Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dogru soyluyor 40$ deger kaybedebilir ama 1 hafta kayıp yaşar sonra 80$ yukarı yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Niçin altın almalı ve niçin alınmamalı bütün cevaplar burada.

Hürriyet
    Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri
    http://bigpara.ekolay.net/haber-detay/bigpara-uzman/birkac-gun-kenarda-beklemenin-zarari-yok/763740.asp

Okudum yazıyı yalnız bu yorumu kim yapmış onu göremiyoruz. Kafadan biri salladımı acaba? ciddi birimi yazdı*

Evet ilginç yanda resmi var ama ismi anasayfada. Ateşan Aybars. Genelde yuvarlak ifadeler kullanıyor. Çünkü kimse altın nereye gider bilemiyor :) Ama bu sefer çok güzel tespitler yapmış. Teknik detaya bile girmemiş, ama çok bilgilendirici yazmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

dogru soyluyor 40$ deger kaybedebilir ama 1 hafta kayıp yaşar sonra 80$ yukarı yapar

Senin tespitinden farklı olarak yılsonuna 2000 yerine 1800 dolar yazmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

quote:

dogru soyluyor 40$ deger kaybedebilir ama 1 hafta kayıp yaşar sonra 80$ yukarı yapar

Senin tespitinden farklı olarak yılsonuna 2000 yerine 1800 dolar yazmış :)

çok ilginç :) şaka maka kimsenin dügününe falan gidilmez çeyrek olmuş 150 tl ohaa 1612 oldu tekrar eski seviyesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 25 Temmuz 2011; 11:51:37 >
  • Altın çok pahalınca mecbur yarım gram altın falan cıktı. (çeyreği 55 tlden aldıgımı bilirim) Geçenlerde bir cumhuriyet buldum evde
    2009 da almısım tl fiyatı aklımda değil ama ons fiyatı 1080 dolar yazıyordu sanırım 375 tlye denk geliyor. Kim ne derse desin bence en güzel yatırım aracı altın.
    Borsa 2009 da zirve yaptı ama 2010 da ve özellikle 2011 de hiç keyif vermiyor bakın. Altın al tut unut olayı çok güzel bişidir
  • quote:

Altın çok pahalınca mecbur yarım gram altın falan cıktı. (çeyreği 55 tlden aldıgımı bilirim) Geçenlerde bir cumhuriyet buldum evde
    2009 da almısım tl fiyatı aklımda değil ama ons fiyatı 1080 dolar yazıyordu sanırım 375 tlye denk geliyor. Kim ne derse desin bence en güzel yatırım aracı altın.
    Borsa 2009 da zirve yaptı ama 2010 da ve özellikle 2011 de hiç keyif vermiyor bakın. Altın al tut unut olayı çok güzel bişidir

Şimdi her ay kredi kartından birer gram almayı düşünüyorum. Uzun vade de bir iki sene sonra altın bulmuş gibi sevinirim heralde :)
  • Son 2 saattir grafik yerinde sayıyor hayret :D
  • quote:

Son 2 saattir grafik yerinde sayıyor hayret :D

bencede cosef hayrettt
  • Ark.lar yıl sonuda altının tl b azında 100 tl.yi bulur mu.yüklü bir alım yapmak istiyorum.6 ağustos gibi inş.
    600 gr.gibi.kar bankalrından sıkıldım artık al tut yapsam bile sanırım kar bankalarının 1 yılda verdiğini yine kazanırım. diye düşünüyorum bakalım.
    60 bin tl.ye kar bankaları yaklaşım max.4500 tl.gibi bir rakam veriyor yıllık.sizce 6 agustosta 60 bin tl.lik altın alsam 1 yıl sonunda en az ne kadar kar edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatum

Ark.lar yıl sonuda altının tl b azında 100 tl.yi bulur mu.yüklü bir alım yapmak istiyorum.6 ağustos gibi inş.
    600 gr.gibi.kar bankalrından sıkıldım artık al tut yapsam bile sanırım kar bankalarının 1 yılda verdiğini yine kazanırım. diye düşünüyorum bakalım.
    60 bin tl.ye kar bankaları yaklaşım max.4500 tl.gibi bir rakam veriyor yıllık.sizce 6 agustosta 60 bin tl.lik altın alsam 1 yıl sonunda en az ne kadar kar edebilirim?

kar bankaları dediğimiz faizsiz bankacılık yapan bankalar Asyabank kuveytturk vb leri maximum vereceği kar faizla calısan bankalar kadarıdr daha fazlası olamaz teknik olarak zaten olsada o karı size vermezler :D

60.000 tlye 4500 tlden daha fazla kar edeceğini tahmin ediyorum
  • kuveyt turk 89,43 den satış yapıyor.
  • Ben de dün kuveytturkten TL ve altın hesabı açtırdım. 2 hafta içinde uygun bir alım fiyatı oluşur inşallah.
    Bir de kenarımda 4 gr altınım varmış bozdurmadığım. Çok sevindim buna :D
  • 82-83 iken 80 altına düşsün de öyle alalım diyorduk, şimdi 85 lere düşsün de öyle alalım diyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

82-83 iken 80 altına düşsün de öyle alalım diyorduk, şimdi 85 lere düşsün de öyle alalım diyoruz

+1
  • sanırım daha sonra bu seviyelerden almadığımız için dahi kafayı veracaz
  • quote:

sanırım daha sonra bu seviyelerden almadığımız için dahi kafayı veracaz

Hürriyet
    http://bigpara.ekolay.net/haber-detay/bigpara-uzman/birkac-gun-kenarda-beklemenin-zarari-yok/763740.asp

bişi olmaz ya bakın arkadaşlar adam 40$ düşecek demiş :) ama resmen 1611 re demirledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 25 Temmuz 2011; 13:58:11 >

• quote:

quote:

sanırım daha sonra bu seviyelerden almadığımız için dahi kafayı veracaz

Hürriyet

bişi olmaz ya bakın arkadaşlar adam 40$ düşecek demiş :) ama resmen 1611 re demirledi.

Düşecek değil. Yanıltıcı bilgi vermeyelim. 2 Ağustosta Amerika borç arttırımı yapacağı tahmin edildiği için (çok fazla bir şansı yok) düşme ihtimali var. Ons düşer dolar çıkar o dönemde latın aynı kalır yada hiç düşmez belli olmaz. Belki o zamana kadar Avrupa da başka bir ülke yandık bittik kül olduk der. Şu anda piyasa herşeye gebe. Her an her şey olabilir bir yerden haber gelir ve altın uçar yada düşer. 40$ düşebilir ama yükselebilir de.

• Yarın akşama kadar bekleyip %100 ile gireceğim. Düşersede uzun vadeli yatırım gözüyle bakar daha da bu sayfaya uğramam
  • € + $ düşüşte . Ons pek oynamadı!

TL bazında gerileme başladı.

Açtım bayramlık ağzımı hadi bakalım..
  • sabah 100 gr almıştım. şuan zarardayım. bakalım ne zaman zararı kurtaracaz. bugün altın düşüşle kapatacak. birkaç gün devam eder gibi geliyor bana.
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.