Şimdi Ara

DH TTNET Tilgin Fiber Modem Kullananlar Kulübü [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
18
Favori
122.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iyi geceler bir problemim var da. bu tplink modemi ile iptv kullanıyor musunuz? ben daha önce adsl ile sıkıntısız kullandığım iptv yi şimdi kullanamıyorum. mobilden bağlandığımda sıkıntı yok ama modem üzerinden ne yapsam çözüm bulamadım. farklı yerlerde adsl ve fiber ile kullanabilrken evimde kullanamıyorum. bu arada Habib bey dns değiştirmeyi bulabildiniz mi acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr-ahmet -- 8 Kasım 2018; 2:17:15 >
  • tilgin hg2331 Routerı çıkartıp bendeki NETGEAR D7800 taktım internete bağlandı acaba dedim hatamı oldu modemi açtım kapattım gene bağlandı herhalde tilgin modemi çıkartıp kendi modemini kullanan ilk kişiyim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün şubeden başvuru yaptım, başvuru yaparken daha önce yaptığım araştırmalara istinaden gelen modem tilgin olmasın dedim merak etmeyin artık kullanılmıyo zaten dediler ve bugün bağlamaya geldiler ellerindeki modem tilgin 2331.geri götürün ben bunu konuşmuştum iptal edicem başvurumu da dedim, elimizde başka modem yok yeni gelince değişim talebi gönderin değişiriz dediler. 1 hafta önce başvuran dairelere tplink getirmişlerdi. Umarım değişirler yoksa şubedeki çocuğun annesiyle geçiricek ateşli bi gecem olacak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuhadarzade kullanıcısına yanıt
    Merhaba :) Tp_link de başırılı bir ürün değil , mesala ben gittim TP_LİNK ARCHER VR2800 Router/Modem aldım bu katagori de tp_link in en üst seviye, en pahalı ürününü aldım memnun kalmadım...

    Bu arada Tılgın modemin veya Tp link yerine router arıyorsanızhttps://forum.donanimhaber.com/xr500-nighthawk-pro-gaming-router-geldi--132501080-3 konumda ki sondan 2 ci mesaja bakın netgar d7800 router i arkadaş tılgını çıkartıp takmış direkt çalışmış NETGEAR router ve modem konusunda başarılıdır.
  • Teşekkürler, ama biraz pahalı kaçar bu aralar bana o


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana yardım edin kaç gündür müşteri hizmetlerini arıyorum bir çözüm bulamadılar olay şöyle:bende tılgın hg2331 vardı arızalandı bende gitti bir arkadaşımdan aynısından aldım modem çalışıyordu test etmiştik evinde modemi kendi evime bağladım ip almıyor internete girmiyor çıldıracam neolur yardım edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiberde internete bağlanabilmek için gerekli bilgileri modemin seri numarasına göre uzaktan gönderirler. Dolayısıyla arkadaşınızın evinde modemin çalışıp, sizin evde çalışmamasının sebebi budur.

    Onun dışında size teslim edilen Tılgın modem üzerinize zimmetlidir. Mülkiyeti türk telekom'a aittir. Abonelik iptalinde türk telekom'a iade edilmesi gerekir. İade edilmezse ya da bozuk iade edilirse 200 tl modem ücreti kesilir. Modem tesliminde seri numarası kontrol edilir. Yani piyasadan bir tılgın modem alıp onu teslim edemezsiniz, kurulumda size verilen modemin teslim edilmesi gereklidir.

    Dolayısıyla arızalı modemi tamir ettirmeye bakın, yoksa ileride 200 tl modem ücretiyle karşılaşabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam benden tılgın ı aldılar etc marka verdiler o tılgından daha da kötü çıktı bende gittim arkadaştan para verip aldım yani demem o ki bı modemi kullanamayacak mıyım be bilim seri nımarasını falan ttnet söylesem halledemezler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guguk

    tilgin hg2331 Routerı çıkartıp bendeki NETGEAR D7800 taktım internete bağlandı acaba dedim hatamı oldu modemi açtım kapattım gene bağlandı herhalde tilgin modemi çıkartıp kendi modemini kullanan ilk kişiyim.
    12 gün geç yazıyorum ama Şubat ayından beri kendi routerımı kullandığımı belirtmek isterim.
  • cngzkyz kullanıcısına yanıt
    Hocam benim wifi gidip gidip geliyor.. ne yapabilirim mac gorunmuyir diye karsifan yazilim fln da atamiyorlarmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana tplink bagladilar wifi 10 dkda bir gidip geliyor problem ne olabilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hg2331 d vdsl destegi var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cngzkyz kullanıcısına yanıt
    evet dün itibari ile bende Tilgin belasından kurtulup TP-link Archer Ac5v ye geçmiş bulunuyorum. 2 günlük testlerimiz neticesinde. bağlantı kopmaları, ani hız düşüşleri ve ping değerlerindeki yükseklikler bu yeni gelen canavarla son buldu. buradan türk telekomda teknik serviste görevli arkadaşlara ve müşteri hizmetlerinde ki arkadaşlara teşekkür etmek isterim. önlerine türlü türlü sıkıntılar çıkarmama rağmen hem sabah gelip bina internetini kontrol ettiler(bina altyapısında mı sıkıntı var diye). yetmedi akşamın bir saatine randevu yeniledim ona da mırın kırın etmeden güler yüzle gelip işimi hallettiler. reklam filmi çeksek ancak bu kadar olurdu. tamamiyle benim olayı geniş yelpazede değerlendirmememden kaynaklanan sorunlar yaşamışım. adamlar geldi ve 5 dakikada halletti. Modeminiz eski ürün kalmış sorun ondandır dediler. ve öyle de oldu. mutluyum daha da uzatabilirim ama yapmayacağım :D




  • Uzun zamandır Tılgın marka modem kullanıyordum. Açıkcası çok bir sıkıntısını görmedim hız konusunda ama geçenlerde modelin eskidiğini ve açma kapama tuşunda problem olduğunu (kendi kendine kapanma yada açıkken fişini çekmek dışında kapatamama) gibi sorunlardan dolayı değişim talep ettim. Gelen ekip onun yerine Zyxel VMG8324-B10A modemi bıraktı. Bu modemi kullanan varmı? Bu modemin son versiyonu nedir güncelmidir? '' 1.00(AAWV.7) '' yazıyor şuan versiyonu ama Zyxel kendi sitesinde '' 1.00(AAKL.24)C0 '' versiyonunun sonr güncel sürüm olduğu yazıyor ve kullandığım versiyonla ilgili bir bilgide yok. Vu versiyon olayına neden taktım derseniz modemin dibinden bile kablosuz hızımı çok sağlıklı alamıyorum bazen hız 12mb te düşerkenn bazen 18 - 19 a çıkmakta.(normalde 24 mbps ye kadar hızım var) Modemin bu hızlara ulaşmada kablosuzda sorun gözükmüyor uyumlu. Tılgın modemde bu sorunu yaşamıyordum açıkcası. Bilgilendirebilecek biri varmı acaba?




  • bugün kurulum yapıldı tılgın hg2331 modemi takıldı ancak pc ile bağlanabilmeme rağmen telefon ile bağlanamıyorum neden acaba ?
  • arkadaşlar modem değişimi için telekom ile görüştüm ama müşteri temsilcisi bağlantı türünüz g-pon bağlantı türü olduğundan başka bir modem olmamaktadır dedi doğru bir bilgimi bu?

    G-pon bağlantı türü bildiğim kadarıyla fiber kablosu binaya kadar geliyor oradan itibaren cat kablolar ile dairelere dağıtılıyor.
  • arkadaşlar bu tılgın 2331 modeme bir acces point cihazı alıp bağlasam kopma sorunu bitermi.internetim fiber.wifi de sürekli kopma problemi yaşıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telekom kadar gerzek bir firma daha yok arkadaş ben kendi modemimi kullanmak istiyorum, kullanamazsın kullanırsanda bridge modda kullacaksın ben mecburmuyum kutudan çıktınkatn sonra 3 tane modem kullanmaya fiber kabloyu ethernete dönüştürürüsün ben kendi modemimi kullanırım tek cihazda işi bitiririm 3 cihaz kullanıcağım bir dönüştürücü bir modem bir brdige modda kullanacağım kendi modemim bunların hepsi elektrik yakıyor ayrıca yer kaplıyor bu saçmalıktan nasıl kurturulacaz ? bana yalın intenet yerine hatlı internet vermişlerdi bu şimdi evde fiber kablonun girdiği bir dönüştürücü ve o dönüştürücüden çıkıp modeme bir gidiş var herkesde bu böylemi ? yoksa telefon olduğu içinmi bende iki tane cihaz var ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K@FKASYALI

    telekom kadar gerzek bir firma daha yok arkadaş ben kendi modemimi kullanmak istiyorum, kullanamazsın kullanırsanda bridge modda kullacaksın ben mecburmuyum kutudan çıktınkatn sonra 3 tane modem kullanmaya fiber kabloyu ethernete dönüştürürüsün ben kendi modemimi kullanırım tek cihazda işi bitiririm 3 cihaz kullanıcağım bir dönüştürücü bir modem bir brdige modda kullanacağım kendi modemim bunların hepsi elektrik yakıyor ayrıca yer kaplıyor bu saçmalıktan nasıl kurturulacaz ? bana yalın intenet yerine hatlı internet vermişlerdi bu şimdi evde fiber kablonun girdiği bir dönüştürücü ve o dönüştürücüden çıkıp modeme bir gidiş var herkesde bu böylemi ? yoksa telefon olduğu içinmi bende iki tane cihaz var ?
    2 cihaz herkeste var, fiberi network kablosuna çeviriyor.

    ben eski modemimi kullanıyorum mesela WAN kısmı olan tüm modemleri takabilirsin.




  • cngzkyz kullanıcısına yanıt
    Modem tasarımı harika
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.