Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birde anlamadığım şu husus var:

Sürekli dalgalanmalardan yararlanıp al-sat yapan mı daha çok kar yapar, yoksa alıp bekleyen mi daha çok kar eder?
  • bence dalgalanmalardan faydalanmak istiyorsanız bankadaki sistemle olmaz forex baya işinize yaraya bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: informatiker

Bence alıcılar tetikte olsun.

Sürekli dalgalanmalardan yararlanıp al-sat yapan mı daha çok kar yapar, yoksa alıp bekleyen mi daha çok kar eder?

Evet. Ben %30 girdim. Düşerse, düştükçe her gün %10 %10 daha gireceğim. Bir kaç gün içinde zaten düşerse burası bayram yerine döner :)
  • forex bence çok tehlikeli.
  • ayrın yeniden yukarı cevirecek gözünü bence 2 agustosa kadar yolu var2 agustosta biraz sabitlenir sonra yola devam
  • bende pusudayım
  • Bu işe 1000 gr ile girecenki, altın 1 TL çıktığında 1000 TL karın olsun. Bak bakalım o zaman nasıl zevkten dört köşe olursun.
  • quote:

Bence alıcılar tetikte olsun.

alıp bekleyen daha cok kar eder her zaman
    bizim yaptığımız al sat heyecan verir :D
  • Sanki AL-SAT yapınca kar oranı artıyormuş gibi geliyor.
  • 1612,38 geçmiş olsun alımlar başladı gine
  • PAnik yok.

Dolar Euro hala kendini toplamadı kendini.

DAha Yurtdışıda bu duruma cevap verecek! + /-

TL 8901/ Ons 1612/ dolar1709 / Euro2475

Sabah TL 9001 lere geziyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunmas -- 26 Temmuz 2011; 15:40:01 >
  • quote:

Sanki AL-SAT yapınca kar oranı artıyormuş gibi geliyor.

yok öyle değil bu iş bak 1470 den aldıgım malı 1540 dan saatım mal oldu 1615 kardan ettiğim zararı sen düşün
    ben 160 dolar kar ettim satmasa idim rahat 600 doları bulacaktı karım

bEYLER 2 ağustos için olağan beklentilerinizi açıklar mısınız?
    Amerika durumunu izah edebilecek birisi varsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosef -- 26 Temmuz 2011; 15:38:31 >
  • Kişisel fikrim Cuma yada Pazartesi giriş yapmak olacak.

Tl düşüşün 8800 altıan inemeyeceğini ve Amerikanın yapacağı toplantı sonucunun pek birşeyi değiştereceğinia artık düşünmüyorum.

Adamler yeniden PİYASA belirlemeye çalışıyorlar!
  • cosef

sen 1470ten aldıp 1540tan sattıysan 70$ kar edersin. 1615ten satsaydın 145$ kar edecektin.
    160 ile 600 dolara nasıl ulaştın?
  • abdnin işi halka kalmış ne olacağı belli değil çıkamaza girerse altın dahada yukarı gider

Hürriyet
    Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri
    http://bigpara.ekolay.net/haber-detay/gundem/bu-cok-tehlikeli-bir-oyun/763758.asp?bprtme=6783518393

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 25 Temmuz 2011; 15:53:31 >

• kişisel 2 ağustos yorumum: eğer abd para basma yoluyla borçlanırsa piyasada dolar artar buda onsu biraz daha yukarı seviyelere taşır ama bollaşan dolardan dolayı tl bazında ucuzlatıcı etkisi ons üzerindeki etkiden daha düşük olur ve tl değerlense bile merkez bankası tekrar döviz alımlarına başlar.
    düştükçe alım yaparak bekleyip görcez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelreis

kişisel 2 ağustos yorumum: eğer abd para basma yoluyla borçlanırsa piyasada dolar artar buda onsu biraz daha yukarı seviyelere taşır ama bollaşan dolardan dolayı tl bazında ucuzlatıcı etkisi ons üzerindeki etkiden daha düşük olur ve tl değerlense bile merkez bankası tekrar döviz alımlarına başlar.
    düştükçe alım yaparak bekleyip görcez.

abd dolar basarsa merkez bankası mecbur dolar alır fiyatı yukarda tutması lazım cari acık için
  • quote:

cosef

sen 1470ten aldıp 1540tan sattıysan 70$ kar edersin. 1615ten satsaydın 145$ kar edecektin.

160 dolar kar etmesi için 71 gram altını olması yeterli.

İkincisi yanlış gibi.
  • quote:

cosef

Bir ons için senin hesabın. Adetli alımlara göre hesap etmek gerekir.

Arkadaşlar kimse Amerikadan olumsuz yanıt geleceğini düşünmüyor. Ancak sürpriz yaparsa altın uçar gider diye düşünüyorum. Sonuçta at yarışında eşşeğe oynamak gibi bir durum ama :)
    Ben de TL bazında bu seviyeleri koruyacağını düşünüyorum. İllaki çıkacak ama daha düşmesi bana pek mantıklı gelmiyor. Çünkü düştükçe talep artıyor alım gelince fiyat aynen yukarı.
  • @GPRSNEDİR
    bende mb alım yapar diye yazdım ama tekrar 2 bakanımız çıkıp açıklamalarıyla isimsiz devalüasyon yapabilir.
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.