Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah aldığım fiyatın altına düşmedi en azından bugün böyle biter. Ama ne oluyorsa gece oluyor.

ABD nin temerrüde düşmesi (borçlarını ödeyememesi, geciktirmesi) durumunda dünyanın tepetaklak olacağı, 2 dip görülebileceği ve resesyonlardan bahsediliyor. Altın uçacak olsa da çok endişe verici şeyler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: informatiker

cosef

sen 1470ten aldıp 1540tan sattıysan 70$ kar edersin. 1615ten satsaydın 145$ kar edecektin.
    160 ile 600 dolara nasıl ulaştın?

Evet 160 dolar kar etmişin bugün satsam 370 dolar kar edecekmişim. Hesap yanlıs yapılmış ama tabiki meblağ 2 kat artmış.
    yani demek istediğim al tut daha karlı.
  • Gümüş mü alsak ne yapsak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Sabah aldığım fiyatın altına düşmedi en azından bugün böyle biter. Ama ne oluyorsa gece oluyor.

ABD nin temerrüde düşmesi (borçlarını ödeyememesi, geciktirmesi) durumunda dünyanın tepetaklak olacağı, 2 dip görülebileceği ve resesyonlardan bahsediliyor. Altın uçacak olsa da çok endişe verici şeyler bunlar.

ABD temerrüte düşmemek için ne yapmalI? diyelim para bastı borc ödemesini ilerketti altın ne olur bu durumda?=
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Sabah aldığım fiyatın altına düşmedi en azından bugün böyle biter. Ama ne oluyorsa gece oluyor.

ABD temerrüte düşmemek için ne yapmalI? diyelim para bastı borc ödemesini ilerketti altın ne olur bu durumda?=

Valla okuduklarımdan yola çıkarak dolar basılınca doların değer kaybedeceği ama bizim tarafta bir şekilde yüksek tutulacağı (cari açık için yüksek kur politikası gerekiyor) için ons tarafı belirleyici olacaktır. Ons tarafında da bir miktar düşüşün altından sabit yükseliş bekliyorum.

Not: Ekonomiden zerre anlamam Okuduklarımda noktaları birleştirince böyle bir resim çıkıyor.

Ek: Borsa başlığında ekonomiden ciddi anlayan arkadaşlar var. Cosef hocam senin vardır tanıdık. Bir kaç kişiyi transfer edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geoxid -- 26 Temmuz 2011; 16:33:39 >

• Kemerlerinizi bağlayın inişe geçiyor. Not: Yatırım Tavsiyesi Değildir temennidir
  • borsacılar kendi aralarında baya hararetli tartısıyorlar buralara pek uğramazlar
    hatta bazen kavga bile ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigarange

Kemerlerinizi bağlayın inişe geçiyor. Not: Yatırım Tavsiyesi Değildir temennidir

Tl mi ons mu ?
    Ben aynı görüyorum Valla bu yukarı bir aşağıya çok ufak bir aralıkta gidiyor ama bir faydası yok bize.
    Temennilerine katılıyorum. Her ne kada bugğn alsam da parçalı aldım. Düştükçe daha da alırım. Dip tararız :)
  • Gördüm kavgaları. Koca koca adamlar çocuk gibi olmuş orada ya.
  • bugün ekran cok hareketsiz kertenkele hızıyla gidiyor :D
  • Bu kadar sığ bir grafik ne demek arkadaşlar yahu. :D tam sinir stres harbi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Bu kadar sığ bir grafik ne demek arkadaşlar yahu. :D tam sinir stres harbi

Fırtına öncesi sessizlik. Alış yapıp yapmama arasında kaldım.Şuan bugunun en düşük seviyelerinde tl bazında 88.65... yarın herşey için geç olur mu %40 bi alım yapabilirim 6 olmadan..bakalım nasip..
  • Açıkcası bu saatten sonra bir sert düşüş bekliyorum yarına kadar sonra yükseliş olabilir (Varsayım tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

altın aşırı degerlendi
    2012 de ciddi bir kriz bekleniyor
    yuksek seyir devam ediyorken satin.

Bunu neye dayanarak söylüyorsun?

2012'de global anlamda mı kriz olacak yoksa altın fiyatında mı?

Geçmiş global krizlere bakarsak altın uzun vadede bunları atlatmayı başardı...

mayıs sonu söylemişim.

temmuz sonu belirmeye başlamış.

2012 de 100 lirayı bulsa, kriz bahanesiyle yarı yarıya değer kaybeder mi dersiniz?

iş bankasının %100 anapara korumalı altın fonunu önermiştim. değerlendiren oldu mu?

sanırım forumdaşlar yarına Allah kerim diyerek kısa vadede takılıyorlar..

kimse yorum yapmamış, demekki durum netsizliğini koruyor.

• Arkadaşlar, iyi aksamlar...
  • Bugün dovizi olanlar için pek iyi gecmedi.
  • iyi akşamlar hocam, aynen öyle oldu.
  • Sear sen ne düşünüyorsun bu ABD borcu hakkında?
  • mobil operatörler bölümünden gelen bir satış haberi

Ülker grubu Avea'yı satın almış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.