Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fusem

mobil operatörler bölümünden gelen bir satış haberi

Ülker grubu Avea'yı satın almış.

Bu cok sey değiştirebilir. Ülker grubu baya güçlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

mobil operatörler bölümünden gelen bir satış haberi

Ülker grubu Avea'yı satın almış.

Bu cok sey değiştirebilir. Ülker grubu baya güçlü

Süper..
    Ülkerin iç ortaklığı sağlam diye biliyorum. Dış desteği de mevcut.
  • ben bugun bankasyadan hesap açtırdım ve internet bankacılıgından yarın altın alıcam, benim bildiğim tl bazında işlemler var bankasyada, dolar bazında al sat için bankayı aramamız gerekiyormu
  • neden süper hocam,
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

neden süper hocam,

Ülker hisseleri tırmanacak demektir .Borsa dan görünen tarafı.

Ayrıca yabancı sermaye den yarı yerli yarı yabancı sermaye geçiş yapıldı.

Yanlışım yok ise ortaklıkları da var.http://www.facebook.com/topic.php?uid=78073675446&topic=6267

Yani dış destekli bir kuruluş olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

arkadaşlar merhaba,

bugün isviçre frangı % 3,5 kazandırdı. Sonra biraz düştü ve kar % 2,9 a geriledi.

dolar son şu dakikalara kadar %1,22 kazandırmış durumda.

japon yeni % 1,57 kazandırdı.

rus rublesi % 1.50 kazandırdı. gün içinde % 2.3 a kadar çıkmıştı.

polonya zlotisi an ititbariyle % 0.85 kazandırdı.

Allah'a şükür hepsinden bende var.

Ne yapalım sadece altın yok....

"DH ye özel döviz danışmanlığı" başlığı mı açsam ne yapsam...

cosef sana haziran ortalarında isviçre frangı ve japon yeni alalım demiştim. hatırlıyor musun ?

o gün 1,97 den daha sonra da 1,92 ve 1,90 dan 3 parça almıştım. chf bugün 2,1533 değerini gördü.

altın için tekrar söylüyorum. aman dikkat edin beyler. bu seviyeler gerçekten çok yüksek. 2 ağustostan sonra dananın kuruğu kopacak. uzun vade düşünmüyorsanız kesinlikle alım yapmayın. uzun vade gprsnedir'in de dediği gibi 1 yıl. (veya minimum 6 ay)

kısa vadede zarar edersiniz. dikkat.

saer dostum döviz danışmanlıgı da harika olur bence keske bilgimiz olsa bizde desteklesek ama orda da yalnız bırakmayız seni ha altın ha döviz.bence acmalısın

• Sear haklısın da misal ben bu dolar yükselişinde 1.55 maliyetli yaklasık 8000 dolar bozdum
    Bunları bozmasaydım iyi olacaktı
  • Cuma günde kadar anlasirlar ve sorunu çözerler diye tahmin ediyorum. Daha doğrusu temenni ediyorum. Dolayısıyla sorun çözülene kadar altın hafif yükselebilir 1618 ~ 1623 civarina. Sorun çözüldüğünde 1~2 gün sert düşer mesela 1565 ~ 1555 civarina. Sonra daha fazla kuvvet alarak yükselir. Ve o zaman hedef bir iki hafta içinde 1650 ~1700.
    Bu senaryo gerçekleşmezse yani 2 ağustosa kadar sorun çözülmezse çok ciddi bir kriz olur ve altın kolayca 1623 direncini de kırıp önce 1650 sonra sonra 3~4 gun içinde 1675 ve 1700 u görebilir.
  • Bu arada ben tl ile altın fiyatı hakkında bir yorum yapmıyorum. Çünkü tüm bunlar olurken dolar da degisecek. Ve bu altın fiyatını ciddi seviyede etkiler. Örnek olması açısından söylüyorum dolar bugün 1.45 olsaydı. Altın 90 lira değil. 78 lira olurdu.
  • Altının yükseliği devam eder mi acaba ?
  • 1620 olmak uzere
  • bugün halkbankasından altın aldım ama alış ile satış arasında yaklaşık 3 tl fark var.dolayısıyla kısa vadede bu zarar demek
  • garanti bankasi tl ile alimda 0,625 tl oynuyor. sen saat 18:00 den sonrami alim yaptin? 3tl cok. yada bazi bankalarin satisi durdurdugu soylendi acaba isinize geliyosa politikasimi uygulamaya basladilar...
  • quote:

Orijinalden al�nt�: 52radikal

bug�n halkbankas�ndan alt�n ald�m ama al�� ile sat�� aras�nda yakla��k 3 tl fark var.dolay�s�yla k�sa vadede bu zarar demek

yarin sabah 9 dan sonra bi daha bakin, kisa vadede super kara gececeksiniz... 3 TL kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 27 Temmuz 2011; 0:06:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntticaret

garanti bankasi tl ile alimda 0,625 tl oynuyor. sen saat 18:00 den sonrami alim yaptin? 3tl cok. yada bazi bankalarin satisi durdurdugu soylendi acaba isinize geliyosa politikasimi uygulamaya basladilar...

oynayan benim satışım mı?ben saaat gündüz 11 gibi aldım akşam inceledim.belki akşam benim satışım ucuza gidiyordur.
  • halkbankasında 70 kuruş gibi bir fark var alış ile satış arasında,
    dediğiniz kadar fark olması için arkadaşların da dediği gibi mesai saatleri dışında işlem gerçekleştirmiş olmanız lazım.
    ben halkbankası ile çalışıyorum ve sürekli ordan takip ediyorum, o nedenle biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Açıkcası bu saatten sonra bir sert düşüş bekliyorum yarına kadar sonra yükseliş olabilir (Varsayım tabi)

Herkese günaydın
    cosef kardeş bi düştüki sorma dünden bugune 10$yukarı yaptı :) 1622 civarı seyrediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 26 Temmuz 2011; 7:50:24 >
  • Günaydın.
    Herkese bol kazançlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

Günaydın.
    Herkese bol kazançlar...

Sevgili dostum 2 austostan sonra ne olacak altın yukarımı aşağımı bir fikrin varmı?
  • En son yazdıklarım aynen geçerli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 27 Temmuz 2011; 7:57:04 >
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.