Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben haftaya kadar yükseleceğini yada düşeceğini sanmam. Hareketlendirecek bir haber yok çünkü. Asıl alış fırsatı Amerikadan gelecek haberle şekillenecek. Uzun süredir yatay seyrediyor. Bu haftayı da 89-90 gibi kapatabilir. Amerikadan haber gelirse bu zamana kadar 85 e kadar düşmesini bekliyorum. O zaman alırım.

YTD
  • Çeyrek gram farketmez çeyrek kaç gramsa altını gram fiyatıyla çarpılmış halidir. Bankalar bu hıza yetişemiyor. Hesaplar şaşıyor. Alırken ve satarken çok dikkatli olmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Arkadaşlar altın şuan altınkaynak.com da 88.26-88.92 görünüyor ama benim hesapta yani finansbankta yarlık dökümünde 87.81 e geliyor. Kur farkı bu kadar açık olabilirmi? yoksa banka bizden faydalanıyormu? Eğer durum aleyhimizeyse gider çeyreğe basarım tamamını.

Bankadan bankaya değişebilir altinkaynak.com alış satış yapman sadece fiyat veren bir sitedir
  • arkadaşlar ben doların düşecegini pek sanmıyorum böle gün içi dalgalanmaları olabilir ama öle eski seviyelerine gelecegini sanmıyorum çünki cari açığı devlet bu şekilde kapatacak
  • 1,68 seviyelerine gelecek deniyodu neredeyse yaklaştı

şimdi sıra ons da 1570 olur bakarsın söylendiği gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Arkadaşlar altın şuan altınkaynak.com da 88.26-88.92 görünüyor ama benim hesapta yani finansbankta yarlık dökümünde 87.81 e geliyor. Kur farkı bu kadar açık olabilirmi? yoksa banka bizden faydalanıyormu? Eğer durum aleyhimizeyse gider çeyreğe basarım tamamını.

Bankadan bankaya değişebilir altinkaynak.com alış satış yapman sadece fiyat veren bir sitedir

Dostum tl bazında grafik falan verebilen bir site yokmu?

Deneme amaçlı 5 gr alım yaptım makas farkı 70 kr gibi. Bankanın yetkilisiyle görüştüm anlık ekran istediğimi, yapmazlarsa çekeceğimi söyledim. Altın olarak hesabı eft yapabiliyormuyum onu bilmiyorum. Şimdi ters düşersek çekerken bozdurup zarar etmeyim bir sinir için?

• quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

1,68 seviyelerine gelecek deniyodu neredeyse yaklaştı

şimdi sıra ons da 1570 olur bakarsın söylendiği gibi

Senin dediğin 84.8 gibi birşey oluyor tl bazında, çok heveslenme bence. Oralardan alırım diyip bekleyip sonradan sağlam duvar arama.
  • Nasıl izliyorsunuz abi.
    1.685 şu an .ve hala ağaşı eğilimli !
    1,441 Euro aşağı eğilimli
    1,446 Parity pasif dalgalanmalı

1,617 altın aşağı eğilimli. Destek alımları arada yapılıyor.
  • hedefim 87 buldummu alacam düşsede sorum değil 3 sene dokunmayacam en az
  • http://www.goldprice.org/ ayarlarda TL USD EURO var ayarlarsanız görürsünüz
    hangi banka ile calısıorsanız onun sayfasından fiyat takip etmenizi öneririm

Altın olarak hiçbir şekilde başka bankaya EFT yapamzsınız.
    Anlık fiyat takibini satan yapıyorsunuz ama internet şubesine girmeniz gerekli. 70 kurul hangi banka makasıdır?
  • Arkadaşlar elimde bir miktar çeyrek altın var bozmamı önerir misiniz yoksa yükselme ihtimali var mı ?
  • Bu gün her şey kırmızı. Borsa iyi sanırım.
  • quote:

http://www.goldprice.org/ ayarlarda TL USD EURO var ayarlarsanız görürsünüz

Anlık fiyat takibini satan yapıyorsunuz ama internet şubesine girmeniz gerekli. 70 kurul hangi banka makasıdır?

Goldprice i daha önce denemiştim ama grafik yok onda. Ayarları falan iyi güzel de gözüm alışamadı nedense.

70 kuruş finans ın makası.

• arkadaşlar,

bu haberide okumanızı tavsiye ederim:

www.hurriyet.com.tr
    Uzmanlar altında yönü yukarı görüyor
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/18350791.asp?gid=381

• 1617 oldu düşüyor gibi düşer kalkar hacı yatmaz ons seni :D
  • kimi çıkacak diyor kiu işler riskli işler şu an için ben altından zarardayımmi düşecek.b
  • quote:

1617 oldu düşüyor gibi düşer kalkar hacı yatmaz ons seni :D

sen bunu söyledin ya, biraz sonra yükselişe geçer yine :)
  • quote:

quote:

http://www.goldprice.org/ ayarlarda TL USD EURO var ayarlarsanız görürsünüz

Goldprice i daha önce denemiştim ama grafik yok onda. Ayarları falan iyi güzel de gözüm alışamadı nedense.

70 kuruş finans ın makası.

www.kitco.com
    24 Hour Gold Chart - Last 3 Days
    http://www.kitco.com/charts/popup/au24hr3day.html

buraya baktınmı? Tl bazında düşünme TL bazında grafik zor bulursun

• ons 1619
  • Arkadaşlar,

borsayı belirleyen faktörler bellidir. hisseler satıldıkça artar veya azalır. Yabancı yatırımcı girer çıkar vs.
    Peki altının ons fıyatı neye bağlı, ons fıyatını etkileyen nedir? fıyatını kım veya kimler tarafından belirleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.