birimi TEB Satış İşlem Parakodu
    1 GR 95,508319 TL
    1 GR 54,133832 USD
    1 ONS 1683,750000 USD

İşlem Miktar Birimi TEB Alış İşlem Parakodu
    1 GR 92,827861 TL
    1 GR 53,199530 USD
    1 ONS 1654,690000 USD

TEB ALIŞ VE SATIŞ RAKAMLARI

tuh makasa bak ?
  • sizce yükselmenin etkisi nasıl olur arkadaşlar yarın?
  • ABD Dow Jones endeksi coştu !!

Artıda açarız gibi geliyor bana yarın imkb....Dolar da düşük, Altının önü açık merak ediyorum ne yapacak.
    Bu ay veya bu haftalarda yükselmezse ne zaman yükselecek...Yatay götürüyorlar birileri !!
  • gümüş öldürdü beni 32 civarında olması gerekirdi...

23.04 altın 1627 gümüş 30.7
    şimdi altın 1662 gümüş 30.97

çok merak ediyorum acaba altın 1627ye gene düşse gümüş 30.7 mi olur yoksa 28.7 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRoN.

gümüş öldürdü beni 32 civarında olması gerekirdi...

23.04 altın 1627 gümüş 30.7
    şimdi altın 1662 gümüş 30.97

çok merak ediyorum acaba altın 1627ye gene düşse gümüş 30.7 mi olur yoksa 28.7 mi

Aynen öyle gümüş 31.80 32,10 aralığında olması gerekirdi,altındaki yatay gidişden sıkılmış olsa gerek saldı kendisini 31.50 de tutunması gerekirdi altının şu durumuna göre yalnız ümitisiz olmayın altın bir yükselişe geçtimi gümüşte daha sert hareketler bekliyorum,düştüğü gibi tırmanacaktır,yeterki altın istikrarlı bir şekilde yol almaya başlasın,200 günlük ortalamaların üzerinde kapanışlar gelsin yeterki Temmuzda dahil 40 TL yi göreceğini düşünüyorum...bu arada gümüşün 200 günlük ortalaması 34.10...bu rakamı yakaladığı anda istikrarlı yüselişi başlayacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 1 Mayıs 2012; 22:59:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

Orijinalden alıntı: BaRoN.

parasal genişleme gelmeden bana biraz zor gibi geliyor 40 dolar ama bi gün olacak 40 dolar inşallah dediğiniz gibi temmuzda olur..

benim asıl korkum altın aşşağı sarkarsa gümüş de 29lu seviyelere gelirki ben tüm gücümle aldığım için daha alamam gümüş

hocam özel değilse senin ortalama alışın kaç gümüşde?
  • Altın 2 ay önce 1.780 dolarken gümüş 37.50 idi oradan döndü!40 lar hayal değil lakin dediğim gibi altın 200 günlük ortalamyı kırmalı ve yükseliş trendine girmeli!
  • sa ben bi şey soracam. altın alacam ama evde saklayamam. tekin değil. bizim buralarda hırsızdan itten kopuktan geçilmiyor. onun için kuveyttürk ten altın hesabı açtırdım. para olarak yatırıyorum altın olarak kayıt oluyor. sizce normal altın alımı ile bi farkı var mı ? bankacıya sordum bi farkı yok dedi ama onlara güven olmaz.

zaten uzun vadeli yatırım yapacam. çalıştıklarımdan ayda kenara üç-beş atacam.

ya da sizin başka bi tavsiyeniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

sa ben bi şey soracam. altın alacam ama evde saklayamam. tekin değil. bizim buralarda hırsızdan itten kopuktan geçilmiyor. onun için kuveyttürk ten altın hesabı açtırdım. para olarak yatırıyorum altın olarak kayıt oluyor. sizce normal altın alımı ile bi farkı var mı ? bankacıya sordum bi farkı yok dedi ama onlara güven olmaz.

zaten uzun vadeli yatırım yapacam. çalıştıklarımdan ayda kenara üç-beş atacam.

ya da sizin başka bi tavsiyeniz var mı ?

A.S.

parayı yatırdığınız anda Altına dönüyorsa , ons yüksek ken yatırdığınzıda yüksek ten alıyor banka.
    buda size zarar yazar.
    Alımı sizin yapmanızda fayda var.
  • Asya saçmaladı:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

Asya saçmaladı:-)

Çin'den son 13 ayın en iyi imalat pmi rakamı gelmiş. Psikolojik sınır çin'de bu rakam için 50.00 seviyesi.Gelen rakam ise 53.30.Eğer ellinin altında gelseydi piyasa munzam indirimi beklentisi ile altını yukarı taşıyabilirdi...
  • Beyler yokmu bugun veri aciklamasi toplanti konusma vs.ortami hareketlendirecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda ben

Beyler yokmu bugun veri aciklamasi toplanti konusma vs.ortami hareketlendirecek.

15:15'te ADP İstihdam Değişikliği verisi var önemli olan.Birde biraz sonra avrupa'dan gelecek veriler var...

http://www.forexprostr.com/economic-calendar/
  • ''ALINTIDIR''....

Bu sabah uluslararası piyasalar açısından ise, gündemin en önemli haberi Çin’den geldi. HSBC’in hazırladığı Çin PMI endeksi Mart ayında 48,3 iken Nisan ayında 49,3’e çıktı. 50 seviyesinin altı durgunluğa işaret eden ve satın alma müdürleri endeksinin İngilizce okunuşunun baş harfleri olan PMI (Purchasing Managers’ Index) Çin’de yükselişe geçmesi piyasaların moralli açılmasına neden olacak gibi görülüyor.
  • 
Sayfa: önceki 23382339234023412342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.