Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH ye bedava FOREX danışmanlığı başlığı lazım bir tane. Vardır belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: daol

quote:

Orijinalden alıntı: cosef

@daol sende yenimi aldın benle?

evet 1614,88 den aldım ama ben forex ile alım satım yapıyorum, şuan pozisyonu kapatsam 150$ kardayım ama ben 1627 bekliyorum

Bende forexten deneme hesabı açtım. 100.000 $ verdiler. Kullanmama yardım eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smarty17

Arkadaşlar bir tanıdğımın 1 çeyrek altını var. Size sorayım dedim ? Satmalımı almalı mı ?

satma dursun ilerde lazım olacak :D

Forex başlığı açılabilir tabi neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaddir_ank

quote:

quote:

quote:

quote:

evet 1614,88 den aldım ama ben forex ile alım satım yapıyorum, şuan pozisyonu kapatsam 150$ kardayım ama ben 1627 bekliyorum

oo forex demek risk demek kardeş ben korktugum için girmedim. Sen bilirsin bişi diyemem 1527 den verirsne ne kalır sana?
    1-pozisyonu bugün kapatmak zorundamısın*

1627 den kapatırsam 1050$ kalıyor, evet risk çok büyük ama 5000$ ile girdim şuan 13000$ bakiyem var 5000$ ı çektim yine bankadan fiziki altın aldım.

güzel para bırakıyor. 5000$ ı ne kadar sürede 13000$ a çıkarttın. kısa vadede mi oldu bu para. forumumuzda var mı forex ile ilgili konu. ilgimi çekti birden

yaklaşık 3-4 haftadır uğraşıyorum ama çok dikkatli olmak lazım bir günde 2bin $ kaybettiğimde oldu,
    forex konusunda usta olan biri çıkıp forumda bir konu açsa çok güzel olur aslında

• Bende forexten deneme hesabı açtım. 100.000 $ verdiler. Kullanmama yardım eder misiniz ?

bilgi alabileceğin siteleri özelden gönderdim
  • Orijinalden alıntı: daol

Bende forexten deneme hesabı açtım. 100.000 $ verdiler. Kullanmama yardım eder misiniz ?

bilgi alabileceğin siteleri özelden gönderdim

Yardım ve ilgin için teşekkür ederim. Özelden bir soru yolladım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşüşe geçti 1609 şu an.
  • arkadaşlar merhaba,

1607 seviyesine yaklaşıyor. 1607 nin altına düşerse 1580 'e gidebilir.

ama amerika'dan iyi haber gelmeden düşeceğini zannetmiyorum 1607 civarında takılmaya devam eder.
  • Arkadaşlar 'bence' forex işi şakaya gelmez. Bende deneme hesabı açmıştım geçenlerde. 10.000$ verdiler batırdım :) birdaha verdiler 2000 falan kaldı. Dahada verseler hiç gözünün yaşına bakmam.

Babannem 'çok tamah aç koyar' derdi değerli arkadaşlar, altın hadi neyse insede çıkar bir şekilde ama olaya vakıf olmayan biri buradan bir haftada şu kadar kazanılıyormuş diye çıkıp neyi var neyi yok yatırırsa kafasını vurabileceği sağlam bir kaya bulamayabilir. O yüzden başlık falan mevzuunu bir kenara bırakın bence.

Diğer olasılık; ben forex hesabını sadece altın grafik arayüzünü çok beğendiğim için açtım. Ne pozisyon kapatmayı ne açmayı bilmiyorum. İlgilenecek çok zamanımda olmadı. Altından belki daha güvenli ama ben yetersizim?? Böyle de olabilir.

Forex şirketi telefon etti deneme hesabımdaki para bitince nasıl memnunmusunuz diye, onlarada altının tl bazında satışını önerdim bana döneceklerini söylediler ama hala dönemediler :) Belki sadece formalite icabı aradılar acaba böyle biri varmı vs diye.

• quote:

Bir delilik yaptım 50 gram 1614 ten aldım heyecana girek bakalım yoldaşlar.yarın 1627 falan görürse vericem 50 gramcık altını.
    Ben aldım diye düşerse çok süpriz olacak bana

ne yaptın cosef, yine tutamadın kendini...

bak 1550'yi görecez. sonra sen yine
  • Orijinalden alıntı: smarty17

Düşenlerden kaldıraçta karda otomatik sat konutu ver olsun bitsin :) Ama... deneme yap.
    Gerçek hesap SAKAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunmas -- 27 Temmuz 2011; 19:48:25 >
  • quote:

quote:

deneme hesabıdır inşallah....

şimdi 150 $ kardasın ama 3 gün sonra 93 000 $ zararda olacaksın ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

Bir delilik yaptım 50 gram 1614 ten aldım heyecana girek bakalım yoldaşlar.yarın 1627 falan görürse vericem 50 gramcık altını.
    Ben aldım diye düşerse çok süpriz olacak bana

ne yaptın cosef, yine tutamadın kendini...

bak 1550'yi görecez. sonra sen yine

Diyorsun

• cosef kardeş aldı ise biz satalım kesin düşecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Forex şirketi telefon etti deneme hesabımdaki para bitince nasıl memnunmusunuz diye, onlarada altının tl bazında satışını önerdim bana döneceklerini söylediler ama hala dönemediler :) Belki sadece formalite icabı aradılar acaba böyle biri varmı vs diye.

ya dostum telefon numaranı niye veriyorsun? boşver salla bir numara... sonra arar dururlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

DH ye bedava FOREX danışmanlığı başlığı lazım bir tane. Vardır belki

daha önce de söylediğim gibi "DH'ye bedava DÖVİZ danışmanlığı" başlığı açmayı düşünüyorum. Buradaki bazı arkadaşlar da destek verdi olsun diye. Eğer yeterli sayıda kişi takip edecekse açarım.

ancak konunun amacından sapıp DÖVİZ 'den FOREX'e kaymasından korkuyorum. çünkü FOREX'i kesinlikle tavsiye etmiyorum ve açtığım konudaki mesajları okuyup da 1 kişinin bile forex e bulaşmasını istemem.

BORSA başlığının çığrından çıktığı gibi DÖVİZ başlığı da farklı yerlere kayabilir.

• quote:

quote:

quote:

deneme hesabıdır inşallah....

şimdi 150 $ kardasın ama 3 gün sonra 93 000 $ zararda olacaksın ....

1620$ de çıktım 600$ kardayım, demo değil gerçek hesaptayım

yukarıda arkadaşın biri forex konusunda uyarmış, sonuna kadar hak veriyorum, bir anda bütün paranızı kaybedebilirsiniz

• quote:

quote:

daha önce de söylediğim gibi "DH'ye bedava DÖVİZ danışmanlığı" başlığı açmayı düşünüyorum. Buradaki bazı arkadaşlar da destek verdi olsun diye. Eğer yeterli sayıda kişi takip edecekse açarım.

ancak konunun amacından sapıp DÖVİZ 'den FOREX'e kaymasından korkuyorum. çünkü FOREX'i kesinlikle tavsiye etmiyorum ve açtığım konudaki mesajları okuyup da 1 kişinin bile forex e bulaşmasını istemem.

BORSA başlığının çığrından çıktığı gibi DÖVİZ başlığı da farklı yerlere kayabilir.

Aynı ana başlık altıda Döviz kısmında elden geldiğince destekleriz tabi.

Sonuçta forex in dışında bankalarda da döviz satışı mevcut. makas büyük olsa da :) :)

• 1620 den satış veya alış nasıl oluyor garanti bankasından olmuyor değil mi?alışla satış arasında komisyon vveriyorsunuz değil mi?
  • quote:

quote:

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.