Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atalay3650

Henüz bankalarda altının 1609a düşüşünün yansımaları görünmüyor.hala fiyat 89 küsür..

Bankalar hemen yansıtmıyor arada 5-7 dakika oynama olabiliyor.Yani bankalar düşürmemiş olabiliyor dikkat etmek lazım. alalım veya satalım ekranları iyi takip edelim
  • 1609 oldu geri
  • iş bankası 88.96 sabit beyler. piyasa önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

iş bankası 88.96 sabit beyler. piyasa önemli değil

sabit görüşlü bunlar desene :) İş bankasını nedense oldum olası sevemedim. Garanti ve Finans iyi tüm bankacılık hizmetleri açısından.
  • kactan alim yaplcaktik(:

1608 mi
  • topladılar geri 1610
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

iş bankası 88.96 sabit beyler. piyasa önemli değil

sabit görüşlü bunlar desene :) İş bankasını nedense oldum olası sevemedim. Garanti ve Finans iyi tüm bankacılık hizmetleri açısından.

maaş bankası olduğu için kullanıyorum. işlemleri takip eden bilgili abimiz lavaboya felan gitti galiba. çok profesyonel çalışıyorlar ama onlarda insan

• quote:

Orijinalden alıntı: owin

kactan alim yaplcaktik(:

1608 mi

Kendi kararın dostum ben uzundayım dersen buralardan alabilirsin. ben al sattayım dersen biz gibi bekleyebilirsin.
    ben al tut için de pahalı görüyorum bu seviyeleri
  • geri topladılar 1610,60
  • Ben bu sabah garantiden 89,32'den 100 gr. aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: owin

kactan alim yaplcaktik(:

1608 mi

Kendi kararın dostum ben uzundayım dersen buralardan alabilirsin. ben al sattayım dersen biz gibi bekleyebilirsin.
    ben al tut için de pahalı görüyorum bu seviyeleri

tamamdlr tesekkurler

bana sanki pek inis yapmayacakmis gibi geliyor altin ya hayirlisi

birde ben de dolarla alacagim
    elimde bir miktar dolar var onunla alacagim icin dolar zirvedeyken alsam altin fazla olcak
    dolar ile alicaklarin isi daha zor bence(:
  • Bu al sat işlerine ilk başlamıştım 8 ay kadar önce bir ara bir baktım ONS bizde saat 18 den sonra amerika piyasaları acıkken 20 dolar civarında düşmüştü garanti bankasında kar etmek için 6 dolar geçmesi yeterli hemen açtım garanti bankası internet şubesini saat 22.30 civarıydı tam alacam bir baktım fiyat gündüzden daha da pahalı. Sonradan DANK etti 18.00 den sonra fiyatları aşırı artıs ve düşüş veriyorlarki gece işlem yapıp akıllarınca kar edemesinler diye gayet mantıklı bişi.

Bu yüzden acemi arkadaşlara sesleniyoruz .Altın mesai saatleri 09.00-18.00 arasıdır.
  • quote:

Bu al sat işlerine ilk başlamıştım 8 ay kadar önce bir ara bir baktım ONS bizde saat 18 den sonra amerika piyasaları acıkken 20 dolar civarında düşmüştü garanti bankasında kar etmek için 6 dolar geçmesi yeterli hemen açtım garanti bankası internet şubesini saat 22.30 civarıydı tam alacam bir baktım fiyat gündüzden daha da pahalı. Sonradan DANK etti 18.00 den sonra fiyatları aşırı artıs ve düşüş veriyorlarki gece işlem yapıp akıllarınca kar edemesinler diye gayet mantıklı bişi.

Bu yüzden acemi arkadaşlara sesleniyoruz .Altın mesai saatleri 09.00-18.00 arasıdır.

İstisnası oldu geçen gün işte. Pazartesi sabah 8 de baktığımda 80 kusurdu ve çok fazlaydı. Ama bir anda 90 olunca aşırı yüksekten alsan bile karda oluyordun. Altın tüm doğruları şaşırttı. Ben de düşüş beklemiyorum bundan sonra. 2 ağustosta bir iniş yapar sonra tekrar çıkış. Çünkü Hindistanda düğün mevsimi. Ramazanda da oynamam çok, bırakırım ramazanın bereketine :)

• 1611,36

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 25 Temmuz 2011; 10:59:34 >
  • birisine altın lazım sanırım fiyatları aşağı çekti şimdi topluyor
  • quote:

Bu al sat işlerine ilk başlamıştım 8 ay kadar önce bir ara bir baktım ONS bizde saat 18 den sonra amerika piyasaları acıkken 20 dolar civarında düşmüştü garanti bankasında kar etmek için 6 dolar geçmesi yeterli hemen açtım garanti bankası internet şubesini saat 22.30 civarıydı tam alacam bir baktım fiyat gündüzden daha da pahalı. Sonradan DANK etti 18.00 den sonra fiyatları aşırı artıs ve düşüş veriyorlarki gece işlem yapıp akıllarınca kar edemesinler diye gayet mantıklı bişi.

İlginç bir şekilde, iki gün önce saat 19:30 gibi Finansbank İnternet Şubesinde alım satım farkı gün içindekinden daha düşüktü. Altın için 43 kuruş civarı idi mesela, şu anda ise
    bu fark 54 kuruş civarı.

• TEB. Saat 10.00 dan beri sabitlemiş 90,42 gr/TL
  • Niçin altın almalı ve niçin alınmamalı bütün cevaplar burada.

Hürriyet
    Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri
    http://bigpara.ekolay.net/haber-detay/bigpara-uzman/birkac-gun-kenarda-beklemenin-zarari-yok/763740.asp

• Arkadaşlar sabit fiyatın sebebi dolar ve altında doğru düzgün bir hareket olmaması ile alakalı. İşbankasında ara sıra 1 kuruş artıp azalıyor. Bugün yatay gidiyor. amerikadan gelecek haber bekleniyor sanırım. Az bir zaman kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Niçin altın almalı ve niçin alınmamalı bütün cevaplar burada.

Hürriyet
    Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri
    http://bigpara.ekolay.net/haber-detay/bigpara-uzman/birkac-gun-kenarda-beklemenin-zarari-yok/763740.asp

Okudum yazıyı yalnız bu yorumu kim yapmış onu göremiyoruz. Kafadan biri salladımı acaba? ciddi birimi yazdı*

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.