Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nasıl iş ya, 17 ile 24 arası gidip gidip geliyor.
  • ons artıyor ama dolar düşüşte.
  • Arkadaşlar 88.476 TL den %40 lık alım yaptım. hadi hayırlısı bakalım. %60 için Amerikadan son haberleri bekliyorum.
  • Riske gireceksin misal 1617 den alacan 1625 civarlarında satacan sonra yine al sat yapacan ama riske attığın paraya değermi diye düşünmek gerek :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Riske gireceksin misal 1617 den alacan 1625 civarlarında satacan sonra yine al sat yapacan ama riske attığın paraya değermi diye düşünmek gerek :(

peki örnek verdiğin şekildeki al-sat makas farkını kapatıyor mu. 100 grda tahimnen ne bırakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaddir_ank

quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Riske gireceksin misal 1617 den alacan 1625 civarlarında satacan sonra yine al sat yapacan ama riske attığın paraya değermi diye düşünmek gerek :(

peki örnek verdiğin şekildeki al-sat makas farkını kapatıyor mu. 100 grda tahimnen ne bırakır.

ONS bazında 4,354 USD lik artış yeterli kara geçmek için. 8-4,354=3,646 /31.103 =0.1172 cent gram başına kar eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigarange -- 27 Temmuz 2011; 16:07:54 >
  • cosef,

senin dediğini düşündüm ben. Mesela gün içinde böyle +/- 10$ oynuyor ons fıyatı.

Dediğin gibi 1615ten alsak, sonra yine gün içinde 1625 $ satmış olsak 31,1 gramını 10$ kar ederiz. Yani 17 TL.
    Bunu b,rde 3 ons için düşündüğünde ve değerleri 3 ile çarptığında fena para çıkmıyor değil yani?
    Yani 93,3 gramda 30$ kar edersin. Buda 51 TL.

Hesabımda yanlışlık varmı?
  • Makas farkı önemli. Bir de bir anda yukarı bir anda aşağı keskin hareketler yapabiliyor. Tekrar düşmesini beklersin. Her gün 20 tl kar ederim iyi para diye düşünme.
  • Ben bu bahsettiğiniz anlık al-sat ı yapabilmek için açtım bu finanstaki hesabı falan ama, insan cesaret edip satamıyor. Ya da ben cesaret edemiyorum. Fakat şöyle ilk alımı yaptığım günden beri, heleki dün ve bugün cesaretim olmuş olsaydı (cesaret: iniş ve çıkışlar hakkındaki göstergeleri net takip edebilme olanağım ve bu konuda az da olsa tecrübe) yaklaşık 7-8 bin lira kazanıyordum.
  • Abicim cesaret edeceksin. Cesaret edemezsen kazanamazsın.

NO RİSK NO FUN

Ben 89,32 den aldım. TL olarak aldım. O yüzden beklemem gerekiyor satmam için. Dolar kuru ile alsaydım 1614ten alacaktım. Dolarla alsaydım AL-SAT tekniğini uygulayabilirdim.
  • 1627 oldu.
  • az önce hesapladım 5200 dolar ile 100 gram alınıyor
    1617 den alsak 1627 den satsak finansbank 13 dolar alıyor bize de 19 dolar net para kalıyor

@informatiker makas farkı var excel tablosunda yazıyor aman dikkat
  • 1627 olmus...

**** Yukselis ne kadar devam eder?, biraz daha yukselirse 2 agustos oncesi elden cikartip dusmesi de beklenebilir mi acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asukrumercan -- 27 Temmuz 2011; 16:41:59 >
  • bende 89,6 dan aldım artık bekleyecez yapacak bişey yok :)
  • zaten basımıza ne geldiyse bu al sattan gelmedimi yoldaşlar :D boşverin al satı al tuta bakın siz
  • Cosefim,

senin bu yaptığın excel varken başımıza hiç bir şey gelmez. 3 ONS'ta günlük 50TL kar edersin. Daha ne istersin??
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Ben bu bahsettiğiniz anlık al-sat ı yapabilmek için açtım bu finanstaki hesabı falan ama, insan cesaret edip satamıyor. Ya da ben cesaret edemiyorum. Fakat şöyle ilk alımı yaptığım günden beri, heleki dün ve bugün cesaretim olmuş olsaydı (cesaret: iniş ve çıkışlar hakkındaki göstergeleri net takip edebilme olanağım ve bu konuda az da olsa tecrübe) yaklaşık 7-8 bin lira kazanıyordum.

anlik inis clklsLardan 7-8 bin lira kar yaplcak kadar altininiz var sa yapmadiginiz hata

burdaki herkesin istedigi seye sahipsiniz ama kullanmiyorsunuz(:
  • quote:

Orijinalden alıntı: informatiker

Cosefim,

senin bu yaptığın excel varken başımıza hiç bir şey gelmez. 3 ONS'ta günlük 50TL kar edersin. Daha ne istersin??

açıkcası paramı riske atmak istemiyorum korkuyorum
    riske girene de saygı duyarım :D
  • 52.000 dolar paramız olsa ONS 10 dolar artsa elimize kalan para 190 dolar. Güzel para ama riskte fazla :D
    Exceli indirin hesap edin herşey kolay
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.